Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 4:08 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6675 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 334  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Balbinna ja przed chorobą też nie miałam zapału do czegokolwiek, nic mi się nie chciało, a nawet popadałam w jakąś depresję.Długo nie dawałam sobie rady z tym, aż mnie ta choroba dopadła. Wtedy jak nie mogłam nic robić, doceniłam szybko jak to jest jak człowiek zdrowy. I stąd ten motorek u mnie. Zresztą ja jestem taka, że ciągle coś robię. Zobaczyć mnie leżącą to ciężka sprawa, muszę być chora albo musi mnie coś boleć. Tak to już jest, że człowiek musi coś stracić aby później mógł to docenić.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie dziewczynki…

Tesiunia
Nie marudzisz głuptasie…..nie „mów” tak bo dostaniesz na dupę…. sama nie wiem czy lepiej jest zaciekle walczyć czy faktycznie pogodzić się, zaakceptować…..pewnie dla jednych to dla drugich tamto….ja sama jestem już raczej bliska tej drugiej opcji…..jeszcze walczę choć bez zaciekłości….zaakceptowałam dawno fakt że może tego dziecka nie być…i wiem że mogę być wtedy również szczęśliwa…..jeśli się troszkę postaram…. postaram się jeśli będzie trzeba…

Nikusia
No..widzę że moja Nikusia prawdziwa wróciła na dobre….bardzo się cieszę….pozapierniczaj sobie teraz troszkę mała…..

Balbinka
A Tobie co? @ tak Ci doskwiera? Zawsze tak masz?

Chomiczku
Mam pytanko: Twoja pierwsza @ po hsg była normalna? Bo że punktualnie to już wiem….chodzi mi o to czy coś Cię jeszcze bolało inaczej niż zwykle czy cóś..?

Bo mnie dziewczynki strasznie podbrzusze boli, dokładnie tak jak zaraz po zabiegu, sam dół, strasznie, ledwo się schylam czy wstaję z pozycji leżącej, no i @ dalej nie ma….
Za to chyba coś mnie na przeziębienie znowu zbiera, po tym jak przemarzłam w poniedziałek na cmentarzu trochę przeszło, zażyłam cudowny lek wg „przepisu” mojego brata czyli wapno musujące + Aspiryn C i pomogło, dziś byłam na konferencji metodycznej i znowu przemarzłam, właściwie to mi nogi przemarzły…..bo u nas zima jak chwyciła to trzyma….
Więc znowu zażywam ów cudowny specyfik bo nas w sobotę bal czeka…..mieliśmy nie iść z powodu babci ale moi rodzice się uparli że nie powinniśmy rezygnować…..
Tak więc coś mnie rozbiera….ale nie dam się…..

Buziulki wielkie dla wszystkich :cmo:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ollenka

czułam jakby ból w jajowodach z tego co pamietam..... :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć!!!!

Wczoraj nie mogłam zasnąć, a to dlatego, że dowiedziałam się, że następna moja sąsiadka urodziła. I znowu było mi przykro. Teraz z młodych zostałam tylko ja i wszystkie oczy sąsiadów skierowane są na mnie. Śmieją się, że nastał czas u nas na dzieci, bo tak ostatnio rodzą się w podobnym czasie. No i teraz kolej na mnie....no właśnie....gdyby to było takie proste. Teraz to i tak mniej boli, bo ich nie widzę, ale jak nadejdzie wiosna....zaczną spacerować sobie z wózeczkami .....to mnie chyba szlak trafi. Najchętniej to wyprowadziłabym się stąd, aby tego uniknąć. No chyba, że stanie się cud i do tej wiosny coś się u mnie zmieni, to wtedy nic mnie nie ruszy......ale to na razie marzenie.....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nika, nie martwa sie robalku, juz niedlugo i Ty bedziesz paradowac z wozkiem! Gwarantuje! :wink: Do tego bedziesz miala najladniejszy w okolicy a Twoj dzidzius bedzie najslodszy na swiecie i wszyscy beda mowic- "a widziala pani to dziecko? jest sliczne jak aniolek, powinno sie wszedzie w naszym miasteczku wywiesic jego zdjecia- tak jest piekne i sliczne" Tak bedzie, zobaczysz!!! :wink:

Co u Was kochane? Jakie plany na weekend?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Tesiunia jak to pięknie napisałaś, aż się rozmarzyłam......Tobie też tego kochana życzę! Dzięki Ci za te słowa. Musze się ich trzymać. A co tam u Ciebie? Jak się czujesz?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć dziewczynki!!!

Jakaś tu cisza nastała.....co z Wami?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć dziewczyny!

A mnie laptop w czwartek padł.... :( Dziś go wziął znajomy do naprawy i nie wiem kiedy będzie.....teraz użyczam laptopa rodziców....

Nikusia
No faktycznie....Tesiunia to tak pięknie napisała że aż mnie się udzieliło i też uwierzyłam.... :D naprawdę.... więc Ty też uwierz....

Tesiunia
Ty sobie też robisz takie afirmacje? Powinnaś bo działąją.... :D

Chomiczku
Ja miałam strasznie bóle przed @, właśnie w jajowodach....

@ przyszła wczoraj z prawie tygodniowym opóźnieniem.....a teraz jest taka obfita że już mam dość.....
idziemy dziś na bal ...

Pozdrawiam i całuję....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

OLLENKA życzę Ci kochana udanego balu. Baw się dobrze! Mam nadzieję, że po powrocie zdasz relacje jak było? Buziaki!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nikusia
No pewnie że Wam jutro wszystko opowiem...dzięki!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej dziewczynki, ja tez sie staram o pierwsza dziecinke. W zeszlym miesiacu sie nie udalo, moze w tym bedzie lepiej... W kazdym razie bede tu zagladac do was bo zawsze to razniej. :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Abi30 witaj...zaglądaj, zaglądaj...to prawda tutaj z dziewczynami jest raźniej, bo tu są same super babki!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej Nika, czy ty tez sie starasz? Czy moze ta sliczna dziewczynka to twoja coreczka?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Abi30 witaj...co do tej dziewczynki to niestety to nie moja córeczka tylko ładny avatarek. Ja właśnie tak jak Ty i reszta dziewczyn jestem na etapie starania się o pierwszą dzidzię. A co tam u Ciebie? Od kiedy się starasz? Napisz może coś o sobie jeśli chcesz. Pozdrawiam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No wiec tak na dobre to staram sie dopiero od tego roku i powiem ze troche zaluje ze tak pozno. Wczesniej zawsze bylo cos wazniejszego i starania ciagle odkladalam na potem. W zeszlym cyklu nie powiodlo sie choc wydawalo sie ze juz bedzie ok. Ale widze ze wiele dziewczyn stara sie miesiacami a czasem nawet latami wiec musze sobie dac troche na luz. To tyle po krotce. A jak u ciebie sie maja sprawy?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Abi30 co tu dużo pisać....u mnie bardzo podobnie do Ciebie, no może za wyjątkiem, że staram się troszkę dłużej od Ciebie. Też to odkładałam, bo zawsze było coś.....no i teraz trzeba dużo cierpliwości i wiary, że się uda.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Uda sie na pewno. Oby tylko nie trzeba bylo dlugo czekac. Trzymam kciuki za ciebie, siebie i wszystkie pozostale staraczki. Kto wie, moze ten miesiac okaze sie szczesliwy.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Abi30 dzięki za kciuki! Ja też mam nadzieję i liczę na ten rok, że będzie on owocny dla nas wszystkich. Też trzymam kciuki.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nika, a jak dlugo sie starasz? Robilas juz moze jakies badania? Ja mysle o zrobieniu hormonow ale nie wiem jakie w ktorym dniu cyklu itp...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam was Kochane dawno mnie tu nie było mieszkamy juz u siebie i nie mam narazie dostępu do neta, jak będzie możliwośc to poczytam co u was słychać w pracy ( brakuje mi tego że nie mogę tu zaglądać częściejk). U mnie 3 inseminacje i brak rezultatu,na in vitro narazie nie mam siły także postanowiłam odpuścić i zacząc się oswajać z myslą ze poprostu nie będe mieć dzieci żebym mogła spokojnie o tym mówić a nie ryczec za każdym razem gdy ktoś o to zapyta albo dowiem się o ciąży u innych. gorącą pozdrawaim i będę tu zaglądac jak tylko mi się uda dopóki nie załatwimy internetu.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6675 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 334  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]