Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 11:36 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 2002  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

niepewna121 pamiętaj, że taka temperatura utrzymuję się od owulacji aż do @. A co do śluzu może dni płodne się kończą i zaczynają niepłodne? Hmmm... dziwna sprawa bo śluz płodny jest przejrzysty :? Mam nadzieję, że to dzidzi robi psikusa :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasia0387 pisze:
niepewna121 pamiętaj, że taka temperatura utrzymuję się od owulacji aż do @. A co do śluzu może dni płodne się kończą i zaczynają niepłodne? Hmmm... dziwna sprawa bo śluz płodny jest przejrzysty :? Mam nadzieję, że to dzidzi robi psikusa :P

Szczerze mówiąc to nie wiem jak to jest z tą temperaturą bo nigdy jej nie mierzyłam. Dzisiaj jakoś tak mnie wzięło wyjątkowo. Moje cykle wahają się między 27-30 dni więc dni płodne powinny się już skończyć nawet jeśli wziąć pod uwagę 30 dniowy cykl. A poza tym tak jak mówisz śluz płodny jest przejrzysty, a ten mój był/ jest biały, kleisty, ciągnący się. Już sama nie wiem co o tym myśleć.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

niepewna121 poczekamy jeszcze parę dni i może się coś wyjaśni :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasia0387 pisze:
niepewna121 poczekamy jeszcze parę dni i może się coś wyjaśni :)

Albo dostanę @. Albo zrobię test. Zobaczymy. Tylko przez te parę dni dostanę kuku. Chyba za dużo o tym myślę. :/

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

niepewna121 pisze:
Albo dostanę @. Albo zrobię test. Zobaczymy. Tylko przez te parę dni dostanę kuku. Chyba za dużo o tym myślę. :/

Doskonale Cię rozumiem :D Też wariowałam i znając życie po kolejnych staraniach też będę wariowała :D Takie już jesteśmy :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasia0387 pisze:
niepewna121 pisze:

Doskonale Cię rozumiem :D Też wariowałam i znając życie po kolejnych staraniach też będę wariowała :D Takie już jesteśmy :wink:

A tyle sobie mówiłam, że nie będę o tym myśleć żeby się nie zadręczać. A i tak myślę.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Bo inaczej nie da rady. Ja do tej pory nie śpię po nocach bo caly czas myśle o dziecku...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a ja dzisiaj dziewczyny bylam u lekarza.
i jestem w 5tygodniu ciąży :D :D :D
musze dbac bardzo o siebie gdyz zazywam leki poniewaz mam nadscisnienie tetnicze.
ale jestem pod okiem lekarzy takze bedzie dobrze :) :) :)
za 2 tygodnie nastepna wizyta :)
a w poniedzialek lece na badania krwi itd.
trzymajcie sie kobietki :) :) :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wymiotuje po posilkach czesto mnie mdli mam wzdety brzuch i mam strasznie bolesne sutki i zmienily kolor. Leci mi dziwny sluz. I drazni mnie dym papierosowy.A pale od dawna. Duzo jem. Ponad dwa tygodnie temu kochalsmy sie z moim chlopakiem bez zabezpieczenia i do konca. Bylam 3 moze 4 dni po okresie, boje sie ze jestem w ciazy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jejku, to znowu ja. Czuję, że nie jestem i wiem, że byłoby to niemożliwe, a jednak momentami ogarnia mnie taki strach przed ciążą, że żołądek boli mnie tak, jakby mnie ktoś mocno uderzył, nie mogę jeść przez to i w ogóle schizuję :( ja chyba oszaleję

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Moja przyjaciółka miesiąc temu mi powiedziała że zaczynają z chłopakiem starania o dzidziusia,że odstawia hormony i tak kalukuje że po wielu próbach za pół roku może zajdzie:D

I co ?? Wczoraj do mnie dzwoni,że w ciąży jest!!!!!!

HAHA-będę ciocią:P
To czemu u Was dziewczyny tak długo to trwa??:D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

RuDa102 po odstawieniu najłatwiej zajść w ciąże :D Bo jajeczka produkowane są hurtowo :D U mnie to trwa dopiero 1 cykl. Bo tabletki odstawiłam 13 czerwca. Teraz tak sobie myślę, że ten 1 cykl może był bezowulacyjny.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam wszystkie mamusie te kochające juz i te pragnące pokochac dzidzie :P dokladnie 19 marca straciłam 8tc :cry: minelo zalecone 3-mące zaczelismy sie starac @ mialam 29czerwca koniec 5 lipca i od tego dnia ciezko pracowalismy codzienie :P od 19 lipca boli mnie dol brzuszka jem jak szalona w ciągu 2 dni przytylam 1.5kg :!: nie lubialm nabialu teraz tylko jogurt mleko owoce i serek z pomidorkiem i tak od tygodnia lodówka łazienka(duzo sikam) i kanapa mam taką sytuacje ze nie musze pracowac :P tempereatura najnizsza 37.2 najwyzsza 37.8 mierze rano test na razie negatywny byalm u lekarza z tymi bolami powiedzial moze wczesna ciaza,moze pozamaciczna bo usg nie wykazalo..myslicie ze cos nie tak czy mialo prawo nie wykazac p.gin stwierdzila ze moze 3tc chyba jeszcze nie widac wtedy na usg??teraz to chyba najdluzszy moj weekend w życiu!! jak jutro ta @ przyjdzie chyba mnie cos trafi :twisted: aha piersi mnie nie bolą jak przy pierwszesj ciąży ale wieczorkiem widac wyraznie tez żylki boli mnie podbrzusze takie lekkie skurcze czasami i kłuje mnie raz lewy raz prawy jajnik mam nadzjeje ze dzidzia tam sie melduje jak myslicie? :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mam pytanie jak myślicie czy może to być ciąża. A więc okres miałam ostatnio 5 lipca. Cały cykl trwa zazwyczaj 29 dni. Kochaliśmy się 20 lipca z moich chłopakiem bez zabezpieczenia chwile. Wcześniej miał jeden orgazm to było z prezerwatywa. Później chcieliśmy jeszcze jeden i właśnie wtedy było bez ale nie skończył we mnie. Wiem, że jemu zawsze wylatuje coś przed. Od jakiś paru dni mam zmienne nastroje, gorączkę, oddaje mocz raz na godzinę albo i dwa, mam podwyższoną temperaturę, boli mnie głowa, zmęczona jestem i mam uczucie że ciągle chce mi się spać. Nie wiem czy to moje przewrażliwienie czy to może właśnie to?

Ostatnio zmieniony sob lip 28, 2007 1:47 pm przez jina, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Chyba jakis chochlik Ci sie wkradl w liscik bo przynajmnje ja pierwszy raz w zyciu słysze zeby okres trwał 29 dni :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jina pisze:
Mam pytanie jak myślicie czy może to być ciąża. A więc okres miałam ostatnio 5 lipca. Cały cykl trwa zazwyczaj 29 dni. Kochaliśmy się 20 lipca z moich chłopakiem bez zabezpieczenia chwile. Wcześniej miał jeden orgazm to było z prezerwatywa. Później chcieliśmy jeszcze jeden i właśnie wtedy było bez ale nie skończył we mnie. Wiem, że jemu zawsze wylatuje coś przed. Od jakiś paru dni mam zmienne nastroje, gorączkę, oddaje mocz raz na godzinę albo i dwa, mam podwyższoną temperaturę, boli mnie głowa, zmęczona jestem i mam uczucie że ciągle chce mi się spać. Nie wiem czy to moje przewrażliwienie czy to może właśnie to?

Kochana zaduzo myslisz wyluzuj :lol: :lol: :lol: :lol:
z dniami plodnym napewno trafilas :wink: ale 8 dni od zdazenia to na BANK zawczesnie na jakiekolwiek objawy ... :? :? :?
ale trzymamy kciukasy :wink: :wink:

i sadze ze chodzilo ci ze cykle masz co 29 dni prawda :lol: :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Tak o to mi chodziło, ale nie daje mi spokoju to, że tak często oddaje mocz.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jina pisze:
Tak o to mi chodziło, ale nie daje mi spokoju to, że tak często oddaje mocz.

kochanie jak sie czegos bardzo pragnie (a mam wrazenie ze przynajmniej ty chcesz ) i sie o tym naczytasz potem zaczynasz bacznie siebie obserwowac :lol: :lol: i zauwazac cos co na codzien jest normalne tylko kiedys nie zwracalismy na to tak uwagi :wink:
wiec moze poprostu czekaj na rozwoj wydazen :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No nie pragnę tego tak bardzo ani ja ani mój chłopak, i przedtem raczej rzadko oddawałam mocz.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czy zawroty glowy moga byc wynikiem ciazy?Jej mam tak straszne zawroty glowy ze ledwo chodze,robilam bardania i wyszly ok.Poza tym mam niemilosierny bol piersi a do okresu jeszcze 9dni...Wiem,wiem znow sie wkrecam :lol:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 2002  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]