Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 11:52 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 425 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  Następna
Autor Wiadomość
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

witam, chciałam dołączyć do wątku :)
ja mam synka z czerwca 2013 i córkę z października 2009

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Yenna86 cześć :) Co słychać??

Offline Wyświetl profil  

1 żółta kartka
Awatar użytkownika

Sandruus a dziękuję, całkiem nieźle :) starsze przechodzi bunt 4-latka, a młodsze ząbkuje i oboje chorzy :D

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Cześć yenna86 :D Witaj i pisz z nami :D Życzę dużo zdrówka dla Dzieciaczków i cierpliwości przy buncie czterech latek :wink:
Sandruś O łaaał dziękuję Ci ślicznie za tyle pomysłów na prezencik, jest w czym wybierać :D Ty to masz główkę :D I widzę po suwaczku, że już nie długo będzie gorąco - dni płodne się zbliżają :mrgreen:
Cupcake Trzymaj się Kochana...stracić Mamę...strasznie Ci współczuję... :-{: Myślę że Twoja Mama, czuwa nad Tobą z Nieba. Czas koi rany, niestety taka kolej rzeczy, że wszyscy kiedyś odejdziemy...Zachowaj piękne wspomnienia i wiedz że Mama jest ciągle obok... .
Cieszę się, że Twój Mąż dostał pracę - super wiadomość! :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Lila nie ma za co- znalazłam też fajne dwa jeździki, które wczoraj spowodowały u mnie wielkie pragnienie posiadania ale cena ostudziła zapał- ale jeśli ktoś z rodziny miałby się na takie coś za 399zł połasić by kupić to chyba warto. http://www.aktywnysmyk.pl/jezdziki-spherovelo-juno/1111-je%C5%BAdzik-spherovelo-juno-bialy.html <3 lub Pukylino mi się spodobał :)

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Sandruś faktycznie cena dosyć wysoka, ale jeździk jest bardzo wypaśny :mrgreen: Takiego jeszcze nie widziałam hihi :wink:
Jak mija dzień? My zaliczyliśmy spacerek do południa, pogoda jest dzisiaj wyjątkowo piękna, słoneczko, zero wiatru, cieplutko :mrgreen: Teraz gotuję ziemniaczki dla Młodego, zje z masełkiem i odrobiną mleczka :D
A gdzie reszta Dziewczyn? :kjk:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

hej dziewczyny,
Jestem kwietniową mamą Poli, a dokładnie prima aprilisowej panieneczki :D
Mam trochę mało czasu, ale spróbuję się udzielac chociaż troszkę :)
Polcia jest już dosyc duża i nie mamy z Nią już problemów, bo początkowo było ciężko ...jest dobrze :)
muszę Was coś poczytac :))
pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Cześć dorciaaa90 :D Fajnie że do nas dołączysz :D Ostatnimi czasy, bardzo spodobało mi się imię Pola :D Jest bardzo ładne :D Pisz jak tylko znajdziesz wolną chwilkę :D
yenna86 Widzę że jesteś blogową Mamą, poczytałam co nie co - na tym wątku, są jeszcze 2 Mamy piszące bloga :D Jak Wy znajdujecie na to czas hihi :P:Podziwiam :mrgreen:

Miłego wieczorku :papa:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Hej!
Jestem kwietnióweczką 2013, blogującą mamą także. Forum to jest dla mnie sentymentalne, bo zaglądałam tu całą ciążę. Będzie mi miło, jeśli i mnie przyjmiecie do swojego grona. :-) córka niepostrzeżenie usnęła podczas zabawy i stwierdziłam, że wykorzystam ten czas, pisząc w tym temacie.

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

zielone_oczy :D No pewnie, że Cię przyjmiemy do swojego grona :D Im nas więcej tym fajniej :D I proszę kolejna blogująca Mama, nie mogę wyjść z podziwu :P: Ale będę mieć co czytać, hihi :D Jak miewa się Twoja Córcia?

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Lilla84, dzięki! Mam w domu malutkiego aniołka, ostatnio córcia bardzo marudziła, nie mogła zasnąć w dzień, ale ona po prostu już tak najwidoczniej ma, że 2 drzemki 20 minutowe w ciągu dnia to max. Teraz padła, hmmm, o dziwnej porze, ale byłyśmy na szczepieniu na pneumokoki, dlatego ma prawo być wykończona, choć i tak dobrze to zniosła. Jestem z niej dumna. :P

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Szczepienie...kurczę ja strasznie nie lubiłam tych dni. Na samą myśl o tym, że lada moment mój Maluszek będzie cierpiał, miałam mokre oczy. Za każdym razem strasznie płakał, aż się Biedulek zanosił. Później zasypiał, ale budził się w nocy z krzykiem. Na szczęście powikłań żadnych nie było, a teraz następne szczepienie będzie dopiero między 13 - 14 miesiącem życia :roll:
Mój Synek jest teraz na etapie raczkowania i robienia Kosi Kosi, ach jak to słodko wygląda jak sobie klaszcze w maciupeńkie rączki... :mrgreen: Też jestem dumna z Synka :mrgreen: Teraz bawi się na dywanie, ciekawe jak długo to potrwa? Hihi :P:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Lilla84, o kurczę, jak szybko, dla mnie to niepojęte, jak dzieci szybko stają się rozumnymi ludźmi. Nie chcę, żeby to źle zabrzmiało, po prostu nagle z każdym dniem zauważam, że córka robi coś nowego z premedytacją, rozumie, co do niej mówię, próbuje mi zakomunikować to czym tamto... fajne to jest.

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Oj tak, dokładnie, każdy dzień przynosi coś nowego dla Maluszka :D Mogą nas zadziwić w każdej chwili, ja już myślałam, że Kordianek nie będzie raczkował, że pominie ten etap, a tu proszę bardzo - kilka dni temu, wstaję a ten raczkuje za mną. Byłam w mega pozytywnym szoku :wo: :mrgreen: Lubię jak sobie gaworzy...już nieraz uśmiałam się z jego przemowy hehe :mrgreen: :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Witam, wszystkie Nowe Mamy :)

Lila wypasiony jest no ale cena odstrasza mnie :(

A my po basenie zmęczona jestem a Mlody sobie dalej imprezuje w łóżeczku ciekawe o której zaśnie bo strzelił sobie drzemkę w drodze powrotnej ;)

Co do czasu na bloga. Ja mam chwile wieczorami lub jak Rafał się zajmie Małym :)

Yenna dodałam Cię do obserwowanych :) Podoba mi sie Twój styl pisania, lekko i z taktem umiesz pisać :)

a mój blog to http://swiatszymka.blogspot.com/

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Sandruś Kordianek zasypia ostatnimi czasy po 22 lub 23...masakra :wo: Tak sobie rozmyślam właśnie nad pisaniem bloga, ale boję się, że nie zawsze znajdę wolną chwilkę. Poza tym jak widać miałabym duuużąąą konkurencję hihi :P: :wink: I nie wiem jak się do tego zabrać :wo: Muszę kiedyś na necie poczytać o stworzeniu własnego bloga, bo póki co to jestem noga w tym temacie :P:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Lilla84, a jesteś nocnym markiem? :-) Tak pytam, bo ja w większości czas znajduję właśnie wieczorem. Nie umiem ustawić czasu na blogu, więc musisz uwierzyć mi na słowo, ale zwykle piszę 24.00 - 1.00. No i zauważyłam, że dużo mam pojawia się na blogach właśnie w tej jednej godzinia, jakby jakaś zmowa. :-D

Offline Wyświetl profil  

.

Cześć
Można dołączyć? :wink:

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Hejka Do80 :D Oczywiście, że możesz dołączyć :D Witaj :D
zielone_oczy Hmm...nocnym markiem to chyba już nie jestem, byłam na początku macierzyństwa :P: Teraz jak tylko Synio wieczorem uśnie, padam na łóżko i zasypiam :mrgreen: Na pisanie bloga musiałabym wygospodarować czas, w czasie drzemek Młodego :P: Hehehe dobre z tą godziną 24.00 - 1.00 - wszystkie blogowe Mamy w akcji :mrgreen:
Co u Was Dziewczynki? :D
Miłego, słonecznego dnia :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Do80 jasne- dołączaj :) Powiedz mi kochana- jak dałaś radę w trzeciej ciąży przy średnim Maluchu?? :)

Lilla84 ja robię w trakcie drzemek lub gdy Szymek idzie spać :)

A dziś? 3mjacie kciuki za Owu :D

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 425 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]