Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 4:06 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 554 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

kurcze pzdziernikowki sie podzielily :shock:

powtal watek nr II :shock: a mialam byc pzdiernikowkaech

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

minie Ty to się chyba spiłaś tym piciem do testu :)

ja nie odwiedzam wątków takich, po się dręczyć psychicznie :(

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ej nie mohe zasnac to nie moja pora chyb jeszcze:/

nie zagladam na ciezarowki ..ale ktos mi napisal chyba Lee Lou ze tam sie dziewczyny posprzeczaly i zagladnelam z ciekawosc :oops:

a poza tym to mialam miec pazdziernikowka ... :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

halo dziewczynki jak tam wasze starania???

minie
jak u ciebie - odpisałam na prw
joasia, carmi jak tam sytuacja na froncie??
salma dziś 29 kwietnia więc gratulacje dla Was!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hejka sabi :D miło Cie widziec....ja własnie wykapana czekam az synek pojdzie spac i ....do dzieła...nawet m sie kazał budzic gdyby mu sie przysneło :D , coprawda dopiero 8dc...ale ...nigdy nic nie wiadomo, a ja to juz wogole nie wiem kiedy owu hihi...wiec w sumie to sie nie zastanawiam , a przytulanek dawno nie było to sie steskniłam :D

jakos ostatnio dziewczynki mało pisza....no tak wiosna to co innego w głowie siedzi...pozatym pogoda ladniejsza to i na kompie sie mniej czasu spedza...a co tam u Ciebie słychac?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

joasiu faktycznie piękną wiosne mamy i pewnie każda wypatruje baciany :D

ja także biorę się ostro do roboty i przytulanki obowiązkowo .. nie wiem kiedy u mnie wypada owulka bo mało coś mam śluzu a i tempka powariowała więc.... czas pokaże

miłego i owocnego weekndu życzę :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

sabi jakie gratulacje...chcialabym, ale nic z tego...

plamienia okres plamienia lacznie juz od 2 tygodni, nie wiem co jest. Zrobilam sobie dzis tescior, tak dla zasady i ...dupa.

A mialo byc tak pieknie... Teraz juz nawet nie wiem, kiedy sie spodziewac nastepnej @, bo tak sie wszystko poprzestawialo i te niekonczace sie plamienia. Kurcze :?

Salma

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

salma ty to powinnaś to skonsultować z lekarzem bo to faktycznie za długo trwa... :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dfokladnie i te plameinia moze cos z Prolaktyna nie tak?

Salma zbadaj sobie hormony prosze cie...

co do zawirowac w cyklu to ja tez po moim ostatnim zglupialam ale teraz sie jakos unormowal :wink:

a wogole Salma to polecam cstagnusa;)

Olenka 30+5tc, 1800 gram,43cm.
20.02.2014 9300 gram:)zaliczylismy pieknie testy rozwojowe w Dreznie!wszystko super!lobuz maly!:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczynki, dzieki, ze sie martwicie o mnie. No plamienia niby ustaly, dzis czysto :) No jakos nie moge sie wybrac do tego lekarza, jakos mnie odpycha angielska sluzba zdrowia, nie wiem. Poczekamy i zobaczymy za miesiac.

Minie castagnus tak? jak bede miala okazje to zapytam w aptece. A od kiedy brac? i nie zaszkodzi w starankach?

Ciekawe co z innymi z tego watku. Cos nie odzywaja sie dlugo...

Salma

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam

przepraszam że nic się nie odzywałam ale niektóre z was wiedzą jaki był tego powód a tym którzy nie wiedzą już wszystko tłumaczę

19.04 miałam z moim m wypadek samochodowy mój m ma połamane kręgi szyjne a ja naderwane coś tam w szyi i mam jakiś problem z kolanem noszę szynę na kolanie przez 8 tyg i kołnierz przez 6 tyg a mój m ma usztywniany kołnierz i musi go nosić 3 miesiące :( teraz jest już lepiej bo początek był straszny musiałam go myć, przebierać i karmić bo wcale nie wstawał teraz już wstaje więc nie mam aż tyle roboty choć myć go i tak muszę bo w ogóle nie może kręcić głową .......... no ale na dzień dzisiejszy wiele spraw się zmieniło w sobotę kupiliśmy inne auto bo niestety tamto idzie do kasacji (później wkleję fotkę jak wyglądało po zderzeniu)

dziś przylazła @ ale nie smucę się z tego powodu ponieważ odstawiłam starania na bok i myślę że na dłuższy okres bo czuję a nawet jestem pewna iż ten czas nie jest odpowiedni na dziecko :(

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

leoo słonko aż cała zdrętwiałam po Twoi poście.. mam nadzieje że szybko wrócicie do zdrowa i masz racje teraz WY jesteście najważniejsi... jesteś bardzo dzielna !!!! na fasolkę przyjdzie odpowiednia pora!! :wink:

salma castagnus to preparat ziołowy i nie zaszkodzi ...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej :D

leo wracajcie szybciutko do zdrowia...wszystkiego dobrego Wam zycze...

salma ja łykam castagnusa i dobrze sie po nim czuje...własciwie nie widze róznicy...ale trzeba go brac przez 90dni...w starankach nie przeszkadza a wrecz moze pomóc....duzo pozytywnych opini o nim czytałam , wiele dziewczyn zaciążyło w 1-2 miesiacach z castagnusem, ale sa i takie na które zlle podziałał np. wydłuzył cykle .....to zalezy od organizmu :wink:

ja mam plamienia a hormonki mam w normie...i chyba poprostu tak ma byc i juz...wiec nie ma sie co martwic ale warto zbadac prolaktyne i progesteron...

u nas przytulanki w toku :wink: ...co 2 dni...czasem codziennie....jestem dobrej myśli...no ale czas pokarze...moze te sterty :wspomagaczy " cos zdzialaja...naszczescie to tylko ziółka i witaminki :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

leoo 12 to musial byc powazny wypadek z tego co piszesz. Ciesze sie, ze dochodzicie do siebie. Dziekujcie Bogu za to, ze dal wam szanse. A dzidzi w swoim czasie ;) Teraz dbajcie o siebie i wracajcie do zdrowia.

No pomysle nad tym castagnusem... Dzis mam jakies dziwne zawroty glowy. Nie wiem od czego, dzidzi raczej nie i tak sie zastanawiam o co chodzi...

Salma

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziewczyny dziękuję za miłe słówka ... jestem wam bardzo wdzięczna iż mnie wspieracie nawet nie wiecie jak bardzo jest mi to potrzebne

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

leo biedactwo kochane, dobrze robisz, że odstawiliście staranka, musicie dojść do siebie

życzę Wam, żeby to było jak najszybciej, a potem przyjdzie czas na fasolkę

joasia i jak u Ciebie sytuacja??

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej dziewczyny gdzie jestescie??

20.02.2014 9300 gram:)zaliczylismy pieknie testy rozwojowe w Dreznie!wszystko super!lobuz maly!:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No wlasnie... Gdzie wszystkie? Watek umiera...eh...

Ja sie tylko przyczajam, bo nie mam o czym pisac na razie. Tzn. jestem w tzw. okresie oczekiwania na nieprzyjscie @. A o byle czym to nie chce tu smiecic. Dlatego wlasnie nie wchodze juz na watek wiosenno-letnich staraczek, bo tam o dupie maryni rozmawiaja i watek jest zasmiecony jak dla mnie.
Ja tam wole o konkretach, a o prywatnych sprawach to na gg lub messengerze na przyklad. No ale niech sobie gawedza, co mi tam...

No jak bede znala jakies konkrety to sie odezwe. Na razie z dziwnych rzeczy to tydz. temu przy przytulankach bardzo mnie bolalo cos w srodku i "po" jeszcze z jakies 10 min sie zwijalam z bolu w podbrzuszu.

Nie wiem jak liczyc w tym cyklu, bo ostatnio mialam te dziwne plamienia i niby okres po 31 dnaich a nie jak w czesniej przez ostatni rok po 40 dniach. Wiec sie troche skolowalam. Teraz juz 34 dni minelo i cisza na razie, co mnie cieszy :) no ale czekam az minie 40 dni, tak jak bylo to wczesniej...

Pozdrawiam was wszystkie i zycze :smo: jak najszybciej ;)

Salma

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Salma stane w obornie watku:)ostatnio wlasnienie gadaja o dupie maryni:)poza tym ilez mozna gadac o starankach...zglupiec mozna :lol:

czasami trzeba sobie o innych sprawach troche ponawijac;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No minie, jak dla mnie to watek o staraczkach jest o starankach jakby nie bylo, a nie o "wszystkim i o niczym". Jest tez dzial "o wszystkim" gdzie mozna pisac o czymkolwiek. Ja sie denerwuje troche na zasmiecone watki, bo czasem, zeby sie czegos dowiedziec trzeba tysiace postow plotkarskich przeleciec, zanim sie znajdzie to, co sie szuka.

Mam nadzieje, ze choc tu pozostana tylko konkrety, zebym nie musiala odgrzebywac interesujacych mnie kwestii.

Jak dla mnie to tamten watek staraczek zamienil sie w czat na zywo troche. Ale jak one maja czas na odrabianie zaleglych postow, to niech sobie pisza i dobijaja strony do watku. Czasem sobie na te ploty wejde w poszukiwaniu nadzieji na fasolke, ze moze komus sie udalo itp. ale czesto odnajduje smieci po prostu... No ale niech dziewczyny plotkuja, jak im to pomaga w starankach. Mi nie i juz :P

Ale jestem maruda :P

Salma

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 554 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]