Dzisiaj jest wt cze 09, 2026 5:43 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25279 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 562, 563, 564, 565, 566, 567, 568 ... 1264  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Boli mnie głowa.
Chciałabym zasnąć, ale Alicja nie ma na to ochoty.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tabelka prawie zrobiona jest nas 89 kobitek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wiosna25 pisze:
Tabelka prawie zrobiona jest nas 89 kobitek

jaka tabelka, jeśli mozna spytać :?:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

caroa ty na niej jestes to jest aktualizacja tej z 1 strony

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

caroa u nas ok. Milenka będzie z nami cały czas, ale my nie weselujemy więc ten problem mi odpada... Będzie dobrze! Jeśli dobra niania to Zuzu będzie w dobrych rękach!! czeka Cię pracowite odciąganie :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

help!
właśnie wymieniono nam kuchenkę, na niby dobrą. Powiedzcie mi czy pola grzejne na płycie ceramicznej po włączeniu powinny cały czas być czerwone, bo u nas co chwilę się wyłączają i włączają ponownie. Nie mieliśmy nigdy do czynienia wcześniej z taką techniką :D i nie wiemy czy dostaliśmy dobrą kuchenkę

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

fiffonka ja się na tym nie znam :wink:

qrwa wzięłam małego na spacer, coby dużemu nie przeszkadzał, tak fajnie mi zasnął, w domu też spał, a tu pieprzona czkawka przyszła i po spaniu, wymiękam pomału :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: współczuję tym, którym dzieci nie chcą spać :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Eliza - Ty jesteś mądra babka.

Hipotetyczna sytuacja. Pomożesz?

Wychowawczyni Wiktorii mówi na wywiadówce: trzeba popracować nad pismem u dziecka.
Co jej odpowie szanowny tatuś:
1. Dobrze, tylko proszę zaczekać 2 tygodnie. Popracuje z dzieckiem dopiero wtedy jak będzie ono u mnie. (mała jest u niego 2 weekendy w miesiącu)
2. Dobrze, będę codziennie przyjeżdżał (60 km) do domu jej matki i przybranego ojca i tam będę pracował z dzieckiem nad pismem dziecka.
3. Dobrze, niech oni popracują nad tym. Zwrócę im uwagę niech nie zaniedbują mi dziecka.

No to się dziś zastanawiam, który wariant wybierze szanowny tatuś.
A może jest jeszcze jakaś inna możliwa odpowiedź, a ja jej nie wildze.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

fiffionka gdy sie zapalaja to sie nagrzewa gasnie bo ma juz odpowiednia temperature, termostat tilnuje odpowiedniej temp i wylacza gdy troszke temp spadnie to sie wlaczjai itd.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

fiffonka, jeżeli pola są czerwone to znaczy, że działa grzałka. po wyłączeniu muszą być czarne, świeci tylko mały punkcik informujący, które pole jest gorące. to że gasną w trakcie użytkowania znaczy, ze palnik się na chwilę nagrzał
Ola Ola a sra.. go pies. Na pewno szybko mu się odechce szkolnej kontroli
A mó powiedział, ze sobie wszystko przemyślał i że jeszcze będę z nim szczęśliwa - i jak skubańca nie kochać

Odlewy na rączki można dostać w Polsce, ja widziałm w Sosnowcu w C. H. Plejada (ale mnie one trochę przerażają :shock: :shock: )

A ja, jak zwykle uwielbiam przeceny i mam dobre oko - kupiłam małemu na jesień kurteczke wiosenną z coccodrilo trzy razy już przecenioną :) :)

jest śliczna, pomarańczowa z bawełnianą podszewką, pod spód tylko sweterek i czad

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dzien2 no a już myślałam, że ze mną coś nie tak, bo we mnie te odlewy budzą takie same odczucia, ale nic nie pisałam, bo się dziewczyny tak zachwyciły..........

Ola moim zdaniem wybierze 4 możliwość, bo to facet :wink: poza tym jestem pewna, tak jak napisała dzien2, że szybko mu zapał przejdzie. oby............. :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dopiero teraz amm czasm na forum :shock: a jeszcze obiadu nie jadłam, a zaraz moja mama przyjedzie :) dzis kupiłam zaproszenia na chrzciny i kieckę dla Mary i rajstopki... Wkleję foty wieczorem :)

Solenizantom wysztskiego naj
:)
spadam bo hrabia woła...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dzien2- kur.... daje mi gość popalić!
W maju jak brał małą do siebie, wsadził ja do auta i jeździli po mieście za instruktorką tańca.
Mała mu pokazała, że to ona.
Debil zatrzymał auto i zaczął do niej gadać ze to on jest ojcem Wiktorii i ze chce przychodzić na treningi i takie tam.
Babka sie tak wystraszyła, że az do nas przyszła i pyta co ma zrobić w tej sytuacji.
No i przyszedł sobie na trening, dla Wiki to był okropny stres bo tu dzieci zawsze ja widzą z Sylwkiem i do niego tato mówi i mało kto wie, ze S. nie jest jej prawdziwym ojcem.
No i przyszedł i zaczął ja tam przytulać przy wszystkich i sie przedstawiać i dał jej nawet tak żeby wszscy widzieli:10 zł.

Takie numery to na porządku dziennym.
Bardzo jestem juz tym zmęczona.

Najgorsze jest to, ze ne możemy sie go pozbyć bo jak??

Przepraszam, ze dziś taką prywatę tu uprawiam.
Może juz lepiej przestanę.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ostatnio zmieniony pn sie 27, 2007 4:46 pm przez ola81, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczyny ale ja potrzebuje jednoznacznej odpowiedzi czy te pola grzewcze zachowują sie normalnie czy to jakaś usterka??Może któraś z was potwierdzić że wasze kuchenki zachowują sie tak samo??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

fiffonka potwierdzam, że twoja kuchenka jest ok - to normalne, jakby się nie wyłączały to by się poprzepalały

Ola, a ile ten twój były ma lat?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

39

:cry: :cry: :cry:

Koniec smęcenia na dziś!
Wypłakałam się na Alicje, wygadałam na forum i już mi lżej.

Jeszce godzinka i Sylwek wraca.

:D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Byłam na mieście, kase wydałam i już mi lepiej :-)
Nowy płyn do kąpieli, balsam do ciała, kremik, maseczka :-)
heh :-)

Ola no co za gnój :twisted: Ale z tego co piszesz to wygląda, że on raz na jakiś czas ma taki przypał wiec może rola troskliwego tatusia w oczach wychowawczyni szybko mu przejdzie. Najwyżej pójdziecie na wywiadówkę we trzech! Ty z sylwkiem i popapraniec na dokładkę! No co za czub :twisted:
Nie łam się... Na takich idiotów nie mamy wpływu... trzeba jedynie uczyć się żyć tak aby nas jak najmniej ranili i wkurzali :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Olu współczuję gadziny. Normalnie to przechodzi ludzkie pojęcie, ze na tym świecie tacy jak on chodzą........ :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ola po to tu jestesmy aby mozna bylo sie nam wyzalic a jak juz ci lepiej z tego powodu to pol sukcesu....

jeju ale Natka jest dzis marudna nic jej nieodpowiada na rekach nie na macie nie w lozeczku tez nie....zaraz zwarjuje jakies ziulka uspokajajace lykne

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wiosna moj maly tez cos marudny popoludniu sie zrobil. O ktorej urodzila sie Natka?

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25279 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 562, 563, 564, 565, 566, 567, 568 ... 1264  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]