Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 4:31 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3701 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 186  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja nie wyobrażam sobie wakacji bez dziecka - wystarczy że czasem jedzie na weekend do mojej mamy i juz nie mozemy sobie z mężem miejsca znaleźć w domu, strasznie pusto i cicho sie wtedy robi.
Inna sprawa że ja pracuję i codziennie wychodze z domu na 9 godzin.
Do tego mój mąz bardzo angażuje się w opieke na synkiem, więc moge liczyc na trochę wolnego.
Z pewnych rzeczy kiedy urodził sie Macius zrezygnowałam bez żadnego żalu - poprostu zamieniłam jedne przyjemności na cos znacznie lepszego -bycie mamą.

widze że wielkie plany wakacyjne u was ruszyły :D
My chyba niestety nigdzie w tym - tak samo jak w poprzednim- roku nie pojedziemy. W zeszłym roku mieliśmy urlop w różnych terminach a do tego remont łazienki - a w tym się jeszcze okaże. ale dostaliśmy propozucje wyjazdu na mazur do zanjomych, którzy wyjeżdżają nad morze i nie chcę zostawiać domu pustego, więc kosztowałby nas tylko dojazd i jedzenie, no ale termin od 1 lipca a ja wtedy nie moge wziąść urlopu :(

A tak wogóle to jutro ide do fryzjera - zdecydowałam się na zdecydowane cięcie :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Pasia to zrób fotkę przed i po scieciu, kaką masz teraz fryzurkę i jak chcesz sciąć :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Paulina teraz mam długie włosy związane w koński ogon, bez grzywki. A obciąć chcę na krótko - tak do lini szczęki- i mocno postrzępić. do tego farbowanie na czarno i niebieskie pasemka :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

łooo rany, tylko idz do dobrego fryzjera zebyś była zadowolona, nawet jesli bedziesz musiała wydac wiecej, ja byłam jakis tydzien moze 2 tyg temu i raczej zadowolona nie jestem :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Paulina mam swoją sprawdzona fryzjerkę z której zawsze jestem zadowolona :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Widzę, że wizyty fryzjerskie na tapecie. Fajnie tak coś tylko sobie zafundować.

Ja po pracy wybieram się do dentysty na wyrwanie zęba, ale sobie prezent urodzinowy zafundowałam :lol: Będę szczerbatą babcią Obrazek

My pewnie w tym roku znowu nigdzie nie pojedziemy. Budowa domu nadwyrężyła nasz domowy budżet.

Obrazek

Aniołki moje kochane: [**]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ech z tymi wakacjami to tak jest, dlatego trzeba szukać okazji :D My jedziemy na tydzień za 500 zł za wszystkich, a kwatera super ! Łazienka w pokoju (ręczniki, papier itp.), telewizor (choć to akurat zbędne), aneksik kuchenny z czajnikiem, zastawą i taras. No i mnóstwo zabawek dla dzieci (rowerki, huśtawki itp.). Można też rowery wypożyczyć. No i parawany i te sprawy oczywiście też. Ale to tylko do 14.06 i od 25.08...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nusia i drugie tyle za jedzenie :lol: bo byc nad morzem i raz dziennie nie zjesc rybki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

paulina :P: No, ale jak się codziennie rybki nie je, można wydać mniej... Ja uwielbiam ryby, a wczoraj jak zrobiłam, to mnie normalnie odrzuciło i nawet nie ruszyłam :?

No i tabelka...

Obrazek

Ciekawe co się dzieje z _a_n_i_a_ :roll:

Ostatnio zmieniony wt mar 09, 2010 1:57 pm przez nusia83, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nusia cos mi sie wydaje ze mozesz byc w ciazy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

paulina ech chciałabym, ale boję się o tym myśleć, bo jak zacznę sobie wmawiać pewne rzeczy (które równie dobrze mogą się pojawić przed @), będę mocno zawiedziona, a chcę tego uniknąć. Ogólnie nie czuję się za ciekawie, ale to normalne, że w tej fazie hormony buzują więc na dwoje babka wróżyła. Tym razem czekam cierpliwie z testem, co do mnie nie podobne, bo wywołam nim okres i będzie po zabawie haha :g^^:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Nusiu dziękuje za zmianę w tabelce. Jeżeli cykle się nie poprzestawiają, to testowanko będzie 20 sierpnia. Zatestuje dopiero 17 dnia fl, chyba, że do tego czasu @ mnie ubiegnie.

Który to u Ciebie dzień fl?

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

beata dzisiaj 11 dzień fl. Zrobię test w 15 lub 16 dniu fl. Ale dzisiaj temperatura spadła o 1 stopień i coś czuję, że będzie tak jak w poprzednim cyklu. Temperatura stopniowo spadała i przyszła @. Pozostało czekać...

A dzisiaj na obiad zachciało mi się pizzy i właśnie przygotowuję :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a ja wczoraj w nocy dostałam mega zgagę...a ostatni posiłek jadłam o 18...była ok 24 i myślałam ze mi się w środku pali :evil:
ale to chyba po skrzydełkach z kfc :lol: masakra a niczego nie chciałam brac no bo nie wiedziałam czy nie zakłóci mi to wyniku krwi...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

To jeszcze trochę czasu zostało. Tempka zawsze może odbić jeżeli nie spadła zbyt mocno.

Narobiłaś mi smaka, tą pizzą. Może rana po zębie do tej pory przestanie boleć i namówię M, żeby kupił jak będzie wracał z pracy.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wy tu o pizzy, a ja dzisiaj zeżarłam zestaw Big Maca :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej!
Może ja odbieram wychowanie dziecka jako poswiecenie, bo ciaza z Amelką była dla mnie duuuużym zaskoczeniem :roll:
Wychodzenie bez dziecka???? Od urodzenia Amelki sama byłam gdzies moze z 5 razy :? :roll:
A jesli chodzi o wychodzenie z A. to korzystamy jak przyjadą moi rodzice, bo tylko wtedy mamy mozliwosc ja z kims zostawic.

W wakacje szczesliwie moglismy Amelke zostawic z moimi rodzicami i wyjechalismy na tydzień na Majorke :)

Dzisiaj dostałąm @. Jeszcze tylko jedna i zaczynami staranka :)

Obrazek

[*] Kornelka odeszła 2.10.2009 [10tc]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam :wink: No widze że u niektórych że fasolki sie zapowiadają :D Oby się udało :wink:
A ja przypominam o moim drzewku 8) http://wiola013.posadzdrzewo.pl

Pozdrawiam serdecznie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam środowo !!!

Ja dziś samopoczucie babeczki ? Ja miałam koszmary tej nocy :( To już druga taka noc w tym tygodniu. Normalnie aż się przebudziłam zlana potem ech... Dobrze, że nie pamiętam dokładnie co mi się śniło.

paulina co tam słychać na froncie ? :D

fiolka drzewko podlane :wink:

oliwka82 coraz bliżej do staranek. Super :D

pasia251
Big Maca :lol: no ładnie hehe Mnie raz po raz bierze na fast fooda, ale tylko w KFC. W ciąży kilka razy kazałam się wieźć do KFC i aż mi głupio było jak się wszyscy gapili ile zjadam :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nusia narazie cisza na froncie, będe pisac jak co. Boli mnie brzuchol wciąż :roll:

Pasia Ja tez jestem wielbicielką MC, najbardziej lubię WieśMC, staram sie powstrzymywac i nie jesc tego syfu ale to takie dobre, tym bardziej ze mam znajomego pracuje w mc i co 3 miesiace daje mi karte znizkową takze kazdą bułkę i nagetsy mam za 4,50

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3701 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 186  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]