Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 11:52 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1956 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 98  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

kasu ale zazdroszczę Ci urlopu !!!!!!!!! oczywiście pozytywnie :wink: nawet z @ :D
ja zaczynam dopiero urlop 30 września ale za to jaki :P

emimka no niewiem czy się kiedyś skończą 8) :sw:
i tak źle i tak niedobrze... to co napisałaś jest straszne :shock: :x kurcze mi to obojętne czy będe miała dziewczynkę czy małego siusiaka :D ABY BYŁO ZDROWE!!! i wogóle żeby było.....

u mnie niema @. Wczoraj miałam okropne skurcze brzucha, dziwne bo bolało mnie tak ZAWSZE tylko podczas @ :hm: myślałam, że przyjdzie więc zabezpieczyłam się we wkładkę a tu nic. Dziś bolą mnie strasznie sutki więc może przyjdzie?? Bo niechcę mieć na ślubie :wink:

Alah allah ya baba wa slam alik ya baba

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a moze jednak siedzi :smo:

no to wszystkiego najlepszego :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja też bym podejrzewała fasolinkę :lol: może czas zatestować, no dobrze by było jakby jakiś fasolek trafił nam się na wątek :lol:

emimka to jest straszne co napisałaś, no ale wiadomo najwyraźniej dzieci ma się dla własnych ambicji :evil: co za jełopka, oby jej odebrali prawa rodzicielskie na zawsze i żeby nie mogła już nigdy wychowywać żadnego maluszka, bo wiadomo w ciążę to można zajść :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

dziewczyny dzięki, normalnie to już bym testowała, ale u mnie to obecnie PO ROSTU NIEMOŻLIWE..... niestety :wink: kurcze, jak za 2 dni niedostanę, to będe miała 2 na własnym slubie heh,.... chyba w mojej rodzinie przechodzi to z pokolenia na pokolenie, moja mama też miała :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

pinka kochana i jak tam @?

Olenka 30+5tc, 1800 gram,43cm.
20.02.2014 9300 gram:)zaliczylismy pieknie testy rozwojowe w Dreznie!wszystko super!lobuz maly!:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika84 pisze:
ja też bym podejrzewała fasolinkę :lol: może czas zatestować, no dobrze by było jakby jakiś fasolek trafił nam się na wątek :lol:

emimka to jest straszne co napisałaś, no ale wiadomo najwyraźniej dzieci ma się dla własnych ambicji :evil: co za jełopka, oby jej odebrali prawa rodzicielskie na zawsze i żeby nie mogła już nigdy wychowywać żadnego maluszka, bo wiadomo w ciążę to można zajść :evil:

juz jej odebrali i starsze dzieci też :evil:

oj tak, temat zdecydowanie potrzebuje pozytywnych impulsów... niech któraś zacznie, to sie posypią i następne dzieciuszki :)

Pinka88 masz już sukienkę? pochwalisz się?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no wasnie pochwal sie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

pochawlę się za tydzień w sobotę :) na wieszaku nie wygląda zbyt ładnie, na mnie lepiej :wink:

Minie no @ jak niebyło tak niema. Daje jej 2 dni :lol:

wiecie, co... przed chwilą wstałam. Zaraz po napisaniu poprzedniego posta wzięłam pół bromka jak co rano. Minęła chwila i poczułam, że zaraz będę zwracała :( poszłam do łazienki (żeby zdążyć jak coś :D ) i tam zaczeło się ze mną dziać coś dziwnego, ręce mi całe drżały, a na twarzy czułam, że raz robi się gorąco, aż zatykało mi uszy tym ciepłem a raz zimo, siadłam sobie na podłogę i wszystko było jakieś dziwne lekko rozmazane, ledwo co doszłam do łóżka i połozyłam się, usnełam i dopiero wstałam, ale na szczęście czuje się lepiej :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pinka88 pisze:
wiecie, co... przed chwilą wstałam. Zaraz po napisaniu poprzedniego posta wzięłam pół bromka jak co rano. Minęła chwila i poczułam, że zaraz będę zwracała :( poszłam do łazienki (żeby zdążyć jak coś :D ) i tam zaczeło się ze mną dziać coś dziwnego, ręce mi całe drżały, a na twarzy czułam, że raz robi się gorąco, aż zatykało mi uszy tym ciepłem a raz zimo, siadłam sobie na podłogę i wszystko było jakieś dziwne lekko rozmazane, ledwo co doszłam do łóżka i połozyłam się, usnełam i dopiero wstałam, ale na szczęście czuje się lepiej :wink:

może to normalna reakcja na ten lek...ale lepiej uważaj i niech ktos zawsze bedzie przy Tobie, kiedy go zażywasz...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pinka88 pisze:
pochawlę się za tydzień w sobotę :) na wieszaku nie wygląda zbyt ładnie, na mnie lepiej :wink:

Minie no @ jak niebyło tak niema. Daje jej 2 dni :lol:

no napewno lepiej wyglada na tobie :)

zgadzam sie emimka :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

ale ja go biorę prawie miesiąc, na początku tylko zwracałam po nim jak jeszcze byłam w szpitalu, potem było wszystko dobrze i teraz tak nagle, ale macie rację, teraz miałam ten komfort bo był dom pełen ludzi a jak bym była sama to pewnie bym panikwała i jeszcze gorzej bym się czuła.

Właśnie wróciłam z urodzin mamy, pokłóciłam się z K przy okazji :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pinka :ysz:

co czytam na jakims watku to ktoras sie kloci ze swoim M :idea: :idea:

co to sie robi :idea: :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewell20 pisze:
pinka :ysz:

co czytam na jakims watku to ktoras sie kloci ze swoim M :idea: :idea:

co to sie robi :idea: :?

to przez pogode chyba...

Pinka88 :-{: bądź dzielna

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja się z moim nie kłócę :D ale wyjątki potwierdzają regułę

zna ktoś jakąś wróżbę, albo jest czarodziejem, bo chcę bardzo wiedzieć co mnie czeka w najbliższej przyszłości :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

eee.. raczej nie przez pogodę :) po prostu stersik przedslubny robi swoje, ale już jesteśmy pogodzeni, a jakże :D

kika może idź do wróżki najlepiej?? Ale poleconej przez kogoś. Ja bym poszła ale okropnie się boje, mieliśmy ten temat poruszany na reliigii jeszcze jak chodziłam do szkoły i powiem Wam, że siostra nam puściła taki film (ludzie opowiadali w nim o swoich doświadczeniach), że ze strachu wyszłam z lekcji, ale ciekawość we mnie pozostała... kto wie, może kiedyś się przełamie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

w moim mieście żyje około 20 taborów cyganów, no więc kiedyś zaczepiła mnie ciężarna cyganka, ponoć te ciężarne to wszystko wiedzą, i kurde skubana całą przyszłość mi przepowiedziała, no tzn. nie wszystko, ale dokładnie to co powiedziała tak było... wiedziała nawet, że mam dylemat między dwoma facetami i że w rezultacie z żadnym z nich nie będę :shock: :shock: no szok szok szok, wtedy nie wierzyłam bo zakochana byłam po uszy i on też był :? no ale wiadomo jak to w życiu... do tej pory żałuję, że bardziej konkretnie jej nie zagadnęłam... za to mojej ciotce wróżyła cyganka, jak ta była w ciąży i wszystko nie tak wywróżyła, miał być chłopak a jest moja chrześniaczka :lol:

poza tym mam w dalekiej rodzinie wróżkę, też wszystko się sprawdza, ale boję się do niej iść, żeby później przy jakiś imprezach okazjonalnych nie gadali czego chciałam się dowiedzieć, mam strasznie plotkarską rodzinę, a sama nie lubię plotek, zwłaszcza takich co kogoś krzywdzą, bo obstukanie takie kogoś dla przyjemności to co innego, ale dla zawiści nigdy, a właśnie w takich plotkach moja rodzina się trudni :evil:

deszcz deszcz deszcz... spadek ciśnienia i czuję się jakby mnie coś rozjechało :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

kika a ja nie wierzę cygankom :wink: po prostu wg mnie to od stuleci się utarło, że one mają jakieś tam zdolności wróżbiarskie i teraz mają łatwy zarobek. Mnie kiedyś zaczepiła cyganka. Zapytałam się jakiej płci będzie moje dziecko, które teraz w sobie noszę. Powiedziała, że chłopczyk. Oczywiście skłamałam, bo wcale w ciąży nie byłam. Chciałam ją tylko sprawdzić :lol:

u mnie większość rodziny pochodzi ze wsi. Nic nikomu nie można powiedzieć bo działa to metodą głuchego telefonu. Raz moja siostra pojechała do chłopaka z pewnej miejscowości, w której mieszka mój wujek z rodziną. Kiedy zobaczył moją siostrę od razu zadzwonił do mojego ojca i powiedział, że właśnie ją widzi przez okno, z kim idzie co robi. nieomeszkał przy okazji zawymyślać o tym chłopaku, że jest największym złodziejem, po prostu uszy puchły. Niewiem dlaczego to zrobił. jego córka codziennie rozwozi się z innymi chłopakami, codziennie wysiada z innego samochodu, po prostu ludzka zawiść, może niechciał wyjść na gorszego? On sam zna tylko odpowiedź. Albo jak zamieszkałam z moim narzeczonym. od razu zrobiła sięw rodzinie afera. No jak to? Bez ślubu? A najgorzej gadała moja babcia, która sama w wieku 15 lat zaszła w ciążę, a w wieku 21 lat urodziła ostatnie 4 dziecko. Ja nic do tego niemam, ale akurat ona nic niepowinna mówić. Albo moja siostra cioteczna wzięła się za "nawracanie mnie" a sama mieszka ze swoim chłopakiem (oczywiście to wielka tajemnica no bo gdzież by się ktoś mógł dowiedzieć) Na szczęście mam taki charakter, że umiem pewne rzeczy po prostu olać :wink:

Także wiem coś o tym.....

Dziś mam do pracy na 13;00 do 22:00 ale za to w piątek i w następny poniedziałek mam wolne z okazji ślubu :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej :)

ale macie przezycia :shock:
ja jak mieszkalam w bloku to zawsze strasze babki siedzialay w oknach i czatowaly kto,gdzie z kim o jakiej porze ,ktora godzina itd ......

oszlalec mozna

a tu gdzie teraz mieszkam to sensacje robia dziewczyny obojetnie w jakim wieku nawet te starsze ktore sa w ciazy a pierwsze to wiedza baby ktore robia w pieczarkarni hehe
normalnie czeski film
najlepsze jest to ze ja np ludzi nie znam a oni mnie znaja :shock:

najlepsza sensacja byla jak ja zaszlam
to kazdy ale z kim on to ma skad ona jest przeciez to taki porzadny chlopak cichy jak to mozliwe heheh

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewell20 pisze:
to kazdy ale z kim on to ma skad ona jest przeciez to taki porzadny chlopak cichy jak to mozliwe heheh

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bo porządne chłopaki seksu nie uprawiają :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no a ja to wiatropylna jestem hehe

jest tu moze ktoras z was ktora sie buduje badz wybudowala sie juz ??

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1956 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 98  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]