Witajcie. W końcu się odezwałyście
kasiaa23 to pewnie się cieszysz, że z rozwodem gładko poszło? Dobre i tyle w tym wszystkim... Jak córcie? Jak w nowej pracy?
ola88 no rozkręćmy wątek, masz racje! Co nic się nie odzywasz do mnie? To w końcu Hania spokojniejsza trochę? Masz w końcu odrobinę czasu dla siebie?
pelina_w zatem zdrówka życzę dla was wszystkich! u nas ciągle jakieś przeziębienia ale póki co, odpukać, na tym się kończy. u nas też od jutra szara rzeczywistość nas czeka. Wicio do przedszkola, mąż do pracy a my z Jurciem w domu. A Ty kiedy wracasz do pracy? O ile dobrze kojarzę, to że po świętach Wielkanocnych pisałaś? Ja póki co w połowie maja planuję powrót.
ilona0485 Ucałuj synową moją
U nas leci powolutku. Jurcio ma jednego zęba póki co, dolna jedynka wyszła 13.12 równo w 7 miesiąc i na tym stanęło. Mój też nie przepada za leżeniem długo w jednej pozycji. Tak właściwie to cały dzień spędza w pozycji siedzącej. Na plecach to nie chce leżeć w ogóle poza snem bo od razu na brzuchu jest a i na brzuchu nudno i na zmianę prostuje rączki albo podnosi dupcię. Przechodzi z siedzenia do leżenia na brzuchu ale odwrotnie jeszcze mu nie idzie no i to na tyle z umiejętności. Teraz jest na etapie stania ale sam nie potrafi się podnieść więc ograniczamy mu tą pozycję. Młody nadal rośnie w zastraszającym tempie. Na wieczór zjada jakieś 270-280 ml mleka

Z aparatami dobrze nam idzie. Jurij nie reaguje na nie więc jest dobrze. Z zabawek to najbardziej lubi nasze telefony i piloty, więc jak ma je w zasięgu wzroku to żadna zabawka ich nie przebije. Ewentualnie to co starszy brat ma w ręku zainteresuje bardziej. Bratem jest tak zauroczony, że jak ma Wicia w zasięgu wzroku to gaworzy, śmieje się, cieszy całym ciałem dosłownie

aż miło popatrzeć! Czekamy na miejsce w żłobku cały czas i mam nadzieję, że do kwietnia miejsce się znajdzie. Jak nie, to albo pójdzie do tego do którego chodził Witko albo ja przedłużę rodzicielski do roku i po urlopie wrócę w lipcu/ sierpniu do pracy...
Się rozpisałam! Czekam na wieści od was!!!

35,0 tc 2690g., 49 cm, 8 Apgar