Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 2:54 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3701 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 186  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
2 żółte kartki

hej hejj jejku zaglądam kiedy tylko mogę dziewuszki kochane.
no wiec odnośnie mojego stanu, Mięsień zerwałam podczas przedźwignięcia. Dziś byłam na kontroli u lekarza. zastrzyki juz mi się skonczyły na szczescie i jest lepiej.

A jak tam moje staraczki co? tabelka na razie bez uśmiechów widzę.. 3mam kciukasy mocno! :)

Mam prośbę możecie podlać moje drzewko? wystarczy jedno kliknięcie w ciągu dnia:) bede wdzieczna.
Pozdrawiam ciepło
link w podpisie jest;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Fiolka ja tez dzis byłam u dentysty i tez ból okropny nie tyle w trakcie zabiegu co po nim :evil: kurcze :!: :!: Jadę na ketonalu od południa ale dopiero teraz przestaje bolec :lol:

No własnie ile taka depilacja laserowa kosztuje :?: :?:

miłeczka, fiolka drzewka podlane ;) a o co w tym chodzi w ogole

A fasolinki cos uparte i nie chcą zakwitnąć :kjk:

Ostatnio zmieniony śr mar 03, 2010 10:01 pm przez paulina1, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

też mam drzewa :lol:
http://wiola013.posadzdrzewo.pl
http://u85.posadzdrzewo.pl

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Fajne to podlewanie :D też podlałam :D

Laser to niestety dość spory wydatek- za komplet pachy plus bikini zapłaciłam 350zł. Ale biorąc pod uwagę moje kompleksy na tym punkcie w trakcie wizyt u gina uważam, że forsa warta swego. Dobrze, że mamy z M osobne konta, bo by mnie chyba z domu wygnał za trwonienie majątku małżeńskiego ;)

Daga mąż marnotrawny wraca w piątek- i dobrze, bo ja tu potwornie stęskniona :puk:

Dobrej nocy babeczki, jutro spodziewam się większej weny, a tymczasem wędruję do łoża :dada:

Obrazek

--------------------
IMPOSSIBLE IS NOTHING
--------------------
['] ['] ['] ['] ['] (2007- 2011)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Komplet to znaczy jeden raz paszki i jeden bikini?? Bo pisałas ze trzeba powtórzyc ze 3 razy czyli razem około 1050 :?: :!: Dobrze rozumiem :?:

Ostatnio zmieniony śr mar 03, 2010 10:35 pm przez paulina1, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ajsi ale to trzeba powtarzać? czy to cena końcowa? :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jeśli chodzi o laser, to jest to raczej cena za jedną sesję. Czasem wystarczą 3 czasem nie :wink: Ja marzę o takiej depilacji i kiedyś sobie zafunduję jak wygram w totka :lol: W sumie chciałabym tylko bikini, bo pachy depiluję depilatorem i przez tyle lat, że zostały mi tam dwa włoski na krzyż. Kiedyś woskowałam okolicę bikini, ale niestety zaczęły mi wrastać włosy i wróciłam do maszynki :? To musi być super nie przejmować się ubierając bikini...

Paulina
współczuję wizyty u dentysty, ale mus to mus, szczególnie jak planuje się dzidziusia. Ja myślałam, że po karmieniu piersią mam w buzi kopalnię i jak umawiałam się do kolegi dentysty to naumawiał mnie na kilka wizyt, a jak otworzyłam u niego buzię to zaczął się śmiać. Miałam dwa małe ubytki i kamień do zdjęcia :lol: Zdziwiłam się, bo byłam też jakiś czas na diecie bezmlecznej, a jednak tak mocno mi się zęby nie popsuły. No ale przed ciążą miałam zrobione na cacy... Teraz też muszę się umówić :roll: Najtrudniej się zebrać, no i wiadomo dentysta kosztuje majątek, wolałabym laserową depilację hahaha :lol:

Ostatnio zmieniony śr mar 03, 2010 10:48 pm przez nusia83, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nusia no super naprawde , tylko zastanawiam sie jak daleko taki laser moze sięgać bo mój lubi takie bardziej wydeplowane :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

paulina no właśnie do końca się nie orientuję jak oni to liczą. Ja też najbardziej byłabym zadowolona z brazylijskiej, ale zadowoliłabym się nawet tym, by nie było włosków tam gdzie najbardziej widać, resztę załatwiłabym woskiem lub maszynką :wink: Wiadomo tu nie chodzi tylko o włosy, ale też o podrażnienia :?
A jak tam starania ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dzień dobry!

najpierw zmierzyłam temp. dziś rano - 36,7 stopni --- czyli jednak spadła

dla zaspokojenia swojej i waszej ciekawości zrobiłam .... wg. intrukcji z porannego moczu - wynik ujemny

tylko mnie ta moja miesiączka trochę wybija z rytmu .... 2 dni krwawienia potem noc z 2dc/3dc bez krwawienia, cały 3 dc bez krwawienia a tu ci wieczorem 3 dc znów poleciało - plamienie. :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
2 żółte kartki

dzięki za podlewanie drzewka ;) kliknijcie codziennie jak wam sie uda.

Fiolka podlane! ;)

pozdrawiam was
i miłego dnia życzę

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nusia staranka, jakoś przestalismy na to zwracac uwage :lol: co będzie to będzie :) się zobaczy w kazdym razie do owulki się działo :wink:

Meduzka bardzo dziwne masz te plamienia :( nie chcesz zasiegnąc opini gin. :?: albo chociaz zasięgnij opini na jakimś forum ze specjalistą

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dagmara nawet gdybyś teraz zaszła w ciążę, na pewno wszystko będzie dobrze. Los czasem wie co robi, nie martw się na zapas. Pewnie teraz będziesz siedzieć jak na szpilkach :wink:

miłeczka
postaram się podlewać drzewko. A możesz mi napisać o co w tym chodzi, bo nie chce mi się czytać na stronie :oops:

meduzka2
takie plamienia mogą być spowodowane zaburzeniami hormonalnymi, a mogą też się pojawić w ciąży więc na dwoje babka wróżyła. Gdyby do tygodnia po terminie spodziewanej @ testy wychodziłyby negatywnie poszłabym do lekarza.

paulina wrzucenie na luz jest najbardziej owocne w skutki. To są najlepsze "starania" :) Wg suwaczka zostało Ci tylko 6 dni do terminu kolejnej miesiączki. Kiedy zamierzasz testować :?: Ty z tych cierpliwych, czy niecierpliwych ? :lol: Podawaj datę to Cię do tabelki wstawię :P:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Drzewka podlane :D

Ta depilacja laserem tez by mnie interesila, kurcze tylko mam bardzo wrazliwa skore i nie wiem jakby to bylo. Mi nawet po goleniu sie czasami robia ogniska zapalne, nie mowiac o denerwujacych ciemnych punkcikach mimo, ze nie mam poludniowego typu urody. Juz mi dermatolog masc przepisal, zebym mogla smarowac, bo czasami az wybroczyny sie robia i jak tu wygladac na ludzi. Zazdroszcze tym co nie maja z tym problemu i moga sobie golic czy woskowac bez podraznien :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Silvie ja tez mam delikatną skóre, choc karnacje mam w miarę sniadą, jak robiłam bikini woskiem to zawsze robiły mi się wylewy podskórne nieraz nawet jeden taki wylew miał 5 cm szerokosci wiec to sporo i nie ukrywam ze taki laser wiele by pomógł :)

Nusia ja naleze do tych cierpliwych, przy pierwszym staranku test robiłam jeden dzien po spodziewanej @ i zawsze negatywny a na drugi dzien dostawałam @, kiedy zaczełam to brac na luz i nie testowałam okazało sie po jakims czasie ze mam mdłosci i bolą mnie piersi, a kiedy po raz pierwszy zwymiotowałam dopiero zrobiłam test i był pozytywny :D Wpisz mi tescik na 15 marca ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam się i ja :)

Dziewczynki drzewka podlane !! :):) ja właśnie kombinuję jak link wleić do mojego....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ooo ale sie rozpisałyście :lol:
w weekend cicho a w tygodniu pełną parą życie na forum się toczy :wink:
a ja podziębiona byłam, w kościach mnie łamało i te mdłości :shock: aż test zrobiłam - negatywny i dobrze bo bym się denerwowała, leki jedne, drugie, alkohol (bo imprez trochę w lutym było). No ale dziś pogoda ładna dzieuszki szykuja się na wiosnę bo temat nr jeden depilacja :wink:
ahh no i las nam rośnie coraz więcej drzew do podlewania :lol:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Tak , to prawda wiosenne tematy się zaczynają.... :):):)

To moje male drzewko:)

http://surykatka1.posadzdrzewo.pl

Dziękuję z góry za pomoc w jego wzroście :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hejka :)

Wczoraj nie miałam czasu aby do Was tu zajrzeć, nawał pracy mnie przysypał.

Do dentysty to i ja muszę się wybrać, ale po sztucznego zęba, bo mi się posypał, z połowy zęba zeszło mi szkliwo. A już 3 razy miałam go robiony.

Drzewka podlane :)

Nusia mi możesz wpisać testowanko na 1 kwietnia.

Silvie ja też mam takie problemy, dlatego zaczęłam używać kremu z veta. Żadnych maszynek nie mogę, bo zawsze pełno "pryszczyków" z ropą. Wosku nie próbowałam, tchórz jestem a to pewnie boli.

Meduzka zgadzam się z nusią, takie plamienia mogą być spowodowane hormonami, najlepiej iść do gina i zrobić badania.

Paulina luz przynoszący 2 kreseczki to i ja znam :) Ja się zorientowałam dopiero jak mi się ponad tydzień @ spóźniała, wtedy dopiero test kupiłam. Teraz też postanowiłam dopiero przy spóźnianiu kupować.

Dagmara przyszedł mi ten katalog i jak zaczęłam wybierać wyszło mi 3000 zł, bo cięciu 2000 zł. I jak ja mam coś wybrać jak mi się wiele podoba :(

Lecę, bo muszę poprawki na stronce zrobić.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Też testów przed czasem już nie robię ;)

Tylko szkoda, że luz (a wiele razy taki był) jednak nic mi nie przyniósł :roll: ;)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3701 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 186  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]