Dzisiaj jest wt cze 09, 2026 5:43 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25279 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 563, 564, 565, 566, 567, 568, 569 ... 1264  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Ola 81 fakt te tańce to pasja córki, a my z mężem jesteśmy jej najwierniejszymi fanami. Te emocje na wszelkich występach, mistrzostwach ... A na Słowację jedzie jako uczestnik, dwa lata temu zdobyła ze swoją miniformacją Złoto - Mistrzostwo Świata. No nieskromnie dodam, także ma już osiągnięcia.
Zaraz poszukam jakiś zdjęć.

MŚ 2005 Mini formacja - Złoto (Angela u trenera na barana)
Obrazek

MŚ Formacja za to Brąz

Obrazek

Tu przed występem na festiwalu w Mikołajkach XII.2006 (Srebro Solo do lat 12) Angela to ta w różowym stroju.

Obrazek

A tu wymęczone ale szczęśliwe moje dziecię po 3 dniach zmagań (Emilka była już z nami ale w brzuszku) Mikołajki 2006
Obrazek

Sorki chyba pomyliłam wątki. Już więcej nie będę.
Juchasta superaśne te odlewy. A ty je w Szwecji kupiłaś? Bo u nas to chyba są takie do odciśnięcia ale na płaskiej powierzchni. A Adrianek piękny.

Ola wiesz jak będzie? Jak będą pochwały to sobie przypisze zasługę, bo był na wywiadówce (to wystarczy), ale niech (choć nie życzę) jakieś problemy z pisaniem ,czytaniem itp to ty będziesz winna... Wyślij go na księżyc - kup mu bilet w jedną stronę.
Fifonka jest ok. Tak jak dziewczyny pisały, nie jest palnik (czy jak mu tak) cały czas włączony, jak spada temperatura to podgrzewa i wtedy robi się czerwony, później czarny i tak co jakiś czas się zapala jak temp. spada.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Izuniaja kupilam w szwecji ale dziewczyny pisaly ze sa w polsce ja znalazlam na allegro.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Izunia śliczna córa i pikne zdjęcia :wink:
Juchasta dzięki za linka :lol:
A to moja malizna :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam popoludniu wyslalam mojego z jego siostra i malym na spacer to moej pierwsze minuty w domu bez Franka ( jak tu cicho)

ola81, ga_joniestety praca nauczyciela tylko tak ladnie wyglada max 5h i do domku jeszcze nigdy mi sie nie zdarzylo zebym miala po5 h dziennie bo z jezykami sa problemy i zawsze mam na maxa godzin. poza tym dochodza rady, zebrania, konsultacje, szkolenia, kolo zainteresowan itp itd z ktorych nikt mnie nie zwolni.. poza tym kazda lekcje musisz sobie przemyslec a gdzie stosy kartkowek, testow sprawdzianow itp uwierzcie mi chyba bym wykitowala. jestem jedynym anglista mianowanym czyli miala bym te stazystow, praktykantow a co z a tym idzie stosy papierow w domu do zrobienia

ola81wspoczuje przezyc z Szogunem ja bym takich na pal i na pustynie :twisted: nie plakaj i nie smutaj jakso sie wszystko ulozy

Izunia 1311 super fotkia le piekna i zdolna ta twoja cora

Gossdziekuje

i pogubilam sie co komu jeszcze łep mi peka od tego wszystkiego

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:( Relacja od ortopedy: jest poprawa ale jeszcze 4-6 tygodni pewnie posiedzi Konradek w aparaciku. ech już myślałam, że nie będzie musiał nosić:(

Znikam poczytać co naskrobałyście:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jesssuuuu jesień przyszła. U was też tak zimno??

Zachciało mi się kwiatków na balkonie, a teraz nie ma komu posprzątać - nasypało się pełno płatków, może samo się posprząta...

Wczoraj pisałyście o mrożonkach, a ja dziś przywiozłam chyba ze 20 słoiczków z buraczkami :lol: Od mamusi :lol: Jak ja tak lubię, nie narobić się a mieć. :D

łał Gosiaczek ale superaśny Mati. Ja też muszę się wziąć i porobić Emi takie fajowe zdjęcia. Ostatnio się ociągam, a przecież ona tak szybko rośnie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

GOSIACZEK Mati slodziutki i sliczniutki

no pieknie sama sobie siedze na forum :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja jestem :wink:

Jolka przykro mi, że musi jeszcze nosić to ustrojstwo :wink:
GOSIACZEK Mateuszek śliczniusi!!
Izunia gratuluję zdolnej córy!!!!!!!!! Chwal się,chwal, bo masz czym!:brv:
popieram katię w szkole się jest niby te 18 h tygodniowo, ale jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło, że faktycznie tyle byłam zawsze jest więcej :roll: a co jeszcze jest do roboty, to Wam katia napisała. :wink:
ola81 współczuję poczwary! szogun-to dla niego zbyt delikatne określenie :evil: :evil: :evil:

Mąż kupił ciastek, a ja idiotka, zamiast kolacji wpierdzieliłam ich pół kilo i mnie mdliiiiiiiii :? :? :? :oops: :oops: :oops: :g^^: :g^^: :g^^: :g^^: :g^^:

Ostatnio zmieniony pn sie 27, 2007 6:50 pm przez Joansz, łącznie zmieniany 2 razy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Izunia, gratuluję córy - musicie być z niej bardzo dumni

Gosiaczek słodki mały - bardzo ładne zdjęcie

Katia 12 ludzie na prawdę mają wyobrażenie, że praca nauczyciela jest latwa, mój ojciec tak na przykład nie lubi nauczycieli (bo ponoć mu nerwy zjechali a dobrze się uczył), uważa, że nie powinni mieć w ogóle płacone - bo przecież mają wiecznie wolne :wink: :wink: nie będę tego komentować

Jolka trzymaj się, szybko zleci

Ostatnio zmieniony pn sie 27, 2007 6:57 pm przez dzien2, łącznie zmieniany 3 razy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Eliza1 a ja znowu krowki wpierdzielilam i po chu..steczke ta 6stke robie :shock:

Jolka no to maly sie jeszcze pomeczy ale trzeba sobie powtarzac ze za to pozniej bioderka beda cycus glancus

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

katia ano my to obydwie udane jesteśmy :wink:

dzien2 większość pamięta tylko, że nauczyciel pracuje 18h w tygodniu, niewielu wie, że dla nas norma to też 40 h, a czasem wychodzi duuuuuuuuużo więcej :wink: np. wycieczki szkolne

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Śliczne zdjęcia!
A to Kacperek z dzisiaj i jedno zdjęcie z wycieczki nad wodę,które wyszło...
Obrazek Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Gosiaczek - Twój mały jak nie mały! Jakby miał z 1,5 roku!
Katia-szkoda z tą szkołą. Będziesz chyba musiała znaleźć inny sposób na relaks, z reszta czy praca to relaks? Hehe! No to może aerobik, basen lub coś podobnego. Na pewno sie przyda.
Izunia u nas tez zimno, ale ciepło mi sie w sercu robi jak na Waszą "małą" patrze bo nasza też w tym kierunku zmierza. My tez najwierniejsi kibice!

Scenariusz z kapuśniakiem i piwem sie sprawdził.
:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziękujemy e-ciociom :oops: Malizna tak się zawstydziła, ze spać mi nie chce :twisted:
Katia Eliza wrzucać mi tu słodkości bom spragniona :wink:
Ola malizna to tylko tak na zdjęciu jak duży chłop w rzeczywistości to mała malizna do kwadratu hihihihi :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam!!!

A propo naszych kłotni z facetami....

czy wiecie......

Dlaczego faceci sa wieksi od kobiet?

Bo chwasty szybciej rosna :-))

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Majówka dobre :lol: :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzien2niestety takie mamy poszanowanie w narodzie. dopiero jak sie ma nauczyciela w domu to widac jak to robota. ile niedziel czy swiat przesiedzialam nad papierami albo testami albo programami itd szkod gadac

Majowka ale tekscik :heh:

GOSIACZEK u ,mie tylko delicje zostaly bo czekolady nie jem wiec juz ci sle :D

Eliza1ano gdyby glupota mogla fruwac to bym latala jak golebica :wink:

ola81 na relask cos sie pomysli ja ciegle wierze ze moje dziecie zacznie byc spokojniejsze i da odsapnac w ciagu dnia :? jak ty znasz swojego lubego skoro scenariusz sie sprawdzil :brv:

SerenityKacperek miodzio

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

S. poszedł do sklepu wiec ja migusiem na forum, może będę jeszcze przed spaniem a może nie!

Juz mi dobrze!

Sylwuś mówi ze go odstrzeli!

W ogóle takimi tekstami mi tu dzisiaj rzuca,
ze już zapomniałam ze Szogun mnie wnerwił!

:D :D :D

Alutka spać nie chce!

Katia- to dopiero! Jeszce nie słyszałam o takim poglądzie jakim "dysponuje" tata dzień 2!. Franuś zęby w ścianę! Nie ma jedzenia!

Majówka82- dobre! Pośmialiśmy się z S.

Kurcze, Eliza a czego Ty uczysz? Stawiam na polski! (?)

Ostatnio zmieniony pn sie 27, 2007 8:06 pm przez ola81, łącznie zmieniany 3 razy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Juchasta Natalka urodzila sie o 17:55

Majówka to bylo dobre ale mojemu M.nie bylo do smiechu :D :D

Wszystkie foteczki rewelacyjne,zawsze mi sie podobaja

Uciekam spacku dobranoc kobitki
Jola no to wspolczuje biedny nasz Konradek,napewno szybko czas minie i zdejma mu to paskudztwo,buziaki od Natalki

Ostatnio zmieniony pn sie 27, 2007 8:03 pm przez wiosna25, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

GOSIACZEK MATEUSZEK JEST SLICZNIUSI NO MIODZIO POPROSTU EHH CO TU GADAC WKONCU TO MOJ ZIEC :)

Obrazek
Obrazek

Obrazek

Ostatnio zmieniony pn sie 27, 2007 8:06 pm przez olivka20, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25279 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 563, 564, 565, 566, 567, 568, 569 ... 1264  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]