Hej witajcie!!!!
U mnie dzisiaj piękny dzionek!Ja kurcze pospałam dzisiaj do 12-tej!!!!Ale dałam czadu!
Ale czuje sie pełna energii i latam po chacie jak skowronek sprzatając i układając nasz balaganik
Ollenka fajnie,że szybko wracasz do obiegu-hehehehe...ja po wolnym zawsze już marzyłam o nastepnym ale chyba Cie rozumiem bo jak się lubi to co robi to z przyjemnością się tam wraca!
A ja weekend miałam intensywny ze wzgledu na to,że nie było nas prawie w domu!
Kolacja w piatek u naszego najemcy,potem spędzilismy noc na imprezce u kolegi,sobota taka sama,w niedziele tylko leniuchowanie ale do południa bo do nas zawsze ktoś przyjdzie i nie nudzimy się w weekendy!
Ale cały tydzien za to nudny....bynajmniej dla mnie.
Ja dziewczynki zaczęłam diete,i bieganie codziennie wieczorkiem,mam trochę sadełka na brzuchu i musze się go pozbyc.Wogóle postanowiłam sie wziąc za siebie,(zero alkocholu)bo od tego sie tyje.Z resztą idzie wiosna i trzeba zrzucić troszkę niezbednych kilogramów a ja mam co!!!Hehehehe...
Jak tam Wasze nastroje????
Balbinka ja nie biore zadnych tabletek,ja mysle,że coś przezywam podświadomie i dlatego nie moge spać albo coś się dzieje w moim organiźmie,że tak on reaguje.Nie mam pojęcia dlaczego bo wydarzenia czasem mam silniejsze od terażniejszych i nie powinnam tak po prostu nie spac?Może minie....
Chomiczko dawaj czadu mała przydałaby nam się jakaś nowa mamusia!!!!Kurcze dziewczynki co z nami????Ile jeszcze mamy czekać....to nie tak !!! Może wiosna bedzie dla nas łaskawsza???
Tesiunia trzymaj się kochaniutka!!!!!Jesteś bardzo silną osobą!!!
Podziwiam Cie za tą wytrwałośc maleńka!!!!
Buziolki
Nikusia przegnałas już grypę?????Odezwij się do nas!!!!
Wracaj do zdrówka !!!! Buziaki!!!!!