Witam
doczytałam Was dokładnie i wychodzi na to ,ze moja córa bije rekordy wagowe,każdy mnie pociesza,że na piersi nie można przekarmic i tego będę się trzymac

Wczoraj odwiedziły nas koleżanki ,jedna z nich jest dwa miesiące młodsza od mojej Izy i malutka-aż mi się nie chce wierzyc ,ze moja tez była takim okruszkiem.
Wasze dzieci zaczynają robic się grzeczniutkie a moja jakaś niespokojna po wczorajszej wizycie,jedynie noc jak zwykle pięknie przespała.
Ellak o ile mnie pamięc nie myli to nasze maluchy są w jednym wieku,ale moja jeszcze się nie przekręca.
Ivi współczuję choroby maleństwa-lekarz pewnie doradzi coś innego jak inhalacje nie działają,bo nie maja szansy,widocznie Anto nie lubi tej maszyny
NETKA mojemu nawet do głowy nie przyjdzie żeby mała wziąc na spacer,ostatnio mooooocno mnie denerwuje
Anelma odnośnie szczepionek to chyba jest tak ,ze one są na jakiś określony szczep bakterii o odmian jest wiele...ale mój ojciec szczepi się co roku i twierdzi ze nawet jak zachoruje to łagodniej przechodzi,ja szczepienie sobie daruje raczej.
Mała1980-ja jak dotychczas to psychicznie przygotowuje się do wyprzedaży
moniskrakow-świetnie,ze z bioderkami oki nas czeka kontrola w grudniu bo jeszcze coś było nie do końca dojrzałe,tez mam nadzieje ze będzie dobrze.Zgrywusek mały z Twojej córeczki cudowne są te nasze skarby.
Julcia zapewne chwilowo się zbuntowała.
mcda ja tez do mojej tak mowie jak mi miażdży sutek i odwraca głowę z szelmowskim uśmieszkiem,za się boje co będzie jak jej zęby urosną
Oriana chyba wezmę z Ciebie przykład z tez poskładam dokumenty na becikowe