Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 4:34 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1004 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 51  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

witam z rańca :wink: ja już prawie od 5 godz na nogach. Bo o 5 już siedziałam w autobusie, żeby do przychodni dojechać o 5:30 stałam pod przychodnią, o 6 wpuścili do środka, o 7 rejestracja i o 8:10 lekarz. Beznadziejnie, że tak wcześnie, ale przed 6 rano koczują już emeryci i żeby wcześniej dostać numeek trzeba się tak poświęcić :wink: mam zwolnienie do 13 listopada, a 14 zaczyna mi się urlop i w góry na 11 dni :D kurde mam dziwne objawy, dziś dopiero 11 dc i gdybym miała je później to bym myslała, że jestem w ciąży :wink: niestety ten cykl będzie dla mnie stracony :cry:

Alah allah ya baba wa slam alik ya baba

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej dziewczynki:)

ja dzs spac nie moglam... :( calal noc sie rzucalam z boku na bok i nie wyspana jestem...

Pinka88 wspolczuje porannej przeprawy z slozba zdrowia....

u mnie bez zmian cycki i brzusio bola jak na @.... juz nie dlugo sie wyjasni i moze wtedy bede mogla spac spokojnie bo im blizej 14 tym coraz wiecej mysli w glowie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam szanowne Panie :) u mnie jeszcze mniej więcej 8 dni do @. Bóle kręgosłupa ustały, pewnie zle spałam :) objawów na cokolwiek ZERO. Poczekam jeszcze z 5 dni, jak zacznie pojawiać się plamienie, no to wtedy przywitam się z wredną małpą @ :? pozdrowionka

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej laseczki :)

Mamy dzisiaj wolne ja i mężuś odpoczywamy..tylko nad fasolką będziemy pracować :wink: bo to ten czas.Jeszcze tydzień i do gina..męczy mnie to czekanie..wszystko jest wielką niewiadomą, nie wiemy jak długą drogę mamy przed sobą.Mój mąż jest bardziej optymistycznie nastawiony niż ja.Kiedyś wydawało mi się że to tak łatwo zajść w ciążę..teraz dziwię się jak to można tak wpaść z jednym dzieckiem,drugim.Parę lat temu mój mąż prowadził bardzo imprezowe życie..wódka,dragi a jego dziewczyna była na zastrzyku antykoncepcyjnym i wpadli..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej lordi, no to do dzieła :) a w którym jestes dniu cyklu?

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

W dziewiątym przy 29/30 dniowych.Dlatego wiem że z żołnierzami mojego raczej wszystko ok.i trzeba zacząć ode mnie.Mam bardzo regularne cykle i testy na owu robiłam wychodzą pozytywnie..chociaż mogą być przekłamane.Ale mnie na owu bolą jajniki jakieś 4 dni.Ale śluzik jakiś nie taki....i na jakieś dziesięć dni przed @ zaczyna mnie boleć brzuch jak na @ i wogóle czuję się masakrycznie.Więc myślę że to ode mnie trzeba zacząć..narazie stawiam na hormonki.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej kochane staraczki
my z mężem właśnie postanowiliśmy że tez zaczniemy się juz teraz starać o następne bobo
ostatnia @ miałam 10.10 ale po porodzie sa jakies takie nie regularne więc w sumie nie liczę dni, tylko jak będzie
pozdrawiam i życze II na teścikach

Ostatnio zmieniony czw lis 06, 2008 11:53 am przez Josephine, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

u mnie też tak jest, tylko cykle mam krótsze, zolnierzyki mojego męża w normie, bo sprawdzone. Ja obstawiam u siebie progesteron, tak 7-10 dni przed zaczynają mnie boleć piersi, jajniki i wszytsko co tylko możliwe... To chyba nazywa się fachowo ZNP :lol: w kazdym razie przedmiesiączkowe pozdrowienia!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

witajcie dziewczyny

oficjalnie i ja wpisuje sie na listopadowe staranka dzis u mnie pojawila sie @ testuje 10 grudnia

Przyjmiecie mnie :lol: ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Asik29 a ile się stracie o dzidzię?ja jeszcze tak myślałam że to może ta przeklęta prolaktyna..teraz żałuję że nie zdecydowaliśmy się wcześniej na dzidzię bo latka lecą a pierwszej młodości nie jesteśmy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ola, pewnie że przyjmiemy, witaj w gronie listopadowych staraczek :)
lordi- prawie jak Wy, tzn, szósty cykl własnie mi się kończy, pierwszy przy użyciu testów owulacyjnych, ciągle jeszcze jestem przed tą osławioną 30, ale już niedługo, he he :) więc pierwszego dziecka przezd 30 już na pewno nie urodze!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Asik29 a ile się stracie o dzidzię?ja jeszcze tak myślałam że to może ta przeklęta prolaktyna..teraz żałuję że nie zdecydowaliśmy się wcześniej na dzidzię bo latka lecą a pierwszej młodości nie jesteśmy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ola-witam cieplutko,masz 21 lat?młodziutka jesteś jeszcze zazdroszczę ci tego wieku :wink:
Asik29 ja też przed trzydziestką nie mam szans mam 29 ty też?..testy owulacyjne porzuciłam jak ze cztery razy pokazały dwie kreski i nic...zastanawiam się czy mogą kłamać..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej dziewczynki:):)

asik to bedziemy tak samo testowac... ja tez za 8 dni:) u mnie tez bez objawow tylko piersi i brzuszek pobolewaja

Lordi to przyjemnych staranek zycze :):):)
i nie martw sie wiekiem kochana bo plodnosc kobiety podobno po 30 sie troszke zmienia a ty tej granicy jeszcze nie przekroczylas:) bedzie dobrze

paulinko nie dziekuje zeby nie zapeszyc i zycze tego samego :)

Olunia21 witamy u nas... napewno dobrze ci tu z nami bedzie:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hejka

witam nowe dziewczyny

laski nie przesadzajcie z tym wiekiem bo ja zaczne sie dolowac

za to moj M po ciaglych moich watpliwosciach czy czas na drugie czy nie stanowczo oswiadczyl ze mamy barc sie juz teraz do roboty bo nie chce byc dziadkiem przy wychowaniu dzieci ( a ma tylko 31 latek) hihi

noa ja mam dzis 13 dc i naprawde serio biore sie do roboty bo to chyba juz czas wiecie bo moj to na syna chce robic eee a ja to tylko zdrwoe chce miec

aaaa i prawda jest ze jedni glupio wpadaja a drudzy staraja sie i nic

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja tez sie zapisuje, tyle, ze testowac będe w grudniu, bo lada godzina dostanę @. no, ale starnaia beda czysto listopadowe ;)

tak sie zaczęlo nasze staranie, ze m namówił mnie 2 razy na przytualnko bez zabezpieczenia, i na poczatku sie bałam ze wpadne i nie dam sobie razdy z dwójka dzieciaków, ale teraz jak mam @ dostac to czuje sie troche zawiedziona.... i dlatego dzis postanowilismy ze teraz zaczynamy starania pełna parą :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ruda zycze milych i owocnych staranek :):):)

FuCk ja dzis test kupilam i teraz walcze ze soba zeby go jeszcze nie zrobic...
wrrr... CiEzKa SpRaWa

mamatosi zycze zeby szybciutko sie udalo:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mamatosinki widzez e podobnie pochodzimy do tego teamtu :wink: hihi

ja tez boje sie ze z 2 nie dam rady ale co tam na pewno bedzie ok

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hejka dziewczyny, lordi- mam 29 i5 :) mój m jest o 2 lata młodszy ode mnie, wiec przynajmniej o jego płodność nie musze sie martwić, he he... moja gin przepisała mi nystatynę na delikatne zapalenie, twierdzac ze nie zaszkodzi to ciąży. ale ja sie jakos cykam...

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Pinka czemu cykl stracony??

Olenka 30+5tc, 1800 gram,43cm.
20.02.2014 9300 gram:)zaliczylismy pieknie testy rozwojowe w Dreznie!wszystko super!lobuz maly!:)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1004 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 51  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]