Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 11:35 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 343, 344, 345, 346, 347, 348, 349 ... 2002  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Niebyło mnie kilka dni bo miałam urwanie głowy w pracy a w domu problemy z netem.
Chciałabym pogratulować ewci fasoli - gratuluje i zdrowego dzidziusia życze :brv:
Ja mam podobnie jak kasiula - @ mi sie spóźnia już równo tyydzień. Robiłam test w piatek - dwa dni po oczekiwanym terminie @. Wyszła jedna kreska. Myślałam ze teraz już powinnam dostać @ skoro test wyszedł negatywnie. Robiłam pro-test czy tam pre-test niepamiętam jak to sie dokładnie nazywa. Już wcześniej pisałam ze robiłam go wieczorem.
Nadal małpiszona nie ma. próbowałam mniej wiecej skojarzyć objawy o jakich tutaj pisałyście i wyszło z tego ze: Cycuchy mnie bolą, żyłek żadnych nie widze, brzuch mnie nie boli, zgagi juz nie mam, przebarwień na wargach sromowych jakoś szczególnie nie zauważyłam chociaż moze troche są ciemniejsze. Ale dzisiaj z rana zrobiło mi sie niedobrze, przy śniadaniu jadłam bułke z dzemem i jakoś tak mnie odepchneło. NIe wymiotowałam, ale od razu dało mi to do myślenia skoro nadal okresu nie mam. Jeśli chodzi o śluz to nie mam żadnego. Jeśli chodzi o szyjke macicy to jest zamknięta i twarda a czy wysoko czy nisko nie umiem stwierdzić - w każdym bądz razie dotykam ją normalnie.
Dzisiaj kupie test i zrobie go jutro rano. Na bete narazie nie moge pójc ze względu na prace ale dowiem sie czy w sobote można zrobić...

A wiec to tyle o moich przypadłościach, Teraz proszę napiscie mi co o tym myślicie. czy jest mozliwośc ze test po dwóch dniach nie wykazał ciaży?? Tempki nie mierze - wiec po tym nie stwierdze... A i czy bete robi sie na czczo??? Czy jesli jestem w ciąży to teraz powinno wyjść??
Ja wiem ze każda kobieta ma inne objawy a jednak prosze o rade, :roll:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Joyka pisze:
Niebyło mnie kilka dni bo miałam urwanie głowy w pracy a w domu problemy z netem.
Chciałabym pogratulować ewci fasoli - gratuluje i zdrowego dzidziusia życze :brv:
Ja mam podobnie jak kasiula - @ mi sie spóźnia już równo tyydzień. Robiłam test w piatek - dwa dni po oczekiwanym terminie @. Wyszła jedna kreska. Myślałam ze teraz już powinnam dostać @ skoro test wyszedł negatywnie. Robiłam pro-test czy tam pre-test niepamiętam jak to sie dokładnie nazywa. Już wcześniej pisałam ze robiłam go wieczorem.
Nadal małpiszona nie ma. próbowałam mniej wiecej skojarzyć objawy o jakich tutaj pisałyście i wyszło z tego ze: Cycuchy mnie bolą, żyłek żadnych nie widze, brzuch mnie nie boli, zgagi juz nie mam, przebarwień na wargach sromowych jakoś szczególnie nie zauważyłam chociaż moze troche są ciemniejsze. Ale dzisiaj z rana zrobiło mi sie niedobrze, przy śniadaniu jadłam bułke z dzemem i jakoś tak mnie odepchneło. NIe wymiotowałam, ale od razu dało mi to do myślenia skoro nadal okresu nie mam. Jeśli chodzi o śluz to nie mam żadnego. Jeśli chodzi o szyjke macicy to jest zamknięta i twarda a czy wysoko czy nisko nie umiem stwierdzić - w każdym bądz razie dotykam ją normalnie.
Dzisiaj kupie test i zrobie go jutro rano. Na bete narazie nie moge pójc ze względu na prace ale dowiem sie czy w sobote można zrobić...

A wiec to tyle o moich przypadłościach, Teraz proszę napiscie mi co o tym myślicie. czy jest mozliwośc ze test po dwóch dniach nie wykazał ciaży?? Tempki nie mierze - wiec po tym nie stwierdze... A i czy bete robi sie na czczo??? Czy jesli jestem w ciąży to teraz powinno wyjść??
Ja wiem ze każda kobieta ma inne objawy a jednak prosze o rade, :roll:

no to powtórz test tylko z samego rana i daj zanć co i jak .Oby ta @ wiedźma nie przyszłą

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam dziewczynki! te plamienia to chyba @ tylko ze jakiś słaby ale jakby nie patrzeć @ a do tego dużo skrzepów. zawsze miałam regularny @ (28-max 30) ale teraz pojawiła sie po 7 dniach spóźnienia. I tu nasuwa się pytanko to kiedy w końcu wypadają mi dni płodne aby znów zacząć działać w miarę skutecznie bo to już 5 cykl starań i nic :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Przy nieregularnych cyklach rudno jest ustalić termin owulacji. Teraz zaopatrz się w termometr, mierz codziennie tempkę, poczytaj o NPR oraz obserwuj śluz dzien po dniu przy siusianiu np. Poza tym poczytaj jaka powinna być szyjka macicy przy zbliżającej sie owulce i ją codziennie badaj.

To tyle, a ja ide do wanny :D :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej kochane laseczki :* ^^

Ciocia spóźnia sie juz 11 dzień :D Ja testa nie robiłam :D I chyba nie zrobie :D Jutro (w Mikołaja) ide do Gina :D Tempka dalej sie tak utrzymuje nic sie nie zmienia :D Śluz jest dalej... I coraz częściej zgaga... Kurka wodna Nie wiem o co kaman :D No ale okaże sie jutro :D I wiecie co na mięso patrzeć nie moge :/ Sam serek bym wcinala :D I cucuchy czasami za kują....

Maturka próbna napisana ciekawe co z tego bedzie... Wesele było.... Masakra :D Oby sie udało :D Mam nadzieje :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasica2006 pisze:
Ciocia spóźnia sie juz 11 dzień :D Ja testa nie robiłam :D I chyba nie zrobie :D Jutro (w Mikołaja) ide do Gina :D Tempka dalej sie tak utrzymuje nic sie nie zmienia :D Śluz jest dalej... I coraz częściej zgaga... Kurka wodna Nie wiem o co kaman :D No ale okaże sie jutro :D I wiecie co na mięso patrzeć nie moge :/ Sam serek bym wcinala :D I cucuchy czasami za kują....

Czyżby Fasolinka? :D

Jakby co, to trzymam kciuki 8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cytuj:
kasanderka hehehe no to zrobiłaś niespodziankę :D :D :D :D :D
musiało to nieżłe wyglądać . Kochana węc dbaj o siebie i dzidzię niech te 9 miesięcy szybko minie GRATULACJE WIELKIE ALE MASZ SWIETNY PREZENT OD MIKOłAJA :D :D

narazie to ja w szoku jestem i nie wierze ze jestem w ciazy...czekam na jutrzejsze wyniki bety :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kurczę, może ten magiczny grudzień przyniesie więcej Fasolek niz zwykle? :D Coraz więcej tych prezentów na Mikołajki;)

Kasica, a ile lat trwa Twoja szkoła? Jak ja miałam 20 lat to byłam na II roku studiów;) Czteroletnią czy pięcioletnią masz szkołę średnią?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kochana Karolciu moja szkoła trwa 4 latka :D heh Technikum :D Plus praktyka :D I będe Technik usług i organizacji gastronomi :D Ale wogóle mnie to nie kręci :D Lubie gotować ale kręci mnie co innego :D

Mgławica okaze sie jutro :D nie nakręcam sie :D Pisze jak sie czuje :D hehe :D Tylko nie wiem jak to z tym śluzem jest kurka wodna :/

Kasandra GRATULACJE :D I spokojnych 9 miesiecy :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To tak samo jak i u mnie, mnie psychologia tez nie kręci. Moim marzeniem jest weterynaria lub zootechnika... :( Wczoraj puścili program o SGGW, nienawidzę rozbudzania marzeń których nie można spełnić...Ehhh.

Kasica, na która jutro masz wizytę?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Słońce wizyte mam po 15 :) Tak 20 po :D I tak sie zastanawiam czy jesczze jutro rano nie zrobic testa hm....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Karolciu kochana moze pamietasz moja sytuacjie z tamtego miesiaca jak mi sie spozniala@,spoznila sie tydzien,tym razem tez mi to robi okres powinnam dostac 29-30 grudnia bo ostatni mialam 1 listopada,a @ znowu sie spoznia...tempke mam znowu wysoko ierze codzienni rano i nawet wieczorem i utrzymuje sie ok 37.3-37.5 ,od 2 tgodni piersi mam pulchniejsze i czasami pobolewaja no i brzych od tygodnia czasami mnie boli tak jak na @ ale ona nie przychdzi,przed okresem powinnam miec duzo sluzu a tu sucho,siusiam czesto ,spie duzo ...znowu zaczya mi sie wkrecac...pomozcie..jakie jest prawdopodobienstwo ze moge byc w ciazy?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nie rozumiem. Okres miałas 1 listopada a następny masz miec 29 grudnia? Pewnie chodziło Ci o 29 listopada. Tak więc napisz konkretniej;)

Okres Ci sie spóźnia, tak? Tempke gdzie mierzysz i o której godzinie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Listopada nie grudnia,sorrki...Mierze codziennie jak wstane w buzi i jest 37.3-37.5 i pozniej wieczorem mierze i jest tak samo -wysoka...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wieczorem się nie mierzy i nie bierze jej pod uwagę. Liczy się tylko ta poranna.
No z tego co piszesz to dobrze mierzysz, ale zaleca się mierzenie w pochwie. Poza tym jest bardzio wysoka i wskazuje na ciażę. :) Bo jeśłi okres miał być a go nie ma, a tempka utrzymuje sie na tak wysokim poziomie to praktycznie wszystko jasne;) A czy wczesniej tez zdarzało Ci się że okres się tyle spóźniał? Wykonaj jutro rano test, w końcu to już tyle dni;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

O to chodzi ze ostani okres spoznil mi sie tez tydzien i tez mialam taka tempke,powiedzialas ze pewnie poronilam..no i teraz jest tak jakby taka sama sytuacjia,nie wiem czy mam jeszcze czekac czy zrobic test...moze ten mi spozni bo moj ostatni sie spoznil i cykl mi sie przdluzyl? a ten brak sluzu?a ciemniejsze wargi?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kasiaUSA pisze:
O to chodzi ze ostani okres spoznil mi sie tez tydzien i tez mialam taka tempke,powiedzialas ze pewnie poronilam..no i teraz jest tak jakby taka sama sytuacjia,nie wiem czy mam jeszcze czekac czy zrobic test...moze ten mi spozni bo moj ostatni sie spoznil i cykl mi sie przdluzyl? a ten brak sluzu?a ciemniejsze wargi?

a może idź do ginekologa :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a może idź do ginekologa :?:[/quote]

Funky a dlaczego do ginekologa..?..myslisz ze moze byc cos nie tak ze mna?

Karolciu zmierzylam w pochwie i jest 37.5

Ostatnio zmieniony śr gru 05, 2007 3:17 pm przez kasiaUSA, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kasiaUSA pisze:
a może idź do ginekologa :?:

Funky a dlaczego do ginekologa..?..myslisz ze moze byc cos nie tak ze mna?

A sine wargi sromowe :?: My Ci tu w niczym nie pomożemy..... Jak cię coś martwi to tylko lekarz Ci pomoże prawda :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Slyszalam ze wargi przy ciazy ciemnieja...

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 343, 344, 345, 346, 347, 348, 349 ... 2002  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]