Dzisiaj jest pn kwie 27, 2026 1:07 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 15876 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 768, 769, 770, 771, 772, 773, 774 ... 794  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

No właśnie dlatego się zastanawiam czy zmieniać czy nie. To jest koktajl bananowy i każdy chwali ,że bardzo fajny kolorek na żywo. Zastanawiam się tylko jakie później dodatki ? zielone?
Magda dostanie kasę na chrzest i chcę ją zatrzymać i za nią kupić jej do pokoju dywanik i może jeszcze jakiś mebel dokupić?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czar_na, ja bym się wstrzymała. Zrobisz jej pokój marzeń w mowym domku, mówię ci.

Madzia, sto lat!!!
:bal:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czarna już o nowym właśnie pisze :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Zazula jeszcze do końca nie zwariowałam ,żeby zmieniać kolor ścian 4 miesiące przed wyprowadzką. Cały czas mówię o nowym pokoju tylko zastanawiam się czy przenieść kolor ze starego czy zrobić coś całkiem innego. A firma nam robi pod klucz łącznie z pomalowaniem ścian na wybrany przez nas kolor.

boże znowu się zgapiłam ! Madziu maratinkowa wszystkiego naj naj naj :bal:

Justynka
wiem ,że o nowym tylko Zazula jak zwykle zakręcona ;P

ale chyba pójdę w żółty i zielone dodatki ? np http://e-dywany.pl/frame.php?image=data ... KWHZfb.jpg

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czar_na pisze:
tylko zastanawiam się czy przenieść kolor ze starego.

hmm tylko wiesz że ciężko taką zdrapaną farbę póżniej poskładać na nowo ? :P:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:shock: :lol: nikt nie mówił ,że jestem niewymagającym klientem :koko:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej

Czarna fotelik - baaaardzo :) co do pokoju to ja bym chyba zostala przy zoltym i poszla w zielone dodatki tak jak w dywaniku - cos w ten desen :wink:
u mnie kwestia pokoju dla malej jeszcze dlugo przede mna bo na razie dzielimy razem pokoj ktory jest nasza sypialna, a raczej nia byl. teraz "nasza" czesc jest taka jak byla tzn w stylu safari :wink: a Blankowa kaczuchowa - w odcieniach zolci, pomaranczu i blekitu :wink: poki co stanowi ja kacik z lozeczkiem
kiedys bedziemy miec osobne sypialnie :wink:
w ogole wczesniej zdawalo mi sie ze mamy spore mieszkanie, dla nas wojga bylo super i poki B jest mala wciaz jest ok ale jak bedzie miala kilka lat - mysle ze chcialabym cos wiekszego :wink: choc chciec i moc to dwie rozne kwestie...no zobaczymy :wink:

u nas dzis nawet fajny dzen. Blanka zabawia sie chwile sama, musze oczywiscie pozostawac w zasiegu jej wzroku ale i tak mamy maly sukces bo "bawi sie" sama :wink:
slini sie na potege :shock: a dzis zrobla pierwsza "dorosla" smierdzaca kupe - plastelinke :shock: :wink:

Dalia cos przegapilam :oops: wybacz jakie auto kupilas?
bylam pewna ze to Justyna zakupila lagune ale mozliwe ze wszystko mi sie pomieszalo :oops: :roll:

buziaki dla Madzi maratinkowej

sciskam wszystkie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dalia kupiła furę dla Antka :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

aaaaaaaaaaaa no tak :oops: :hil: to to wiem :P:

ps. wstawilam do galerii zdjecia malutkiej Blanki - nie moge sie nadziwic jako ona jest juz duza :D

ale tu cisza w eterze dzisiaj :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

alimak Lenka dostała wczoraj lalę bobasa i od wczoraj nie mam dziecka 8) leży z nia,tuli ją i próbuje ugryźć w głowę :lol:
może zakup taką lalę Blance-podobno dzieci takie lale z gumową głową,rączkami traktują jak człowieka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

czarna widze plany plany a powiedz czy4 miesiace wam buduja dom od podstaw pod sam klucz ??? Tak szybko??????????????? Bo nie wiem czy dobrze doczytalam

Ja dzisiaj pol dnia przy garach a teraz chwilke sapnelam pranie zrobione musialam z gory posciel siagnac bo za tydzien mamy gosci na noclegu u musze miec swieza posciel. Wiec sie juz suszy a za chwile kolezanka z mezem przyjedza na winko i ploty, a moj mąż niestety o suchym pysku bo do pracy na 23 idzie.

Madzia Maratinkowa Wszystkiegonajlepszego :hbd: :bal:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

czar_na kolorki żólty z zielenią sa super - nam jakoś tez zawsze coś w tych barwach dla Poli wychodzi - mieszkamy już w 2 mieszkaniu :). Dywanik wybrałas super!!! A jeszcze ci powiem, że ten żółty z zielenią tak naprawdę nie ogranicza możliwości wprowadzenia innego koloru. Ja kombizowałam dodatkowo z różem, czerwienią, niebieskim i wszystkie pasują. Ale tak jak Ajeczka zastanwiam się w jaki sposób firma chce wam wybudowac dom w 4 msc jeśli fundamenty MUSZĄ stać min. 2 tygodnie, strop zalany MUSI schnąć kolejne 2-3 tygodnie a póżniej jeszcez muszę schnąć jakies tam belki pod więźbe czu cuś. Z tego robią się już prawie 2 miesiące... Powiem ci że my jedziemy jedną firmą cały czas na razie i póki co, to dopiero więźbę dachową będą nam kłaść a minęły już 2 msc, przy czym fundamenty w zeszłym roku robiliśmy. Wasz domk będzie miał poddasze użytkowe, chyba tak z tego co pamiętam? A z czego budujecie? Bo może z drewna i wtedy tak szybko robią.

Fotelik fajny kupiłas, ładny kolorek. A jak on wypada w testach?

alimak
no widzidz jaka Blanusia łaskawa dla mamci jest :)

u mnie nerwicy ciąg dalszy ;)

aha, byłam z Polcią na bilansie dwulatka i przy okazji Igę zważyłam no i ...przeraziłam się... 7820 gr....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kati no właśnie z drewna a wtedy fundamenty nie muszą leżakować w sumie teraz w ogóle nie muszą bo takie są betony. Działka obok sąsiad buduje murowany i też nie czekali tylko od razu szli dalej z robotą.

Astra pod klucz :)

Alimak gratuluję ,że tak Wam dziś fajnie :)

Justyna o proszę nawet nie wiedziałam :)

A co do koloru to chyba jednak zostanie ten sam, jest taki ciepły i radosny. Kto nie wejdzie do pokoju Magdy to zawsze kolor się podoba. Wolę chyba nie kombinować i źle wybrać , najwyżej zmieni się za jakiś czas.
A co do dodatków to faktycznie mamy różowy zegar z wróżką i nie gryzie się ze ścianą. Chociaż wolę zdecydowanie połączenie z zielonym. Chciałabym ,żeby wyszedł nam ciepły dziewczęcy pokój ale niekoniecznie cukierkowy i mdły.

Przymierzałam Szpakowi jutrzejszy strój chrzcielny i nieskromnie powiem ,że podoba mi się. Zamieszczam ją w galerii.

Ostatnio zmieniony sob cze 26, 2010 3:32 pm przez czar_na, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

to Igusia jak Lenka waży :D a Czarna domek drewniany chyba ma mieć

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

czarna ale zazdroszcze ci ze juz za 4 miechy bedziesz w nowym miejscu...

justyna to ale Pudzianki nam rosną :):). Karmisz jeszcze piersią?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kati
tak a obiadki od 4 dni dopiero dostaje

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Blana je nowosci od tygodnia a tez juz siedem kg ma :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

wybaczcie ze post podpostem ale wczesniej musialam gnac bo syrena sie wlaczyla 8)

Justyna - chyba zakupie bobasa a co tam :wink: choc szczerze watpie ze zda egzamin :wink: Blankama cala mase grajaco-swiecacych zabawek, niektore tak wypasione ze jej rowiesnicy odplywaja przy nich na godzine a ona gora 5 min sie zabawi :ddd: no ale sprobowac warto.... :wink:

kati dasz rade,choc wiem ze tak sie tylko mowi a i tak Cie szlag jasny trafia wrrrr
heh

Czarna drewniany domek mhhhhhhhhhhh 8) rozmarzylam sie... :)

astra co dobrego dzis znow pichcilas? :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

alimak jakiego bobasa? znalazłaś ziemniaczki z dynią? Ja ich nie mogę jakoś znaleźć :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

alimak Lena ma już prawie sklep z zabawkami :roll: ale nic nie zrobiło takiej furory jak bobas :D

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 15876 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 768, 769, 770, 771, 772, 773, 774 ... 794  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]