Halo halo!
Dasha jeżeli chodzi o zasypianie to ja mam tak jak Ty wieczorem; trwa to z godzinę i jak tylko odejdę, to od razu ryk. Ostatnio nawet ubrałam dużą poduszkę w moją piżamę, bo myślałam, że może będzie czuła mój zapach, ale nie przeszło
Agatka oby Kalince wszystko zeszło! Ja miałam gorszy dzień w poniedziałek, bo w niedzielę zjadłam kiełbaskę z grilla (niby bez skórki), ale cały poniedziałek Mała płakała, bo ją brzuszek bolał

jednak mam wrażliwca małego i aż się boję co to będzie przy wprowadzaniu pokarmów..
Efra daj znać co z tą Twoją plamą Moja Lilka na razie przestała się śmiać na głos i przerzuciła się na piszczenie
Anelma, Mrooweczka dziś chyba taki dzień śpiący; Lilka też bardzo długo spała, że aż góra prasowania zniknęła (tym razem nie poprzez upchanie do szafy

) i wypiłam nawet na spokojnie kawke z muffinką (wczoraj upiekłam z jabłkami i cynamonem dla odmiany od sernika

)
Anelma to mleko z kleikiem przez jaki dajesz smoczek? Ja mam butelki aventu i znalazłam taki smoczek z regulacją trzystopniową i się zastanawiam czy będzie ok., żeby sobie regulować raz na mleko raz na kleik, czy to musi być duża dziura?
Ellak życzę powodzenia w poszukiwaniach!
Iwi ale macie pecha

powodzenia u lekarza!
Netka dobrze, że już przynajmniej wiesz co to; mam nadzieję, że tam maść pomoże. No a opowieści o kupie nic nie przebije hehe
My dziś mamy dzień pod znakiem odwiedzin. Zaraz wpada koleżanka z pracy, a po południu chłopak Lilki - mały Maksiu (jest o półtora miesiąca młodszy).
A wczoraj my byliśmy u znajomych. Mają 14-o miesięczną Gabrysię. Podziwiam te z Was, które mają dwoje dzieci, zwłaszcza z niedużą różnicą wieku. Wczoraj się przekonałam ile uwagi wymagają

Przy nas Gabrysia ładnie robiła cacy cacy dzidziusiowi, ale jak tylko się obracałyśmy, to zaraz palec do oka, albo ciągnięcie za nóżki. A w marcu będzie miała braciszka albo siostrzyczkę

Może do tego czasu trochę wydorośleje
Miłego dnia!