Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 3:46 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 562 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 29  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzieki Pasia, tez tak mysle, ze dobrze, ze wogole sa zywe i sie chociaz troche poruszaja, ale jakos tak mnie przybilo

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nie smuc się kochana, tylko teraz męża musisz podbudowac bo pewnie poczucie męskosci trochę ucierpiało...oni to zawsze jakos tak dziwinie odbierają :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a my w styczniu do kliniki jedziemy właśnie przez te #%$#% plemniki...w przyszłym tygodniu dzwonię o termin wizyty...masakra.przerażona jestem tym ze muszę tam jechać...ale zwlekaliśmy i zwlekaliśmy...aż w końcu tak na mur beton postanowione.
ogólnie to jakieś syfy mi powyłaziły na twarzy i to w takich miejscach gdzie nigdy nie miałam z nimi problemu :? na skroniach głownie i to jakie wielkie!!! a w sobotę moje święto,stół w lokalu zamówiony,gości 18 zaproszonych(po sukienkę nie byłam) a ja zamiast wyglądać jak gwiazda wieczoru będę jak Hogata ze Smerfów :evil: macie jakąś radę na nie??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

mileczka owulacja tuz tuz wiec zycze powodzenia :D

a ja zeszlej nocy mialam bole jak na @ i nie moglam spac juz od 4 rano,o 7 usnelam i dobrze,ze moj maly pospal do 9 bo bym byla dzis do niczego,zastanawiam sie czy owulacja sie przesunela i stad te bole :roll: .

Dagmara do soboty powinny juz zmalec,postaraj sie nie jesc do dnia imprezy cukru,zero slodkosci i parowke z rumianku rob codziennie, plus smaruja czyms antybakteryjnym , u mnie zawsze to pomagalo.Jak nie, to zamaskuj fluidem najlepiej Revlon Color Stay.

Misio 2008 :)
Pysio 2010 :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny pozytywnych testów Wam życzę

Pozdrawiam

Ps. Jak poczuje się lepiej dam znać

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

szkoda ze dopiero przeczytałam te rady bo właśnie zjadłam 3 kasztanki :D dziękuję za radę,na pewno zastosuję!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a ja pomimo,ze wiem o tym cukrze i ciagle mam z tym problemy,bo mnie sypie tu i tam to i tak zajadam i wlasnie zjadlam pol tabliczki czekolady,a godzine wczesniej kawalek pizzy :? Od poczatku grudnia chcialam zdrowo jesce,duzo warzyw,zero slodyczy,ale jakos nie potrafie, ehh musze sie wziasc za siebie :)

Misio 2008 :)
Pysio 2010 :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam!

alunia Najtrudniejsze w jakiejś zmianie u siebie jest postanowienie tego i początek. Jak jak zaczynałam dietę też myślałam że nie dam rady, ale wszystko można :D Powodzenia życzę.

dziobak Jak tam, staracie się dalej czy na razie odpuściliście sobie?

DAGMARA.TOMEK Powodzenia zyczę w tej klinice i udanej zabawy na imprezie !!

Silvie A to wredota jednak przylazła do Ciebie. :spi: Dobrze, że już poznaliście prawdopodobną przyczynę. Przynajmniej wiadomo jak działac dalej. Trzymam kciuki aby było już teraz tylko lepiej. Macie już jakieś dzieciątko?

miłeczka Powodzenia! Owocnych starań!!

A u mnie nadal zapalenie układu moczowego daje się we znaki. :( Znowu bardzo źle się czułam dziś. Dobrze że na 3 dni dostałam zwolnienie lekarskie to dzisiaj wygrzałam się pod kołderką i odespałam. Mam nadzieję, ze jutro będzie lepiej :?
Nareszcie prezenty dla chrześniaków kupione. :D

Powodzenia dziewczyny w staraniach i testach!! :kjk: :kjk: :kjk: :okk:

Obrazek[/url]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hope staramy się, ale pewnie i tak nic z tego nie będzie
bo dzisiaj przyszła @ więc kolejny cykl za mną

Poza tym 6 stycznia idę do endokrynologa
dzisiaj robiłam badanie TSH jestem ciekawa jakie wyszlo
jutro odbieram...

Ale Was czytam i trzymam kciuki :wink:

Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziobak Oj, to współczuję, ze wredota przylazła. Trzymam mocno za ciebie kciuki aby w końcu się udało. Tak trzymać, nie poddawaj się :)

Obrazek[/url]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Trochę pospałam, ale jakoś ostatnio zmęczona jestem, ale ja tak zawsze zimą. Objawów na razie żadnych, a do @ 4 dni zostały. Poza tym to wypisałam 40 kartek i zostało mi kolejnych 20. W Anglii jest tradycja, ze każdemu z pracy daje się kartkę, a potem fajnie to wygląda na kominku, taka duża ilośc kartek
Pasia Ty testujesz następna a ja zaraz za tobą więc z niecierpliwością czekam na wynik...u mnie ostatni miesiąc jakoś obył sie bez testu, wytrzymałam, mam nadzieję, ze tym razem też tak będzie. Życzę powodzenia.
Dziobak Kochana :-{: rozumiem, ze ci ciężko, ale kiedyś musi się nam wszystkim udac, wierzę w to...
Miłeczka Ja też miałam taki teścik, a następny to już gruba kreseczka była, więc starajcie się ...
hope Współczuję, ja przed ostatnią ciązą miałam zapalenie co 2 tygodnie, nie mogłam tego doleczyć, po porodzie miałam raz i od tej pory codziennie łykam tabletkę żurawiny, na razie pomaga. Pamiętaj dużo pij, najlepiej herbaty z dużą ilością cytryny, naprawdę pomaga.
Dagmara Ja do tej pory mam ten problem mimo, że mam 27 lat i nawet antybiotyki nie pomagają, już nie wiem co mam robić, ładną cerę mam tylko jak biorę anty.
Silvie Musisz teraz wspierać męza, bo na pewno się zmartwił, wszystko będzie dobrze. Zobaczycie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
2 żółte kartki

dziś to się nie postaramy raczej bo moj mąż zle sie czuje, spi...
ale jutro na pewno nadrobimy :)

Dobranoc wszystkim!

dziobak przykro mi...
ankalubsko, Pasia życze II kreseczek na testach! ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Im bliżej to terminu @ tym wiekszego mam stresa ze znowu sie nie udało :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam o poranku :D

Hope nie mamy zadnego dzieciaczka. Moj ma z poprzedniego zwiazku, ale to juz duze chlopaki (20 i 15 lat). Troche napieta sytuacje mamy teraz w domku, moj M. jest w lekkim szoku, ze cos z nim nie tak. Mam nadzieje, ze powtorzy badanie, ma isc na poczatku stycznia A tak trudno bylo go namowic na to badanie. Musze poczekac az ochlonie troszke. Teraz nie wiem co robic, mam wizyte u gin 6 stycznia, a nie bede miala jego badan, zastanawiam sie czy przesunac o kilka dni czy isc i powiedziec jak jest. Na wizyte czeka sie miesiac wiec jakbym chciala przesunac to juz musze to zrobic. Mialam zrobic mammografie, 3 cykle temp i jego badania i nie bede miec jego badan, bo lekarz chce kontroli, zeby wydac opinie :roll:

Mileczka powodzenia w starankach, dzis pewnie wyjda dwie grube krechy :)

Dziobak nie poddawaj sie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A mi to ostatnio jakoś obojętne się zrobiło czy się uda czy nie... Jakaś taka ogólna obojętność mnie ogarnęła... Już sobie przeliczyłam, że jak w tym cyklu się nam nie uda, to kolejne staranka przypadną w okresie ponoworocznym :twisted:
Dziś planuję umyć całą łazienkę :) A jutro mam w planach zdobycie kuchni :D Na przyszły tydzień zostawiam sobie mycie mebli :)
Jeszcze w tym tygodniu ma dzwonić facet od mebli do sypialni. Robi sypialki z prawdziwego drewnia, pokryte fornirem.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Silvie mój po badaniu się cieszył że ma niecałe 17 mln na ml...bo mogło być przecież gorzej...mąż mojej koleżanki miał mini ilość i w dodatku same martwe...także głowa do góry.a napisz mi dokładne wyniki.zawsze jest nadzieja na inseminacje jakby co.
Agathea nie smutkaj się,w końcu na Wszystkie z Nas przyjdzie czas.
dziobak mam nadzieje że wyniki będą ok.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dokladnych wynikow nie znam, bo nie dostal ich do reki, tylko urolog powiedzial, ze musi powtorzyc, z powodu malej ilosci materialu i zbyt malej ruchliwosci :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a my musimy w tym miesiącu zrobić badania na hiv,wirusy wątroby i jeszcze na toxo i coś tam jeszcze...bo to jest potrzebne przed zabiegiem.dobrze ze takie maja wymogi bo jakby co to chore dziecko można urodzić.a tego to by nikt nie chciał.
Silvie a może same witaminki dla panów wystarcza?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dagmara dobrze, ze robia wszystkie badania przed zabiegiem :)

Chcialam mu witaminki zaserwowac, ale on nic nie chce bez lekarza, urolog tez czeka na potwierdzenie tych badan i nic nie zleca. Chyba przesune wizyte u gin o tydzien, zreszta bedziemy dzis ustalac co i kiedy jak wroci z pracy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hejka

Wyniki mam takie se....tzn pani z labo powiedziała
że jej się nie podobają :?

TSH norma 0,27-4,2 a ja mam 0,277

nie wiem ale chyba mam za niskie :?

Zresztą wszystkiego się dowiem w styczniu...

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 562 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 29  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]