Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 8:38 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 317, 318, 319, 320, 321, 322, 323 ... 2002  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Fabie słoneczko to moze zatkaj pypcia czymś innym :D hehe :P A ja nie wiem kiedy powtórzyć testa :/ 3 dni sie juz spóńźnia ....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

TERAZ:))))JUHUUUU:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Słoneczko dzisiaj to juz nie zdąrze heheh :D

A cio to miało byc to Juhuuu ???? hehe :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

witam
ale dziaj w LBN pogoda do bani, ja się tak źle czuję, że mało nie zemdlałam...

Kasica- rób testa :), u mnie ten śluz, też na zmianę..raz taki raz taki...dzisiaj mam chyba pms...bo bym zagryzła i płakać mi się chce...niech jz przyjdzie @ jak ma przyjść...

Kasica, a Ty mierzysz tempke?

NIKOLLA- co u Ciebie ziomalko hm? mam nadzieje że oki :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Rybciuuu :* Włansie nie wiem kiedy testuje .... A Ty.... ?? Bo widziałam ze pisała że wyszła jedna a kiedy masz mieć @ ??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

eh..Kasica codziennie mnie korci...ale chyba sie wstrzymam do końca tygodnia...mierzę temperature, wiec patrzę czy spadnie...

Ty juz jestes po terminie..a ja mam nieregularne więc..się wstrzymuję :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Rybciu ja tempki nie mierze... bo jakos mi to z głowy wylatuje... ale jutro już zaczne hehe ;P ZobaczymY :D Ja moze jutro kupie i w środe rano zrobie :D hehe :P Nie ma co :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: beta hcg
Awatar użytkownika

cześć dziewczyny, może zacznę od tego, że nie jestem pewna czy jestem w ciąży a na dodatek tak intensywnie o tym myślę, że powoli popadam w jakąś lekką paranoje hehhe. Planujemy z mezem zacząć staranka od stycznia ale ostatnio mieliśmy chwilę zapomnienia w dni płodne, od tego czasu minął tydzień i zaczęłam się dziwnie czuć mianowicie : * boli mnie w podbrzuszu - coś tam buzuje i kłuje, raz 1 jajnik raz 2, *od dwóch dni mam powiększone piersi i mdłości (wczoraj miałam taki moment że myślałam, że zwymiotuje), *jakoś tak nie smakuje mi jedzenie poprostu brak apetytu, * temperaturka ciała od kilku dni podwyższa się - dziś 36,85 . Wiem, że dopiero minął tydzień od "prawdopodobnego zapłodnienia" ale czy myślicie że miałabym już objawy ? Czy jak jutro zrobię sobie test beta hcg to coś wyjdzie??? proszę o opinie :roll: pozdrawiam.

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

ja wam napisz co i jak a wy mi powiedzcie czy zwariowalam czy nie?oki okres mialam 7 listopada, cykle mam 27 dniowe wiec dni plodne mi wychodza miedzy 15 a 23 listopada..wspolzylam z mezem 12, 13 i 22 lisopada bez zabezpieczenia...i nie wydaje mi sie abym sobie cos wmawiala ale roznie to moze byc...moje objawy to sennosc, okropne zmecznie...bole podbrzusza i ledzwi...oj ledzwia bola mnie strasznie...do tego mam wzdecie..mam tez taki dziwny bialy sluz....jak nigdy...wogole nigdy se tak nie czulam...okres ma byc 4 grudnia....ale tak naparwde nigdy nie czulam kiedy ndchodzi dopiero na 2 dzien po dostaniu bzuch mnie bolal..a ty okres ma byc za tydzien we wtorek a ja ciepie tak od piatku....musze lezec w ciagu dnia...nerki i pecherz oki...chora nie jestem...sutki mnie nie bola...znaczy sie juz sama nie wiem..czasami mnie cos zaswedzi ale nie biore tego pod uwage bo to za rzadko..:(wezcie napiszcie mi czy ktoras tak miala?i czy jest szansa na fasolke..w sensie czy ktoras miala takie objawy i sie okazalo ze jest w ciazy?

http://www.suwaczek.pl/cache/ca1505822a.png[/img]

ZAWSZE TRZEBA MIEC NADZIEJE, ONA UMIERA OSTATNIA

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hey laseczki!

jak mija dzionek?

Mariczko uważaj na siebie słonko i leż jak najwięcej. I koniecznie marsz do lekarza.

Kasica jak nastrój?

rybciu krajanko! u mnie ok. Po pracy pojechałam z moim S do miasta.Nastrój myszko ok. Czuje się jakbym miała dostać @. A cysie to bolą jak diabli i są duźe......

KArolcia sloneczko buziaczki.

Fabiśka, sylwia i inne laseczki buziaczki kochane... 8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

NIKOLLA- ja dzisiaj miałam takiego nerwa, pewnie pms mnie dopadł...w pracy ludzie schodzili mi z drogi... :twisted:

ale przyszłam do domciu, zrobiłam mężowi obiadek i lepiej się zrobiło :)

tak piszę, ze czekam na @...ale to taka asekuracja...co by mniej bolało...a na Święta moja Mama przyjeżdża do PL i taką by miała niespodziankę...chcialbym :cry:

no nic, koniec marudzenia :!:

aha jak ktos ma problemy z paznokciami tzn łamią sie, rozdwajaja..to mogę polecić super odżywkę..własnie mi ją przysłali..a wczesniej już jej uzywałam i serio działa.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziewczyny bylam u gina w polsce ... 22 dni po zaplodnieniu i nie widac pecherzyka ciazowego a lekarz powiedzial ze powinno byc juz widac ... miesiaczki nie ma juz od tygodnia i mam pozytywny test ... podejrzenie ciazy pozamacicznej...jutro b hcg... jestem zalamana...

Aniolek (*)23.11.07 5tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hey!

ja już po kąpieli oglądam filmik z moim kochaniem. Wiecie co wam powiem było mi smutno, że nie ma niuni, może jeszcze za wcześnie. Ale mój S przekonał mnie, że nie ma się czym martwić, los chce abyśmy się nacieszyli sobą jeszcze :lol: a na wszystko przyjdzie czas. Mój S jest moim oparciem.

Rybciu bedzie dobrze, mnie też boli jak na @ ale mam nadzieje, ze nie przyjdzie. A co to za odżywka. Ja mam tak połamane pazurki,ze obciach.

Mariczko kochanie trzymam kciuki kochana rybciu. Ehhh normalnie łezka mi się w oczku zakreciła. Będe jutro mocno myślała pozytywnie.

Buziaczki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kobitki i ja również z moim kochanym staramy się o małego bobaska:) No własnie staramy sie i juz mielismy nadzieje ze sie udało ale... Po 42dniach od poprzedniego okresu dostałam dzis miesiączkę. Robiłam dwa testy nie wykazały żadnej ciąży ale nurtuje mnie kilka pytań, otóż: Temperature mam dalej 37,2 i tak od trzech tygodni więc jak jest okres to dlaczego nie spadła niżej, dwa że moje piersi bolą mnie ale tylko przy sutkach i mój niun mowi ze urosły mi . Od tygodnia mdli mnie lecz nie za bardzo, Jak na okres to brzuszek bardzo delikatnie mnie boli no i właśnie dlaczego tak jest. Do lekarza dopiero w grudniou na poczatku ide, ale dlaczego testy nie wyszły(bo moze to jednak ciążą co???? ) Prosze poradzcie mi coś, a może ktoraś z was coś takiego przechodziła

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam :)
Testowac bede po 5 grudnia a to jeszcze kawałek czasu...mam pytanie czy oprócz ewentualnej ciąży i bóli przed @ jest jakas przyczyna bólu piersi?? do sutków nie moge sie dotknąć naokoło mam różowiutko i bolą najbardzjej po bokach :?
dodam że taki ból mialam raz w zyciu przy pierwszej ciąży nigdy na @ to może jednak niunia będzie :P
wiem co czuje i nie jest to lekkie pobolewanie tzw urojone :P
wkurzam sie bo taką mamy technike i musimy sie tyle czasu stresowac :evil: pozdrowionka :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć dziewczynki:*

Kasica jeśli @ się spóźnia 3 dni, to rób jutro test, juz powinien wyjść. Ja bym szczerze mówiąc serio nie wytrzymała i miała juz w zapasie 2 testy, i pierwszy zrobiła dziś, a drugi jutro ;) Kasia trzymam kciuki, bo brak @ to najlepszy znak dla oczekujących babeczek :D Daj znać co i jak.

Rybka, widze na suwaczku że jeszcze tylko 2 dni i teścik:) Przed tym terminem nie ma sensu, bo widzisz Kasica zrobiła i nic... Tak więc kciuki w pogotowiu!

kasia198027, no to może bedzie prezent na Mikołajki :lol: Piersi moga bolec po bokach z trzech znanych mi przyczyn-1. zbliżający się okres (nie zawsze musi byc identyczny cykl), 2. ciąża, 3. węzły chłonne przy czym ból występuje właśnie po bokach.

Cruella, tempka powinna spaść pare dni przed @ jeśli dzidzi nie ma, lub w trakcie. Więc jeśli test wykazuje brak i rzeczywiście ciąży nie ma, to lada dzień spadnie. Wykonaj kolejny test po 3 dniach od ostaniego. Okres nie ma wpływu na wynik testu.

Nikula :) To samo o Kini mówił mój Daniuś. I przeszło mi, juz sie nie nakręcam, nie wyczekuję ( bo by strasznie ciężko było mi żyć) poza tym uważamy bo to rzeczywiście nie czas na Nią. Teraz MY :)

MARIKA, jak dobrze że poszłać do giny, uff. Pozamaciczne sa niebezpieczne również dla matek... Ale werdykt który może zapaść straszny, aż mnie ścisnęło w dołku :( :( Mam nadzieje że wszystko bedzie ok. Trzymam kciuki... :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

[b][b]Dzieki za odpowiedz :wink: mam nadzjeje cichutką że to wersja nr.2 dzidzia :P bo mam kilka razy w ciągu dnia lekkie kłucie w piersiach, pobolewa brzuszek, biegam siku no i doświadczenie tego bólu z poprzednjej ciąży :? chociaż może jutro przekręce do gina co o tym mysli bo niepewność mnie zżera :evil: [/b] co do bólu po bokach to miałam na mysli że jak uciskam tam najwyraznjej czuje ale bolą całe :shock: [/b]
Marika- ja byłam 2 tyg temu u gina z bolącym podbrzuszem stwierdził lekkie zapalenie pęcherza moczowego i mały jak to On nazwał ,,torbielik,, i ma wątpliwości czy to nie ciaża pozamaciczna i tak sie teraz zastanawiam jak mógl widziec ciąże pozamaciczna wielkosci ok 3 cm tydzien po ,,przytulanku,, :shock: potem dodał ze mam czekac na @ moze torbielik z nią sie wydali a jesli jestem w ciąży to najlepsze lekarstwo na ta przypadłość nawet sie zaleca zajscie zamiast laparoskopii..tylko tak mi zamieszała z ta pozamaciczną że chodze i panikuje z kazdym kłuciem w brzuszku czy bólem bo 1 juz poroniłam więc wiem co przezywasz :( trymaj sie cieplutko może jeszcze nic przesądzonego ja tez do 5 mam o czym myslec :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witajcie...
widze ze jesioo nikogo nie ma... nadal mam takie plamienia i to brazowe to wyglada jak takie nitki tzn jets nitkowate... bylam na bhcg wyniki bede miala po pracy...ale cos mam przekonanie ze nie bedzie dobrze ...

Aniolek (*)23.11.07 5tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Marika, ale wiesz że takie krwawienia dość często sie zdarzają. Nurtujące jest to, że lekarz podejrzewa pozamaciczną... :?
Mam nadzieje że bedzie dobrze, powiedz nam co z wynikami bety.

:*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja sobie siedze czytam wasze posty i tak sie zastanawiam czy nam sie uda jestem w trakcie dni płodnych w sumie to juz koncówka prawie codzinnie przytulanko ale jakos nic nie czuje wiem ze to nie tak od razu sie wie ale janik jak bolal na dni plodne tak boli tylko ciagle mi sie siusiu chce ale tak pozatym to nic kurcze chciala bym zeby wyszlo

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 317, 318, 319, 320, 321, 322, 323 ... 2002  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]