Dzisiaj jest pn kwie 27, 2026 4:27 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10405 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 521  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

z tymi faldkami to roznie bywa,bo np moja starsza corka miala niesymetryczne a wszystko bylo ok.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kurcze zapomnialam sie przedstawic.mm na imie Marzena,i od 3,5 miesiaca jestem po raz trzeci szczesliwa mamuska. moj syn Maximilien Jakub urodzil sie 3 sierpnia o godz 16:40 z waga 3350 i dl.48cm. za to teraz wazy 7100 i mierzy 63 cm. rosnie chlopoak jak na drozdzach :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

erii001 ja mieszkam bardzo blisko Sandomierza. A do ortopedy ide do przychodni bo dostałam skierowanie od pediatry. Takie skierowanie to u nas podstawa, każde dziecko je dostaje.

pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam dziewczynki:)

Ja również miałam przerwę dopiero dziś nadrobiłam zaległości na forum:) Mój Wojtuś już od 2 tygodni ma katarek i problemu z gardziołkiem. Dziś byłam na kontroli i pani dr stwierdziła że jest poprawa. Dobrze czuje się w dzień a nad ranem to tak sunie tym noskiem że nic nie pomaga nawet gruszka bo ten katar stoi gdzieś między noskiem a gardłem. Jestem pełna nadzieii że niebawem się to skończy zresztą choruję razem z nim i róniez nie mogę się wyleczyć. Po antybiotyk do lekarza nie chcę iść bo ostatnio jak mi przepisała to miałam kłopoty ginekologiczne i stwierdziłam że póki to zwykłe przeziębienie bez gorączki za nic nie wezmę antybiotyku. Mój mały za dnia łądnie sypia. Jada co 3 godziny.. Po kąpieli tylko śpi 4,5 godziny. Zazdroszczę Wam dziewczyny ze pociechy Wam w nocy dają pospać. Wczoraj po 6 tygodniach i 6 dniach dostałam pierwszy okres. Już prawie zapomniałam jak to jest:) Postanowiłam że wkleję wam moje zdjęcia i Wojtusia a może Wy dziewczynki też się pokażecie?

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej! selena super razem wygladacie... fajniutkiego masz tego bobaska.....
napisz jak wklejić zdjęcia to ja też chętnie się ujawnię....
tylko tak krok po kroku bo ja nie zabardzo orientuje się w obsłudze kompa....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześc kobitki!!!!!!!! Pogoda dziś superowa :D :D :D :D :D miałam umyc okna a :? :? :? ale wolałam spacerek :P :P :P :P Jsetem zdziwiona bo my dostaliśmy skierowanie do ortopedy przy pierwszej wizycie u pediatry, a u ortopedy byliśmy jak mieliśmy 6 tyg. wtedy też skierowanie na USG na szczęście jest OK. Mamy tylko się pieluchowac (Wiktor oczywiście :lol: :lol: :lol: ) i szeroko nóżki . Następną wizyte kontrolną mamy w styczniu 3 m-ce po USG bioderek.
Selena śliczny ten twój bobasek :P :P :P :P :P Jak napiszesz jak wkleic zdjęcia to też się ujawnimy :oops: :oops:
Dziś zaryzykowałam i dałam Wikusiowi soczek jabłkowy chociaż dziś skończył 3 m-ce, a nie chce pi ani herbatki koperkowej ani rumiankowe. Rozcieńczyłam go z wodą zobaczymy jak przez 3 dni nic nie będzie to będziemy pic. A potem spróbujemy też marchewkowego :shock:
Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie dziewczyny.Super dziś była pogoda, więc to wykorzystałam i najpierw pojechałam z małym na zakupy, a po południu na spacerek.Muszę wam powiedzieć, że od jakiegoś czasu jakoś źle się czułam, byłam jakaś taka bez wyrazu, gdy patrzyłam w lustro i postanowiłam dziś to zmienić.Poszłam do fryzjera,zafarbowałam i podcięłam włosy.Czuję się jak nowo narodzona! Ciekawe, czy jak mąż wróci z pracy, to zauważy zmianę mojego wyglądu?
A Patryczek dziś bardzo grzeczny, teraz właśnie sobie gada z babcią.Za jakąś godzinkę kąpiel, a potem butla i do łóżeczka.Jutro jadę na studia, więc nie za bardzo będzie czas do was wpaść.Trzymajcie się cieplutko. :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja też chętnie wkleję nasze fotki, tylko napiszcie jak, bo ja niezbyt się znam na komputerze.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Z przyjemnością udostępnię Wam miejsce na serwerze. Przysyłajcie do mnie swoje zdjęcia ( max 2 ). Ja umieszczę je u siebie i podam każdej z Was URL który wkleicie w miejsce notki. Mój e-mail mirijam@tlen.pl

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzięki SELENA!Jak mąż wróci z pracy, to go poproszę,żeby jakieś fajne fotki przesłał na twoją pocztę.Pozdrawiam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no cześć dziewczynki... my juz po kąpieli.. teraz tata daje Małemu butle...mam nadzieję,że szybko pójdzie spać i będziemy mieć chwilke dla siebie... :) :)

diana! pewnie super wyglądasz...wklej zdjęcia...
ja tez mam w ten weekend zajęcia... jutro jedziemy do Krakowa....
na szczęście nie będzie tych zajęć dużo bo to już ostatni rok... dwa wykłady w sobote i jeden w niedziele,ale za to wcześnie rano :cry: ....
sztrasznie się ciesze,ze zobacze moją rodzinkę... mame i dwie młodsze siostry...
ja się zdecydowałą obciąć włosy..tak jak ma teraz obcięte Małgosia Kożuchowska w M jak Miłość... podoba się wam....

selena.m... pisz jak wkleić te zdjęcia... to się bliżej poznamy :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

czy zdjęcia mają być w jakim konkretnym wymiarze?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

erii, podoba mi się ta fryzurka Małgosi kożuchowskiej.Kiedyś byłam obcięta na przysłowiową zapałkę i strasznie było mi ciężko zapuścić potem włosy, dlatego nie skusilam się na tak radykalną zmianę wizerunku.Podcięłam włosy tylko o parę centymetrów.A moj mały sobie smacznie śpi i ani myśli o kapieli.Trudno- poczekamy.Udanego wieczorku.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczynki przyślijcie zdjęcia ja je sama pomniejsze do rozmiarów takich jak moje. A wkleić zdjęcia bezpośrednio nie można trzeba podać URL na którym znajdują się owe fotki.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

to ja już wysłałam...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pamiętajcie żeby zdjęcia nie były zbyt duże bo mogą do mnie nie dotrzeć. Albo wysyłajcie po jednym jeśli zdecydowałyście się na dwa. Jutro postaram się tym zająć. Erri sprawdziłam pocztę i jeszcze nic nie dostałam. Dobranoc dziewczynki:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam! fajnie,ze mialyscie ladna pogode.u mnie niestety padalo przez caly dzien. :twisted: az sie nie chcialo wychodzic z domu.ale ja niestety musialam zaprowadzic do szkoly moje kobietki.ble

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

selena,wlasnie wyslalam fotke moich dzieciaczkow. mam nadzieje,ze dojda bez problemu.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kurcze nie podpisalam fotki. Selena ta fota z trojka dzieci (2 panienki z chlopcem) to ode mnie. sorki :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sprawdzam czy zdjęcia działają:) to nasza marzenka :)
Droga Marzenko w emailu poślę ci linka którego musisz wkleić w miejsce notki jak to zrobisz ja usunę twoje zdjęcia z mojego postu.
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10405 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 521  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]