Dzisiaj jest śr maja 13, 2026 12:07 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10331 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 508, 509, 510, 511, 512, 513, 514 ... 517  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Kawe???

Ostatnio Enzo kaszle i wygladalo mi to na alergie ,zaczelam czytac w necie i dzisaj zabralam sie za sprzatanie jego pokoju srodkami dla alergikow, zabralam sie za materac bo chcialam wyprac poktowiec, cala posciel, pluszaki itd i co odkryam :!: Materac pod pokrowcem zaczal plesniec :shock: To taki zwykly z pianki kupiony na stronie dla dzieci , jestem w szoku .Pewnie rozlal kilka razy wode bo spi zawsze z butelka i dlatego :roll: Juz zamowilam latexowy,nie bedzie takich problemow.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Więc może to alergia na pleśnie? Jeśli to alergia w ogóle...

Ja kawkę zawsze - 2-3 razy dziennie mogę.
Właśnie robię drugą. :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dor dzisaj w nocy Enzo kaszlal tylko raz, to ogromna roznica!
Nie jest alergikiem ale spanie na takim materacu kazdemu by szkodzilo.

Chetnie napije sie kawki ;-)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No, amatorów kawy jak na lekarstwo :wink:

Kupiłam sobie fajne espadryle na allegro.. Dzisiaj przyszły. Trochę chińszczyzną zalatują, ale za taką cenę....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wiecie co, mam chyba zespół chronicznego zmęczenia. Cały czas coś mnie boli, nie mogę coś odpocząć, chce mi się spać,brak koncentracji etc, etc...
:roll: Muszę znaleźć na to sposób.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja po kawie źle się czuję :roll: bardzo lubię zapach kawy, lubię jak na filmach ludzie piją kawę i żałuję wtedy, że ja nie mogę ;) i są takie dni, że tym bardziej żałuję- jak np. dzisiejszy poranek- może kawusia postawiłaby mnie na nogi, bo czuję sie tak jak opisała Beata ;) Spałam twardo całą noc i nadal się czuję jak z ołowiu ;) No nic- zrobię sobie herbatkę, pójdę otworzyc przychodnię, jakoś mam nadzieję przeżyję dyżur, a potem to juz tylko rowerek z małolatą, kąpiółka, baja i odpoczynek :) To okropne już od rana myśleć o tym jak to będzie miło położyć się wieczorem do łóżka ;)

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam się, oczywiście zmęczona, ale dająca radę.

elf pisze:
To okropne już od rana myśleć o tym jak to będzie miło położyć się wieczorem do łóżka ;)

Jakbym czytałą o sobie :lol: :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja po 2 kawkach dziś i dopiero druga na nogi mnie postawiła.
Też z rana jakaś niedospana byłam i zmęczona, ale teść zafundował mi gotowanie obiadu na 10 osób :shock: bo goście się zapowiedzieli. No i chcąc nie chcąc ozyłam.

Adaś był dzisiaj w Muzeum Wsi Radomskiej. Pytam go
- Co fajnego oglądaliście?
-Nic.
-Jak to nic?
- Nic, nie było tam telewizora.
:D :D :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Oj dziś to chyba "coś w powietrzu" z tym zmęczeniem było, bo nawet mój mężasty, co też nie-kawowy człowiek jest -wypił sobie kubeczek i potem go nosiło :lol:

Prezent od babci zamówiony już- mała trampolina (120cm).
Jeszcze coś od nas muszę wymysleć... Najwyżej pojedziemy do hurtowni zabawek i dziewczę sobie coś wybierze :)

Dor- Adaś jest niezły :lol: :lol: :lol: :okk:

Zuza ma nową zabawę. W katalogu playmobile wypatrzyła kilka zestwów, m.in. safari. Kupę kasy to kosztuje, ale powiedziałam jej, że akurat safari to możemy sami zrobić z lego i całego wiadra zwierzątek. I już chyba czwarty czy piaty dzień mam na stolnicy "safarię" jak to mówi Zuza :lol:

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

u mnie dzisja taka pogoda ze po 3 kawach i dalej spie :roll: a mlody padl juz o 11.30 i nadal spi :lol:

beta nie dziwie ci sie ze jestes przemeczona ,ja gdybym pracowala w szkole tez bym byla i ciagle gadanie meczy mnie jak nic a nie mowiac ze trzeba dyscypline trzymac :lol:
Juz niedlugo wakacje ;-)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

annxx pisze:

Juz niedlugo wakacje ;-)

Odliczam :lol:

A ja dziś idę do pizzerii z dziewczynami z pracy. Stwierdziłam, że muszę odsapnąć od wszystkiego. Uff, żeby nie było wrzasków, to idę od razu po pracy 8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam.
Ja odżywam po 2-dniowym weselu.
Nogi mnie bolą, kręgosłup też.
Ale najważniejsze ze wesele udane. :D

Adaś niósł obrączki przed parą młodą. Dumny był bardzo a potem trzymał poduszkę z obrączkami jak chrzestny brał ślub. Niestety nie mam zdjęcia bo jako mama byłam bardzo przejęta a tata się zagapił. W grudniu chrzestna ma ślub - może też poniesie. Ma wprawę.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Łał :) brawa dla młodego dżentelmena :) może ktoś cyknął fotkę i wam podeśle? :)

Ja umęczona :roll: Pracujący weekend, goście w niedzielę (bardzo mili :) forumowi:) Oliwka i Emilka z rodzicami :)), dziś standardowy poniedziałkowy maraton (praca, odebrać młodą, pojechać na koniki, przeżyć wspólną zabawę ze znajomymi dziećmi, wrócić autobusem, uprać, pozmywać, ugotować obiad itd.- nogi mi w tyłek wlazły) Teraz Zuza siedzi w wannie i przed chwilą miałam ochotę ją sprać, bo się drze jak opętana i nie daje odpocząć ;)

W sobotę po pracy na ogrodzie u dziadków robiliśmy ognisko i pieczone kiełbaski :) Zuza za tydzień jedzie z przedszkolem na wycieczkę i stwierdziłam, że to nie do pomyslenia żeby jej pierwsze ognisko było nie z mamą ;) Tak normalnie to grilla robimy -mniej pracy i sąsiedzi się nie skarżą ;)

Jutro Zuzi imieniny i przedstawienie w przedszkolu. W prezencie czekają książeczki o tupciu chrupciu i zapas kolorowej ciastoliny. Zapomniałam o cukierkach do przedszkola, ale może rano w sklepie coś będzie...
Na dzień dziecka mała trampolina 120cm. żeby nie robić babci za dużego kłopotu na ogrodzie ;)

Przy okazji najlepsze zyczenia na jutro dla dużej Zuzi Dor i najmłodszej Zuzi Scarlet.

Hm.. no właśnie.. Scarlet a ty gdzie się znowu podziewasz???

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

U nas nocka z głowy. Natalka przeziębiona, prycha, kicha, smarczy, gwiżdże, a do tego od kaszlu wymiotowała. Taka efektowna noc zakończyła się "pobudką " o 4.30. Potem mała przysnęła około 6 jak wychodziłam do pracy to jeszcze spała. Normalnie padam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nie martw się beatko - jeszcze miesiąc i odpoczniesz.

My w nocy też awarię mieliśmy. Adaś zmoczył się. Rano mówi - nie zdązyłemsię obudzić.

A wczoraj nie pozwoliłam mu jeść kolacji przed telewizorem a mój synek mówi - głupia mama :shock: Nie słyszałam ale Zuzia mi powtórzyła. Potem mnie przepraszał i mówił ze nie jestem głupia, ach te dzieci....

A m mój w Stanach już. Nie mogę się z nim zgadać na Internecie bo u nich jest 7 godzin do tyłu. W dzień ma szkolenia, a jak wraca to u nas jest 1 w nocy. Z kolei w południe jest u nich 5 rano. :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dor ty to biedna jestes ,maz ciagle w wyjazdach.

Zdrowka dla przeziebionych :-)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No i mam prezent na dzien matki, Evan chodzi :$%^:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No brawo brawo.

Moje dzieci dziś laurki zrobiły.
Zuzia serce a Adaś samochód strażacki.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

We francji dzien matki jest w niedziele ale wiem ze Enzo cos zrobil w szkole ,wiec jutro dostane,, prezencik,, ;-)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzien Matki? Mój typowy dzień Matki Polki ;) pranie-zmywanie-gotowanie-sprzątanie-zuzowanie :lol: za to ranek miałam wolny i jak młoda była w przedszkolu oddawałam sie błogiemu lenistwu :) I dostałam buziaka od córy :) Prezenciki już dwa dni temu w przedszkolu dzieci dawały po przedstawieniu. Extra było- motywy z gwiezdnych wojen m.in. :) fotki dopiero po obrobieniu będą do użytku publicznego, bo musiałam z lampą cykać i wszyscy mają świecące czerwone oczy...

Brawa dla Evana :brv: super prezent :)

Beatko jak tam Natalka się czuje? Mam nadzieję, że już lepiej i trochę śpicie w nocy chociaż?

przyszła "paczuszka" z trampoliną. Na nasz adres. Ciekawe jak ja to do rodziców zawiozę? :shock: :lol: Jak nie wejdzie do auta to pociągiem i dalej poturlam chyba :lol:

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10331 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 508, 509, 510, 511, 512, 513, 514 ... 517  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]