Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 4:33 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 2002  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

eeee..... jestem jakas ciemna poczekam na decyzje lekarza :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

podaj mi te daty oki :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

sedna722 pisze:
Noemi nio to bardzo fajnie tylko ze ja cykle mialam rozne bo 3 miesiace temu odstawilam tabletki

Hihi sedna, ale tam musisz wpisać tylko datę ostatniej @ a potem sobie zobacz jakie daty wyszły. Policz średnią z ostatnich cykli i mniej więcej będziesz wiedziała kiedy :) Aaa i z tego co pamiętam kochałaś sie w 8dc, więc musiałaś zajść tak no powiedzmy między 10 a 13 :D więc przyjmij tak na "oko", że cykl miałaś 25-27 dniowy :D

Ostatnio zmieniony pt sie 03, 2007 8:01 pm przez kasia0387, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no to to mi wyszlo tak jak pisalam wczesniej kolo 29 marca dobra juz chyba wiem :oops: jesoo jaki wstyd stara baba i nie wie jak sie prostym kalkulatorem obsluzyc :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:wink:

Ostatnio zmieniony pt sie 03, 2007 10:37 pm przez Mama Marty, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a moze jednak nie jestem :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jestem bo nie moge dwoch wrzucic ech tragedia jak baba blondynka siadzie przed kompem
:oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ech ide chyba spac bo ksiakas przewrazliwiona jestem :wink:
To ja juz nic nie rozumiem tu pokazuje mi 5 tydzien a 23 lipca jak robilam HCG to polozna powiedziala ze za dwa tygodnie bedzie 7 tygodni boze juz chyba naprawde jest ze mna zle

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sedna co tu do zrozumienia :D jesteś w 5tc za 2 tyg. będzie 7 tc :D Prosta matma :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ech kasiu wiem marudze i naprawde zla opinie wydaje wszystkim trudniej troszku myslacym Pania ale czytalam ze w ciazy troche intelekt spada :wink:
Poprostu wedlug obliczen pani poloznej juz w poniedzialek przyszly powinno byc 7 tygodni i tyle ale wiesz ja naprawde chyba troszku przesadzam. Przepraszam bardzo za to :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nio sedna jesteś już prawie w 6 tyg :D a w następny poniedziałek będzie 7 :D Ojjj kobitki kobitki... I nie marudzisz!! :D:D A co do intelektu też to gdzieś słyszałam :twisted: Ale chyba nie jest tak źle... mam nadzieję bo studia jeszcze trzeba ukończyć :lol2:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej sedna i kasia ale sie ciesze , ze macie fasolki.teraz sie okazuje, ze szybciej jestescie w ciazy ode mnie :D .szkoda, bo chyba wam nie wypada na kwiecien tylko marzec?? :P:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

sedna722 pisze:
ech kasiu wiem marudze i naprawde zla opinie wydaje wszystkim trudniej troszku myslacym Pania ale czytalam ze w ciazy troche intelekt spada :wink:
Poprostu wedlug obliczen pani poloznej juz w poniedzialek przyszly powinno byc 7 tygodni i tyle ale wiesz ja naprawde chyba troszku przesadzam. Przepraszam bardzo za to :?

Sedna ty dzisiaj zaczynasz 7 tc :) Skończyłaś 6 :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam. To moj pierwszy post na tym forum, jednak od dluzszego juz czasu wchodze tu dosc czesto i czytam sobie :) Od jakiegos tygodnia czuje sie inaczej niz zwykle: na poczatku czulam klocie w brzuchu, potem doszedl bol jajnikow taki jakby przed miesiaczka tylko troche slabszy (a do miesiaczki zostal jeszcze tydzien, jajniki bolaly mnie zawsze dzien wczesniej), mam wzdecia, okropne gazy, ostatnio zrobilam sie bardzo drazliwa, do tego dochodzi zmeczenie. Raz nawet zdarzyly mi sie skurcze w podbrzuszu. Caly czas jestem glodna. Spalam z chlopakiem jakies 4 dni po miesiaczce a cykle mam 29 dniowe wiec gdy tylko zaczelam sie czuc inaczej zaczelam szukac w internecie informacji na temat objawow ciazy. Jak myslicie mam szanse byc w ciazy??, albo ja sobie to sama wszystko ubzduralam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

FunkyGirl pisze:

Funky sedna dziś zaczyna 6 tc :P A ja zaczynam 7 :) hihi

natia27
tak na marzec prawdopodobnie się załapiemy :D

Lily-Rose piszesz, że spałaś z chłopakiem 4 dni po @, ale jak długo trwała ta miesiączka? Albo napisz najlepiej, w którym to dniu cyklu było. Bo jeśli @ miałaś chociaż 5-6 dni to możliwość zajścia w ciąże była :) A objawy hmm... może za dużo się naczytałaś ? :D Te bóle o których piszesz mogą świadczyć o tym, że @ się zbliża. Pamiętaj, że nie zawsze musi być wszystko tak jak zawsze. Organizm kobiety zmienia się. Ja czułam bóle już tydzień czy nawet półtora tygodnia przed @ :) A jeszcze rok temu czy dwa tak nie miałam. Albo od niedawna dostawałam bólów podczas owulki a wcześniej też nie miałam. Nie masz sie czym martwić, że może coś nie tak. Poczekaj 1 tydzień do tej @ no i, jeśli się nie pojawi to wtedy wiesz co zrobić :lol: teścik ;)

Ostatnio zmieniony sob sie 04, 2007 11:40 am przez kasia0387, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kasia0387 pisze:
FunkyGirl pisze:

Funky sedna dziś zaczyna 6 tc :P A ja zaczynam 7 :) hihi

Nie prawda.... ja jestem w 30tc bo na suwaczku jest 29 i 3 dni (czyli ponad 29 tydzień ciąży co oznacza że zaczęłam 30tydzień....) rozumiesz :?: Ty dzisiaj kończysz 7 a zaczynasz 8 :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

FunkyGirl pisze:
Nie prawda.... ja jestem w 30tc bo na suwaczku jest 29 i 2 dni (czyli ponad 29 tydzień ciąży co oznacza że zaczęłam 30tydzień....) rozumiesz :?: Ty dzisiaj kończysz 7 a zaczynasz 8 :wink:

Ahhh.... jeśli tak na to się patrzy to się zgadzam :P Masz racje :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kasia0387 pisze:
FunkyGirl pisze:
Nie prawda.... ja jestem w 30tc bo na suwaczku jest 29 i 2 dni (czyli ponad 29 tydzień ciąży co oznacza że zaczęłam 30tydzień....) rozumiesz :?: Ty dzisiaj kończysz 7 a zaczynasz 8 :wink:

Ahhh.... jeśli tak na to się patrzy to się zgadzam :P Masz racje :)

Na samym początku też liczyłam tygodnie tak jak ty i dziwiłam się czemu lekarz przy każdym badaniu postarza moją ciążę o tydzień, aż w końcu z dziewczynami na forum doszłyśmy do tego czemu to tak :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hehe no tak :D

Ostatnio zmieniony wt sie 21, 2007 5:35 pm przez kasia0387, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kasia0387 pisze:
FunkyGirl pisze:
Na samym początku też liczyłam tygodnie tak jak ty i dziwiłam się czemu lekarz przy każdym badaniu postarza moją ciążę o tydzień, aż w końcu z dziewczynami na forum doszłyśmy do tego czemu to tak :P

Hehe no tak :D A ja dopiero od wczoraj wiem o fasolci :D Jestem jak narazie w tym liczeniu zielona :D A w poniedziałek do lekarza by potwierdził :smo: Dzięki za wyjaśnienie :)

Nie ma sprawy, i tak szybko się dowiedziałaś o dzidzi :) Ja w 7tc byłam na USG i nawet nic nie bylo widać (lekarz zapewniał mnie że w ciąży nie jestem) a kilka dni później na USg widziałam moja małą kropeczkę :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 2002  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]