Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 4:09 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6675 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196 ... 334  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Witajcie kobietki :D

Buziaczki dla was z okazji Walentynek :cmo:

Ollenka

przykro mi z powodu śmierci Twojej Babci :-{:

Nika

Fajno że juz dochodzisz do siebie i najgorsze już minęło. Z grypa nie ma żartów :roll:

Julka

gdzie Cie wcieło???
:hm:

Balbinka

ale fajnie masz z tym domkiem....Ja tez ma 24 dc :D :D :D

a reszta dziewczynek?

no a mnie kochane zasypało tak śniegiem że hoho....
Czuje sie nie najlepiej, w nocy obudziły mnie bolące cycki :shock: .

Buziaki miłego walentynkowego dzionka :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie

Nika76 - ojj biedactwo, dobrze ze juz lepiej, teraz musisz nabrac sily.
Chomiczka - hmm piersi powiadasz ze bola - no no mam nadzieje ze to znak ze @ nie przylezie !!!
U mnie wczoraj po przytulankach zaczelam plamic ... no i dzis jakbym juz @ dostala poczekam bo nie wiem co jest grane...
Myslam ze bromek, castangus i duphaston wreszcie mi ureguluja i nie bede plamic przed @ a tu wrecz przeciwnie jeszcze tak wczensie nigdy nie mialam @...
PS ad domku ojj nie moge sie doczekac, ale troszke boje sie przeprowadzki z maista na wies ... niby tylko 5 km od ale cale zycie mieszkalam w duzym miescie a teraz ... no ale zawsze o tym marzylismy.

Aniołek Mateo + 18.07.2007 21t3d
"Królu Mój Ty spij Ty spij a ja"

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Balbinka

u mnie jest tak że jak sie przytulam blisko terminu @ , to na drugi dzień ja dostaje :? dziwne prawda??Mysle że przytulanki ja wywołuja....

ja czekam na @ póki co brzuchol, cycki bolą ze masakra, da mi popalic w tym cyklu...miłego dzionka buziaki :cmo:

a co u reszty dziewczynek????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam dziewczyny...

Dziękuję Wam bardzo za kondolencje....

Nikusia
Bardzo sie ciesze że powolutku dochodzisz do zdrowia.....takie właśnie są ostatnio te przeziębienia że mutuja i groźnie sie je przechodzi, wierz mi, Twój przypadek nie jest odosobniony....ale dobrze że juz lepiej.....

Balbinka
Wierz mi, jak sie ma samochód to 5 km od miasta nie jest problemem, a za to jakie widoki, i życie nieco spokojniejsze....też mieszkam na wsi....

Chomiczku
Nie podoba mi się Twoja tempka, rozczarowała mnie..... :( dałabym sobie głowę uciąć że jutro będzie u Ciebie @..... ale bardzo chciałabym się mylić....

U mnie zawrót głowy.....wczoraj mi tak dzień umknął.....cały dzień byłam na warsztatach muzycznych dla dzieci, potem małe zakupy, kościół, spowiedź, wieczorem planowaliśmy wieczór walentynkowy, ale ze względu na śmierć babci odpuściliśmy....poszliśmy tylko na pizzę...
Dziś do południa byliśmy na nartach.....teraz przyjechał na pogrzeb mój brat z wrocławia, więc pewnie posiedzimy do późna....no a jutro ten pogrzeb....

A u mnie dziś jest 24dc, więc "depczę" Wam po piętach...jestem ciekawa kiedy dostanę @ po tym hsg, generalnie mam cykle 25 - 26 dniowe, ale ostatnio dostałam w 23 dc....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ollenka

tez mi sie nie podoba :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ollenka- no jak sie ma samochod, jak wyjezdzalismy do IE to sprzedalismy teraz jestemy na lasce albo mojej siostry albo mojego taty jak nam pozycza.
Ale nas zczescie z 300 metrow do domu mam autobusy do Kraka wiec nie jest zle. Faktycznie widoczki ladne na Krakow i na Tatry jak jest ladna pogoda no a powietrze duzo lepsze :)
Chomiczka - faktycznie tempka spada :( a moja wrecz przeciwnie dzis skoczyla mi na 37,1 ale mam/mialam lekkie krwawienie ... teraz nic ... poczekam nie mam wyjscia. Zobaczymy jak jutro tempka, moja spada dopiero w trakcie @ wiec nie ma sie chyba nia co sugerowac.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć laseczki :D

Tempka w dół, zaczeły sie plamienia....zaczynam od nowa :wink:

Balbinka

moja tez spadała dopiero w trakcie @ i miałam problem z interpretacja wykresów i robiła mi nie potrzebna nadzieje.. Teraz dopiero pierwszy raz od dłuższego czasu spadła przed @ :D . Buziaki :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

WItajcie!

Ollenka przyjmij kondolencje,współczuję... - przepraszam,że tak późno ale nie wchodziłam na forum. :(

U mnie dziewczynki jakiś dół :cry: chyba zaprzestane staranek,bo jakoś jestem teraz rozbita i wogóle odechciało mi się wszystkiego!
Wiem,że takie myślenie nie jest dobre ale nie mam chęci na nic...jakaś zmęczona jestem...

Pozdrawiam Was gorąco i wysyłam Wam dużo słonka moje drogie! :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Julcia - wiem ze ciezko a mzoe faktycznie odpuscic a potem moze byc super niespodzianka !!!
Chomiczka - no to za nowy cykl !!
Ja juz nie wiem co jest grane... wczoraj krwawilam dzis plamie czarna krwia. No i w dodatku kilka dni za wczesnie. Moze powinnam od nastepnego cyklu zwiekszyc duphaston?? Nie wiem, zadzwonie do swojej ginki i zapytam co ona na to.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Balbinka

może faktycznie coś z druga fazą, zapytaj lepiej ginki :D ..może cos z progesteronem..

Julka

odzywaj sie bo dostaniesz na d.....!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Chomiczka - no cos nie tak ale niby prolaktyna tamuje progesteron jak jest podwyzszona wiec biore na jej obnizenie bromka a na progesteron duphaston a tu d... ten cykl mnie totalnie zaskoczyl tylko 8dfl :shock: nigdy tak nie mialam nawet gdy plamilam faze lutealna mialam cos kolo 12/14 dni.
Tak sobie mysle ze narazie pojem te leki jak mi kazano czyli do kwietnia wlacznie a potem zobaczymy.
Zreszta w Kwietniu bede w PL to sprawdze PRL i progesteron.

A wogole to cisza na wateczku.
Dziewczyny co jest z Wami ?
Piszcie co u Was nie tylko z cyklem ...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie!

Ollena, przyjmij wyrazy wspolczucia.

Kochane, wciaz mnie boli... Mimo drugiej dawki zastrzyczkow... Kiedy to sie skonczy? A moze to dopiero poczatek?...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

WItajcie wtorkowo!

Chomiczko jestem,jestem :D

U mnie chyba rozkręca sie @ może dlatego mam podły nastrój?
U mnie za oknem piekna pogoda a ja mam humor do d... hehehehe ...
Ale czasem też tak trzeba jeden dzień czy dwa mam prawo :wink:

Tesiunia bidulko :-{: trzymaj sie kochana!Bedzie dobrze!

Jak się dzisiaj czujecie dziewczynki????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam wszystkich bardzo serdecznie;) Czy można do Was dołączyć? My z moim M staramy się o dziecko od półtora roku i nadal nic:( ja już zostałam przebadana z każdej możliwej stromy i mój mąż też. A Czas leci i już 35 lat na karku. Co prawda przy badaniach wyszła mi niewielka niedoczynność tarczycy i borę teraz leki, ale mam nadzieję, że w końcu nam się uda. Bo już powoli zaczynam popadać w jakąś depresje. :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

natali

Witaj na naszym wąteczku :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie dziewczynki..

Balbinka
No i co z tym Twoim cyklem? Dzwoniłaś do ginki? Co powiedziała? Unormowało się coś?

Chomiczku
No to za nowy cykl! Jak mówi Balbinka…

Tesiunia
Dziękuję… nie wiem co Ci napisać…..trzymaj się kochaniutka…..

Julcia
Dziękuję….
Dziękujemy za słoneczko !!! Oj przydałoby się tutaj teraz…..
Co Wy dziewczynki….??!! Wszystkie macie @???

Natali
Witamy serdecznie i zapraszamy…

Nas to tu zasypało....tyle śniegu to dawno nie widziałam.....chociaż jestem stary góral.... warunki są masakryczne, do pracy bardzo nie mogę się dostać, daleko od szkoły zostawiamy samochód i dalej pieszo w śnieg......mówię Wam.....masakra....
Czekam na @....sama nie wiem kidy by niby miała być, tak liczyłam że między sobotą a wtorkiem czyli dzisiaj ale widać po tym hsg sie jej coś popiętroliło.... ale tak mnie podbrzusze i piersi napierniczają że chyba jest gdzieś tuż, tuż.....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tesiunia - nie poddawaja sie !! Dasz rade silne z nas kobity !!
Natali - witaj :)
Julcia - jak sie miewasz ?
Ollenka - no nic @ sie rozkrecila, nie dzownilam do ginki dam sobie jeszcze czas ...

U mnie @ rozkrecila sie na maxa ... 24 diowy cykl ... mam nadzieje ze wreszcie wroci do normy.
Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ballbina, kolejny cykl, kolejna szansa, nowe nadzieje i moze nowe zycie :wink: Trzymaj sie kochana!

Julka, dzieki slonko za slowa wsparcia. Co u Ciebie?

Ollena, sama tez nie wiem co mam juz pisac. Wiem ze nudze- boli i boli i boli... W takich okolicznosciach (przyrody) :wink: nigdy nie doczekam sie dziecka. Zaczynam jakos tak dziwnie sie z tym godzic....

Natali, witaj u nas! Napisz nam kochana czy juz mialas robione badanie hsg lub laparoskopie?

Chomiczko co u Ciebie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć dziewczynki!!!!

Ze mną już o wiele lepiej. Teraz czuję przypływ energii i wykorzystuje to w domu. Piekę, gotuję, sprzątam itd. Brakowało mi już tego, bo przez tydzień nie wychodziłam z łóżka i nic nie robiłam. Nawet przez okno nie mogłam popatrzeć, bo taka słaba byłam. Mój m też szczęśliwy. Mówi, że w końcu ten dom zaczął żyć. Także wracam do żywych. A co do staranek to moje najlepsze dni właśnie minęły jak byłam chora, także na razie nici w tym m-cu.

Natali32 witam Cię u nas! Co u Ciebie? Jak tam humorek?

Ollena co u Ciebie?

Julka co tak rzadko zaglądasz? Brakuje tu Ciebie!!!!

Pozdrowienia dla pozostałych dziewczyn!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nika - ciesze sie ze juz wrocilas do formy :) ojj jak mnie brakuje takiego zapalu zeby cos porobic w domu.
Ale mam nadzieje ze jak juz przeprowadzimy sie do domu...

Tesiunia
- ojj bidulko. Nie poddawaj sie !!

A mnie tak dzis podbrzusze boli ze wrocilam wczesniej z pracy bo nie dalam rady ... Mam nadzieje ze do jutra przejdzie.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6675 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196 ... 334  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]