Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 11:56 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3701 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 186  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja też się żegnam, wykąpana i pachnąca :im: i tylko chłopa w domu brak- niech już wraca z tych nartek, będzie używany, że hej!
Do jutra dziewczyny :papa:

Obrazek

--------------------
IMPOSSIBLE IS NOTHING
--------------------
['] ['] ['] ['] ['] (2007- 2011)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Witam wtorkowo :)

U nas sino, buro i ponuro, wieje wiatrzysko, że przez zamknięte okno słychać, pada deszcz. Nici z dzisiejszego spaceru.

Obrazek

Aniołki moje kochane: [**]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć dziewczyny :)

Wpadłam się przywitać:)

Mam już nowy komp, więc nie męczę się z laptopem... :)

U mnie też pogoda do d.... , poza tym mam wodę w piwnicy ;( a przede mna ciężki dzień w pracy, jakoś nie mogę się ogarnąc ostatnio... o sprzątaniu nie wspomnę , bo mam remont w domku... a co najlepsze prasowanie leży w szafie co by mnie nie drażniło.... sory że tak marudzę, ale jestem przed @ więc chyba to znp..

Ajsi wcześniej przeczytałam, że jesteśmy identyczne pod kątem wzrostu i wagi, ale widzę że masz suwaczek z wagą, stosujesz jakąś dietę??? bo mi to wcale nie wychodzi, a przydało by się trochę schudnąć... uff... póki co, ograniczyłam się do ciemnego pieczywa, sporadycznym sięganiu po słodycze, i w poście nie piję wcalę alkoholu...

Pozdrawiam Was wszystkie, a co z a_n_i_ą testowała czy nie ???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aniak tak, jestem na diecie proteinowej Dukana- bez tego nie dałabym rady schudnąć, bo ja kolosalny łasuch jestem, uwielbiam słodycze :je:
Muszę mieć reżim i odgórne zasady, łatwiej jest mi wtedy wytrwać. Duzo daje mi też mąż, który odchudza się razem ze mną i wzajemnie się dopingujemy, a nawet konkurujemy, kto ile zrzucił i jak szybko :heh:
Mamy przywieszoną tabelkę na wewnętrznych drzwiczkach od szafki w łazience i dwa razy dziennie się ważymy, a wyniki wpisujemy do tabeleczki :lol:

Dzisiaj w nocy kiepsko spałam, obudziłam się o 4.30 z pełnym pęcherzem i leciałam siku, a potem nie mogłam zasnąć : :twisted:

Obrazek

--------------------
IMPOSSIBLE IS NOTHING
--------------------

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ajsi no to super że tak razem się podjęliście diety.u nas to mój m jest od wczoraj znów na diecie ale pewnie przetrwa ze dwa tygodnie...
a ja jestem rzeczywiście przed owu,ufff,odetchnęłam,bo suchoty sie skończyły :lol: domyślam się ze będzie za 2-3 dni.poprzestawiały mi się cykle,teraz pewnie będę mieć ze 32 dniowy...
staranka raczej rozpoczniemy od lipca ale mimo tego to i tak będziemy kusic los :lol: a w tym miesiącu owu z lewego jajnika bo czuje jak się pęcherzyk rozpycha :wink:
tyle sie nauczyłam od Was wszystkich na temat własnego ciała ze moglabym wykładac w szkole :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Expert

Testowanko 11 marca, cykl starań 5, uprzejmie proszę o wpisanie do tabelki.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Daga ja tez mam owu z lewego :) idziemy łeb w łeb :)

Obrazek

--------------------
IMPOSSIBLE IS NOTHING
--------------------

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ajsi bylam przez troche na tej diecie ale zrezygnowalam bo ja nie moge sie oprzec normalnemu jedzonku....w sensie mieska z sosikiem....i takich zwyklych potraw....za to slodycze, chleb, ziemniaki i cukier odstawilam :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wiem Enja, podczytywałam Cię wczoraj na innym wątku :bbb:

No ja się trzymam, mąz dopinguje i nie mogę przestać ;)

Obrazek

--------------------
IMPOSSIBLE IS NOTHING
--------------------

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam :D

Dawno mnie nie bylo, ale moze sie zalapie na fasolke wiosna lub latem. Dzis bylismy pierwszy raz w klinice, jak dobrze pojdzie do ICSI mozemy podchodzic w kwietniu, najwyzej jak cos to w nastepnym cyklu. Kurcze znowu mam nadzieje na zastanie mamusia :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Silvie cieszę się bardzo!!!!! Nareszcie mam kogoś do pary :cmo: Moje ICSI też w kwietniu, no chyba, że w czwartek dowiem się czegoś innego podczas wizyty u gina :roll:

Na wątku o in vitro właśnie wczoraj jedna dziewczyna dowiedziała się, że jest w bliźniaczej ciąży...... :D Też tak chcę :D

Obrazek

--------------------
IMPOSSIBLE IS NOTHING
--------------------

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Silvie, hej! :D Super wieści :)

A ja się trzymam ładnie diety, a Castagnus co robi? Powoduje, że codziennie o 100 gram więcej ważę :shock: Co by było, jakbym się nie pilnowała?! :roll:

Ktoś tu pytał mnie o badania: mieliśmy zaplanowaną wizytę w styczniu w klinice, ale niestety pieniądze nam się wykruszyły i dopóki nie staniemy znowu na nogi to nic się nie rusza w tym kierunku. Jednakże jak tylko się odkujemy, to biegiem do kliniki...

Więc póki co, to jestem tu i mam nadzieję, że zdarzy się jakiś naturalny cud :roll:...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ajsi mi tez marza sie blizniaki, az sie wzruszylam jak czytalam o jej blizniaczkach, moze jakby mi sie udalo w kwietniu przystapic do zabiegu to wypadaloby to pod koniec miesiaca. :D
W tym roku w sierpniu beda cale dlugie 4 lata czekania na dzidzie

Aseret powinni wprowadzic bezplatne badania, albo chociaz czesciowo refundowane, wkurzajce to jest, bede trzymac kciuki za was :D

Za wszystkie inne starczki tez trzymam kciuki, musi sie udac :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Silvie pisze:
W tym roku w sierpniu beda cale dlugie 4 lata czekania na dzidzie

Kochana, aby się udał jak najszybciej zabieg i byś tych 4 lat doczekać nie musiała :D

Ja mam nadzieję, że nie doczekam 3 lat, że jednak się uda... :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzieki :D
Moze w 4 rocznice staran bede mogla sie cieszyc juz ciaza :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No ja nie chcę nic mówić, ale u mnie zabieg przypadnie w okolice moich urodzin- i chcę tego najpiękniejszego prezentu urodzinowego najbardziej na świecie......

Obrazek

--------------------
IMPOSSIBLE IS NOTHING
--------------------

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ajsi to ci zycze z gory takiego prezentu urodzinowego, to by bylo super :D

Aseret mam nadzieje, ze nie bedziesz musiala czekac na dzidzie do 3 rocznicy, kurcze widze, ze tez dlugo sie starasz, z calego serca zycze ci fasolinki :D

A mnie nosi po domu, usiedziec spokojnie na miejscu nie umiem, mialam sie odchudzac, ale teraz mi wszystko jedno, byle fasolka byla, a potem sie bede martwic kilogramami. Moja kuzynka w zeszlym roku zaczela sie odchudzac i zaliczyla w drugim miesiacu odchudzania wpadke, niedawno urodzila sliczna Karolinke, wiec kto wie, moze to tez moze pomoc :wink: :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja się zaczełam odchudzać, albo inaczej zdrowiej odżywiać 8) Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej :)

U nas też dziś ponuro było i wiało. A ja od rana jakaś taka rozdrażniona byłam, obudziła mnie zgaga, potem doszły mdłości, potem ból głowy. Już lepiej, a i już wiem czemu tak się czułam.

Nusia możesz mi wpisać w tabelce 2.03 @ :(

To już był 4 cykl, teraz zaczniemy 5. Mam tylko wielką nadzieję, że nie będzie to znowu 42. No ale w sumie nie mam się co dziwić, co miałam owulkę, a była 2 razy to syn do 3 nie spał :P

Co do odchudzania to i ja zaczęłam, na razie zaczynam od wyeliminowania słodyczy i zmniejszenia "racji" żywieniowych.

aniak nie tylko ty masz taki dzień, jutro będzie lepiej. A do piwnicy to u mnie bez kajaka nie da rady, bo wody po uda.

Ajsi masz super, że masz z kim chudnąć, u mnie niestety tak się nie da bo mąż chudy i powinien przybrać na wadze, ale obojętnie ile zje i tak nie przybiera.

Dagmara życzę owocnego kuszenia :)

Silvie trzymam kciuki, aby wszystko się udało i abyś już w kwietniu cieszyła się 2 kreseczkami :)

Aseret cuda się zdarzają więc trzymam kciuki aby i Tobie się zdarzyło :) a powinni to refundować w całości, tyle kasy co miesiąc zabierają, a tu jeszcze trzeba płacić za wszystko.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam się wieczorowo dziewczynki, wpadam tylko na chwilę, bo pożyczyłam sobie dzisiaj film na dvd- Moja wielka, grecka wycieczka- i zarykuję się tu w samotności jak głupia :) Super film, polecam z całego serca!

Misuchatek że też ta wredota @ się przyczłapała :evil: ale jak to sobie zawsze powtarzam- nowy cykl, nowe nadzieje :) głowa do góry!

Przepraszam, wracam do filmu :oops: nie gniewajcie się :oops:

Obrazek

--------------------
IMPOSSIBLE IS NOTHING
--------------------

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3701 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 186  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]