Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 3:10 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 104 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

jejq ale te wasze dzieciaki rosną... w szoku jestem ... czytam wasz watek choc nie regularnie nio ale naszczescie nie omija mnie wiele ... Piekniaki z nich ... my juz na etapie gadnia maksymalnego jestesmy Natan wszystkie wyrazy zaczyna od literki T wiec jest ostat nio na TOPIe Tingwinet( pingwinek ) Tetata( herbata) Taty( Kwiaty ) nio i NANANEK ( Bananek ) Tapcia( babcia) hihih Mowi poprawnie Nie ma ...widzi... Mamo... Daj .... Nauczyl sie ostatnio przebijac zołwika i poprostu ciagle Tółwit i tółwit hihih :) Nio i jak prosze zeby cos zrobil to mówi totem mamo( potem )
Nio i u nas przoduje TOTI( czyli Kotek )

Nio i kilka fot dla przypomnienia :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Rustamka Natanek cudeńko, a jak już mówi!! Mój jest nadal na etapie mama, baba (najczęściej zresztą idzie na skróty i wychodzi maba :) No ale Twój to zawsze był pierwszy do wszystkiego (chyba nawet pierwszy zaczął chodzić z naszych pociech?)

Piszcie kobietki jak idzie waszym maluchom mówienie bo jestem bardzo ciekawa!
Grześ jest dzieckiem w zasadzie niemówiącym ale za to doskonale umie pokazać o co mu chodzi z komentarzem "ooo oo o oo" :) umie też świetnie naśladować głosy zwierząt (koty, kury, psy, krowy, konie, kaczki) no i pojazdów mechanicznych oczywiście :) ostatnio nauczył się (sam z siebie) bardzo wyraźnie mówić "ko-ko" i strasznie mu się to podoba. Wieczorem przed zaśnięciem już w łóżeczku jest zawsze rozgadany, powtarza repertuar z całego dnia ;)

Z przedszkola nici na razie, chodził przez kilka dni na parę godzin do jednego, ale nie mógł się w ogóle tam znaleźć, ciągle był płacz, mimo, że byłą babcia... za małe pomieszczenie, za dużo dzieci na raz, panie nie umiały się nim zająć. Potem znalazłam kobietę , która prywatnie miała 3 dzieci u siebie w domu, ale niestety były starsze, jakieś 2-4 lata, no i ostentacyjnie nie chciała się nim zajmować, więc go zabrałąm. Znalazłam jeszcze jedną panią, tym razem z maluchami w jego wieku, ale ta z kolei go nie chciała, bo nie spał w tych godzinach co tamte. I klapa :?

Jak się wreszcie wyprowadzę od rodziców to może w Wawie znajdę lepsze przedszkola, większy wybór.. no ale drożej niestety...

piszcie co u was!! i zdjęcia jakieś proszę!!!

buziaki :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tomek dostał się do publicznego żłobka. Idzie w przyszłym tygodniu nie wiem jak tam przeżyje zmianę. No, ma być dobrze. Na razie chorujemy jakiś kaszel i katar. Niby coś próbuje mówić tylko słabo z wyraźnymi konkretami. Mówi mało ale włosów ma tyle co Natan hehe tylko bardziej mu sterczą.

Rustamka pogotowie seksualne??

Katrishka Moim zdaniem nie potrzebnie z babcią i parę dni to trochę mało. Ale jak babeczki tam nie umiały go czymś zainteresować to kiszka nie opiekunki. Dziecko nie od razu chodzi spać o tej samej godzinie co inne ale po paru tygodniach się przestawia. Macie fajnego pieska :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

Bianka_the_fix pisze:

Rustamka pogotowie seksualne??

to jest taka kapela Punkrockowa w ktorej graja moje koleżanki z którymi mieszkalam w wawie na Squacie Fabryka przy Rydygiera jak mialam lat 20 :P Mieszkaja teraz w Berlinie i graly u mnie w Kaliszu Koncercik wiec plakacik musial byc :P
A oto one nio i ja nawalona na ich koncercie :)

Obrazek
Obrazek

Katrishka hmmm chyba masz racje ze Natan z tych pierwszych co zaczeli chodzic ... mail 8 miesiecy i 21 dni ...to prawie juz rok .... oj oj to juz niedlugo do rocznicy :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 104 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]