Dzisiaj jest ndz kwie 26, 2026 10:12 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 15876 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 772, 773, 774, 775, 776, 777, 778 ... 794  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

No! Wreszcie.
Funia! Kupę lat! KObieto ale znikłaś! Żeby to było po raz ostatni! Dobrze, ze mała wcina. ALe monte???Obrazek

Mały odkrył nogi!!! Jeszcze z moją pomocą troszeczkę, bo ma pasibrzuchowy brzuch, ale miał radości co niemiara! Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

uczulenie niby zeszło i mój typ padl na truskawki ale znowu się pojawiło :? kosmetyki zmienione wiec to albo proszek albo jednak skaza :( od dziś nie jem nabiału i zobaczymy,tego nie ma dużo ale jednak

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:papa:

Gorąco, co??

Witam się po aktywnym weekendzie. Sobota w zoo, niedziela piknik nad rzeką. Wybyczyły się moje dziewczyny i obie spały w nocy jak zabite. Oby ten skok majuchowy już się skończył.

A ma któraś tą żyrafę?? Rzeczywiście takie cudo??

alimak no bo jest się nad czym ochać i achać. Kurna 5 miesięcy po porodzie i taka figura! Może się zapatrzę i przestanę wcinać te lody, które mi włażą tu i ówdzie :evil: :evil:

Co do zabawek to nauczona doświadczeniem nie będę kupować za wcześnie i za dużo. Np. szczeniaczek-uczniaczek - taka moda na niego była. Ami dostała jak miała pół roku i troszkę ją tylko interesował. A jak przyszło co do czego i już mógł spełnić swą edukacyjną funkcję jak miała rok i więcej to już jej się po prostu znudził.

I jeszcze macham do Zazuli :papa: coby nie fochowała się więcej :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej, hej!!!
Dziękujemy wszystkim za życzonka! Mój boże - 5 miesięcy!!!

Madziu - całuski od eciotki i ekumpla "bliźniaka"!!! :kla:

Asia79 - kochana, próbowałam już nawet z leżeniem w naszym łóżku (zresztą nie miałam wyboru - przy piątej czy dszóstej pobódce). No niestety nie działa :(
Ale - wczoraj podałam małemu mleko z kleikiem kukurydzianym. I... spał od 21.00 do 2.00!!! To luskus!!! Potem dostał cycka i pobódka o 4.00 i o 6.00 :roll: Dzięki Natinko za ten pomysł z kleikiem!

Funia - wpadajże częściej!
Zazula - podobnie jak odkurzacz dział tez woda puszczona z kranu :wink:
Askela - mów kochana o co kaman z tą żyrafą bo się głowię i głowię :roll: :wink:
Alimak - ... ... ... piękna kobieto! ... ... ...
Czarna - żyjesz? :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

KOniec z fochami!!! Obiecuję!!!!!Obrazek

U nas duchota. Mały pochłonął był właśnie dynię z ziemniakami.

Justynka
, konsultowałaś z lekarzem tą wysypkę? KAcprowi podczas upałów wyskoczyły potówki na szyi i za uszkiem. Poszłam z tym do lekarza bo się świństwo zaczęło wyrzucać na policzek i okazało się, że te potówki się zainfekowały. Walczymy z tym dziadostwem i wciąż jest. Dwie maści nie pomogły. Zaleczyłam sudokremem. Co prawda troszkę skórkę wysuszył ale teraz natłuszczamy i jest duża poprawa choć daleko do ideału. |jutro idziemy na kontrolę.

No i czekam na m. coby dychnąć trochę bo młody dzisiaj za diabła nie chce spać. Wczoraj spał po 30 min, i dzisiaj to samo. Nawet jak śpi ze mną Obrazek

Czar_na bidulka chora. Dość wysoką gorączkę ma więc pewnie się tak szybko nie pokaże. DUZO ZDRÓWKA Czar_na!!!!!Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Zazula tak,powiedział że to uczulenie i miałam szukać winowajcy,padło na truskawki bo nic innego nie odstawiłam a zeszło,zjadłam znowu i zaraz ją wysypało,myślałam też że to żel lub mydło ale też nie

Czarna zdrówka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

JA też sie zastanawiałam, czy to nie truskawki, bo zjadłam DWIE! Ale nie. Diety współczuję. I zazdroszczę ty, które mogą jeść wszystko. Choć ja teraz już tak bardzo się nie pilnuję. Odkąd mały je inne produkty.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Alimaczku kuznostwo ok, ale wieczorem mały dał mega popis i się zastanawiam czy to nie od "nielubienia gości" (ogółem, nie tych jako takich)

Czarna zdrowiej!

Dalia cały czas usiłuję dociec o co kaman.... No jakoś mi nie daje ta żyrafa spokoju :?

Zazula ja jem już wszystko choć nadal karmię tylko piersią. Sporadycznie podaję troszkę wody ostatnio tylko. Czasem sobie nawet
wypiję lampkę winka lub szklaneczkę piwa :wink:
[/b]

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Helloł ! ;)

Zdycham moje drogie wczoraj w nocy temp 40 st, dziś ok. 18 było już 39 :/ na dodatek dostałam okres. Dziś T został w domu ale jutro już koniec dobrego i muszę sobie jakoś radzić. Na szczęście Młoda się nie zaraziła.

Widzę ,że forum ogarnęła swoista żyrafkomania. Ale widzę też ,że nie jesteście uważnymi obserwatorkami :P

Obrazek

Wiadomo już kogo spytać o fenomen żyrafy? ;)

Chrzest bardzo ok, Magda w kościele tylko trochę pomarudziła ,bo wyjmujemy ją z wygodnego wózka na niewygodne ręce później w restauracji leżała cały czas praktycznie we wózku i sama się zabawiała.
Mamy dziecko anioła :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Askela, ja właśnie wczoraj sobie pozwoliłam na lampkę wina :D

Czar_na, Szpak stanął na wysokości zadania! Brawo! Kuruj się i zdrowiej!

Przepraszam jeśli was urażę, ale jaki "fenomen"? JA w niej nic fenomenalnego nie widzęObrazek Żyrafa jak żyrafa. No chyba, że Bea nas oświeci?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej

ja dzis padam na twarz.mala zasnela wiec i ja ide do lozka. ledwo siedze. tak mi dala dzis popalic. non stop placz - biedna meczy sie przez te zeby ale i siebie mi czasem zal :wink: dziasla ma takie biale - widac juz gorne jedynki, jakby mialy sie zaraz przebic :roll: ale cos ich nie widac a to juz tak dlugo trwa....

Czarna zdrowiej! i ciesze sie ze Szpak sie spisal! tak tak macie aniola :) z tym jej samozabawianiem sie :wink:

ps. ja tez nic nie widze w tej zyrafce :roll: ale co kto lubi naturalnie

askelka kup i powiesz nam o co kaman :lol:

sciskam Was!

papa!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#

czarna super, że chrzciny się udały! a choroby nie zazdroszczę i współczuję! ale w takie upały to i tak byłabyś pewnie zimniejsza od powietrza ;)
zdrówka! :sss:

Lilak z żyrafą wymiata :P :P :P no właśnie gdzie Bea?

funia - Monte? mój synek ma prawie 2 latka a jeszcze się boje mu to dać :oops:

Dalia to w końcu pospałaś! ja nie zapeszam, ale my od 3 nocek śpimy do ok. 3 w nocy :$%^:

Salma podziwiam za ten sam cyc :brv:

alimaczku nie bądź taka skromna ;) dobrze się konserwujesz :sese: :bbb: ;)

ja tam zabawek na razie nie kupowałam :) mam tyle po synku.... lale będzie babcia kupować, a reszte mamy full 8)

no to ide sączyć dalej winko i kibicować Chile :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ajeczka, albo pij więcej albo wcale, bo Chile coś nie służy!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Fenomen bo na tej aukcji mnóstwo ludzi ją zakupiło. A Beę ,bo jak ją ma to powie czy jest warta swojej ceny. Szczerze mówiąc cena mnie strasznie zaskoczyła. Za tą cenę można kupić już bardzo fajne, markowe zabawki.

Ajeczka na szczęście nie mamy upałów 40 stopniowych ;)

Funia :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czarna zdrówka

dziewczyny kupuje któraś słoiczki hippa w rossmanie :?: albo orientuje się w cenach :?: dostałam dziś przesyłkę z hippa a w środku kupony rabatowe na obiadki,deserki,herbatki ale ja w zasadzie dopiero zaczynam i nie orientuję sie w cenach a nie chce wyjść na tych rabatach jak Zabłocki na mydle :wink: ,pojechać i tak pojade bo mam też kupon na drugą gratisową paczuszkę z soczkiem i obiadkiem :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#

Czarna te upały są już tuż tuż :P:
Zazula masz rację, poleję sobie więcej ;) 8)
justyna ja wogóle Hippa nigdy nie kupowałam, z tej paczki co dostałam od nich to Łuki mi pluł tym jedzeniem ze słoiczka, no i są droższe niż inne, nie wiem jak Madzia, ale Ł. jadł Gerbera i Bobovitę i mu smakowało ;)
a rabat wykorzystałam na płyn do kąpieli, bo mają fajny, bardzo wydajny!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

czar_na ty to masz bystre oko :okk:
no to trzeba poczekac na Bea i zobaczymy czy dostala zyrafke w prezencie czy skusila sie z reklamy :)

ajeczka nie ma co podziwiac, wydaje mi sie to naturalne i ekonomiczne ;)
wiem, ze tu u was tez ktos jedzie na samym cycu :roll: to ty? czy myle z kims innym?
nie powiem, dla mnie to troche poswiecenie, bo prawie od poczatku bola mnie sutki :( nie wiem co mi jest, nawet mi przepisala masc, ale nie zauwazylam rozicy, boli tak samo, choc ostatnio juz nie musze zaciskac zebow i lzy nie leca (bo byl taki tydzien chyba)

no i herbatka na laktacje z Hippa mi sie skonczyla a tu w UK jej nie ma :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Justynka hipp jest generalnie droższy niż gerber czy najtańsza bobowita ale w rossmanie są dobre ceny i np. z hippa kupuję kaszkę w słoiczkach pyszny sen i deserek jabłko-banan-brzoskwinia (od 4m) resztę wolę z bobowity, bo po zupkach hippa ma odruch wymiotny a poza tym lubię kupować polskie produkty.
Aaa herbatki są ok i krem na odparzenia widzę ,że też fajny (mam próbkę).

my dostaliśmy dziś kolejną paczkę z bebilonu od 6 miesiąca

edit:

Ajeczka widzę ,że masz takie samo zdanie co ja.
A o upałach mi nie wspominaj -zdechnę :roll:

Salma
co to za znikanie ? Przeprosić nas tu ładnie ;) :)

Ostatnio zmieniony pn cze 28, 2010 8:45 pm przez czar_na, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzięki dziewczyny,ja mam właśnie gerbera i bobovitę,jutro i tak będę w pobliżu to wejdę zobaczyć co mają

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
autoban (PW) regulamin forum pkt.20

Najlepsze dla Madzi i Antosia :)

Salma Wy tez macie Phila?
ja młoda wożę w cocconie jeszcze to mi sie fajnie wyciaga
niby te siedzenia kubełkowe sa jak te lezaczki itd, ale jakos tak jak spi na płasko to mi to lepiej, miesiac jeszcze poczekam , na razie sie miesci
na stronie polskiej gdzie zamawialam wózek jest napisane, że od samodzielnego siedzenia, ale jeśli Ci poradzono , że juz można to pewnie tak jest.

oo ja mam ten model http://www.youtube.com/watch?v=zNR-JrTH ... re=channel i na filmiku Pani prawi, też 6 miesiecy, myślisz, że to zależy od modelu?

Salma a przy okazji jak sobie radzicie? Ty masz najmniejsza różnice wieku

Zazu ja sie też często czuje w niewidce :P

Askela żyrafa fajna - ja mam tyle zabawek, że teraz w ubrania inwestuje :P
ja sie umawiam z koleżanką ze szpitala już 17 miesiecy :)

w ogole zepsuł nam sie aparat :( mąż chciał foty sciagnac i strzelilo cos po kabelku i padł aparat i komp :(
zadzwonil do canonna do niemiec i za free nam naprawia mimo ze po gwarancji - gut firma no a komp kuzde 430 zeta wrrrrr
a szkoda ze aparatu nie mam bo Milena zaczyna kochac Martynke, zabawki jej znosi tuli całuje :)

Dalia toz to model z tego Antka !!!

Justynka w Rossmann sa dosc tanie słoiki, najtansze kupilam w Auchan w mikołowie 2,19zł gerber, - tylko te kupuje a hippa z paczuchy tez kupiłam to Mili zjadla niektóre rzeczy bo ona oczywiscie teraz kocha słoiczki
hipp z paczki to ziemniaki z indykiem fe ochyda Mili nie lubiła nic co z ziemniakami tez mi takie nie samkowały odgrzewane nie świeże fuj

a z nutrica zapomnialam wysłac kupona i teraz dopiero sie zorientowałam
nie dostałam nic z gerbera :(

Mam do odsrzedania 2 puszki 800g Bebilonu 1 czy ktoś chche może byc np po 30zł?
stoja a moje dziecie nie może jeśc

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 15876 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 772, 773, 774, 775, 776, 777, 778 ... 794  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]