Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 4:06 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 273 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć, zastanawiam się co tak cicho na pozostałych wątkach a tu proszę... wszystkie koleżanki na wrześniowe testy się piszą :P Ja dopiero w październiku będę testować. Na razie czekam na @ pod koniec tygodnia lub na początku przyszłego i później proszę o kciuki bo o bliźniaki będziemy się starać. A z racji tego, że nie jestem w żadnej grupie predysponowanej do ciąży bliźniaczej, to będę zabiegać o wszystkie możliwe kciuki do trzymania i wrześniowe fluidki do przesyłania :D

TABELKA WRZEŚNIÓWEK 2011

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

WITAJ ASIENKA,

A MASZ JAKIS PRZEPIS NA BLIZNIAKI ??? to sie ze mna podziel :lol:

5 cykl po 5 mies.przerwie ,ostanie staranka 14 cykli .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć :)
Ja już po owulce, śluz płodny się skończył a teraz czekamy do 13 na ewentualne testowanie :wink:
Asieńka, ja też chcę przepis na bliźniaki :wink: U mnie jakieś tam predyspozycje są bo ojciec miał brata bliźniaka :wink: Choć sama nie wiem jak dałabym sobie radę z dwójką naraz :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no właśnie, wszystki się na wrześniowe testowanie przerzuciły :) a na innych wątkach cisza :)
idę dzisiaj na drugie USG i zobaczymy jak tam moje pęcherzyki, u mnie też jakieś predyspozycje na bliźniaki są :) mój J. jest z bliźniaków, jego babcia i dziadek też, więc szansa jest, choć szczerze mówiąc, nie wiem jak byśmy sobie dali radę :)

II IUI 09.2010 :(
III IUI 10.2010 :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A mnie dawno dawno temu wróżka wywróżyła że będe miała blizniaki, dwóch chlopaków ;) Biorąc teraz taką dawke hormonów wcale bym sie nie zdziwiła :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no to wszyscy do roboty - beda blizniaki
mnie tylko ta śmieszna wróżba z obraczki co sie na nitce ned reka trzyma daje córci - a potem parke wiec tak myslimy z m, ze blizniaki :lol:

5 cykl po 5 mies.przerwie ,ostanie staranka 14 cykli .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja tez bym chciała bliźniaki :lol: zawsze marzyłam o 3 dzieci a wydaje mi sie ze mój maz wiecej by sie nie zdecydował wiec pozostaja nam bliźniaki :lol:

mnie pobolewaja piersi i brzuch tylko jakos dziwnie ... tak wiec nadal 50 na 50 szans ze jestem w ciazy ..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja tez bym sie wcale nie obrazila gdybym miala blizniaki :)
Przeraza mnie oczywiscie to ze wszystko by bylo x 2 ale byloby za jednym zamachem :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No to laski, trochę popsujemy statystyki jak nam się tyle bliźniaków porodzi ale co tam :P

TABELKA WRZEŚNIÓWEK 2011

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja już po USG, mam dalej 4 pęcherzyki, ale 3 są konkretne, więc ten czwarty sie nie liczy, jutro po południu zastrzyk z pregnylu i w piątek z samego rana insemka :)

II IUI 09.2010 :(
III IUI 10.2010 :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej kobietki joy gratuluje i zycze owocnych staranek ja dzis zrobilam test negatywny moze za wczesnie robilam wieczorem 26 dc z 27-28jutro powtorka dam znac lece w piatek do polski jednak i boje sie za kazdym razem sie boje:(nienawidze startu a co do blizniakow to super hehe wiem bo sama jestem:)co porabiacie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

fabienka ale jak bedziesz w Polsce to bedziesz nas informowała co i jak ? :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej zrobilam rano test i pokazala sie odrazu druga kreska...polozylam tescior na biurku powiedzialam mezowi i w ogole...emocje a on na test i mowi ze tam nic nie ma!!!ja patrze a tu rozmazane i kreski doslownie cien został:( nic nie kumam myslicie ze to przez to ze tani test kupilam??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

fabienka, podobno te tanie testy tak czasem się robią :roll: Zrób jeszcze jeden dla pewności :roll:
A hcg z krwi nie możesz sobie tam zrobić :?:
No i chyba niesmiało mogę Ci pogratulować :D :D :D
Mam nadzieję, że to wskazanie testu prawidłowe i że zaczynasz na wątku dobrą passę :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziekuje za gratulacje heheheeh nio zobaczymy jutro a w poniedzilek na bete ide i sie okaze co i jak:)

trzymajcie kciuki laski:)

a jak tam u WAS?ktora teraz ma testowac?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

fabienka - teraz ja,dzis powinnam dostac @ i czuje,ze dostane,zrobilam przedwczoraj test bo mnie podkusilo,i wyszedl negatywny :(
...tak bardzo bym chciala zobaczyc dwie kreski,nawet rozmazane :)
...Tobie moge niesmialo pogratulowac,i oby to byl poczatek dobrej passy na Naszym watku :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

fabienka kurcze jak sie pokazala kreseczka to chyba cos znaczy :) Powtorz tescik nawet wieczorem bo moze byc juz mocniejsza :) a jakie testy masz??
Ja testowalam wczoraj ale oczywiscie jak przypuszczalam negatywny...nie bola cyce ciazy nie ma....no i dzis jak w zegarku wredna przylazla :roll:
nastepne testowanie 29 badz 30 wrzesnia...o ile w ogole bede testowala.....

Tez sie boje latac...ja od dziecka mam paniczny lek przed samolotami...jak lecial samolot taki zeby go slychac bylo...czy np helikopter to mialam wrazenie ze zemdleje...wiec musialam szybko do domu uciekaz jak tylko slyszalam ze cos leci...a jak nie zdarzylam to sie siory musialam zlapac pod reke zatkac uszy i oczy a do tego sobie spiewac zeby nic nie slyszec.....a jeszcze wczesniej jak mlodsza bylam to kladlam sie na trawie a siora na mnie :roll: tak sie balam.....potem musialam sama z dzieckiem do UK przyleciec i myslalam ze zejde na zawal!!!! Mnie sam widok wielgachnego samolotu na lotnisku przerazal a o tym huku juz nie wspomne....
No i z leku sie musialam wyleczyc...nie moglam sobie pozwolic na panike z dzieckiem.....juz w Uk mieszkalismy akurat w miejscu gdzie latalt samoloty wojskowe (te ogromne herkulesy) i cwiczenia spadochronowe robili....brrrr..... Tutaj gdzie teraz mieszkam tez masa wszystkiego lata....a w nocy najbardziej lubia ogromne helikoptery wojskowe...normalnie taki huk ze sie wszystko trzesie!!!!
Niedaleko mamy Silverstone wiec jak F1 sie odbywa to u nas niebo uslane mysliwcami i helikopterami...przywyklam....ech....
Ale latac sie ciagle boje......13 pazdziernika lece sama z Michalem do PL......start jest fajny....gorzej te 2 godziny lotu....modle sie o szybkie szczesliwe ladowanie :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

sylvka super by bylo!a czemu czujesz ze okres nadejdzie?kiedy powtarzasz test?masz sliczna corke!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej
Dziewczyny zacznijcie cynk łykać i wasi panowie też pomaga mi pomogło nie wiem czy akurat to ale po 2 mc zaszłam w ciąże poczytajcie o cynku jest bardzo ważny niby pomaga :wink:

i najlepiej monitorować owulację ja myślałam ,że miałam w połowie okazało się ,nie całkiem w innym terminie i kontrolowałam i mówił mi kiedy powinnam sie starać choć szanse u nas były bardzo małe bo kiepskie wyniki były :wink:

Pytanie mam do Kaziolek, wy staracie się o 3? bo masz wpisane ,że masz 2 chłopców ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

fabienka - dziekuje :) :)
podejrzewam ze dostane @, brzuch mnie boli jak na @,wiem ze podobne obiawy sa w ciazy,bo pamietam ze jak zaszlam w ciaze z Lenka to tez brzuch mnie bolal jak na @,ale jakos troche mniej,
dzis powinna dostac @,przychodzi zazwyczaj 15.00-18.00.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 273 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]