Dzisiaj jest pn kwie 27, 2026 4:36 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10405 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 508, 509, 510, 511, 512, 513, 514 ... 521  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

fifolek mam nadzieję, że USG zawyzyło wagę i dam radę urodzić naturalnie Julcię o "normalnej" wadze :lol: Nie boję się porodu tylko tego, że w razie sporej wagi będę miała cc. Znajoma z innego wątku prawie miesiąc temu urodziła córcie o wadze ponad 4700 :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Moderator
Awatar użytkownika

Monia niezła waga ja się właśnie obawiałam że mała się nie obróci i mnie pokroją :oops: a w sumie taka mała była że nawet mnie nie nacinali 2580 ale jakby posiedziała do terminu to pewnie ponad 3 kg by było :lol:
A mówią że drugie sie zawsze większe rodzi :roll: Ja nie wiem nie sprawdza łam :lol:

Laski spadamy na druga stronę. Pamiętacie o równowadze.

Myślicie już co kupić dzieciakom pod choinkę?

Moja chce albo chomika tego Zhu Zhu z domkiem albo domek deluxe świnki peppy ale ceny to trochę wypasione :evil: trzeba o wsparcie rodzinkę poprosić. Ja bym chciała by dostała to co sobie wybierze bo te święta będziemy sami, na dodatek m pracuje.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

helloł sobotnio......

Fifolek Wiko to chce wszystko co widzi w reklamie :roll: nie ułatwia zadania :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

BARBRA to tak jak moja Olcia :lol: Ale ceny wiekszości tego co chce to nie schodza poniżej 200zł :shock:

fifolek ja nawet nie wiem co jej kupić na Mikołaja, nie mówiąc pod choinkę :wink:

Ja prezent dla siebie mam w tym roku zagwarantowany :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Monika......twój prezent będzie cię kosztował tylko.......troszkę wysiłku :lol: :lol:
no u nas też prezenty z "najniższej" :twisted: ale najdroższej półki.....ceny nie zchodzą poniżej 100 :twisted: :twisted: no ale nic jutyro siadamy i będe mu wmawiać co chce dostać :aq:

na Mikołajki chce Sally...rresorak ok 20zł.....damy radę....
pod choinkę....klocki Tomek albo Zygzal.....ok 150zł, Tomek tory i pociągi....Ciężąrówka i autoskłądkai hot whels....(tego raczej nie dostanie bo pełno części które będą się walać po mieszkaniu)....
raczej obstawiamy Tomka...siostra z rodzicami złożą się na jedewn zestaw a my z teściami na drugi.....będzie miał kilka pociągów i sporo torów......i mysle że będzie zadowolony :lol: :lol:

spadam położyć Wika......jeszcze nie śpi

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

fifolek, u nas tez dylematy choinkowe :wink: Dawid powycinal chyba pol gazetki z REALa...a w tym...Cukiernia Play-Doh(ciastolina) :wink: , gra Kiki Ricky, gra Skaczące żabki, figurki Scoobiego, Walkie Talkie Toy Story, ale NAJBARDZIEJ chcialby ta ciastoline :wink: on caly czas o tym mowi, w necie tez gra w gotowanie, robienie babeczek, strojenie tortów i takie tam...ma ulubiona stronke...ale nie wiem czy moge podawac :roll:
Ale chcemy kupic mu zestaw klockow LEGO, bo ma taki(jeszcze po mnie :oops: ) i w kolko chce cos budowac, fajna sprawa, bo i my sie z nim dobrze bawimy hehe

Monia, no Ty bedziesz miala WYJĄTKOWY prezent :lol:

BARBRA, o Hot Weelsach lepiej nie mow...u nas tez sie wala po katach, dlatego nie chce narazie nic z tych rzeczy kupowac...bo pobawi sie pare dni i lezy :roll:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Anula jak tu nie mozna to na pw....albo na NK.......plisssss bo Wiktor nie da mi nic zrobic samej w kuchni......on jest kucharz duzy a ja kucharz maly :yea: :yea:

ja hot wheelsow rezygnuje.......ma dwa klady y Tonk.....takie z nakladanymi maskami......i oczwiscie gdzies jest :roll:
u nas ma ciastoline.....ale to zabawa na jeden dzien...... wczoraj bzl u nas kolega Wika ze swoimi torami i Tomkiem......i kilkoma innymi pociagami......Wojtek mu zostawil do pobawienia sie....siedzial prawie do 24 :lol: :lol:
coprawda uparl sie na Tomka klocki z Mega Blooks....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No mam nadzieję, że to będzie tylko trochę wysiłku :lol: Jeszcze 3 tygodnie i ciążę będzie można uznać za donoszoną i czekać spokojnie na poród :lol: 22 XI jadę na wizytę to zobaczę czy coś po mału zaczyna się dziać :wink:

Ja mam trochę spokoju bo mąż z Olcią gdzieś sobie pojechali :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Moderator
Awatar użytkownika

No monia ty masz prezent wyjątkowy, aż mi się mój przypomina z przed 5 lat :lol:
Moja na Mikołaja dostanie korale hello kitty i słodycze tak symbolicznie, a pod choinke wybrała klase świnki peppy. Uff to co najtańsze :lol:

barbra moja tez by chciała wszystko co w reklamach, chciała kolejna lalkę barbi ale powiedziałam że dostanie na dzień dziecka.

anula to daj ta stronkę na pw zobaczę.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

jeju Wy juz myslicie o prezentach. A ja nie mialam do tego glowy.
Trzeba sie wziac do roboty bo swietq tuz tuz.
Tu juz sklepy przystrojone swiatecznie. Bez sensu. Nie czuc tej atmosfery jak w Polsce..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Zapomniałam, że wątek ogólny trzeba też podtrzymywać :lol:
U nas dzisiaj piękny słoneczny dzień. Mała w przedszkolu a ja cięzko pracuję umysłowo :lol: Jeszcze ze 2 dni i zabieram się za pokój Julci.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Alicja.......myślisz że w Polsce inaczej :roll: zmiana dekoracji z zniczy na bombki :? :? i gdzie magia swiąt :evil:

no i mój syn ma 3 zabawki które chce....Sally, Tomka, i Ciężarówkę ze składakami Hot Whels :roll: to trzecie :roll: musze mu wmówić cos innego :yea:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć....nie mialam ostatnio czas na kompa, ale już jestem z wami.....

Co do prezentów, to mój Patryk nie jest wymagający, prosi Mikołaja tylko o duży traktor zprzyczepą i to wszystko......dziś piszemy list do Św.Mokolaja......acha i Patryk ciągla otwiera kominek i zagląda, czy Mikolaj się tam zmieści :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Moderator
Awatar użytkownika

anula dzięki fajna ta stronka, teraz muszę dzielić kompa :twisted:

diana moja mleko stawia na biurku
:lol:

barbra mi się udało przegadać a dzis w ulotce z biedronki patrze się fajne kuchenki, lukam na neta a na allegro dużo taniej.

Ala ja wole teraz kupić by znowu się nie zdziwić jak mi prezent pod choinkę zamówiony na początku grudnia przyszedł w połowie stycznia zawsze awaryjnie zdążę jeszcze coś kupić.

monia u nas też śliczna pogoda dziś była poszłyśmy po przedszkolu na spacer do parku.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

My wczoraj bylismy po prezenty, ktore funduje co roku firma meza (po 100zl na dziecko), soedzilismy w markecie 3,5h!!!Kregoslup myslalam, ze mi peknie...ale mamy :wink: dla Dawida, moze malo chlopiece, ale chcial...cukiernie ciastolinowa(ale nie PLay Doh), gre Zgadnij kto to+gra golf(z takim pomaranczowym krokodylkiem), 2 ksiazeczki i puzzle Scoobiego :wink:

fifolek, my tez musimy sie dzielic kompem..najlepszy tekst od Dawida jak wracam z pracy...mama ja jeszcze w ogole dzis nie siedzialem przy kompie...(jakby to jakis obowiazek byl hehe)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

anula-mój Patryk nie wie co to komputer, nawet jak ja siedzę, to go to wogóle nie interesuje i powiem, że jestem z tego zadowolona......koleżanki syn ma 6 lat i jest uzależniony od komputera, a dokładnie gier, więc dobrze, ze mój się do tego nie rwie....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Moja na kompie lubi tylko oglądać zdjęcia, a tak też ją jak na razie nie interesuje.

anula a co to za stronka? :wink: Fajnie, że firma funduje dzieciaczkom prezenty.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Moderator
Awatar użytkownika

No dziewczyny spadamy :evil:

Odebrałam dziś zdjęcia ze sesji :evil: 1 sztuka 25 zł pogięło ich :evil:
Ładne są ale jakbym wiedziała że to cena za sztukę to bym się nie pisała bo teraz nie wiadomo jak to podzielić między dziadków.

Ręka mnie boli po szczepieniu :( idę umyć gary bo to przecież nie choroba :evil: chłopy :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

fifolek sama ze sobą nie mogę pisać :lol:

Co do zmywania to mój też tego nie robi, nawet teraz :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Monia, fifolek, widze, ze zmywanie tez nie nalezy do Waszego hobby :wink: Ja mojego gonie do zmywania(ale tak z umiarem hehe), dzis wzial sie za pieczenie ZEBRY(przepis z naszego forum), a wszystkie naczynia leza...ale nie bede taka i pomyje... :wink:

Monia, stronke wysle na priv

fifolek, pochwal sie fotkami!!!

diana, to super, ze Patryk tak sie nie rwie do kompa, my chyba za wczesnie pokazalismy to "CUDO" Dawidowi...nawet Kamil jak przyuwazy, ze nas nie ma, to juz maly haker siedzi i miesza myszka :oops:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10405 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 508, 509, 510, 511, 512, 513, 514 ... 521  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]