Dzisiaj jest śr maja 13, 2026 12:07 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11040 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 538, 539, 540, 541, 542, 543, 544 ... 552  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

:) Aga cudne zdjęcia :) jaka ślicznotka w brzuszku mieszka :)

Kasia sama nie wiem kiedy... :shock:

z mężem dałam radę... już się pogodziliśmy :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć kobietki :D

no i święta już za nami...uffff Tyle szaleństwa tzn porządki,bieganie po sklepach za prezentami i...już po :shock:
U nas spokojnie i całkiem miło. Wigilia u nas w domu z teściami szwagierka i jej facetem. Prezenty niby miały byc skromne ale były ogromne...nie patrzę nawet na konto :roll: Nast dzień świat u moich rodziców z siostrą i jej rodzinką-czyste szaleństwo(zabawa i smiech na całego) Kolejny dzień świąt wizyta u siostry teścia-tam to juz bardzo oficjalnie tzw "ą i ę" ale też całkiem miło. No i tak swięta zleciały...chociaz jedno bo waga to chyba poszła w górę :roll: Teraz trzeba znowu zaciągnąć pasa,ruszyć dupsko i zadbać o siebie :)

SYLWESTER...ojjjj kolejna impreza się szykuje :D :D Idziemy do znajomych,a mały z dziadkami w domku :wink:

Marta jakie Twoje córcie już dużeeeee :shock: Dopiero co urodziłaś a tu taka panna :shock: :shock:
Dekoracje domu śliczniutkie :lol:

Aga czasem trzeba wyrzucić coś z siebie,cóż :? Zdjęcia sliczniutkie :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tak jeszcze cosik :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam

Aga, piękne zdjęcie i będzie wspaniała pamiątka :D

Anula, my sylwka w domu, bo mamy przecież dziecko :roll: teście (a dokładnie teściowa) nie pyta nas czy chcemy gdzieś pójść, wychodzi z założenia, że mamy dziecko, no to przecież nie pójdziemy na imprezę... ona idzie z teściem (który wcale nie chce :roll: ) na salę. załatwiła już na Andrzejkowej imprezie. także nasze zaproszenie zostaje w szufladzie.

my już zakupiliśmy rzeczy na sylwestrową pizzę, tartaletki na cieście francuskim, m chce na obiad golonkę :shock: to mu zrobię :roll: 8)
młody gołąbki ze mną, a na wieczór mamy winko i 6-pak drinków sobieskiego 8)

moje dziecko już prawie tydzień bez smoczka, bo się popsuł :roll: i niby wszystko ok, ale młody przebudza się, albo kiedy wstaje to potrafi dostawać takiej histerii że płacze, ba! wyje nawet 20min. :(
chce się przytulić, ale się odpycha, chce iść, ale chce zostać i nic nie działą by się uspokoił :( dopiero jak się zryczy to się uspokaja :(
o smoczka nie prosi, ale wydaje mi się, że nie radzi sobie w jakiś sposób z emocjami... :(

no i tyle, idę wkręcać śrubki ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jeszcze w starym roku....ale może już teraz złożę Wam zyczenia

WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU,WIELE SZCZĘŚCIA I RADOŚCI

AGUŚ foto śliczne!!! pamiątka na zawsze :D

Kasiu ten nasz sylwester to tak nieplanowany wyszedł,bo jakoś o niczym nie myślałam...no bo co z małym. Na imprezę idziemy do sąsiadów z drugiej str ulicy więc gdyby cos to 2 min i jestem przy małym :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:)

jak tam ??

Kasia udanej zabawy w trójkę !! będzie super :) musicie się tylko postarać i jakieś atrakcje sobie zapewnić :twisted:

my do sąsiadów idziemy... 100 zł zrzutka była za parę... więc zamierzam duuużo zjeść. Duśka i tak pewnie nie wytrzyma do końca

a tymczasem życzę Wam kochane

Szampańskiej zabawy, w mniejszym i większym gronie, kameralnie, i na balu, i oby w towarzystwie bliskich Wam osób! WSZYSTKIEGO CO LEPSZE W NOWYM ROKU
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny życzę wam wszystkiego dobrego w nowym roku !!!

My spędzamy dzisiejszy wieczór w domu i znając życie pójdę spać razem z Zośką bo jakoś nie mam nastroju na szampańską zabawę dzisiaj

młody daje mi do wiwaatu praktycznie wcale nie odpoczywa, żadna moja pozycja mu nie pasuje... chyba faktycznie duży jest i nie potrafi sobie wygodnego miejsca w brzuchu znaleźć

może po porodzie będzie tak zmęczony że da mi trochę wytchnienia :P:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kochane :)

Wszystkiego co najlepsiejsze, najradośniejsze, miłości, dzieci i zdrowia... i wszystkich lub nawet więcej za rok :)

M właśnie zawiózł szwagra i teściów na imprezy, młody za chwilkę lule, a my jakiś filmik, tany tany i lule... mam @ :evil: no ale cóż, dobre i to :roll:

Historię Bogusi znacie... pamiętajcie o chwili dla niej - jeśli to może pomóc...

Szampańskiej zabawy, gdziekolwiek będziecie!!!! Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie w Nowym Roku - dawno mnie nie było tutaj, ale jakoś tak wyszło.
Chciałam złożyć Wam życzenia

SZCZĘŚCIA, ZDROWIA, POMYŚLNOŚCI, RADOŚCI I MIŁOŚCI - JEŚLI TO WSZYSTKO ZAGOŚCI TO BĘDZIE SUPER.

Jeszcze raz wszystkiego najlepszego.

U nas sporo się działo - końcówka roku zabiegana, zalatana i jakoś nie miałam czasu zbytnio na pisanie - właściwie to w większości na facebook`u jestem.
Przez święta pochorowaliśmy się - jelitówka dopadła naszą trójkę
:x :roll: i jakoś wychodzimy powoli z tego.
Ale u mnie 3 kg mniej - szok dosłownie tak czyściło z siłą wodospadu :lol: :P

No dobra czas iść spać o przyzwoitej porze :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

WITAMY W 2011 ROKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no i znowu jeden roczek do przodu :wink: :wink:

Zabawa sylwestrowa extra :D Wrócilismy do domu po 4 rano więc cały dzień nie umiem dojść do siebie. Pobudka o 8.00 więc spania trochu mało..ale damy rade :)

Teraz siedzę w kuchni-karpatka,tort orzechowy,sałatki...ech ile tego do zrobienia...Nie lubię takiego zamieszania,szczególnie kiedy mam pomocnika :wink: Jutro imprezka,gości pełen dom..ale w sumie to fajnie-rodzinka w komplecie :D

Marta no i jak po imprezce..objedzona??

Madziu niby fajnie 3kg mniej ale jakim kosztem :roll: Mam nadzieję,ze teraz już wszystko z Waszym zdrówkiem ok :D

Aguś jak samopoczucie,spokojna noc czy Piotruś balował?? Na naszej imperezce sylwestrowej były aż 2 ciężarówki-jedna w 6 m-cu ,a druga ma termin w nast tygodniu...oj mieliśmy ubaw,że urodzi w czasie imprezy nie Patryka, a Sylwestra :lol:

kasiu łączę sie w bólu z @...Ja mam tak zwariowane teraz te cieżkie dni po odstawieniu tabletek,że nie wiem kiedy przyjdzie i jak długo będzie trwała..z czego niezadowolony mój mąż :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam noworocznie :)

najedzona to fakt jestem :) nawet dzisiaj kupiłam sobie chleb żytni i kończę z bułami ;)

weekend udany :) Sylwester też, okazało się że był przebierany :) no i przebrałam się za diablicę, nie śmiać się ;)
Dusia poszła spać o 1 w nocy :)
Obrazek

Madzia współczuję jelitówki :(
mojej Duśce 5-tki wychodzą i bidulka wczoraj płakała :(

no biorę się za pracę.

pa...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wszystkiego NAJ w Nowym roku :D
marta ale diablica z Ciebie :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ania spóźnione ale od serca :

Wszystkiego nananananananananaj lepsiejszego :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

agusia213 pisze:
Ania spóźnione ale od serca :

Wszystkiego nananananananananaj lepsiejszego :)

coś przegapiłam? :oops: :roll:

jeśli urodziny, to baaardzo przepraszam i dołączam się do życzeń :D

Marta, diablica jak ta lala, róż piekielny ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

o kurcze ja też... :?

sto lat!!! :flo:

Kasia mg mojego męża to jest kolor czerwony 8) 8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Bardzo dziekuję za życzenia :D :D

Marta noooo diablica niezła...można by powiedzieć wrrrrr :lol:

Pierwszy dzień pracy za mna,a kolejne 340 przed...extra :aa: :aa:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

zmarzlinka pisze:
ale młody przebudza się, albo kiedy wstaje to potrafi dostawać takiej histerii że płacze, ba! wyje nawet 20min. :(
chce się przytulić, ale się odpycha, chce iść, ale chce zostać i nic nie działą by się uspokoił :( dopiero jak się zryczy to się uspokaja :(

no i tyle, idę wkręcać śrubki ;)

1. - skąd ja to znam.. zobacz Milosz smoczka nie używa a tez tak czasem ma, że ryczy ryczy.. chce iść ale jednak nie.. chce się lelkać ale się wkurza... itd itd

2. - jakie śrubki wkręcałas??

Co do Sylwka, we wlasnym gronie tez miło :) choc czasem brakuje odskoczni prawda?

Marta ależ Ty diablica no no :twisted: :twisted: Wiki chyba najbardziej jest podobna do Ciebie, a Dusia to męża, prawda? czy tylko mi się wydaje? Duże już te dziewczyny.. kiedy to tak zleciało :| a ja pamietam zdjecia brzuszka! Impreza dobrze ze udana :) i najedzona jestes ;) a dziewczynki przetrwały? moze pisałas a nie doczytalam :oops:

Ania pomysl ile weekendów przed Toba jeszcze ;) ile wolnych dni i urlopu!

Aguś piekne zdjecie pamiątkowe :) ale z Zosią tez chyba mialas podobne prawda? Zosia to wiesz ze jest cudna wiec za duzo chwalic nie musze :D :)
jak sie czujesz? Teraz to juz chyba cięzko co nie?

Madziu oj no to pozytek z jelitówki :D :) ale na pewno bylo nie przyjemnie.. :/ jak jeszcze Małego dopadło to w ogole...

my bylismy w Niemczech odwieźć siostre M, droga z przebojami i klotniami ale to juz niewazne ;) wyjechalismy 28.12 i wrocilismy w
Nowy Rok.. Sylwester w domku, w piżamach i na półśpiąco ;)

szukam pracy, doszlismy z M do porozumienia w tej kwestii ;)
kolejna rzecz - neistety nie przedluzyli mu umowy i on tez szuka..
jestem chora, mam zawalone gardło, ledwo mowie, masakra..
Milosz tez podziębiony, noc masakra.. :/

Mama wyjechala, ale z ojcem jestem nadal w fazie rozmawiania o koniecznych rzeczach.. wstawiłam osobny kosz na pranie do łazienki - bo mama stwierdziła ze zatłukłam ubrania więc bedzie on sobie prał sam.
Tyle co moja matka po ludziach nagadała to szok.. ze jak nam sie nie podoba to mamy isc w piz*u.. itp ze dom zapuscilam, ze w lodówce grzyb mialam - a wszystko to nie prawda.. gdyby faktycznie tak bylo to bym sie przyznala.. ale caly tydzien przed swietami sprzatalam.. jednej rzeczy ktorej nei zrobilam to wyszorowanie piekarnika..
najbardziej boli fakt ze gadala to przed ludzmi roznymi.. a ojciec się nie opowiedział za mną.. no i to tyle.. wkurza mnie niesamowicie. wiec nie bede z nim dyskutowac, ale są naprawde podli.. w stosunku do mnie gorzej jakby byli moimi tesciami...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aduś, zdrówka życzę i dla Was obojga, owocnych poszukiwań pracy :D

ja wkręcam śrubki z młodym, bo on fanatyk narzędzi, wiertarek.... :roll: :roll: :roll:

Marta, no nie słyszałaś, że faceci widzą inaczej??? 8) :lol:

Ania, popatrz ile wolnego lepiej a nie ile pracy :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

elol

jak ja sie czuje- hmm w sumie nie najgorzej tylko coraz ciezej sie robi tym bardziej ze ponoc choduje duze dziecko... juz to widze pewnie z 3500 przy porodzie bedzie mial i to bedzie maks

w nocy tragedia wstaje o 2 i o 6 rano na sikanie bo mnie budza ruchy mlodego i nie daje mi pospac... na szczescie zocha spi do 8 i moge jeszcze miec potem troche wytchnienia

zocha nie chce mi w dzien spac a jak juz spi to idzie mi spac po 22 i jeszcze musze przy niej lezec zeby zasnela

dzisiaj wzielam ja na spacer i padla mi po 12 w poludnie w wozku ale po pol godziny wrocilysmy do domu i ja wybudzilam rozbieraniem wiec mam nadzieje ze pojdzie dzisiaj wczesnie spac.l..

nie umie pisac bo mloda po mnie sie wspina i chce mi tu cykac i palce mi do oka wklada

caluski dla was wszystkich !!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć kobietki :D

no chyba macie racje z tymi wolnymi dniami od pracy..pierwsze wolne już za dwa dni :D :D

u nas spokojnie,czekam nadal na pierwsze słowa mojego szkraba.. :lol:

Aga no maluch rosnie :) Mój mały ważył podobnie bo 3500g więc fajny bobas :wink:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11040 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 538, 539, 540, 541, 542, 543, 544 ... 552  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]