Dzisiaj jest śr maja 13, 2026 12:07 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4449 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 223  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja tez robilam test po poludniu i druga krecha byla bardzo mocna. Tak kolo tygodnia spozniala mi sie miesiaczka.

Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jeszcze 30 min i wraca moja polowka...Juz mi wali serducho....Kupie 2.Pierwszy zrobie po powrocie a drugi jutro z rana...Powiadomie Was o jednym i drugim...Nie zdawalam sobie z tego sprawy,ze to wzbudzi tyle emocji....oczekiwan i nadzieji!
Buziaki kochane!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja uciekam- więC dopiero jutro się dowiem jak twoje testowanko :wink: Jeszcze raz POWODZENIA.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pigula75 trzymam kciuki :).
Ja testowanko robiłam jakoś tydzień od daty spodziewanego okresu. Wstałam zrobiłam test i spojżałam na zegarek była 2 w nocy. Pomyślałam nie o 5.00 wstaje do pracy ide spać nie czekam. Rano wstałam a tu dwie kreski :shock: :shock: :shock: . Od razu pomyślałam że wynik jest błędny bo test tak długo leżał. Więc zrobiłam drugi i też dwie kreski. Dla pewności pojechaliśmy od razu zrobić betehcg. Na drugi dzień wynik ponad 1900, mąż że napewno bliźniaki bo to dopiero 4-5 tydzień (norma dla tego okresu ciąży to koło 600). Walnełam się w głowe i powiedziałam że chyba sobie żartuje. Po tygodniu na pierwszym usg pani doktor mówi że widzi dwa pęcherzyki ciążowe.... bliźniaki :)...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie :)
Ale emocje :!:
Pigula75 - koniecznie daj znac jaki jest wynik testu :!:
19 dni opoznienia :!: to masa czasu

Ja wykorzystalam chyba 10 testow z apteki :wink: Tak bardzo chcialam by wynik byl pozytywny, ze robilam test w dniu spodziewanej miesiaczki.
Jak juz mialam dosc i odpuscilam to sie udalo :lol: Ale u Ciebie to inny przypadek.
Moja krecha byla bardzo blada...tak jak za pierwszym razem jak poronilam...wiec natychmiast udalam sie do przychodni i zrobilam betaHCG, wyszlo pozytywnie...tak balam sie ze znow poronie...ale udalo sie :!: I dzidzia rosnie. :!:

Dzis idziemy do gin. Trzymajcie kciuki kochane. :!:

Tolka - trzymamy kciuki za szczesliwy porod :!: :)

basia 75 - jest nas tu wiecej z tego rocznika :)

czekam niecierpliwie na wiesci :!: :)

CZEKAMY NA MICHAŁKA!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aginka_krak pisze:
basia 75 - jest nas tu wiecej z tego rocznika :)

czekam niecierpliwie na wiesci :!: :)

no ja myślę, że więcej :) 75 to dobry rocznik :]
och coś śpicie, a ja już po dentyście. żyję. mam nadzieję, że mojemu obcemu to nie zaszkodziło te 2 znieczulenia.. oby nie.

piguła coś milczy, no ale wcześnie jest! poza tym jeśli nie "tą razą" to następną. ale liczę, że jednak! czekamy na wieści pigułko :)

aginka ja robiłam 3 testy, bo wciąż nie wierzyłam swoim oczom, że tam dwie kreski stoją! też robiłam przed spodziewanym okresem i to parę dni wcześniej, kreski były dwie ale ta druga nieco jaśniejsza niż kontrolna.
w każdym razie wiedziałam o co chodzi, bo nie raz robiłam już test w życiu i nigdy przenigdy wcześniej nie było dwóch ;)

tolka, szybkiego rozpakowania :) toż to pewnie za moment ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej dziewczyny!

Widzę, że jeszcze nie ma żadnych wieści od Piguły :roll: - może wkrótce się odezwie.

ja z tą ciążą i z testami też miałam przeboje- zawsze jak robiłam test i ciąża była to pokazywały się dwie kreski.
Tym razem nawet się nie staraliśmy i myślałam, że coś się mi popsuło i @ się rozregulowała. :wink: Zrobiłam test w dniu spodziewanej i wyszedł negatywny, więc czekałam dalej.
Zrobiłam wymaz- bakterii też nie było.
Dwa tygodnie potem zrobiłam jeszcze raz test i :lol: ujrzałam dwie kreseczki.
Jak się potem okazało owulacja mi się opóźniła, dzidzi też jest młodsza o jakieś 10 dni w porównaniu z terminem z ostatniej @. :lol:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie kochane!
Obiecalam,wiec jestem....
A wiec................ sa dwie kreski!!!!!!!!!!! :lol2:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jestem taka podekscytowana,ze jeszcze od wczoraj mnie trzyma....
Wczoraj poznym popoludniem pojechlismy z mezem do sklepu to test...Wrocilismy za okolo godzinke a ja z drzacym sercem od razu nie poszlam go zrobic...Nie macie pojecia jak sie balam i co czulam...Balam sie wyniku,balam sie reakcji meza...Wkoncu przed samym spaniem maz spokojnie powiedzial,ze mialam zrobic test...Wiec zabralam go ze soba i poszlam...Rece trzesly mi sie jak galareta.Zrobilam co mialam zrobic i z testem w rece wrocilam do lozka ......i razem odebralismy te wiadomosc!
Patrzylam na reakcje meza...a On najzwyczajniej w swiecie objal mnie i przytulil.Tak bardzo tego potrebowalam! Wiem,ze nie jest Mu latwo i ze boi sie ze nie podolamy,ze bedzie nam bardzo ciezko...ale wiem ,ze jest ze mna i ze mnie wspiera.
Nie macie pojecia jaka jestem szczesliwa....I kocham Oboje nad zycie!
Dziekuje Kobitki za wsparcie i za to ,ze jestescie!Mam nadzieje,ze stad nie znikniecie ;) Buziole dla Was!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

aha...zapomnialam dodac,ze test robilam wczoraj o 23:50 :D Wyszedl tak wyraznie ze rano nie powtarzalam.... :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

GRATULACJE :D :D :D .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

aniouek z serca piekne dzieki Nie masz pojecia ile emocji,uczuc i pytan teraz we mnie siedzi....Choc pojawia sie lek i strach to jestem najszczesliwsza kobieta i zona pod sloncem!!!!!
Dlatego bo to owoc nasze milosci!Wiem to i czuje to tak bardzo! :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja doskonale rozumiem co czujesz :) i życzę ci spokojnych 9 miesięcy i zdrowego dzieciaczka :D :D :D .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Pigula75 pisze:
Witajcie kochane!
Obiecalam,wiec jestem....
A wiec................ sa dwie kreski!!!!!!!!!!! :lol2:

GRATULACJE :!: :!: :P

Bedzie dobrze :!: Widzisz nie docenialas reakcji meza. Zareagowal wlasciwie. :!: Kazdy facet sie boi, nawet taki, ktory czeka na dzidziusia. Z kazdym dniem bedzie sie oswajal z mysla, ze bedzie tata.
Teraz zycze spokojnych i szczesliwych 9 mcy :!:
Bardzo sie ciesze :lol:

CZEKAMY NA MICHAŁKA!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pigula75- wiedziałam i czułam, że Ci sie uda- ogromnie gratuluję- nawet nie wiesz, jak ta wiadomość mnie ucieszyła. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pigula75 GRATULACJE!
Zobaczenie dwu kresek to jeden z najfajniejszych momentow w zyciu :) No i potem zobaczenie dzidziusia.... ;)

Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pigula Wielkie Gratulacje!!!! :D :D :D

dzieki dziewczyny, ale obawiam sie, ze jeszcze z Brzuszkiem pochodze :roll: :wink: :D dzisiaj mialam ostatnia wizyte u ginekolozki i co....buuuu...lekarka, polozna i asystentki powiedzialy, ze za ladnie wygladam, aby juz rodzic... Szyjka 2cm dluga, rozwarcie 2cm, glowka fest, tzn.nie rusza sie, KTG wyszlo super, az za ladnie, chociaz skurcze-bydlaki sie zapisaly, zrobilam na niedziele termin w mojej klinice na 9.00 na KTG... to wszystko, czyli nie rodze :roll:

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Witam,
Czy robiłyście sobie Panie test podwójny krwi? Mnie lekarka proponowała coś takiego ale szczerze mówiąc mam mieszane uczucia względem powyższego badania
Pozdrawiam
Monika

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tolka - no, to poczekamy razem z tobą :lol:

quiddity- a dlaczego masz mieszane uczucia, przecież to badanie jest nieinwazyjne? Ja robiłam - choć i tak nic by to nie zmieniło.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witaj quiddity

Mysle ze warto zrobic, to nie jest badanie inwazyjne a skoro lekarz proponuje...

CZEKAMY NA MICHAŁKA!!!

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4449 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 223  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]