Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 11:37 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 554 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 28  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Salma wszystko możliwe ... a mierzysz tempkę??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

sabi pisze:
Salma wszystko możliwe ... a mierzysz tempkę??

Nie :P: nie chce mi sie, co bedzie to bedzie...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

czesc dziewczyny ja juz po paru dniach przerwy i badniach hormonalnych:)
wyniki juz jutro ale pojde dopiero do ginki jak moj maz bedzie mial swoje wyniki i bedziemy ustalac co dalej..

uf ja wlasnie po obiadku u tesciowej dobry byl ale...tlusiutki :cry:

Olenka 30+5tc, 1800 gram,43cm.
20.02.2014 9300 gram:)zaliczylismy pieknie testy rozwojowe w Dreznie!wszystko super!lobuz maly!:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej minie, ja odebrałam wczoraj, wyniki mam w normie, tylko progesteron ponad norme, daj znac jak u Ciebie wyszły :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

asia pewnie ze dam znac;)az sama jestem ciekawa mialam badania na FH,LH estradiol i prolaktyne---hm...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No to ja jeszcze o swojej sytuacji...wiem ze was zanudzam, ale komu mam sie zalic i kogo mam sie radzic jak nie was? :wink:

No wiec to raczej nie @. ale brazowe plamienia z malutkimi krwinkami. Na forum przeczytalam ze plaminia w drugiej polowie cyklu sa spowodowane niskim poziomem progesteronu i na to sie bierze duphaston ("Duphaston stosuje sie w przypadku zbyt niskiego poziomu progesteronu, czego objawem jest krwawienie lub plamienie w drugiej polowie cyklu") albo luteine "Masz pewnie za niski progesteron - ja mialam identycznie przez kilka miesiecy po odstawieniu pigulek, natomiast odkad biore progesteron (luteine) od 15 do 25 dnia cyklu, minelo jak reka odjal - zadnych plamien przed @, najwyzej jeden dzien... "
Juz sama nie wiem. Pierwszy raz mam takie cos, a tabsy anty odstawilam dokladnie rok temu. Nie chce isc do lekarza, ale moze juz niedlugo trzeba bedzie jednak pojsc.

Salma

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

sch kurcze ja nie mam takich problemow wiec ...nie wiem co ciporadzic ale chyba dziewczyny pisza trafnie...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Minie a ty mnie lepiej dopisz do swojej tabelki :!: :P: no bo ja tez sie staram, dopisz testowanko 30 kwietnia staram sie od maja zeszlego roku to bedzie gdzies 10 cykli...
Tylko troche nie kumam tej tabelki, przy niektorych datach jest napisane wynik - pozytyw a te daty to w przyszlosci... Czy chodzi o to, ze wszystkim wpisujesz pozytyw, a jak nie wychodzi to zmieniasz?

Salma

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

salma ta wydzielina jakaś podejrzana, lepiej idź do lekarza, żeby sprawdzić czy tam w środku nie dzieje się nic złego

minie napisz jak będziesz miała wyniki

joasia
kiedy idziesz ze swoimi wynikami na interpretację do swojego lekarza?

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

salma ja także nie chce wprowadzać Cię w błąd więc nie pomogę - nigdy takiego czegoś nie miałam i nie zarzywałam Duphastonu ani luteiny...

mam nadzieje ze to nic poważnego a raczej zwiastun czegoś dobrego :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej dziewczyny co u was jak staranka :?: :?: :?:

ja niestety stoję w miejscu i sama już nie wiem czy jestem gotowa na dziecko ................... choć jest to moim marzeniem zostać mamusią to boje się że nie dam sobie rady :oops: :oops: :oops: sama nie wiem czego chce

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

cześć Leoo wiesz jesteś taka młodziutka że wcale się nie dziwię iż sama nie wiesz czego chcesz , ja będąc w Twoim wieku myślałam o podróżach, o zabawie a nie o dzieciach ale wiadomo kazda z Nas jest inna ...najważniejsze realizować swoje marzenia!!!!!!!!!... :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Salma plamienia moga byc spowodowane równiez za wysoką prolaktyną, warto ja zbadac bo jak wiadomo przy wysokiej raczej sie nie zafasolkuje.

Carmi wiesz co zrobiłam hormony tarczycy-wyszły ok, prolaktyna tez w normie, progesteron troszke wyzszy,ale podobno jak jest wysoki to jest bardzo duze prawdopodobienstwo ze była owulacja i ze z pęcherzykiem ok.Musze zrobic jeszcze w 3 dc fsh, lh i estradiol i zaczynam brac castagnusa bo mam troche cykle rozregulowane i jesli fasolinki nie bedzie w maju to zbiore wszystkie badania do kupy i pojde pod koniec maja.Zobacze co mi powie, pewnie mnie ochrzani po co robiłam hormonki...bo mi nie zlecał, sama chcialam.Ja juz kombinuje nad monitoringiem...staram sie dopiero 4 miesiace i wiem ze moze przesadzam z tym wszystkim, ale jesli jest jakas przeszkoda do zajscia w ciaze to ja wole wiedziec wczesniej niz "marnowac" kilka miesiecy,to chyba dlatego ze ja jestem strasznie niecierpliwa...musze wszystko wiedziec odrazu :D

a Ty robiłas jakies badania?bo tyle sie dzieje na forum ze nie jestem w stanie wszystkiego spamietac :D

Leoo ja miałam bardzo wczesnie dzieci...ale tak chciałam...nie wahałam sie ani chwili, mysle za jak nie jestes pewna to moze poczekajcie jeszcze nie kazda kobieta jest gotowa na maciezynstwo w Twoim wieku...to przeciez zalezy jak czujesz sie na siłach, ale jesli bardzo pragniesz dzidziulka to czemu nie :D , pozatym zawsze mozna sie kogos poradzic , dowiedziec sie ......a i tak jest ze wiekszosc kobiet ma w genach opieke nad maluszkiem...dasz rade :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

joasia ja robiłam tylko toxo i różyczkę i grupę krwi oraz USG, na resztę jeszcze czekam, najpierw wysyłamy mojego m na badanka, już myślałam, że nie będzie musiał, ale po 2 dniach spóźnienia wredny @ przylazł i nie ma, że boli :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

carmi czyli razem sie staramy znowu :D ....bedziemy miał malenkie majowe fasolki ...zobaczysz :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

carmi mój m twierdzi że to normalne że czekamy ok 8 cykli i nie chce póki co robić badań bo się naczytał że do 2 lat to norma ...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

oj dziewczyny to nie jest tak że ja nie jetem pewna tego co chce bo pragnę dzidziusia ale wszystko idzie na przekór dziś czuję że zbliża się infekcja a do gina idę dopiero 2 ............. jestem tylko ciekawa tego z czego mi się ta głupia infekcja robi ..... już nawet płyn do higieny intymnej zmieniłam i ciągle ona powraca :(

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

joasia1974 pisze:
carmi czyli razem sie staramy znowu :D ....bedziemy miał malenkie majowe fasolki ...zobaczysz :D

mowie wam ze maj bedzie tez fajny taki jak kwiecien;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

carmi pisze:
joasia ja robiłam tylko toxo i różyczkę i grupę krwi oraz USG, na resztę jeszcze czekam, najpierw wysyłamy mojego m na badanka, już myślałam, że nie będzie musiał, ale po 2 dniach spóźnienia wredny @ przylazł i nie ma, że boli :)

carmi i jakie masz wyniki?
ja mam toxo negatywna...rozyczke na bank mialam...a teraz czekam na wyniki hormonow i badania M...ciekawe...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja pierwsza ciaze straciłam prze tokso. wiec teraz jestem spokojna bo wynik mam dodatni, cytomegalie tez przechodziłam nawet nie wiem kiedy i rózyczke tez wiec moze mnie nic nie dopadne w czasie ciąży...mam nadzieje :D , jak mi sie @ rozkreci to zrobie w 3dc fsh i lh i to chyba bedzie wszystko.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 554 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 28  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]