Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 4:32 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30313 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 764, 765, 766, 767, 768, 769, 770 ... 1516  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

asiek83 tabelka super!! ale mam wrazenie ze sa w niej dwie nastazje... chyba ze mamy na forum dwie 8)
mowilas tez ze mamy zglaszac zastrzezenia :P to ja mam jedno-powazne

czemu napisalas w tebelce corcia ale jak chlopiec to juz syn a nie synus ?? :( :wink:
jak to kochana wytlumaczysz?? :D :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mój mi tez nie wspominał..ja mam bardzo malo ruchliwego bobaska.. owszem czuje ruchy ale nie sa one tak mocne jak wy opisujecie co juz wspominałam nie raz ..może ja poprostu jestem gruboskórna sama nie wiem czesto moj synus ma czkawke ja czuje intensywnie moze dlatego tez ze jest glówką do dolu:).Nawet cieszy mnie to ze nie mam tej karty bo wtedy to dopiero bym sie stresowala.Wczoraj bylam u lekarza wszystko jest ok mam rozwarcie 2 cm.musze sobie mierzyc cisnienie bo za wysokie mam i wrazie co odrazu do szpitala mam sie kierować.Teraz wizyta za dwa tc.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

juz poprawilam...

czekam do jutra na dane i umieszcze tabelke w galerii :lol: 8)

Obrazek
ObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
autoban (PW) regulamin forum pkt.20

tez bym chciała miec rozwarcie na 2 cm jak mi zdejma krazek... zawsze o te 2 mniej do rozwierania podczas skurczów porodowych :P
matajka, wizyty co 4 tyg to wg mnie troche za rzadko jak na koncówke ciazy. ja teraz chodze co dwa tyg. w ciagu 4 tyg duzo sie moze zdazyc... masz zaufanie do swojego gina?jakąś dobra opinie ma?, a moze ma jakies stare zasady...moja kolezanka chodziła co tydzien pod sam koniec.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny!!!
Pochwalmy się w naszej galerii postępami w przygotowaniach... :D Może macie już urządzone kąciki Malucha albo pokoje dziecięce?! Wklejcie zdjątka wózeczka, łóżeczka, pościeli....
Ja zacznę. :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kochane... uwagi naniesione :lol: 8)

trudno...jest nas malo ale preznie dzialamy :lol: 8)

a ja dzis znowu spac nie moge :x moja mala sobie tupie po moich żebrach :roll:

Obrazek
ObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no właśnie Asiek miałam pisać,że znowu spać nie możesz bo od rana na posterunku :wink:
bardzo fajna tabelka gratulacje :brv:
ide do galerii, zobacze co tam powklejałyście :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no ja czekam dalej na dane :lol: 8)

a ja dzis bede robic kolejne zakupy do nowego mieszkania :lol: a od soboty bedzie trwal remont :$%^: :$%^: :kla: :kla: :kla: :kla: :kla:

Obrazek
ObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Asiek - tabelka super!! :lol:

Pisałyście, że czkawka to dobry stan? No to moje maleństwo ma luksusy w brzuchu- wciąż skacze :lol:

Nie wiem jak wy, ale ja już nie mam siły. Brzuch wielki i kręgosłup siada. Już nie daję rady aktywnie zajmować się Kacprem, a tu dzisiaj piękna pogoda i trzeba by polatać po placu zabaw...Jeszcze ten remont :?
Wczoraj byłam u lekarza i żeby się ogolić (w widomym miejscu :wink: ) musiałam skorzystać z lustra :oops: Żenada...Tak się rozpędziłam, że poza głową nie ma na mnie chyba ani jednego zbędnego włosa :heh:
Na szczęście uporałam się wreszcie z praniem i prasowaniem. Ale jeszcze z tygodnia potrzebuję na doprowadzenie do ładu mieszkania i ostatnie przygotowania. Nie wiem, czy jeszcze zdążymy pomalować nasz pokój, ale bardzo bym chciała. Najważniejsze żeby Kacpra był dokończony. Choć i tak jeszce wiele pierdół zostanie do dokupienia (jakieś doniczki, kinkiet, stolik i tp).
No i trzeba się chyba spakować :ddd:
O rany - może ktoś zrobi to za mnie? Są chętni? :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej :)
ja tez miałam nieciekawa noc. juz wieczorem mała dała mi popalic. tak mnie cisneło pod zebrami jak nigdy. na lewym boku tez lezec nie mogłam bo czułam noge wypchnieta o moje zebro (teraz tez ale troche mniej) generalnie myslałam ze sie wykoncze. do tego jakies pobolewania brzucha :? juz odpadam...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć!!!
To i za mnie niech się ktoś spakuje, co?! :roll: :shock: Nie znoszę... nawet na wczasy zawsze mąż pakuje. Ja tylko kończę. :)

Ja już bez męża to nawet wydepilować się jak trzeba nie potrafię :cry: :oops: :shock: Lusterko i mąż to podstawowe przybory :D

Asiek Owocnych zakupów do nowego mieszkanka!!! :P

Dziewczyny!!! Cóż za chore godziny urzędowania macie
8) :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

oj mi tez sie strasznie nie chce spakowac, juz powinnam miec torbe...wczoraj kupilam sobie piekna koszule do karmienia i staniki, niestety bez fiszbin, ale musze sie przejsc do H&M bo tam kiedys ogladalam ladne z fiszbinami... nie wspomne juz o papciach, klapkach pod prysznic bo jeszcze jakiegos grzyba przyniose :x aha, jeszcze szlafrok bo ja mam taki gruby ze szok

musze sie pochawalic ze mialam dzisiaj jakies przyplyw energii i troche poszalelismy z mezem :D :oops: czyli... malzenstwo uratowane! :P bo jemu juz tak zle bylo... taki zbolaly na twarzy i nie tylko juz byl :P :lol: :wink:
ale tak mysle ze skoro mam skrocona szyjke to moze nie powinnismy...? :wo: :zł:
jak zaczne rodzic? a tu jeszcze tyle rzeczy do zrobienia,, nie ma jeszcze lozeczka, za to mamy w tym miejscu buirko :hm: musze chyba potraktowac je jak stolik... i zniknie :lol2:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Emilka nie masz litości!!!!! Ja nie wiem co to seks od 7 miesięcy a jeszcze około 2 !!!!!! :g^^: :g^^: :g^^: :buu: :buu: :buu: :hm: Podziwiam Piotrka, który bardzo rzadko się skarży na swój los!!
Jeszcze Ci nie gratulowałam "tragicznego wypadku" ze stolikiem męża!!! Szacuneczek!!! Ja tak zrobiłam z łabędziem szklanym - doniczką od teściowej...ale było mi przykro :shock: :shock: :shock: :roll: :twisted:

Oglądałyście meczyk siatkówki???!!! Przecudny :!: :!: :!: :!: Oby chłopaki dali radę dalej, są super. :P :P :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

meczyk jak meczyk ale widziałyscie jak wczoraj wykreciło chłopu reke ze stawu jak podnosił ciezary? hardkor nie z tej ziemii :shock: :shock: ze facet nie zemdlał z bólu...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja nie oglądam bo z powodu remontu telewizor odłączony :| z mężusiem cichy dzień mamy, bo moi rodzice przyjechali tata się bardzo zaangażował w remonty i mój kotuś się wkurza i krzyczy na mnie, a mi to akurat nie przeszkadza, bo to MOI rodzice, poza tym jak mąż w pracy to dużo mi pomogli teraz.
e-milka, też właśnie idę do H&M po staniki, bo mam dwa od nich i dla mnie są super ;) przyjdzie pan kłaść panele i wtedy się wymknę, a co :D a i u nas też w miejscu gdzie będzie stało łóżeczko narazie biureczko z kompikiem.
Karty ruchów nie prowadzę, lekarz mój stwierdził że to niepotrzebne, bądź co bądź znam już nawyki swojego dzidziusia i wiem kiedy coś nie tak, chyba.
Nastazja, widzę ze jesteś z Olsztyna, w którym szpitalu będziesz rodzić?
A Asiek83, tabelka bomba :)
a teraz z okazji nie rozmawiania z mężem idę sobie poprawić humor zakupami :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja dzis sie nie wyspalam ..oczywiście pozno poszłam spać okolo 3....A rano o 8 juz łaził facet ktory spisuje liczniki za wode:(...
Dobrze ze przypomnialyście o tych klapkach pod prysznic bo wylecialy mi z głowki:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

http://nasza-klasa.pl/profile/13798586

Nie bardzo wychodzi mi wstawienie fotek w galerie wiec jak ktoraś ma ochote obejrzeć zdięcia to wstawiam link z naszej klasy:)Choć zdieć z brzusiem też skromnie jest:)
I oczywiście zapraszam do listy znajomych;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dziewczyny zastanawiałyscie sie nad zastosowaniem wiesiołka lub homeopatii w razie spóźnienia porodu lub na przygotowanie do?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja chyba bardziej wierze w napary z lisci malin...sa skuteczne ponoc...
no i sexik :lol:

Obrazek
ObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

tangpo meczyk przedni!!!!!oglądałam, zresztą ja to najchętniej bym sie do Pekinu teraz przeniosła :wink: , taki ze mnie kibic!!! :yea: ale kiepsko było by urodzić młodego gdzieś w Azji :? :D

Bożena masz piękny brzuszek :D zaglądałam na NK! wogóle ładna z Ciebie kobietka, spróbuj coś wrzucić do galerii to naprawde nie jest takie skomplikowane, nawet ja-blondi dałam sobie rade :lol:

Czytałam o tych wszystkich metodach przyspieszania porodu ale jakoś bez przekonania do tego podchodze...może jak juz naprawde bede mieć dośc to zaczne coś kombinować w tej kwestii.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30313 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 764, 765, 766, 767, 768, 769, 770 ... 1516  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]