Dzisiaj jest śr maja 13, 2026 12:07 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11040 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 537, 538, 539, 540, 541, 542, 543 ... 552  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Zgubiłam gdzieś humor...nastrój i w ogóle.....nie smecę.....

jakos tak dziwnie....mąż mnie unika...eeechhhh

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cyprianek jak fajny zimowy ludek :)

Anusia jak to unika ??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej,

jestem :) Powoli wraca mi humor,ostatnio jakoś miałam doła..sama nie wiem czemu :roll: Mąż unika...chyba po prostu odsunął sie z drogi bo widział,że coś się ze mną dzieje więc dla dobra nas obojga był z boku..

Dzisiaj zaliczyliśmy zakupy-chyba te większe ,już przedświąteczne lub świąteczne. prezenty już mam,teraz zostało je spakować :D

Dla rozrywki piekliśmy dzisiaj ciasteczka,nie pierniki ale z posmakiem świąt. Zabawa na całego :brv: Mały kucharz-piekarz w 100%!! Kuchnia do sprzatania cała ale co tam :lol: Najlepiej wyglądał jak olbrzymim wałkiem walcował ciasto,extra :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej

ja tez jakos mam podly nastroj.. mam nerwice jakas czy cos.. czasem nie panuję nad sobą.. az sie zastanawiam czy z głową mam okej..
Miloszowi dostaje się bura za byle pierdołę..
Mama przyjechala. denerwuje mnie wszystko naprawdę, bałagan, wszystko bez składu i ładu.. nic nie mowie bo nie chcę żeby się źle czula przez te pare dni ale tak zakłóca moj harmonogram ze masakra.. moze to wlasnie przyczyną jest..

Kasiu piękny ten Twoj Cypuś ;) ostatnie zdjęcie podoba mi sie najbardziej :)

Anuś dobrze ze lepszy nastroj, mąż Cię moze faktycznie unikał z tego powodu.. widział nerwy i przygnębienie..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam niedzielnie :)

ależ tam zimno :shock: :shock: Byliśmy z małym dzisiaj w kościele ale jakoś mu sie tam nudziło i w trakcie kazania wychodziliśmy już,a przygotowań ile było...tyle ubierania na to zimno. Mały w drodze powrotnej zaliczył wszystkie zaspy,ubaw na całego do chwili kiedy poczuł śnieg pod kurtką :evil: :evil: Nie ubierałam go w kombinezon,bo w kościele ciepło ale jak widac był to błąd :roll: Teraz śpi jak suseł po olbrzymim obiadku-czasem myślę gdzie mu to wchodzi??

oki,mykam na kawunie bo zaraz i ja bede spała :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzien dobry przedswiatecznie

ada ja tez tak mam mloda owrzeszczana przezemnie za byle bzdury... a ja potem sie po lbie wale ze ze mnie jakas wyrodna matka

do swiat prawie wszystko prezygotowane,dzisiaj jeszcze sledzik w warzywach a w czwartek makowki

z porzadkami nie szalalam... tylko pomalowalismy pokoj hehe :) no i posprzatac trzeba bylo 8)

zosia pokazuje bunt dwulatka drze sie nie chce sluchac wszystko na nie nikomu nie pozwala sie calowac dotykac itp... tylko wtedy kiedy ona ma ochote na to prosi zeby ja przytulic...a najbardziej podobalo mi sie dzisisejsze haslo zoski, przyniosla kartke i kredki i mowi : "mamusiu narysuj mi cos fajnego ":)

ciastka popieczone jak dam rade to dzisiaj wrzuce wam kilka fotek z pieczenia :)

sciskam i pozdrawiam przedswiatecznie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam

Aguś super tekst Zosi :) nie moge sie doczekac kiedy Milosz bedzie gadał zdaniami :)

juz wiem w czym jest moja nerwica.. w mojej mamie.. Boze to beda najgorsze swięta w moim zyciu.. uciekamy z M w gosci gdzie się da.. wigilie postanowilam jesc u moich tesciow..
moja mam jest podła.. zaczynam ją nienawidzić.. to jest tak straszne i okropne dla mnie.. tak mi przykro i smutno.. ale naprawdę.. mam jej dość..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

NIE.... :evil: :evil: :evil: dwa razy wszystko zjadlo to co napisalam...bryy :evil: :evil:

u nas wszystko ok

swieta niebawem co w domu juz czuc :)

napisze jutro bo cos dzyieje sie z moim laptopem :evil: :evil: :evil: :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny ja dzisiaj szybko i hurtowo
:)

Zdrowych, spokojnych i ciepłych Świąt Wam życzę ;)

Obrazek
I troszkę Zośki

Obrazek
http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2010-12/e ... 8.jpg.html

http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2010-12/1 ... 7.jpg.html

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć kobietki :D

może dzisiaj mnie nie zje tzn wszystko to co napiszę,bo wczoraj to jakaś złośliwość była...hmm :x

Co słychać?? wczoraj był powerrr do roboty,do północy robiłam wszystko tan porządki jak mały robocik,za to dzisiaj padłam jak mops o 21.00 jak usypiałam małego...no i nic nie zrobiłam :roll:

W domu już czuć i widać święta :D :D Pięknie pachnie wypiekamy i potrawami,bo z pomocą Szymusia gotujemy juz od dwóch dni :wink: Jest to nie lada wyczyn zrobić 500 pierogów czy pozawijać gołąbki :aa: Staram sie zrozumieć jego ciekawość i nie wyrzucać go z kuchni,bo są to wspaniałe chwile dzieciństwa,które my rodzice zawsze będziemy pamiętać..a on póki co raczej nie :wink:

Co jeszcze....

włosy nie ufarbowane,prezenty nie zapakowane,ciasteczka dla babci i cioci jeszcze nie upieczone...ale co tam,damy rady :D :D

Hmmmm....dumam sobie w ciszy ciepłego domu i myślę,jakie mam szczęście,że taki mały robal śpi sobie u góry w swoim łożeczku... Wiecie co,pomimo trosk normalnego życia to chyba jestem szczęśliwa.. :D

Chciałam Wam Mamom,Maluszkom i Tatusiom życzyć świąt pełnych spokoju,szczęścia i miłości. Aby te nadchodzące święta dały Wam i mnie wiele magii,aby nigdy nie były zapomniane. Cieszmy się każdym małym uśmiechem naszego maluszka,jego nieporadnym być może "moja moja" i tą iskierką w oku,która mówi Kocham Was!!

WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

komputer zaraz chowam do szuflady, dużo roboty przede mną więc

Rodzinnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Eloł my po wizycie

Piotruś waży juz 1200 gram i jest zdroooooooooowy :)

Jeszcze raz wszystkiego dobrego w te święta !!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczynki dziękuję za życzenia i Wam również życzę wszystkiego co najlepsze, zdrówka, szczęścia i miłości. Aby Wasze dzieciaczki dostarczały Wam dużo uśmiechu i radości :)

jestem u tesciow.. tesc pojechal po siostre M do Poznania, jedzie z Niemiec - tam gdzie bylismy na chrzcinach, od wczoraj od 23 godziny... staneli pociagiem 120 km od berlina.. i dlatego tak dlugo.. potem wigilia i do domu, w domu atmosfera taka sobie, tu spokoj.. jest mi troche przykro, mamie widzialam tez.. ale ja zanim sie poklocilam z nią powiedzialam ze bede jesc z M wigilie u tesciow.. wiec nie ma sie o co gniewac.

Anuś pewnie że jesteś szczęśliwa :) ja też jak widzę tego Małego Robala jak broi czy się uśmiecha to serce się cieszy :) i nie wyobrażam sobie życia bez niego :) w kuchni tez pomagał.. choc czasem go wywalam bo już wczoraj śmietaną bitą było wszystko wysmarowane..:)

smacznej kolacji Kochane! raczej zaglądać nie będę, chcę poświęcić cały czas M i Miłoszkowi, M tez się ogromnie stara..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nie mam daru do pisania,
a tym bardziej do składania
życzeń miłych i serdecznych,
a do tego pożytecznych,
tak więc teraz tutaj stąd
życzę Wam Wesołych Świąt

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziękuję za życzenia!!! te smsem również wysłane :)

najedzona jestem straszliwie :shock:

święta udane, było trochę spięć z mężem ale to już chyba tradycja..

a wy jak tam ??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej :)

Kasiu także dziękuję za smska - zapomniałam odpisać od razu a potem to już poleciało..

u nas świeta mniej przyjemne, ale ze spokojem z M i Miłoszkiem.. za to rodzinka dała do wiwatu.. ale to nie ważne już dla mnie.. liczą się tylko ONi obaj ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam ;)
no i już po... :(
ale może i dobrze, bo za długo w domu z teściami, to też nie najlepiej :roll:

z jedzeniem nie najgorzej, tylko z ciastami pofolgowałam... :oops: no ale Święta w końcu. :roll:

ćwiczę nadal, więc jakoś mnie to nie zmartwiło ;)

za smsy nie dziękujcie ;) jeśli sprawiły troszkę radości - to mi wystarczy.
ja w tym roku jakaś zapomniana... :( "koleżanki" nie napisały, nie zadzwoniły... bo jak ja się nie odezwę, to one zapracowane... :( więc nawet smsa zwrotnego na święta nie dostałam ;)
ale miłe wyjątki też były :)

przykro mi tylko, że brat jest taka d*** i dzięki uprzejmości :evil: bratowej miałam zrąbany nastrój. Kretynka wymyśliła jakieś bajki i się nie odzywają, bo niby coś nagadałam i wszyscy mają przeze mnie zepsute święta...
tylko, że ja z nikim nie gadałam (a już z pewnością nie z jej rodzicami!!!), ale bratowej zawsze zależało na tym by była tylko jej rodzina... a brat... cóż. jak mu to pasuje, to ja muszę to przełknąć.

w końcu oni mieszkają za granicą i ich stać, a ja to cyt.: nawet dupy jedyne 300km do rodziców nie chcę ruszyć...
przykre.

a tak jakoś minęło.
dziecię zadowolone z prezentów więc ;)

miłego dzionka!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej :)

ja się dzisiaj z mężem pożarłam :( no ale chyba czasem dobrze sobie tak w starym roku wyrzucić wszystko, to w nowym będzie lepiej.

dla przypomnienia wrzucę fotki :)
moja dziewczyny :)
Obrazek
Obrazek
świąteczny stół :)
Obrazek
tyle mieliśmy prezentów
Obrazek
a to niedobry mój własny mąż z dziećmi :)
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

elol po swietach]]

przezylylismy jakos nawet urodziny mjego spokojnie bo nie robilismy wielkiej imprezy :) no i dobrze, jedno ciasto troche na kolacje i wsio... ciasto i tak wyrzucilam dzisiaj do kosza...

z mezem sie popsztykalismy - tradycja, ale juz jest ok

tesciowe byli tylko jeden dzien wiec tez ok

ale za to pozarlam sie niemilosiernie z moim bratem i rodzicami... ale to tez minie ... i bedzie ok

bywa i tak

zosia- bunt dwulatka powoli sie stabilizuje i robi sie znowu kochana coreczka

piotrus szaleje w brzuszku jak wariat :) a a sie ciesze :)

no a tu troszke nas :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam

Aguś, zdj podziwiam na nk ;) śśśśśśśśśśśśśliczne :D

Marta, jaka Wiki już panna :) kiedy tak podrosła i tak wydoroślała na buźce??
z m dasz radę, jak zawsze ;)
piękny stół i młodsza pociecha :D

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11040 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 537, 538, 539, 540, 541, 542, 543 ... 552  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]