hej
marchewko fajny zakup
my tez sie przymierzamy do zakupu spacerowki. ugadalam sie z siostra ze sprzedam jej nasz babyactive 3 w 1 a kupie Blance lekka spacerowke by nie tachac na pietro 15 kg

tylko ze ona rodzi w listopadzie wiec do konca wakacji pewnie jeszcze pojezdzimy w tym co mamy
Czarna spokojnie , niech Szpak je to co chce tzn jak najbardziej tylko ten ulubiony deserek. syn mojej przyjaciolki jadl do 10 mies tylko piers i deserek jablko/ banan - nota bene to tez jest ulubione " pozacycowe" danie Blanki

ja nie zmuszam malej do jedzenia tego co ja bym chciala by jadla. jak nie ma ochoty to robie kilka dni przerwy, pozniej wracamy do danego jedzonka ale jak znow nie zaskoczy - aułt!
a jak ja ubolewam ze Blanka lubi raczki 
zreszta ...to nie lubienie to milosc czysta i wielka
a my dzis po szczepeinieu. Blanka wazy 7 kg

i mierzy ok 70 cm DLUGASNA!

nawet dobrze zniosla uklucia ale teraz jest marudna jak cholera, wlasciwie caly dzien placze i to tak jakby co chwile przypominalo jej sie szczepienie bo ma taki sam grymas na twarzy jak po
pan dr pozwolil nam juz jesc wszystko co oznaczone - po 4 m-cu. powiedzial ze mala wyprzedza swoich rowiesnikow o jakies 1,5 mies i z pewnoscia potrzebuje juz wiecej niz tylko piers. mowil tez ze pewnie dlatego zaczela znow wybudzac sie w nocy - chce jesc

glodomor maly
poza tym wsio z nia ok

a temperament ma ponoc po mamusi bo pan dr pamieta jeszcze mnie mala ( swietny specjalista - jak mna sie zajmowal byl swiezo po specjalizacji

)
natinko ja z jedzeniem nie pomoge bo wszystko robie na czuja ale tak jak pisza dziewczyny - nowa rzecz ok 3 dni a pozniej jade z kolejnymi nowosciami
askela - tesciowo mojej corki

fajna torba niezbednik

jak tatus? zadowlony z koszulki? nasz taki dumny dzis
Justynka Blana tez ma apetyt. po 150 ml kaszki na noc dojada z cyca

ale ja nie narzekam bo sciagnela ze mnie wszystkie nadplanowe kg

znow waze tyle co za bycia panienka

a myslalam ze to juz nigdy nie bedzie mialo miejsca
pisalam Wam kiedys ze przed ciaza przytylam 10 kg po lekach a przy mojej drobnej budowie niezla kuleczka juz bylam z taka waga