Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 4:36 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1976, 1977, 1978, 1979, 1980, 1981, 1982 ... 2002  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

moja kumpela z ojcem odebrali moje rzeczy M. sie zaczal odzywac ale tylko po to zeby mnie wkur***
oznajmil ze skoro chce rozwodu zjego winy to znajdzie odpowiednich swiadkow i bede miec nieprzyjemnosci. do tego bedzie walczyl o Klaudie i o to zeby ja zabierac do siebie i do swojej matki.
wkur** sie ze zglosilam go do komornika i oznajmil ze jestem swinia ze to zrobilam.
ale tak sie wystraszyl ze podobno wyslala wczoraj alimenty.

w nast tygodniu ide do sadu zapytac ile kosztuje sprawa o pozbawienie go praw i jesli bedzie mozliwosc skladam wniosek o odebranie lub przynajmniej ograniczenia mu praw jeszcze przed rozwodem.
powiedzialam ze dziecko to on dostanie po moim trupie.
i jesli kiedykolwiek ja zabierze to nie recze za siebie. :evil:
zla jestem jak cholera.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Martusiu a jeśli sąd prztzna mu prawo do zabierania dziecka np. na co drugi weekend :roll: ja wiem że to by było chore, ale martwi mnie stan naszego prawa :?
No bo jeśli np przyzna mu prawo do widzeń z dzieckiem to pół biedy, ale jak będzie miał prawo ją zabierać?
Na czym to wogóle polega? Skąd wiadomo że sąd mu nie da dziecka? I co musisz udowodnić żeby pozbawić go tych praw?

Jezu mam nadzieje że mu odbierzesz te prawa jak najszybciej :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

EWELKA nieźle po prostu z tym prezentem na chrzciny... :lol:
U nas gdyby była taka sytuacja, że nam brakło pieniędzy to na pożyczke od teściów nie moglibyśmy liczyć... moi rodzice daliby, nie pożyczyli.
Jak byłam w ciąży moim rodzicom brakło kasy na opłatę a ja musiałam zapłacić za semestr na studiach 1800zł i T poprosił rodziców, żeby nam 2000zł pożyczyli ( żeby nawet o to ich poprisić musiał im pomagać przy budowie, zapieprzał z młotem pneumatycznym po robocie a mnie bał sie przyznać gdzie jest... tzn. mówił, że w pracy - w sumie dziwne to jego rodzice, więc nawet dla niego to było dziwne ) a oni z awanturę przyjechali do mnie i do moich rodziców, bo wtedy u nas byli... :shock: :x więc widzisz... Musieli więc moi rodzice pożyczyć...
U Was widze podobnie... ;)

MARTUŚ współczuję i nie dziwię się, że się wkurzyłaś... :evil:
Kochana sąd zazwyczaj jest po stronie matki... jaka by nie była, ale oczywiście czasami wszystko sprzysięga się przeciwko nam... :evil: Sama musiałabyś mieć dobrego adwokata... z drugiej zaś strony jakim prawem on chce mieć dziecko przy sobie skoro w ogóle nie interesuje się Klaudią i nadużywał alkoholu, gdu niunia była malutka... itd. :x ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

ewelka nawet gdyby mogl ja zabierac to trudno-ryzykuje zyciem i zabieram Klaudyne i wyjezdzam. zlamie prawo,postanowienie sadu ale dziecka mu nie oddam,najpierw musialby mnie zabic zebym mu ja dala.
szanse ma na to male bo na ostatniej rozprawie totalnie sie osmieszyl i wkurzyl sedzine tym ze mial wylane na dziecko,a nastepna roprawe tez bedzie prowadzic ten sam sedzia.

chyba ze zloze wniosek juz teraz to bedzie inna sedzina. ale skoro on do tej pory nie utzrymuje kontaktu z dzieckiem to sad mu jej nie da,ona jest za mala. poza tym zawsze moge powiedziec ze karmie piersia wtedy jej nie zabierze.
musialby tez przedstawic swiadkow na to ze ma warunki do przyjecia dziecka,ma czas i ze utrzymuje z dzieckiem kontakt a na to swiadkow nie znajdzie.

nawet boje sie myslec co by bylo gdzyby mial ja zabierac :?

podstawa do odebrania lub ograniczenia mu praw sa razace zaniedbania w stosunku do dziecka.
poki co ja jestem gora bo on ma wylane na mala.
poza tym pil,mieszka w rozpadajacym sie starym domu. nie ma warunkow do utzrymania i wychowania dziecka.
a ja mam swiadkow na to ze jej nie odwiedza.

Ostatnio zmieniony pt kwie 30, 2010 9:22 pm przez martus2607, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kochane ja już zmykam i życzę Wam spokojnej nocki!

UDANEJ MAJÓWKI!!! :lol: Obrazek Obrazek

Dobranoc!
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

a zdjecia Klaudyny kiedys tam wrzuce. mam ich tyle ze zasmiecialbym cala strone :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Martusiu wiesz co jakbym się znalazła w takiej samej sytuacji jak ty to ja też bym nie oddała dziecka i uciekła gdzieś :roll:

Na szczęście wszystko jest na dobrej drodze żebyś mogła mu ją całkowicie odebrać :wink:

Ja też już zmykam spać, i życzę dobrej nocki :D
Do jutra :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

tylko takie fotki mam w tej chwili na kompie. reszte musze wrzucic.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dobrej nocki :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej kochane :)

Widzę, że wszyscy na majówce :wink:
U nas są rodzice moi, właśnie zjedliśmy obiadek, pieczemy z mamą ciasto a niedługo dziadkowie idą z niunią na spacer, chociaż pierwszy majowy dzień niezbyt ładny... :?
A my z T jedziemy na przejażdżkę... :lol: A jutro grillowanie o ile pogoda dopisze... :?

MARTUŚ śliczna Twoja niunia ! Boskie oczka! Cała mama, kochana :) A tę bluzę białą ma przecudną :)

Życzę miłego dnia :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

hejka

u nas majowka robocza heh ;p
maz robi cos przy aucie, ja rozwiesilam pranie..maly byl na podworku z tatusiem spał,a jarobilam devolaje na obiadek :) zaraz maz oskrobie ziemniaczki :0

madii- no to fajniutki samochodzik :) moj tata ma taki :D i lubie nim jezdzic hihi..w sumie to byl pierwszy samochod krotym jezdzilam :D wiem respekt a pozatym przez niego poznalismy sie z moim m. heh :D
takze jakby moj tato chcial by go sprzedac ebde ubolewac :p

my jutro idziemy z mezulem i Kacperkiem na festyn :D wioska spiewa i tanczy heh :D

Paulinko- fasolka jest cudna !!!!! ach... wszystkiego dobrego dla was , niech sie dzidzius zdrowo rozwija :* buzia

Martus- kurde weź rob wszystko byle tylko ten smierdzielek nie dostal zadnych praw ani czegokolwiek... niunia jak zwykle piekna :D

Ewelko- zdjecia cudne ty bardzo pieknie wygladasz no i rozowa laleczka :D

jejku dziewczyny jak ten moj brzdac sie siluje do siadania, masakra... tak sie schyla,ze szok..i stopki podnosi wysoko i chce je lapac heh :p

ide dac mojej malej szaranczy cycunia hihi :P

a nasza lenmka- nic sie nie odzywa...oj nie ladnie Lenka dostaniesz po dupie !!! :bum:

miłego weekendu kochane :*:*:* buziaczki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam kochane :cmo:
Tak zobaczyłam wiadomość na nk od ewelki i postanowiłam do was zaglądnąć :)

A. przyjechał do nas na 10 dni więc tak zajeliśmy się sobą, że w ogóle komputer poszedł w odstawkę :oops:
W następną sobotę wraca na Łotwe i 11 maja ma kolejny egzamin i oby teraz szczęśliwe się zakończył.
Tak poza tym u nas wszystko w porządku.
Tomuś przymierza się już do raczkowania :D
A na tyłku potrafi przejechać przez cały pokój.

Kochane piszcie co u was słychać, bo nie wiem czy to nadrobię :P
Jak się miewają wasze pociechy?
Co u ciężarówek?

Wszystkie serdecznie pozrawiam i ściskam :cmo:
Postaram się częściej zaglądać!

Na koniec miniaturka tatusia z wczoraj :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam wieczorowo :lol:

Z naszych planów działeczkowych nic nie wyszło :? pogoda pokrzyżowała plany :roll:
Ale za to pojechaliśmy sobie do teściów i o dziwo było naprawde bardzo fajnie i miło, może dlatego że siostra D. z malutkim synkiem i z córką też przyjechała i nareszcie mieli wszystkie wnuki u siebie :wink:
A mój teść to mało się nie zsikał z radości bo Klaudyna podchodziła co chwila do niego i karmiła go pączkiem :lol:

Po południu zrobiło się pięknie, słonecznie i grillowaliśmy z moimi rodzicami :D

A jak wam minoł weekendowy dzionek?

Lenko
bardzo się cieszę że zajrzałaś bo już się martwiłam że może coś się stało. No ale skoro A. wrócił i wszystko w porządku nie śmiem zawracać ci już więcej głowy :lol: Nacieszcie się sobą kochani :wink:
Tomuś jak zawsze CUDO!!!

Agniesiu bardzo dziękuję :oops: :D w imieniu swoim i laluni :lol:
Kochana dobrze że Kacperek tak ćwiczy i się dźwiga, szybko zacznie siadać i chodzić :wink: a nie tak jak mój leniuszek :lol:

Martusiu Klaudunia ma buzię jak aniołeczek, jest przecudna :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

lena wreszcie sie odezwalas.
naciesz sie A i potem wracaj do nas :D
Tomus sliczny :)

u nas dzis piekna pogoda.
caly dzien bylysmy z Klaudyna na dworzu. poszlysmy na lody a potem na plac zabaw. :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja z doskoku - jutro chrzciny Arturkowe więc zaraz uciekam spać :)

Życzę Wam miłego weekendu, no i oczywiście wszystkie dzieciaczki są cudne! :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Elinka udanych chrzcin i imprezki chrzcinowej :)

....nocka mimo duszącego kaszlu cała przespana... burza była tylko z błyskawicami :P nie padało ani nie grzmiało - przy najmniej u nas... na razie słoneczko świeci i mogło by tak zostać na ta komunię...
...pospaliśmy do 7:30 a teraz trzeba w biegu się szykować :P haha mamusia myślała, że jej synuś pobudkę wcześniej zrobi :D
...miłego dnia...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć laseczki

U nas znowu kiepska pogoda :? to znaczy ciepło jest, ale co chwilka pada taki wiosenny deszczyk, więc ani na działaczce nie możemy podziałać, ani nawet na spacerek z Klaudynką wyjść :(
Mam nadzieje że tak jak wczoraj po południu się rozpogodzi i wyjdzie słonko :roll:

Elinko udanych chrzcin i oczywiście czekamy na fotoreportaż :aa:

Piegusku tobie również życzę udanej imprezki :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

u nas dzis pochmurno,a slonce wychodzi tylko na chwilke.
poki co nie pada wiec za godzinke jedziemy do tego osrodka hipoterapii poogladac koniki :D

elinka,piegusek udanych imprezek :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam i ja :)

My wczoraj wieczorkiem w domku siedzieliśmy, rodzice z T przy wódeczce :wink: a ja sączyłam piwko :wink:
Niunia po 20 już lulała, więc sobie posiedzielśmy... Ja po 23 położyłam sie do niuni, a rodzice siedzieli jeszcze długo. Dziś u nas gorąco i słonecznie :) Niunia łapie drzemkę, my zjedliśmy rosołek i szykujemy się w plener grillować :P Jak pogoda jutro dopisze to idziemy do wesołego miasteczka.

Ja czekam na @... póki co cisza... :shock: We wtorek powrzucam fotki z weekendu ;)

LENKO cieszę się, że u Was ok :D Zaglądaj częściej :) niunio BOSKI!!!

MARTUŚ miłego wypadu do stadninki :D

EWELKO super, że wizyta u teściów była miła :) Oby pogoda Wam również dopisała kochana :lol:

PIEGUSKU udanego przyjęcia :wink:

ELINKA czekamy na fotki z chrzcin ! :)

Miłej niedzieli i udanej pogody życze wszystkim! Przesyłam słoneczne fuluidiki Obrazek Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

[b]Hey kochane!Jak tam Wam mija dłuugi weekend? Myśmy wczoraj byli na grillu u naszego znajomego. Dziś ja się obijam w domciu a Mąż w pracy. @ przyszła w terminie czyli zaczynamy kurację. Za ponad tydzień zaczynam brać CLO przez 4 dni potem zastrzyk i zobaczymy co dalej z jajeczkiem. Jak bedzie ładnie rosło to coś koło 20 maja IUI.

Martuś kochana mam nadzieje, że uda ci się ograniczyć mu przynajmniej prawa rodzicielskie, bo jeśli nie i sąd mu przyzna widzenia to wykończysz się nerwowo. :? Trzymam kciuki kochana aby wszystko poszło po Twojej myśli.

MADII kochana udanego griilowania. Super, ze rodzice wpadli do Was i razem spędzicie czas.

A ja właśnie wstawiłam do pieca szarlotkę, jutro jedziemy do znajomej i tak głupio z pustymi rękami, a wiem, że ma zwalony piekarnik.

Trzymajcie się ciepło
Lenko super, że A masz ze sobą, :P
[/b]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

... My już w domku. Niunia była prawie cały dzień na dworku, a jak wróciliśmy to była w siódmym niebie tak wyszalała się na świeżym powietrzu, że miała dość już :wink: Zaraz kapanie i lulu...
Grillowanie udane i pyszne :lol:

Ja nadal @ nie mam... a w tym cyklu (pod koniec) zdarzyło mi się zapomnieć tab. :? Tzn. zauważyłam delikatne plamienie :roll:

NIKOLLKO oby IUI tym razem była owocna... :!: mocno trzymam kciuki!!! :) Moja mama też upiekła nam szarlotkę :P Mmmniam...

EWELKO, MARTUŚ, PIEGUSEK, OLCIA, WIOLA, ELINKA, LENKO, AGNIESIA, PAULINKA, i wszystkie pozostałe laseczki jak minęła niedziela :?: :)

Buziaczki...

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1976, 1977, 1978, 1979, 1980, 1981, 1982 ... 2002  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]