Dzisiaj jest wt cze 09, 2026 5:43 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25279 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 568, 569, 570, 571, 572, 573, 574 ... 1264  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

katia w końcu Ci się należy dzisiaj, nie? :wink:

GOSIACZEK GRATKI!!!!!!! Ale się cieszę, że z małym oki!!!!!!!!!!!!!

Paula fryzura czad!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Assanti- dzięki!

Katia- dawaj znać jak Ci idzie!

Emila- witaj na forum uzależnionych! :D
Puch- ja sprawdziłam, Damianek ma bioderka 1 A- cokolwiek to znaczy :)

Dziś byliśmy u pediatry. Damianek waży 7300 (SMOK jeden) :lol: ma 65 cm długości (tak pi razy oko) w klacie 42 i ogólnie super! Lekarka pwiedziała, że ząbki mu się szybko wybiją i mam go kłaść już na kocyku na podłodze bo jest nadzwyczaj ruchliwy- jak to okresliła i szybko powinien zacząć pełzać i raczkować :lol: :lol: :lol:
Gajo- Emila- jeśli chodzi o trzymanie gowy to wszystko super, Damianek się zaprezentowal z jak najlepsej strony w tym zakresie i nie ma zastrzeżeń :lol: :lol: :lol: Sprężył się chłopak dla Pani Doktor :lol: :lol: :lol:
Za 3 tygodnie do szczepienia :cry: :cry: :cry:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pula80 fryzurka swietna
Eliza fotki super
anes to sie nazywa Akademia zdrowego rozwoju,wejdz na strone pampersa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

monia to super...moj pediatra tez powiedziala ze maly ruchliwy ale nie mowila nic na temat kocyka i podlogi :( moj to po lozeczku pelza juz,nozkami ladnie przebiera tylko jeszcze raczkami nie potrafi ruszyc jak lezy...ale gdyby raczkami ruszla to juz by palzal a raczj raczkowal :D
ale mi sie dzis nudzi strasznie :?

DOPISANE

WIOSNA wiem..jestem zarejestrowana na stronie pampersa wiec dostaje stronki ich na poczte...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dla Majeczki, Łucji, Michałka i Mateuszka moc gorących zyczeń!

Katia12 - wszystkiego najlepszego Kochana w dniu Twojego święta, zdrowia, szczęścia, pieniążków oraz pociechy z synka i drugiej polóweczki!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

anes ja sie tam napewno wybore,moja znajoma byla rok temu i mowila ze fajna sprawa ta akademia

Jest pierwsza przymiarka nowej tabelki chodz narazie malo widoczna,ale Jadz nad nia pracuje

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

[b]Katia pozwól że i ja dołączę się do życzeń, obyś miała jak najwięcej marzeń i oby one się spełniały, no i pociechy z Franczesko niech rośnie Wam zdrowo :)[/b]

Assanti ja rodziłam na Uni Lubelkiej ale to z tego względu że trafiłam tam z krwotokiem w 28 tyg i tam już zostałam do porodu, a szykowałam się też na Pomorzany

Monia123 gratuluję niezłej wagi i wzrostu Damianka, super że jest wszystko ok

Eliza1 zdjęcia powaliły mnie na kolana :D

GOSIACZEK :okk:

paula80 fryzura bombowa :)

anes
no musisz ciekawie wyglądać w takim zestawie :)

Assanti udanych zakupów

Ja też z tych uzależnionych, czasem padam na klawiaturę ale nadrobić muszę ( odpisać nie zawsze )

dzien2 hhhhhhm też byłam nałogowym palaczem, brakuję mi tego bardzo bardzo najbardziej wieczorem jak mały już śpi ja piję piwko i wtedy brakuję puszczenia tego dymka gdzieś w przestworza by się tak unosił unosił ......... ale jak pomyśle że taka śmierdząca miała bym całować mojego szkraba to mi się odechciewa

__Basia__ kurka a ja nie mogę się jakoś zmobilizować i posprzątać, wszystko przez Was

Dziś zaliczyliśmy 2,5 spacer. Płacz zaczął sie dopiero pod klatką ufff nawet nie wiecie jak się cieszę że wyrobiłam prawie dzisiejszą normę i nie muszę już wychodzić

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Eliza1, paula swietne zdiecia :)
Millal rzeczywiscie chlopiec przeuroczy i tak strasznie mi go szkoda
olivka20 ja tez sie teraz czuje nie atrakcyjna i pomyslec ze przed ciaza nazekalam na swoja figore a teraz tak bardzo bym ja chciala miec znow hehe
Aara moja tesciowa tez tak jakby sie zawiodla ze myslimy nasz amala zabrac na wesele i zostawic u mojej mamy bo ona idzie tylko do kosciolka choc teraz to neiw iem cyz to wypali bo mala sie rozchorowala, ja zreszta tez :/ .. mala ma przypisany antybiotyk, do tego mam isc zrobic jej porfologie, bo lekarka stwierdzila ze blada (to raczej po mnie a nei spowodu kiepskich wynikow morfologii) ale na razie poczekam az sie lepiej poczuje i wtedy z nia pojde zeby do tego wszystkiego jej nie meczyc znow kluciem
a ja sie pochwale Waz ze w koncu sobei aparacik kupilam <jupi> tylko jak przyjdzie wyciag z banku to bedzie zalamka hehe fajnei sie placi karta tylko gorezj gdy przychodzi wyciag <lol>

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewi no napewno
wiosna no ja tez jestem bardzo ciekawa jak to wyglada...
oni z tego instytutu zadzonili do mnie,wyslai sms takze pozadna firma :) a poprawilas wage mojej pociechy :?: :oops: :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Katia wybacz, że tak późno, ale najlepsze i najserdeczniejsze życzenia urodzinowe ode mnie i od Karinki :cmo:
Eliza chłopaków masz cudnych, a poza Wito z tym kuperkiem w górze mnie rozbroiła :D
Paula fryzura super :D

Czytałam trochę o tym ząbkowaniu i sama nie wiem. Niby się ślini bardzo, wkłada łapki do buzi czasami marudzi, ale nie wiem co z tymi dziąsłami. Jak dotykam to nie wiem czy są rozpulchnięte czy nie, no i nie są czerwone tylko białe. Ostatnio też płacze przy jedzeniu.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

anes tak poprawilam wage urodzeniowa twojej pociechy :D ja widzialam na fotkach u mojej kolezanki jak to wyglada i powiem ci ze naprawde warto to zobaczyc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wiosna poztaram sie zrobic fotki to jutro jak wroce pokaze :wink:
a jakis wyklady byly,bo z tego co wiem to ma byc spotkanie z kima i rozmowa na temat dzieci??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Katia - kurczę poczekaj tylko się wyszykuje i lecę do Ciebie łazienkę posprzątać:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziękujemy za komplemenciki! :lol:

Goss ja też nie potrafię nic wyczaić u Witusia w sprawie ząbków... :roll:

Paula mój Kubuś baaardzo mi pomaga! Sama jestem zdziwiona, bo nie ważne, co by robił, do małego zawsze przyleci, pomaga przy przewijaniu, itd. w ogóle jest niesamowity!

Mały padł, ciekawe na jak długo tym razem... przez to wyjście moje do szkoły poranne się dziecku poprzestawiało... :evil: a Kubę wcięło, hihihihi :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ewi, Joannka, Gossdziekuje bardzo
Franko am w nosie moje urodziny i marudzi na maxa, dzisiaj kupuej mleko jutro ide do lekarza.koniec tego dobrego bo mnie tu szlak trafi

Basia no to czekam,a co do rozstepow moze produkty Tołpy?slyszalam ze bardzo skuteczne

mamusie cycajace jak czesto jedza wasze maluchy????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jejku, wysprzątałam, ugotowałem i nawet lekką atletykę sobie po kawałku wciągam. Bardzo lubię sport.

Tylko na spacerze dziś nie byłyśmy.
Pojedziemy później jak Wiki wróci!

Moje upragnione buty zostały dziś wysłane!!!
W końcu!

:brv: :brv: :brv:
:$%^: :$%^: :$%^:
:okk: :okk: :okk:

O nie tylko nie rozstępy, mam na brzuchu tarkę.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hejka.
NAjlepsze życzenia dla dzisiejszych jubilatów: Oskarka, Michałka, Matiego, Majeczki i Łucji no i oczywiście Katii12 z okazji "18." urodzin
Katia są starsze... (czyt. - ja), a pamiętaj, że dzieci odmładzają. Ja do tej pory uważam że mam 22 lata - tak się czuję (a resztę ma Angela).

Dziękuję wszystkim za pochwały mojego starszego "maleństwa", tak rzeczywiście jesteśmy dumni, wiecie jak to jest rodzice zawsze są dumni ze swoich dzieci i tu nie chodzi nawet o te medale, puchary, cieszymy się, że ma pasję, że robi to co lubi, a przy tym jest w tym dobra. Ale nie powiem, jak zagrają Mazurka to ciary po plecach przechodzą.

Ja po wizycie w pracy. Książeczki podbite. Ale niestety kadrowa na urlopie i wychowawczego nie załatwiłam. Zostawiłam wnioski urlopowe, żeby mi daty powpisywała. Macierzyński chyba do 28.09, a jeszcze 36 dni urlopu + chyba 2 dni opieki i dopiero wychowawczy. Ale cóż pojadę jeszcze we wrześniu.

Assanti to ty moją sąsiadką byłaś - ja mieszkałam po sąsiedzku na Kaliny.
Pastilak kiecka super.
Aara zazdraszczam relacji z teściami (jesteś chyba wyjątkiem bo raczej wszyscy narzekają) i udanych łowów sukienkowych.
Puch moja Emi ma oba bioderka Ib - to dobrze??,nie powinno być Ia?? ale nie kazał pieluchować .
Ola81 super, że Wiki dzisiaj wraca, moja Angela dopiero w sobotę. Jak ja nie lubię jak nie ma kompletu w domu.
Paula80 mi Angela bardzo pomaga, no fakt ma już prawie 12 lat. A Emi uwielbia jej słuchać, patrzeć na nią, Angela lubi się z nią bawić (mówi, że musi ja ćwiczyć żeby później tańczyła tak jak ona).A ból z wyciem w samochodzie znam - wczoraj jechałam na syrenie, bo dziecko się skupciało, póki jechałam to ok, ale na czerwonych światłach się darła
Ana23 to nie zaglądaj do koperty, po co się stresować :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam :oops: i bardzo bardzo przepraszam że tak długo milczałam :oops: tak się dziwnie wszystko poskładało. zaległości mam nieziemskie- spróbuje chociaz trochę nadrobić.

katia12
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!! :!: :!: :!: I DLACZEGO KUPUJESZ MLEKO??nie będziesz karmić piersią(przepraszam pewnie o tym juz pisałaś)a ja nie w temacie. Adas nadal ssa pierś tak średnio co 3-3,5H nie czesciej.a w nocy o 22.00 potem o 4 i rano o 7.( ale zdarzają się nocki że co 2 godziny głodny). a ile waży Franko? bo Adaś 7,300. i to chyba troche dużo?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Paula fryzura gites!!
Gosiaczek super, że z serduchem ok!!
emilia tak z mamą byłam :P szkoda, że się nie spotkałyśmy, ale może next time pani socjolog! A co do Herbewa to jest na alei Słowackiego niedaleko karmelickiej o ile mi wiadomo. Koszt jednych zajęć 25 zł cały kurs 280. masz linka do ich strony http://jarek628.w.interia.pl/index.htm jutro będę tam dzwonić to dowiem się więccej!!
Katia, Eliza wiem, że bycie nauczycielem to ciężka praca mam jednego w domu!! I szanuje bardzo wasze oddanie tej pracy przy takich zarobkach...
Monia to super, że tak ładnie chłopaczyna nam rośnie i że z głową ok!! Super wiadomości!!
Eliza Wito slicznie śpi!! A Kubuś jest cudownym dzieckiem. A tak się bałaś co to bedzie :)

Ja tez jestem od Was uzależniona :D I kocham Was bardzo!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

wiosenka weź no zmień od razu imię synka ELKROLA bo on się nazywa Mateusz a nie Sebastian :) (taką mam normalnie pamięć :) )

mama już do domu pojechała a od poniedziałku ma zleconą rehabilitację i będzie u nas przez 2 tygodnie mieszkała, najgorsze jest to, że hrabia za bardzo za nią nie przepada ale mam nadzieję że zachowa się porządnie i mi wstydu nie przyniesie... Jak mu o tym powiedziałam, to odpowiedział mi że musimy pzredyskutować kwestię opieki Marysi. Z tego co zrozumiałam to on chce chyba nianię zamiast mojej mamy (bo ona by musiała u nas mieszkać). ALe mam już naszykowany JEDEN argument> na nianię (jeśli chce od teraz) to ON musi zarobić... tzn zwiększyć swoje zarobki o kwotę nianiową... Bo ja nie będę się żyłować na jego fanaberie... Aha i przez tel chciał mi wcisnąć że nie ma różnicy między opieką mojej mamy a opłacanej obcej opiekunki nad Mary (normalnie jakbym miała ten obrazek co jeden ludzik stzrela do drugiego to bym tu wkleiła :evil: )
Nie skomentuję zachowania i egoizmu tego człowieka...

Eliza WITALEK- DUPALEK JEST ŚWIETNY :) tyłek mu się jak robakowi świętojańskiemu świeci :)

Normlanie aż zazdroszczę wam pomagających starszych dzieci :)

dzien2 ja też dymiłam jak stara lokomotywa, jeszcze w ciąży popalałam ale od dnia narodzin Mary odrzuciło mnie od fajek i spokój do tej pory :)

Moja koleżanka ze studiów (mieszkałyśmy w jednym pokoju przez 4 lata) dzisiaj urodziła Córeczkę :) ma na imię Zuzanka :) normlanie jestem mega szczęśliwa :) zaraz lecę kartkę z gratulkami posłać :)

Paula normalnie rewwelacyjny irokez :)

Katia najważniejsze na ile się człowiek czuje a nie ile ma w metryce, ja aktualnie mam samopoczucie na jakieś 45 lat ... PAdam na pysk, muszę chyba stzrelić sobie kawę po padnę koło Mary i nie wstanę :)

Coś się juchal nie odzywa.... Żyje ona jeszcze w tej warszawskiej wsi czy już ją Dusiołek z Małgą zamęczyły??

Ola a dla Wiki już masz mundurek ?? Jak masz to weź wklej foto bom ciekawa jak to wygląda....

Dziewczyny, mama mi albumy ze starych czasów przywiozła :)zaraz porobię fotki fotkom to wrzucę coś ciekawego :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25279 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 568, 569, 570, 571, 572, 573, 574 ... 1264  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]