Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 2:28 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 273 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

heheeh a maz w pracy: przepraszam bo musze wiecie..zone zapladniac:) :D :D :D :shock: :twisted: :twisted: :twisted:

witam poniedziałkowo:)

Dziewczyny normalnie dodajecie mi strasznie otuchy i wiary w to ze sie uda dziekuje WAM:*oby sie udało...tak myslalam dzis nad tym wszystkim i wiecie co?jak sie nie uda jednak to chyba narazie to sobie odpuszcze...

jade w srode do Wrocka i naprawde juz jestem tam myslami z rodzinka moja zwariowana:)

caluski piszcie jakznajdziecie chwilke:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam :)

U mnie chyba lipa we wrześniu . Byłam na usg , pęcherzyk gdzies zniknął i marne szanse na dziecko ...
Clo mam zwiększone w nastepnym cyklu do 4 razy dziennie, już bez monitoringu bo się sama nakręcam :(
Może już pażdziernikowe założymy :p

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej nie załamuj sie!!jeszcze nas tu nie opuszczaj!!!!czy napewno uwazasz ze w tym cyklu nici?lekarz to potwierdził??widze na suwaczku ze masz 1 dzien do owulki moze juz zacznijcie dzialac!A moze sprzet był jakis nie taki i cos sie tam pochrzaniło??nie chce Ci robic nadziei wiem ze napewno znasz sie na tym wszystkim tylko chce Cie pocieszyc i dodac otuchy kochaniutka...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

fabienka urzedowalam na odkladaczkach :) sporo odkladalam a teraz zajsc nie moge....

U mnie objawow brak!!! dlatego wlasnie uwazam ze nic z tego!!!
BYlam w ciazy 2 razy i za kazdym razem mnie cyce bolaly...jak nie bola to @ przylazi...wiec i tym razem tak bedzie..
ja to zalamana troche jestem jzu tymi staraniami...bylam pewna ze sie uda od razu....
ale ze wzgledu na to ze sie o corke staralismy to uzbroilam sie w cierpliwosc....po 8 miesiacach mialam juz diosyc i postanowilismy pojsc na calosc...udalo sie od razu...neistety w 7tc poronilam...od tamtem pory nie moge zajsc w ciaze mimo ze staramy sie w sama owulacje :( zaczynam watpic ze sie kiedykolwiek uda....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Fabienka owulke mam mieć dzisiaj albo wczoraj była, suwaczek źle pokazuje. My się staramy więc jak coś to nie wina braku starań :P
W piątek byłam na usg i były 2 pęcherzyki, dzisiaj nic nie było :roll:

Fakt że gin powiedziała że jest szansa na ciaże, bo ona tego nie wyklucza i gdyby @ się spóźniała to mam odczekac 2-3 tyg i przyjśc na usg.

Kurcze u mnie marnie z śluzem, nie mam go w dni płodne prawie wcale(chodzi mi o ten płodny śluz)
:roll:

Enja niektóre dziewczyny wcale nie miały objawów ciąży przed @ ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

netko a widzisz czyli lekarz nie wyklucza:)

Enja nie wiem co mam Ci poradzic strasznie mi przykro ze tyle sie nacierpialas i to czekanie...miesiac za miesiacem wiesz ja to rozumiem mimo ze nie staralam sie wczsniej ale wiem przez co teraz przechodze i pomnozylam to razy ......ech szkoda gadac...wiesz wciaz jednak wierze ze Ci sie udalo mimo ze objawow nie ma pamietaj: kazda ciaza jest inna!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja wiem dziewczynki ze nie musze miec objawow...ale w obu ciazach mialam bolace cyce i jakos tak nie wierze ze sie udalo.....gdyby chociaz bolaly to bym nadzieje miala.
netka a wiesiolka na sluz probowalas?? Bo ja tez od porodu nie mam sluzu plodnego.....biore wiesiolka juz od dawna i jak badam szyjke to sluz plodny mam przy szyjce...czasem mam tez na zewnatrz..szczegolnie ostatnio bo zmienilam wiesiolka na innej firmy.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

z tym śluzem to tez jest,
ja tez nie mam w zeszłych starankach to siemie mielone piłam z rana,
chyba by trzeba i teraz zaczac.
podobne lepsze niz wiesiołek bo mozna cały cykl brac, bez obaw o malenstwo. :wink:

5 cykl po 5 mies.przerwie ,ostanie staranka 14 cykli .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

od ktorego dnia cyklu to się pije? jak to się piję? to siemie? ;) bo u mnie ze śluzem to też marnie..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam

u mnie z śluzem też różnie ale ja to owulacji w ogóle nie miałam przez pewien czas w tym miesiącu nie zwracałam jakoś uwagi na śluz :g^^:

ogólnie dzisiaj mam lekko ciezkawy humor bo boli mnie brzuch i pewnie nic z tego ... no albo po prostu dzisiaj sama sie tak nakręcam

fabienka jak nam teraz nic nie wyjdzie to mamy zamiar też odpuścic sobie z 3 miesiące może jakieś gruntowniejsze badania zrobię

kasia obowiązki wobec zony najważniejsze praca męża może poczekać
:lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dadzi jak dobrze pamiestam to" naokrągło "mozna piś siemie

kaziolek a ewentualny test kiedy ????????

wiecie to nawet byłby nie głupi ten moj pomysł zeby on tak na "obiad" do domu i tak ma godzine przerwy własnie na obiad , a co z nia zrobi to jego sparawa :wink: :D :wink:
ojj to moze i ja mam nadzieje na wrzesien ,
poki co dzis praktycznie koniec @

cos dzis czytałąm o owulacjach księzycowych i tak teraz licze i sparwdzam wstecz jak to z moja oli było i chyba cos w tym jest,
tylko zeby mi sie normalna owulka z ta ksiezycowa razem zeszła to dopiero gdzies koncem listopada :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja licze wszystkiem kolezankom na 28dni ta owulacje ksiezycowa :)
U mnie sie z Michalem nie pokryly :)
teraz wypadla mi ok 2 dni przed ta faktyczna...wiec seksik w owulacje ksiezycowa musial byc.....
ale chyba nawet owulacja ksiezycowa nie jest mi w stanie pomoc....
w nastepnym cyklu sie chyba pokryje.......

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasia ja mam testować tak miedzy 6 a 10 czyli jeszcze tydzień

poszłam z Dominikiem na spacer ale szybko wróciliśmy bo bolimnie podbrzusze jak cholera jakos tak w okolicach jajników :hm:
no nic pożyjemy zobaczymy :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja na sluz jeszcze nic nie brałam, zaczne od kolejnego cyklu brac wiesiołek :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kupie sobie to siemie lniane i sprobuje ;) może zadziała ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam wtorkowo !

kochane staraczki jak wasze objawy ??????

ja dzis 6dc, i jajnik boli :shock: :shock: i co ja mam myślec- czy lepiej nie myslec a działać ?????????

Moja Oli chora, oskrzela od 3 tyg, mi kaszle i co tydzien u lekarza az wczoraj sie okazałao ze na oskrzela przeszło ! :evil: a jutro 1 dzien żłobek po wakacjach ! :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja tez witam wtorkowo :lol:

leje u nas nieziemsko ale to nawet dobrze bo średnio się czuje dzisiaj i nie muszę z dziećmi na dwór wychodzić :lol:

ja to sie chyba czyms przytrułam bo od 4 rano wymiotowałam i jestem nieziemsko osłabiona .. nie biore to za jakis objaw bo nawet jak nam sie udało to za wczesnie by było na jakies objawy

ale powiem wam że moje libido to jest w jakiejs szczytowej formie :shock: :shock: :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej dziewczyny!

Ja mialam wczoraj koszmarny dzien i noc malutka byla ciepla ale nie miala goraczki i budzila sie co chwilka z krzykiem i tak rzucala sie na lozku ja spalam dwie godziny a maz do piatej jej pilnowal:(a od rana jak nowo narodzona nie wiem co moglo jej byc czy to mogly byc koszmary?bspadla nam z lozka wczoraj rano...:(

a ja hm....boli dzis brzuch jak na okres i podejrzewam ze przyjdzie w czwartek...wiec nie robie jutro testu tylko zrobie w czwartek albo w piatek chce miec pewnosc...

kurcze mialam jutro jechac do polski a jade w sobote i to tez mnie doluje troszke:(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziewczyny trzymam za was kciuki oby sie udało wam !
Ja mam 2 choć chciałabym chyba i 3 ,ale mój nie ale ostatnio zaszalelismy i właśnie kończą mi się płodne dni zobaczymy .Z jednej strony bym chciała a z drugiej nie .No mój ma juz chyba dosc :lol:

No i kibicuje najbardziej sylvce bo to nasza listopadówka :wink: ale za wszystkie trzymam mocno kciuki wiem jak to jest jak się czeka z drugim starałam się 4 lata aż wyszło w najmniej spodziewanym momencie :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

fabienbka,
pewno koszmary , wtedy jak mojej tak sie dzieje to ja terzeba obudzić , zeby na ciebie popatrzyła i uspic na nowo , U nas działa

a co do brzuszka to moze w ciązy bolec wiec nie neguj :wink:

kaja
nie strasz ze az 4 lata ........ oj

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 273 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]