Dzisiaj jest wt cze 09, 2026 5:43 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25279 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 566, 567, 568, 569, 570, 571, 572 ... 1264  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

bry!
Ja też na nogach od 6 bo tak wstało Majątko. Odczekała skubana aż się poddam i wstanę z wyra i sobie spokojnie wtedy zasnęła :-)

Ola
lepszy humor? Wiki z każdym dniem starsza i mądrzejsza i już niedługo nikomu nie uda się zrobić jej wody z mózgu

Aara ja też chce na wesele!!!

Katia tak pisałaś o godzinach pracy i troszkę nie trybie. wracasz już do roboty po macierzyńskim?

obudziła się. to sobie popisałam :roll:

Sto lat dla wszystkich mini-jubilatów!!!

Czy mi się wydaje czy mirkornik się nie odzywa?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

DZIEWCZYNY PROSZE WAS O POMOC
PROSZE KAZDA Z WAS O 1 ZŁ NA RZECZ TEGO CHŁOPCA !!!!
PROSZE
Moj NIkos lezal z nim na sali jak byl chory na zapalenie pluc,jest przeuroczy chłopczyk,on jedyny na oddziale lezal sam :evil: smutny nie przytulany,serce sie kroilo,nie mozna nam bylo wziasc go na rece ,nawet smoczka podac bo nie wolno dotykac innych dzieci na sali :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam....
ja wlasnie zwleklam sie lozka,maly w nocy walnal dwie kupki (oczywiscie po czopku) ale debridat bierzemy i jestesmy dobrej mysli...
tak mi sie dzis nic nie chce :? najchetniej przespala bym caly dzien,jeszcze na dworzu taki8 ziab :( nic sie nie chce :( ehh...
chcialam dac malemu wczoraj troszke jabluszka,ale moja mam mi odradza bo stwierdzila ze moze dostac skretu kiszek jak za wczesnie cos wprowadze :? czasami mam jej dosc,tylko potrafi mowic mi co mam robic...

juz nie moge sie doczekac jutra tego instytutu pampers jestem poprostu ciekawa jak to bedze wygladalo...

pozdrawiam wszystkie mamusie i maluszki...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam z rana
Mój mnie zrobił w klarnet wstał o 6 pogadał sobie do 7 zjadł mleko i dalej do zabawy wiec ja zrobiłam sobie kawę, która postawiła mnie na nogi a mały poszedł spać :shock:

millal
bardzo smutno mi jest teraz po przeczytaniu tego artykułu i jeszcze dziś pójdę wpłacić parę groszy na konto. Kurde zawsze byłam jakaś taka ckliwa na nieszczęścia dzieci ale teraz jak mam swoje to nasiliło się to chyba tysiąc krotnie

dopisane
z tego wszystkiego zapomniałam
Paula80 GOSIACZEK trzymam kciuki

dla Oskarka,Mateuszka,Michałka,Łucji,Mai wszystkiego najlepszego w dniu małego święta :)

Ostatnio zmieniony wt sie 28, 2007 7:58 am przez Ewi, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Millal śliczny chłopczyk, szkoda,że to go spotkało :( później prześlę pieniążki na podane konto...
miłego dnia... właśnie czekam jak zuzu się obudzi i na szklarza 8)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzien dobry majoweczki i majatka.
a dla dzisiejszych solenizantow całuskow sto.

ola spoko my dzsij tez od 6 na nogach a teraz szkrabek spi sobie na raczkach. ojojoo coraz una ciezsza kiepsko sie widze.

assanti dzieki za info :oops:
pewnie ze chce i wysle

ara dobre z tymi ogorkami hehehe ja si smieje a sama nie lepiej sie czuje :shock:

Ostatnio zmieniony wt sie 28, 2007 8:21 am przez agunia, łącznie zmieniany 2 razy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzieńdoberek laseczki :)

Katia 12 - w dniu Twojego święta życzymy ci z Amelką , dużo zdrówka , miłości , pociechy z Franczeska (jak najmniej marudzenia),dużo uśmiechu na Twej twarzy i ogólnie czego tylko zapragniesz buziaczki

Sto lat dla Mateusza , Oskara , Michała , Łucji i Mai oby życie was rozpieszczało , buziaczki od ciotki Basi i Amelki :

P.S A teraz lece nadrabiać zaległości w czytaniu :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam!!
Oskarku,Mateuszku,Michałku,Łucjo,Maju najlepsze życzenia!!!! Wielu uśmiechów i rzeki mleczka!
Katia 100 lat, 100 lat!!!!!!!!!!!!!!! Spełnienia marzeń i pociechy a nie zgryzot zw. z Frankiem!!! Oraz kochającego zawsze i mocno gada!!

Puch co do stawów to Milusia ma jak 5 miesięczne dziecko. Jest super. Współczuję Wam pieluszkowania...
Izunia wow!! No niezła gwiazdka!! Gratuluję raz jeszcze!!
millal współczuję niewyspania...
emilia oj oj. Bidnaś z Igim... może to tylko czasowy zły humor...
monia ja tez miałam iść z małą do lekarza a tu d.. na urlopie i idę jt do innej... powodzenia na wizycie
Gosiaczku 3mam kciuki za super wyniki kardiologiczne!!

Jadę do pracy... pochwalę się dzieckiem i pozałatwiam to i tamto.. a tak mi się nie chce. miłego dnia!!

Ostatnio zmieniony wt sie 28, 2007 8:37 am przez ga_jo, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wszystkiego naj naj naj...dla Mateusza, Oskara, Michała, Łucji i Mai w dniu ich "miesięcznic"
cześć dziewczyny! z tego co piszecie wynika, że w sumie każda jakaś taka nie wyspana... U mnie w sumie dobrze o 3:30 karmienie i spałyśny do 7:30.... teraz zamiast się szykować na to usg to ja do Was jeszcze sobie zaglądam..
Gosiaczek trzymam kciuki...jak będziecie po to zaraz napisz...
Anes co tam w tym instytucie pampersa ma być?
Aara fajnych masz teściów....zazdrościć tylko! ( choć ja na swoich za bardzo nie mam i tak co psioczyć...) pobawicie się, odstresujecie...ja mam brata wesele 06.10... czyli 2 tyg. pozniej bede sie bawic...jutro ruszam na poszukiwanie sukienki...
Emila Kuba juz dzis do przedszkola podrepta ? dzis?
Millal ja tez wplace...biedny maluszek... :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

millal śliczny ten chlopczyk, prawie się popłakałam jak to czytałam :(. Juz wysłałam pieniążki .

Ostatnio zmieniony wt sie 28, 2007 12:08 pm przez Goss, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Widzę, że dużo wesel się szykuje na wrzesień :lol: My się wybieramy 15 na wesele znajomego, ojjj będzie zabawa! :lol: :lol: :lol:

KATIA- 10000 LAT I JESZCZE 100 DODATKOWO :lol: :lol: :lol: :lol:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

uffff maluch padł...no właśnie u nas jakieś niespokojne dni...chyba faktycznie zębiska...trzeba przetrwać...tak z grubsza...przepraszam, że nie każdemy tak z grubsza co pamiętam :oops: :wink:
ga_jo ha, ha widziałam cię w niedziele jak dreptaąłś z Milą i chyba mama do parku Jordana...przejeżdzaliśmy autem obok was...niestety nie miałam tel. aby się z tobą zdzwonić i spotkac w parku...zapomniałam...Kubek oczywście szalał na placu zabaw....czytaj taplał się w lodowatej wodzie tak jak reszta szczęśliwych maluchów...nasze szkraby też wkrótce będą miały taką frajdę z odwidzania tego typu miejsc....a co do pływania maluchów...Herbowa gdzie to jest? jakie koszty? może się dołączymy?
:wink:
katia12 no weidzę, że nadal mozolnie...Franio daj mamie trochę odetchnąć...Kochana no nie wiem sama...ale chyba może ta butla jest dobrym rozwiązaniem...piszę to tak z doza niepewności...bo ja nie chciałabym przestać karmić...a z tego co pamiętam dość dzielnie też o to od początku walczyłaś...jestem z tobą :wink:
assanti foty superrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ola81 ale masz jazdy z Szogunem :shock: :shock: :shock: okropny człowiek...ważne że masz takie niesamowite wsparcie w Sylwku...trzymaj się dzielnie...musisz być twarda jak skała...zastanawiam sie, jak ja postąpiłabym na twoim miejscu? hm....nie mam pojecia....ale pokazałabym mu, gdzie jego miejsce :wink:
Paula Kuba chodzi do pzredszkola przez cale wakacje...wyłączając urlop...chodzi do prywatnego więc nie ma z tym problemu :wink: jest to dla mnie duże odciążenie...bo Kuba to tak absorbujący maluch, ze wykończyłabym sie sama z 2...czytaj....byłoby super...ale w domu nic kompletnie nie zrobione...nie ugotowane...no i z zcesem trochę nerwów bym sobie poszarpała...a tak on jest wśród rówieśników...zadowolony ja też...a po przedszkolu jest nam przyjemniej spedzac razem czas :wink: wybiegany, wybawiony...nie brakuje mu już kontaktu z rowieśnikami :wink:
100 lat dla dzisiejszych majowych solenizantów z katia12 na czele :D :D :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wszystkim odwiedzającym dziś lekarzy - powodzenia.
Gosiaczek Ty koniecznie daj znać po wizycie u kardiologa.

katia
- :D .........

milla
l- o Twoim synku wczoraj zapomniałam (ale to przez te przykrości z szogunem, użalałam sie nad sobą, przepraszam) , a ciotka majówka chciała młodziana w dniu prawdziwych urodzin wycałować. Niniejszym to czynie. Niech się Patrykowi w życiu układa jak najpiękniej. I niech mu matka podporą będzie. I zdrowia bo to najważniejsze.
A w pewniej sprawie... to chyba nawet nie trzeba potwierdzać tego na forum.

Bardzo dziękuje wszystkim za ciepłe słowa i wsparcie w sprawie Szoguna.

Czy jest wśród nas socjolog????
Niech ktoś fachowo opisze to co się dzieje na naszym forum,
postawi diagnozę i powie jak to leczyć a może i nie leczyć.

Ja jestem z tych uzależnionych.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

OLA81 NO TAK SIĘ SKLADA, ŻE JA JESTEM SOCJOLOGIEM :oops: HM.....PSYCHOZA TŁUMU ZDECYDOWANIE...A TAK POWAŻNIE...POTRZEBA WYGDANIA SIĘ, PODZIELENIA SMUTKAMI, RADOŚCIĄ...WSZELKIMI UCZUCIAMI...JETSEŚMY RAZEM, ZNAMY SIE NIE OD DZIŚ A W SUMIE TROCHĘ ANONIMOWE...PISZEMY O RÓŻNYCH SPRAWACH...CZASEM DZIĘKI FORUM DOWARTOŚCIUJEMY SIĘ....BO KTÓRAS POWIE NAM...ŚWIETNIE WYGLĄDASZ...REWELACJA....NIE MARTW SIĘ...GRUPA WSPARCIA JAK NIC...KAŻDEMU JEST TO POTRZEBNE A MAMOM SZCZEGÓLNIE :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No dobra mała śpi a ja biorę się za odpisywanie :)

Juchasta- pewnie że mam ochotę na spacerek z Tobą i Adriankiem , wyprawa na trzy wózki :). Jak będziesz w trójmieście to daj znać mam nadzieje że pogoda dopiszę jak i każdej z nas będzie pasować. A co do fotek Adrianka to rewelacyjne są :)

assanti-kochana zdjęcia z sesji są bombowe , masz cudowne dzieciaczki a z Ciebie piękna mamusia jest. Co do męża to myśle że jest to chwilowe i wierzę że wszytsko będzie dobrze.
Gratuluje powiększenia ogrodu :D

Serenity- normalnie pech z @ , ale super że rodzinka teraz jest w komplecie :D

Izunia_1311- gratuluje uzdolnionej córeczki , a zdjęcia są rewelacyjne :D

fifonka- powodzenia u gina , wierzę że wszytsko będzie dobrze :)

Ola81- tak jak ktoś powiedział że "szogun" to za słabe określenia dla tego kretyna , znalazł się tatuś wrr.
Ale masz przy sobie teraz wspaniałego faceta który nie da zrobić wam krzywdy i kocha was ponad życie aha i nie myśl że to się kiedyś skończyć.
P.S Super że Wiktusia dzisiaj wraca :D

aga29 - super że wydałaś kasę na siebie , nic nam nie poprawi lepiej humorka jak wydanie piniążków na pierdułki na nas same :D

GOSIACZEK - zdjątko Matiego rozwaliło mnie na łopatki :D i to jego poważne spojrzenie - normalnie masz cudo w domku :D . Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę :)

Jolka - pomyśl sobię że jeszcze tylko troszkę Konradek będzie w tym świństwie a i tak nie będzie tego holerstw pamiętał :)

Eliza1 - nie jesteś sama ja ostatnio jak widzę słodycze to aż mi ślinka leci a buzia się sama śmieje :)

Majówka82 - rozwaliłaś mnie tym tekstem na łopatki :heh: muszę dzisiaj przekazać ten tekst mężowi , ciekawe co powie :D

oliva20- wyślij swego chłopa po skierowanie do okulisty , przecież z ciebie laska że aż miło popatrzeć , no a Julcia słodkości :)

Ewi- super że ze Stavim wszytsko dobrze po wizycie u ortopedy :D .

pastilak - witam panią po fachu wyuczonym , ja również jestem pedagog resocjalizator , a co do sukieneczki to jest prześliczna uwielbam takie :D

Aara - fajnych masz teściów , a co do weselicha to super że jedziecie rozerwiecie się troszkę, a gdzie będzie dokładnie to wesele ??

Paula80 - gratuluje efektów strajkowych :D i trzymam kciukasy za dzisiejszą wizytę.

Goss - gratluje powieszonego lustra i półki w łazience :wink: .

millal - śliczny chłopczyk , aż się popłakałam , póżniej prześle kasę na konto.

Uff nadrobiłam , ale byłam oczywiście w połowie i post mi się skasował , także musiałam pisać od nowa :) , jeśli kogoś pominełam to przepraszam :)

Katia , Eliza - rispekto dla waszego zawodu , ja was podziwiam , bo w tych czasach być nauczycielem to nie lada wyczyn , ja jako pedagog resocjalizator miałam styczność tylko z trudną młodzieżą i wiem jakie jest to wyczerpujące , wracałam do domu i jeszcze rozmyślałam , jak coś rozwiązać co zrobić itp.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziewczyny a gdzie jest ta nowa tabelka?

wszystkim małym solenizantom najlepsze życzenia!!!!!
a z tego co wyczytałam to Katia12 ma też swoje święto dziś? więc wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i pociechy ze swojego Skarbeńka :kla: , żeby za dużo nie rozrabiał :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

O! emilia_sie! Super!
A co z lekarstwem??? Czy nie trzeba tego leczyć?
Nawet jeśli porządek w naszych mieszkaniach jest zagrożony?
A dzieci mimo pięknej pogody nie dostatecznie często są wyprowadzane na spacer? Hehehe

Ja bym dorzuciła jeszcze do Twojej diagnozy takie moje amatorskie spostrzeżenie na temat niewidoczności (jest takie słowo? :oops: ) wad.
Pewnie gdybyśmy np. pracowały razem nasze wady byłyby odraz wychwycone co pewnie w niejednym przypadku mogłoby zamienić przyjaźń we wrogość. A może sie mylę.

Tak czy owak w chałupie tumany kurzu!
I może dziś z nimi zawalczę.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

OLA81 HM....WIESZ JAK TO JEST Z NAŁOGAMI...TRUDNO POTEM Z TEGO WYJŚĆ :wink: JA NA PRZYKŁAD STARAM SIĘ OGRANICZAĆ MÓJ CZAS PRZEZNACZPNY NA FORUM...BO NIE CHCE ABY W DOMU BYŁ NO WIESZ...BAŁAGAN ANA MAKSA...STARM SIĘ JAK NAJWIĘCEJ CZASU POŚWIĘCAĆ DZIECIOM...RODZINIE....ALE TAK TO JEST, ŻE CZĘSTO NIE MAMY KOMU SIĘ WYGADAĆ...I WTEDY FORUM JEST NASZYM RATUNKIEM...U MNIE TAK JEST W 100%...NIE MA ŻADNEJ PRZYJACIÓŁKI...WSZYSTKO ZOSTAŁO NA MAZURACH ( W KRAKOWEI MIESZKAM DOPIERO OD LISTOPADA)...I BRAKUJE MI BRATNIEJ DUSZY...WIĘC WIRTUALNY ŚWIAT NASZEGO FORUM JEST DLA MNIE WSZYSTKIM... :wink: WIĘC LECZYĆ CZY NIE LECZYĆ?...MOIM ZDANIEM KORZYSTAĆ Z UMIAREM :wink: I WEDŁUG POTRZEB :wink:
I JESZCZE JEDNO....SŁUSZNA UWAGA...NA FORUM NIE WIDZIMY SWOICH WAD...MOŻE I LEPIEJ :wink: W RZECZYWISTOŚCI MOGŁYBYŚMY SOBIE CZASEM I OCZY POWYDRAPYWAĆ...Z RÓŻNYCH POWODÓW :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Emilia, tak sobie dziś pomyślałam...

Jak urodziła się Wiktoria poznałam w szpitalu m.inn. Magdę i Ankę.
Obie z mojej miejscowości ówczesnej.
Wymieniłyśmy sie tylko adresami, bo wtedy chyba jeszcze nawet komórek nie było.
I tak po 2 miesiącach szukając innej mamy z wózkiem ja odwiedziłam Ankę a potem razem poszłyśmy do Magdy.
I od wtedy wychodziłyśmy rano z wózkami a wracałyśmy dosłownie wieczorem do swoich domów i tak przez rok.
dzieci spędzały godziny na świeżym powietrzu, my razem sprzątałyśmy, opalałyśmy się itp.
Potem ja wyjechałam. Z Anką mi sie urwało.
Z Magdą przyjaźnię sie do dziś i jest to przyjaźń już taka nie tylko dotycząca dzieci. To moja najlepsza przyjaciółka.Odwiedzamy się jak tylko możemy.

A teraz urodziłam dzieciątko. Też tutaj nikogo nie znam i nawet mi sie jakoś nie che zbytnio nikogo poznawać bo mam nasze forum i Was!

Podsumowując: ooooo no ładnie wyszło, że zdziczałam bo nie szukam kontaktu z innymi mamami, sąsiadami itp.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

emila :) normlanie studium przypadku trafione w 100 % :):)

ola ja się do klubu uzależnionych mogę spokonie zapisać, dowód ?? > jest u mnie mama a ja siedzę i klikam :oops: no dobra już spadam...

Ja godzinę temu skrobnęłam posta i mi niebieski ekran wyskoczył, wkurzyłam się i wyłączyłam kompa :twisted:

millal jakieś ciuszki i kasiorka się znajdzie... Potem skombinuje się dostawę :) pewnie pocztą poślę ...

Katia12 sto lat z okazji kolejnych osiemnastych urodzin :)

no i Mateo, Oskraowi, Michałowi, Łucji i Majce buziaki z okazji ich mini święta :)

zaraz wiozę mamę do lekarza... Malizna kima w łóżeczku a za chwilkę zostanie chamsko wybudzona :( (nie mam jej z kim zostawić a mama nie wie gdzie ten lekarz...) zmykam i będę potem :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25279 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 566, 567, 568, 569, 570, 571, 572 ... 1264  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]