Dziewczynki dziękuję wam za miłe przyjęcie
Wczoraj się nie odzywałam, bo jakoś czas mi zleciał a wieczorem to jestem tak śpiąca, że nie mam siły na nic.
Coś więcej o mnie... Nazywam się Ola i w lipcu skończę 27 lat. Mieszkam pod Wrocławiem.
Ostatnią @ miałam identycznie jak
Dadzi, czyli 28 marca. Ale ja mam długaśne cykle, najczęściej 40 dniowe, czasem krótsze więc obstawiam datę porodu na ok. 9 stycznia (jak nie później). W przyszłym tygodniu wybieram się do lekarza, narazie szukam jakiegoś dobrego w mojej okolicy, bo do swojej ginki nie chce mi się jeździć na drugi koniec miasta, a w sumie muszę zmienić bo nie byłam z niej zadowolona.
Jeśli chodzi o dietę Dukana to ciekawa jestem jak to wszystko teraz ogarnąć, nie chcę się rzucić na normalne jedzenie, więc będę podobnie jak wy stosować się do zasad, tzn. zdrowo się odżywiać, ale węglowodany też będę jeść, tylko że rzadziej.
Przy okazji pozdrawiam moje kochane chudzielce -
Enję i
Ajsi

Super, że tu jesteście.
Enja mam nadzieję, że do nas dołączysz
Z objawów ciążowych mam wszystkie dostępne, w pierwszej ciąży nie miałam nic, a tym razem cały wachlarz

Okropne mdłości utrzymujące się prawie cały dzień, ból piersi, brzucha, wrażliwość na zapachy -muszę zatykać nos gdy otwieram lodówkę, wzdęcia, częste oddawanie moczu, ciągle jest mi zimno, szczególnie w stopy i takie ogólne rozdrażnienie, huśtawka nastrojów.
Dziewczyny a kiedy zamierzacie powiedzieć rodzince, znajomym?
Ja poczekam do wizyty u lekarza.
Buziaki i życzę wam miłego dnia