Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 4:36 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1974, 1975, 1976, 1977, 1978, 1979, 1980 ... 2002  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Ewelka wcale się śmiać nie będę bo po peirwsze porzyteczne a po drugie przy tym też możńa miło czas z rodzinką spędzić...

MADII pisze:

A wczoraj dowiedziałam się, że moją kuzynkę zostawił facet, byli już zaręczeni, 3 lata Obrazek A w weekendy pomieszkiwali razem... I jak sobie pomyślę co ona przeżywać teraz musi to żal mi jej... :(

...ja wiem, ze rozstania bolą ale co ma powiedzieć dziewczyna (pisze na sierpniówkach 2009) jak jej zabili męża a On nawet nie miał 30... no i została sama z 8-miesięcznyms ynkiem :(
MADII pisze:

Kochane jakie macie plany na majówkę :?: :lol:

...sobota na pewno standardowo u mojego męża pracowita - my będziemy się z Juniorem obijać... niedziela komunia a w poniedziałek albo pojedziemy do kogoś w odwiedziny albo grilla zapalimy...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

EWELKO słonko z działką pomysł rewelacyjny :!: :D
Właśnie tego najbardziej mi brakuje... :roll: Co swoje to swoje i zdrowe, naturalne :wink: My w sumie moglibyśmy u teściów mieć kawałeczek działeczki na warzywka, owocki, ale jak mam się prosić to mam to w d...
Czasami latem T przywoził od nich rózne owoce no i mamy zawsze od teściów ziemniaki, kurczaki czasami i mięso wieprzowe, jajka, przetwory ;)

PIEGUSEK Obrazek o maaaatko... :( To już straszna tragedia... :( nie potrafię sobie nawet tego wyobrazić :cry:
Kochana to super :) My mamy za rok komunię u mojej chrześnicy :)

Do nas jutro przyjeżdżają moi rodzice - sprzedali mieszkanie, kupili mniejsze i nam kupili samochód :shock: W sobotę w domku będziemy wszyscy, szykuje się mała imprezka... :P W niedzielę pewnie jakiś grill i mała wycieczka, a w poniedziałek rodzice muszą wracać a my pewnie się wybierzemy gdzieś w rójkę...
Hmm... tak się właśnie zastanawiam, muszę sprzedać na allegro buty ślubne, bo w sumie leżą nowe, ze skórki, ryłko... :roll: A białych nie mam do czego nisić :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

MADII ja tam się nie ciesze z tej komunii... nie przepadam za tą rodziną, cały dzień z Bartkiem praktycznie na rękach no i kasę trza dać...

...a co do butów to ja sobie kupiłam jasne spodnie i sukienkę i noszę od czasu do czasu...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

PIEGUSKU rozumiem... Ja jednak te buty sprzedam... Wolę sobie kupić jakiś szpile nowe :P

Moja Sandrusia jeszcze śpi... Potem idziemy na dwórek :)
O mało co nie dostałam zawału... Mam uchylone w kuchni okno i przed chwilką latał jakiś ogromny owad - jak szerszeń, ale zdążyłam je zmaknąć... :shock: :buu: Dobrze, że u Sandruni okno jest zamknięte... :im:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

...młody mi śpi o dziwo od 12:30 ale niestety muszę przy nim siedzieć bo mu nosek zatyka i co jakiś czas płacz...
...my przez to w oknach mamy siatki założone i nie zawracam sobie żadnymi owadami głowy - chociaż w domu...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Sandruśka spała dobre 2h :)
My już po obiadku, idę sie powoli szykować i pójdziemy na spacerek.

PIEGUSKU my po remoncie też założymy moskitiery... :roll: Lepiej Bartusiowi :?:

Miłego popołudnia!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

....no już lepiej.... ma tylko lekki katar i lekko mu oko łzawi - no i jeszcze maruda :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja się melduje po spacerku i zakupach :)

Porobiłam dziś takie zakupki spożywcze, bo przez ten długi weekend to sklepy pozamykane i nie byłoby co zjeść :lol:
No i oczywiście przygotowałam się na ewentualnego grillka otwierającego sezon :wink:

A dziś ugotowałam pomidorówke i zamiast ryżu albo makaranu dałam do niej kaszki kuskus i powiem wam że Klaudia chyba jeszcze nigdy z takim smakiem nie jadła zupki, aż piszczała żeby jej szybciej dawać :heh:

My mamy komunię siostrzenicy D. 9 maja, i też nie wiedziałam co mam na siebie założyć i w końcu pożyczyłam fajną kiecuszkę od przyjaciółki :P

[b] No i my też musimy sobie w tym miesiącu pozakładać moskietiery w okna, bo mieszkamy przy lesie i tu jest poprostu multum komarów, a nie da się przecież wcale wieczorem okien nie otwierać :roll: i żeby Klauduski nie pogryzły to pokupujemy moskitiery :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Melduje sie i ja po spacerku :)

Byłyśmy z niunią ponad 2h :) Pięknie dziś było i gorąco :wink:
Teraz dałam niuni butle i czekamy na T... My jutro jedziemy po zakupy, bo pusta lodówka i też musimy się zaopatrzyć w produkty na grilla :P Mąż ma nocke jutro, więc cały dzień będzie z nami.
Ja z koleżanką zapaliłam paierosa a generalnie nie palę :P i tak mnie mdli, że już nie wiem co robić :x

EWELKO kaszka kuskus ? Jakiej firmy i gdzie ją kochana kupiłaś ? :roll:

PIEGUSKU to ciesze się, że niunio ma się lepiej :wink:

Teraz idę ogarnąć w pokojach, bo jak wychodzimy na dwór to wszędzie wszystko porozwalane i jak rozbieram Sandrunie to też ciuszki wszędzie... ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

my juz w domu :D
Klaudyna spi,a ja jem kolacje :)

pogoda u nas super :D
cieplo i caly dzien swiecilo slonce. :D
Klaudyna praktycznie caly dzien spedzila na dworzu :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

mm...grila to i bym ja soebie zjadla :P

u nas w poneidzialek sa festyny, zaszalejemy hehe... :P

mlody dzis ladnie spal na spacerku..a zakupki na weekend majowy musze jutro porobic bo faktycznie nie bedzie co jesc :P

Madii- no tpo super,ze rodzice kupili wam autko :D a jakie ?

Ewelka- hehe no to ci łakomczuszek z Klauduni :D musisz czesciej jej taka pomidorowke robic :p a swoja droga narobilas mi smaka :P

dachowka- moj kacperek na tym etapie tez juz powoli dzwigał ladnie glowke..i raczke takze czasem odchylał, takze spokojnie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Sandrusia już śpi :D T wrócił, zjemy kolacyjkę i posiedzimy przy piwku Obrazek ;)

Odezwę się jutro a teraz uciekam już... :siu: Miłego wieczorka!

DOBRANOC

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Madii no kasze kuskus kupisz w każdym spożywczaku, ona leży przy tych kaszach, ryżach, makaronach. itp Ja kupiłam jakiejś firmy Halina, bo tylko taka była :lol: ale powiem ci że jest fantastyczna, bo nie trzeba tej kaszy gotować tylko zalewasz osoloną wrzącą wodą i zostawiasz na 5 min i jest gotowa :D Dużo jest przepisów na sałatkę z kuskusem ale świetnie się sprawdza do zupki dla dzieci i nie tylko, bo mi też bardzo smakowało :lol:

Agniesia to zapraszam, bo sporo mi się tej zupki ugotowało :lol:

Martusiu my też dziś prawie cały dzień na dworku, bo pogoda taka że aż żal do domu wracać :) i pod wieczór jeszcze wyciągnełyśmy D. na spacerek i poszliśmy na lody i lizaczka dla niuni :lol:

Klaudyna już śpi, ja już po kolacji i teraz pobuszuję na allegro :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

ja w ogole bym sobie zjadla cos innego,ale nie ciagle to mieso ,mieso i mieso fujjj... :P od chrzcin pozostawalo tyle tego,ze szok... ale juz wszystko wymiecione hehe :P

jutro mam zamiar zrobic sobie spaghetti bo juz dawno nie jadlam :P
w sobote chyba ugotuje pomidorowke bo mi Ewelka smaka narobilas :P
albo zaraz sie tam wprosze do ciebie :D
a co do dzialeczki to swietny pomysł :D
ja mam problem z glowy :P bo tescie maja hopla na tym punkcie hihi :P
nie dosc,ze duzy ogrod to ejszcze dzialke maja.. ale bynajmnije mam co podbierac heh :D

Ewelka-a co ty tam ccesz buuszowac ? :D

LENKA- co sie z toba dzieje??????????? A. wrcil,ze sie nie dozywasz?
chociaz slowo bys mogla napisac :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

my od 9.30 lazilismy po wejherowie i wrocilismy dopiero po 18 :D wiec prawie 9 godzin na dworzu 8)
juz mi nogi w d... wlaza :lol:
ale za to kupilam Klaudynie pilke disneya i chustke na szyje z hello kitty :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Agniesia my mamy sporą działkę za domem, kiedyś cała była uprawiana, przez babcie i dziadka, ale od kiedy dziadek zmarł to już nikomu się nie chciało nic tam robić i taki nieużutek został. Ja kilka lat temu wpadłam na pomysł że sobie truskawek nasadzę :lol: i sporo tego było, nawet jeszczew zeszłym roku, ale w tym już nie ma chętnego żeby je opielić i nie wiem czy jeszcze coś z nich będzie :P

Martusiu ja też dziś nóg i kręgosłupa nie czuję :? a jeszcze jutro nas długi spacer czeka, bo chrzestna Klaudii ma urodziny i musimy iść po kwiaty i na kawkę do niej :)

Agniesia jeszcze nie wiem co, ale może coś w oko wpadnie :lol:

Ostatnio zmieniony czw kwie 29, 2010 8:33 pm przez ewelkak24, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam kochane! Ja witam się wieczorną porą, miałam taki zapi.... w pracy że koszmar, nie dość, ze koniec miesiąca więc sprawozdania, zestawienia itp, to jeszcze wszyscy w ostatnim momencie przypomnieli sobie o Pitach i robiłam jeszcze to. :? Ale na szczęscie jutro jestem na szkoleniu w jednostce partnerskiej wiec luzzik. Potem dłłłłluuuuuuuuugi week.
Plany hmmm. w sobotę griiilll u znajomego z całą paczką :wink: w niedziele odpoczywańsko-mąż w pracy, a w poniedziałek moze się wybierzemy do Nałęczowa, albo Sandomierza zobaczymy.

MADII kaszka kuskus jest pyszna, ja zalewam osobiscie bulionem, ma taki ciekawszy smak, uwielbiam ją z warzywami z patelni i piersią z kurczaka.

uciekam do wanny i leniuszkować przed AXN - dziś maraton CSI. Mąż wróci z pracy to zjemy wiosenny twarożek z chlebkiem orkiszowym i idziemy lulać.
DOBRANOC KOCHANE!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Ewelka- a truskawek czasem nie trzeba na zime wykopywac i urywac te sadzonki co puszczaja? :P

moja tesciowa ostatnio do mnie mowi ludzie posiali trawe na tych dzialkach i gada ble ble ble...
to sobie mysle... " a ty myslisz jak wy umrzecie to co ja z ta dzialke zrobie "

wiem moze nie powinnam tak ich juz usmieracac :p ale przeciez nie bed siac ziemniakow, burakow itp hihi :P

ewentualnie troszke kopru czy pietruszku zasieje hihi :p

ja jestem leniwicie okropny..wole isc do sklepu i kupic ;D

a ich kurczaki przezrzuce sasiadom za plot... hehe... bo przeciez nie bede kur trzymac :P

tylko najgorzej zal wtedy mi bedzie siostry mojego M... bo biedna bedzie musiala zaczac kupowac jaja :P i w ogole kompoty i dzemy a jej dzieci tak nauczone,ze kupnego za cholere nie zjedza trudno beda kiedys musieli sie przwyczaic hehe :P

wiem wredota ze mnie :D

Nikolla- nastepna, teraz ty narobilas mi smakana wiosenny twarozek wrrr...
wypoczywaj :D

ja juz lece bo mezol wrocil i trzeba sie nim troszke zajac hehe :p
poki ma dobry humorek :D:D:D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Agniesia no co ty :?: :shock: To jak ktoś ma kilka hektarów pola to też by musiał wykopywać i wsadzać co roku te truskawki :lol: Truskawki co najwyżej to niektórzy jesienią koszą z liści, a młode pędy można zrywać i zasadzać od nowa, albo tylko wyrywać żeby zabardzo krzaki nie zarosły, ale nigdy nie wysadzałam truskawek na zimę :lol:

A koło warzyw też nie lubię nic robić, ale jakoś od kiedy mam Klaudynkę to tak bym chciała żeby miała takie zdrowe swojskie warzywka i owocki, anie ten pryskany badziew :? Niby moi teściowie też mają te wszystkie ziemniaki, buraki, marchewki itd. ale jakoś nie przepadam za braniem od nich warzyw i wogóle czegokolwiek :roll:
Chociaż jutro teść przywiezie królika dla Klaudii i to mnie cieszy :lol: bo w sklepie drogie jak cholera :twisted: a tu swoiski króliczek dla wnusi wychodowany :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

eee maz oglada swoj serial, a ja szukam czegos fajnego dla kacperka
chcialam mu kupic tego skoczka,ale kurde 400 zł... kosztuja, nie wiem jeszcze sie zastanawiam :P

Ewelka- no widzisz ja sie nei znam... a co dopiero jakbym miala zaczac ssadzic cokolwiek hehe

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1974, 1975, 1976, 1977, 1978, 1979, 1980 ... 2002  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]