Dzisiaj jest ndz kwie 26, 2026 10:11 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 15876 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 773, 774, 775, 776, 777, 778, 779 ... 794  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Justyna spróbuj tych kaszek są z glutenem ale Ty już możesz od 5 miesiąca podawać a waniliowa i z biszkoptami są pyszne. Aaa i soki hippa też są rewelacyjne. Magda ostatnio na nich żyje.

W Rossmanie była niedawno promocja 2 słoiczki z hippa trzeci gratis ale po przeliczeniu bardziej się opłacało kupić 3 z bobowity ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czarna no właśnie jutro idę do lekarza,jak bede chora to nie mogę jej dawać

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A faktycznie :( trzymam kciuki za dobry dla Was wynik !
No to polecam deserek jabłko-banan-brzoskwinia jest przepyszny. Tylko hipp ma takie połączenie Bobowita ma tylko jabłko-banan.
A w ogóle z deserków to pyszne są złote jabłka z bobowity i jabłko ze słodką marchewką. Złote jabłka są dużo słodsze niż normalne jabłuszka innych firm.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny - jak wy to robicie, ze dostajecie gratisy z firm? Ja nic niegy nie dostałam (a przy Michale to pamiętam, że mnie zasypywali!) :ysz:

Czarna - zdrowiej kobieto!

A u nas od kilku dni Antek dosteje szału na spacerach i wyje tak długo dopóki nie wyjmę go na ręce :? Terrorysta!!! :evil: A tak się cieszył z nowego wózka! Wydaje mi się jednak, że ten Delti jest na tyle zabudowany, że mały niewiele widzi. Jak tylko zobaczy świat to się uspoakaja... To mnie tylko utwierdza w przekonaniu, że musimy kupić nosidełko. Tyle, ze jak się wczytałam to to co dobre kosztuje...ech szkoda słów :(

A mną targają teraz uczucia ambiwalentne... Od kilku dni powolutku odstawiam małego od piersi. sama tego chciałam, a teraz mi żal i przykro... Jak widze tę buźkę szukającą cycka, jak słysze to przełykanie... I ta świadomość, że jak go odstawię to już nigdy więcej... (bo więcej dzieć nie planuję!). Ech... trudne matki wybory...:?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dalia w szpitalu wypełniałam ankiety. Wychodząc dostałam 3 wielkie reklamówy a teraz dostaję systematycznie próbki dziś mleko bebilon2, kaszka i śliniaczek. Nie wypełniałaś ankiet ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

czar_na pisze:
Salma co to za znikanie ? Przeprosić nas tu ładnie ;) :)

przepraszam :oops:

Asia_79 no ja mam zielony double sport
a twoj od razu rozpoznalam ze zdjecia, ze to VIBE 8) (najdrozszy model) :P:
Pani z twojego filmiku mowi, ze w tym siodelku mozna juz zaczac miedzy 4-6 miesiacem ;)
no ale kazdy robi jak uwaza, ja byc moze poczekalabym ze wzgledu wlasnie na kregoslup, ale wydaje mi sie, ze jej tam za goraco, a jeszcze dostalam zuielone swiatlo z poradni, to mnie troche uspokoilo i zachecilo
a ty jeszcze w cocoonie wozisz :shock: (ja nigdy go nie kupilam nawet) :)

A ogolnie jakos sobie radzimy :)
Maz 24h to duza ulga.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja też dostałam bo wypełniłam ankiety.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Alimak ło ty pieronie aleś wymyśliła :twisted: no a swoją drogą to ja może bym i kupiła bom ciekawa bardzo ale najpierw trzeba męża urobić. :lol: :lol: :lol:

Salma ja karmię tylko cycem. Wczoraj przy mega wyciu podałam butlę z chłodną wodą i pociągnął parę razy, ochłonął. Planuję na samym cycu do końca 6 miesiąca tak jak Ty.
OOO Alimak patrz mam argument dla męża - kupimy żyrafę bo nie wydajemy na słoiczki :twisted: . Ale mam lotny umysł, ech :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

askela pisze:
Salma ja karmię tylko cycem. Wczoraj przy mega wyciu podałam butlę z chłodną wodą i pociągnął parę razy, ochłonął. Planuję na samym cycu do końca 6 miesiąca tak jak Ty.

wiedzialam, ze ktos na "a" ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ale was wzięło! Wiem Askela co ci się będzie śniło dzisiaj! Żyrafa z Chile! Za mało wypiłaś!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#

Zazula01 pisze:
Ale was wzięło! Wiem Askela co ci się będzie śniło dzisiaj! Żyrafa z Chile! Za mało wypiłaś!

Zazu a Ty coś piłaś? ;) bo to ja pisałam o piciu i o Chile :heh: :lol2: :sese: :hil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
autoban (PW) regulamin forum pkt.20

Salma to ja d.... z angielskiego jestem :oops: :oops: :oops: bo zrozumiałam , ze jak skończy 6 miesiecy
Vibe mi sie wydał najsolidniejszy :yea:
coccon bardzo fajny i wygodny jest wyciagam mała i wkładam w nim w zimie ja zapinałam teraz to zapiecie zwiniete jest i ma całkiem odkryte, Vibe jest troche szerszy, próbowałam tam ja na dole na tym czerwonym siedzisku dac ale darła sie w niebogłosy a w cocconie siedzi cicho i bawi sie wiszacym łosiem :)

oj Dalia jak ja Cie rozumiem z tym cycowaniem , ja mam jednak nadzieje, że mi cos odbije i bede miała 3 dziecko :P
ale żal mam, zżarłam dzisiaj tablety na odchudzanie :oops: i nie moge juz karmic :( :( :( a tablety działaja, że szok sie zaskoczyłam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

JAk zwykle! Askela wybacz! To Ajeczka pije!!!!! Kornie chylę czoła i was obie przepraszam!Obrazek

Asia, jaki tabletki? To już się zdecydowałaś rzucić totalnie cyca?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

he he usmialam sie jak dumacie nad zyrafa :lol:

To jest kultowa francuska zabawka ,ktora kazde dziecko powinno miec wg statystycznego francuza :lol: Sadze ze to bardziej ze wzgledu na sentyment bo istnieje juz od 1961r wiec to tak fajnie kupic dziecku taka sama zabawke- gryazka jaka sie mialo samemu.( np 685 000 sztuk sprzedanych w 2009 )
Zabawka jest markowa z naturalnego kauczuku ma okolo 17 cm , jest bardzo mieka , latwa do trzymania, lekka nietoksyczna ale to tyle.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czar_na pisze:
Dalia w szpitalu wypełniałam ankiety. Wychodząc dostałam 3 wielkie reklamówy a teraz dostaję systematycznie próbki dziś mleko bebilon2, kaszka i śliniaczek. Nie wypełniałaś ankiet ?

Wypełniłam od czorta! :evil: Aaale - cud się stał. 10 min temu wszedł mąz z zakupów i przyniósł mi paczuszkę od Bebilona :$%^: A jednak! Ale dziwne, ze dopiero teraz i że to naprawdę pierwsza taka :?

Asia - jakie tabsy na odchudzanie??? Ja oczywiście chwytam takie informacje w mig! :wink: Sama odchudzałam się na suplementach z Natur Hause, no ale teraz czekam na zupełne odstawienie od piersi. jak tylko odstawie od razu lecę do dietetyczki!!! :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
autoban (PW) regulamin forum pkt.20

Zazula najpierw mała sie obraziła na cycka, 3 dni nie chciała odciagałam pokarm, dawałam butle, potem jakos mała wolała butle az całkiem przestała wolec jeśc , generalnie - praca, dziecko, stres i pokarm zanikał, karmiłam tylko w nocy i nad ranem i dzieciak nerwowy bo raz karmie raz nie karmie, a ostatnio w nocy był ryk dałam cyca i ryk dalej głodna po czym zjadała 120ml mleka, wiec dzisiaj w nocy ostatnie cycowanie było, lekarz mi powiedział, że musze zdecydowac albo w jedna albo druga stronę bo ja sie denerwuje dziecko tez i bez sensu
i egoistka matka wzieła dzisiaj tablete i odwrotu nie ma ryczec mi sie chce no ale ............

tablety Hoodia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No i sprawa się rypła! Dzięki annxx! Uff, bo juz myslałam, ze nie będę spać przez to cholerne zwierzę!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Zazula01 pisze:
No i sprawa się rypła! Dzięki annxx! Uff, bo juz myslałam, ze nie będę spać przez to cholerne zwierzę!
:lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

annxx pisze:
he he usmialam sie jak dumacie nad zyrafa :lol:

To jest kultowa francuska zabawka ,ktora kazde dziecko powinno miec wg statystycznego francuza :lol: Sadze ze to bardziej ze wzgledu na sentyment bo istnieje juz od 1961r wiec to tak fajnie kupic dziecku taka sama zabawke- gryazka jaka sie mialo samemu.( np 685 000 sztuk sprzedanych w 2009 )
Zabawka jest markowa z naturalnego kauczuku ma okolo 17 cm , jest bardzo mieka , latwa do trzymania, lekka nietoksyczna ale to tyle.

no to wszystko jasne :D
(annxx pozdrawiam ;) )

tylko dlaczego u nas sie zyrafka przyjela? przeciez ona nie kultowa w Polsce? :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

annxx pisze:
Zazula01 pisze:
:lol: :lol:

Dokładnie!!! Tez poczułam ulgę!!! :lol:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 15876 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 773, 774, 775, 776, 777, 778, 779 ... 794  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]