Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 4:36 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 357, 358, 359, 360, 361, 362, 363 ... 2002  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

kochalam sie z chłopakiem w 16 i 18 dniu cyklu no i jeszcze wczesniej ale nie pamietam kiedy.cykle mam nieregularne ale zazwyczaj 30-34 dni to jest drgui cykl po dostawieniu tabletek anty.Jakie sa szanse na fasolke? ?aha przypomne od 14 dnia sluz mialam taki jakby plodny tzn rozciagliwy,było go duzo i było mokro trwał on do wczroaj tzn 18dnia cyklu dzis sluz jest taki jakby cuchnoł blee jest go mniej i jest taki grudkowaty i jakby ciagnacy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nio i wróciłam... eh i zapomniałąm wejsc do apteki xD Ja to jestem zakręcona hehe xD Ale to dlatego ze byłam obładowana wszystkim xD Kupiłam sobie 2 pary spodni, bluze xD I pończochy do kiecki xD hehe wydałam wszystkie oszczędnosci xD Ale co jestem goła i wesoła xD Ale co tam hehe xD Poźniej moze skocze z moim do apteki jak wróci przed 17 xD I wtedy kupie xD

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kasica podziwiam Cie ja jak spózniał mi sie @ to o testach napewno nie zapominałam ani sie nie wstydziłam po nie chodzic nawet mąż mi kupował ze dwa.Jakieś dziwne masz podejście do tego wszystkiego.....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

KAROLCIA wiem że z tą polcja to swiatek zamknięty tam się tylko idzie po rodzinie . Wiesz moja mama pracuje w sadzie i nie ma ocznym mówić bo ktoś jest wyżej i ma swoich . Nieraz to już tracę jaką kol wiek nadzieję ale może kiedyś się czasy zmienią i będę miała podchowanego dzidziusia to kto wie może lepiej będzie znaleźć prace a teraz jak chodzę na rozmowy to każdy podsuwa kartkę z oświadczeniem " że w ciągu 5 lat nie zajdę w ciąże " niech się walą ja mam 28 lat i mam czekać 5 lat na dziecko chyba oszaleli.

KAROLCIA dzieki za podpowiedz w stosunku do tych leków zaraz do niej zadzwonię i jej powiem by ich nie barałą, wiem na pewno ze clotrimazolum wzięła chyba ze 4 tabletki Trioxalu jeszcze nie brała bo dziś miała wykupic.

KASICA ale ty jesteś uparciuch no wziąć i tylko nalać w tyłeczek hehehe jak maż pzryjdzie do apteki z nim i bez gadania robic test :D :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Martinka bo chodzi o to z boje sie rozczarować :) Wiesz im mniej o tym mysle tym lepiej ;) Po ostatnim nie chce sie rozczarować :) Wiec jestm cierpliwa i czekam :) Musze wytrzymać :) A moze ta cierpliwosć mi sie opłaci :)??

Agus jak sie uda to kupie xD Wiecie 7 dni miałam brać luteine xD wiec moze warto poczekac jesczze ???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No to laski ja uciekam bo czeka mnie wielki stos prasowania,a potem do gina.Gotowac na szczescie nie musze bo dedi zrobił obiadek:)No to wieczorem sie odezwe.Bo jedziemy jeszcze na zakupy :D
Kasica rozumiem i podziwiam wytrwałości :)

Ostatnio zmieniony pn gru 10, 2007 11:59 am przez Martinka, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kinia, a ty znowu zaczynasz... nie dubluj postów, już chyba 4 x widze to samo pytanie. Przyszło Ci do głowy że gdyby ktos wiedział, to by odpowiedział?

Kasica, a ja nakupowałam dziś takich świątecznych drobiazgów, torebek, wizytówek, bombeczki kupiłam :D I sztuczne róże do swojego pokoju, bo miałam koncept i juz go zrealizowałam ;) A poza tym to kosmetyki kupiłam, bo ciągle mi mało. A tu rozejrzeć się trzeba za jakimis szmatkami na święta :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Karolciu no to też poszalałaś xD Ja nie długo musze dokupic reszte prezentów pod choinke ;D Dla wszystkich kobitek juz mam sami faceci mi zostali xD I to az 5 <szok> I do tego w 1 dzień świat chrzciny normalnie masakra :D hehe :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

oj KOSICA :D :D :D aleś ty wytrzymałą mnie to by ze 100 razu już skręciło z ciekawości ale nieraz warto poczekać

Wiecie co nic mi się nie chce robić zupka na obiadek juz prawie sie ugotowała tylko jeszcze kartofelki a mięsko jest wczorajsze
a co do ozdób świątecznych to ja mam świra na punkcie światełek i rozwieszania ich an dworze cały balkon co roku jest oświetlony a do tego w tym roku chce zrobić kulki świecące ciekawe czy mi się uda hehehehe. A ja mężuś przyjedzie z pracy muszę go wyciągnąć do urzędu pracy bo zapomniałam ze dziś listę podpisuję mam nadzieję ze zdążę bo urząd do 17 czynny. A po ztym mam tyle nauki a w sobotę zjazd mam koszmar :D :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wiesz Agus wole poczekac wytrzymać nie stresować sie i dopiero wtedy sie czegos więcej dowiedzieć xD Po co sie stresować na zapas xD Jak bym miała tak stresujaco do wszytskiego podchodzic to bym z domu nie wychodziła, ba! z łóźka :) hehe xD

Czasami cierpliwość popłaca xD

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witajcie kochane )
a ja stoje przed najwazniejsza decyzja w zyciu ...i nie wiem jaka podjac

Aniolek (*)23.11.07 5tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej Mariczko :*

Opowiadaj co tam u CIebie :) I jaka to najważniejsza decyzja ???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jednak zdradzilam adriana on o tym juz wie chce mi wybaczyc a ja nie wiem czy chce wybaczenia ...

Aniolek (*)23.11.07 5tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mariczko ja Ci powiem tak... Zastanów sie dobrze :) pamietaj ze jest miedzy wami synek :) Któy to najbardziej przeżyje.... I pomysł sobie co on czuje :) ja wiem ze Twoje uczucia też są ważne ale postaw sie w jego Twojego A i tej dziewczyny sytuacji. Oni strasznie na tym wszystkim ucierpią!

Moim zdaniem powinnaś wziaść kilka dni wolnego wyjechać przemyśleć wszystko i dopiero podjać decyzje ! Moim zdaniem najważniejsze jest szczęscie dzidzi :) Ona przezież jest częscią Ciebie i Taty :) Któy bardzo Cie kocha jeżeli chce Ci wybaczyć :) Zastanów sie dobrze :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mariko przepraszam ze to powiem ale mowie co mysle....wg mnie to co piszesz po prostu boli...nie wiem jak mozesz pisac w ten sposob o swoim meczzyznie...wybacz jak cie urazilam...zrobilas mu cos okropnego i jeszcze piszesz ze nie wiesz czy chcesz jego wybaczenia??nie rozumiem...wiem ze nie chcesz z nim byc...ale potraktuj go z sercem...rozstan sie normalnie nie pisz prosze tak ze nie wiesz czy chcesz wybaczenia bo to takie jakbys miala go za nic to oczywiscie Twoja sprawa bron Boze nie chce sie mieszac ja tylko probuje Ci pomoc...otworz oczy blagam cie zanim bedzie za pozno i stracisz go a potem bedziesz zalowala...czy mozesz na tym nowym tak polegac??Mariczko...odczekaj...bo Adi trwal przy tobie tak??macie dziecko sliczne...czy warto??zostawic to wszystko??hm??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mariczka a z kim Ty właściwie chcesz być :?:
Kurcze naprawde ciezka sprawa a jeśli Ty kiedyś bedziesz chciała wrócic do Adriana a on znajdzie sobie inna i juz nie bedzie chciał byc z Toba?
A myślałaś o tym jakby on pierwszy Cie zdradził?Co bys zrobiła.
Ale oczywiscie nie znam was wiec nie oceniam oczywiscie sama musisz zdecydowac co dalej to Twoje zycie.Tylko dobrze wszystko przemyśl zebys nie załowała.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć Marika. To jeszcze nie masz określonego celu?
Myslałam że tym celem jest jednak tamten drugi... Nie uznaję zdrady pod żadnym pozorem. Co zamierzasz, odejdziesz do tamtego czy zostaniesz z Adrianem? Jak on na to w ogóle zareagował? Myslałam że bedzies zmilczała że cos takiego miało miejsce, bo chyba tak by było lepiej jesli nie chcesz z nim być.

Powodzenia Ci życze mimo wszytsko i całuję :*

Hej Fabiku :) Jak sie czujesz? Kiedy masz nastepne USG? Bo mu tu wszytskie czekamy na te dwa malusie serduszka :) Ściskam Cie i całuję :***

Ehh, chciałam jeszcze dodać że byłam niemal że pewna że taka będzie reakcja na to co Marika zrobi/zrobiła. No ale zdrada zawsze jest postrzegana jako cos najgorszego na świecie i ja na miejscu zdradzającej przygotowałabym się na najgorsze teksty pod swoim adresem. Eh Marika, nie po kolei to zrobiłaś. Nie chcę Cię pouczać, ale wyobrażam sobie jak musi bolec zdrada (mam na myśli Adriana i dziewczyne tamtego faceta) gdy się kogoś bardzo mocno kocha... W tym momencie choc nie znam ani Adriana, ani tamtej dziewczyny, bardzo mocno im współczuję... :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

czesc Karolciu!!!:)))nio juz w srode zdjatko bedzie:)))dziekuje za caluski ja tez mocniutko caluje:)))))i babelki lub babelke Ciocie Karolcie caluja:)))hehehe

Nio to prawda sprawa Mariko Twoja wzbudza kontrowersje bo kazda z nas stawia sie w sytuacji tej drugiej osoby...i jak sama wiesz...nie jest to mile...licze jednak ze w serduszku zagosc plomyk i bedziesz wiedzila co jest sluszne...Adi ma zlote serce chce Ci wybaczyc...pozwol mu na to...zanim bedzie za pozno dla WAS buziolek dla Ciebie:*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ach, dziękuję ślicznie za całuski od Bąbelków :D Jak już bedziesz wiedzieć co i jak, to daj nam szybko znac ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wiem dziewczyny ze jestem straszna ...ja mu o tym nie pwiedzialam,dowiedzial sie przez przypadek (w esemesie). wiem ze jestem pierd***** nie doceniam jego milosci i choc wiem ze nikt mnie juz tak nie pokocha jak on to naprawde nie wiem czy chce byc z nim (czytaj nie hcce go ranic). nie ufam sama sobie i wiem ze takie cos moze kiedys znow miec mieksce ... a wtedy go to bedzie jesio bardzoej ´bolalo ... w sumie sama wiem ze z tym 2 nie wiadomo czy bede bo my sie nie kochamy...jestesmy tylko soba zauroczeni ...niko bardzo to przezywa bo czuje jakby wszystko,ale powiedzcie czy to dobrze ze zostane z A tylko dla nika...wiem ze mnie potepiacie i macie racje ale ja tego nie zaluje
moze jestem zimna suka

Aniolek (*)23.11.07 5tc

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 357, 358, 359, 360, 361, 362, 363 ... 2002  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]