Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 8:26 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3701 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 186  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja chodze na spacery z wózkiem, ale my to mamy "terenówkę" ;) i nie straszy nam snieg ani błoto, czy nierówne chodniki... :D

Paulina Beata to ma chyba dwa suwaczki dla jednego dziecka, tylko jeden pokazuje wiek a drugi odlicza czas do nastepnych urodzin :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Paulinko Pasia ma rację co do suwaczków. :wink: Mam jedną córeczkę i 2 aniołki.

Ostatni raz byłam na spacerze ponad 2 tygodnie temu. Wzięłam małą na sanki, ale lawirowanie po górach i dolinach nieodśnieżonych chodników skutecznie mnie zniechęciło, bo tylko się naszarpałam.

Od poniedziałku jestem na urlopie, to mam nadzieję, że sobie nadrobimy.

Obrazek

Aniołki moje kochane: [**]

Ostatnio zmieniony pt lut 19, 2010 10:56 am przez Beata_26, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Pasia dzieki za wyjasnienie :lol: ja niestety mam wózio z malenkimi kółeczkami :?

Beata przykro mi z powodu dwóch aniołków, nie potrafie sobie nawet wyobrazic takiej straty, a na spacerkach faktycznie malutko byłaś. Jak wyglądam za okno to chyba faktycznie idzie wiosna, spod sniegu zaczyna juz wystawac ziemia i chodniki :D WIęc pewnie teraz nadrobisz ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Paulina ;)

u mnie tez roztopy...

My mamy x-landera X1, i naprawdę się super sprawdza :D mieszkam na peryferiach i z góry było wiadomo ze bez dużych kól i amortyzatorów się nie obejdzie, bo chodnikow niewiele za to wertepy, no i w zimie nikt nie odśnieża... :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Paulinko dziękuje.

Oj u nas zanim śnieg stopnieje, to pewnie koniec kwietnia nastanie :lol: Na podwórku prawie metr leży :?

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

beatko cieszę się, że wracasz :D

paulina
jak tam popijasz siemie ? Ja zaczęłam wczoraj. A teraz zapomniałam sobie kupić, a mam resztkę, więc będę musiała jeszcze dzisiaj wyskoczyć.

No a ja sobie ponarzekałam i chwilę po tym jak napisałam, że nie będę się szarpać z wózkiem przypomniało mi się, że miałam donieść legitymację ubezpieczeniową do szpitala, bo ostatnio na wizytę nie wzięłam :evil: Dzisiaj ostatni dzień wiec zapakowałam małą do wózka i pojechałam. Nie jest już tak źle, bo faktycznie śnieg szybko się topi, ale są miejsca gdzie trzeba się trochę pomęczyć, żeby przejechać, bo zalega mnóstwo śliskiej, ubitej chlapy :?
Ja nie mam typowo terenowego wózka, ale jestem z niego zadowolona. Radził sobie na plaży, a po śniegu też jakoś dawał radę jak trzeba było. U nas ze spacerkami ostatnio było skromnie, bo albo były trzaskające mrozy, że jak już wychodziliśmy to dosłownie na chwilę, a potem mała się rozchorowała :( A dzisiaj pogoda piękna mimo chlapy :D Cieplutko i czuć powiew wiosennego powietrza :sw:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mówili dzi w DDTVN że mróz jeszcze wróci :evil:

Nusia zrobiłam sobie siemie i stoi, mało apetycznie wygląda, ale najpierw wypije aspirin c pozniej siemie :lol: zobaczymy jakie beda skutki, mąz wraca jutro w nocy wiec wypróbuje :D jego cudowne działanie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

paulina a masz mielone czy w ziarenkach ? Gdyby nie pesteczki ja bym tego nie ruszyła :lol: No a zmiany możesz poczuć dopiero po jakimś czasie.

A mój K. prawdopodobnie wyjeżdża w delegację od wtorku do czwartku, to będzie od 10-12 dnia cyklu. Raczej nie ma szans na owu w tym czasie, będziemy się sobą mocno cieszyć przed i po wyjeździe :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dziewczyny!!

dalej nie dostalam @ :roll: nie wiem o co biega, ostatnie 3 cykle trwaly po 25, 26 i 25 dni, a dzisiaj jest juz 28 :roll:

pochlastam sie przez te przedluzone cykle :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

mielone mam, na opakowaniu jest napisane ze mozna mieszac np z mlekiem, owocami, wtedy nie było by juz takie złe :D Mój wciaz wyjezdza na pare dni, na tydzien, dwa a nawet czasami na 3 tygodnie wiec musze korzystac poki jest i przytlulamy ile wlezie, mam takie przeczucie ze uda ise szybciej niz za pierwszym razem.

NUSIA a ty jak długo sie starałas o małą, a moze w ogole sie ie starałas :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Nusiu to się będzie działo. Najlepsze są takie powroty :wink:

Salma może powtórz test. Mam nadzieję, że wredna małpa nie przyjdzie.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

i ja się melduję na wiosennym wąteczku :)
dobrze że ten śnieg już topnieje....będzie można w szpilkach pochodzić :lol: i płaszcz do szafy schować.
właśnie wcinam pyszny placek,kupiłam rano 70 dkg i pewnie znów sama zjem :lol: piękne to to że się je i chudnie po tych hormonach :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

paulina z mała udało się w pierwszym cyklu staranek.

Dagmara jak ja bym chciała jeść i chudnąć :lol: Wczoraj wzięłam się wreszcie za streching, bo oponka po zimie masakryczna. Wyglądam gorzej niż rok po porodzie :oops: A jutro mam imprezę i nie mam się w co ubrać, więc czekają mnie dzisiaj zakupy, a ja tego nie lubię, bo się zdecydować na nic nie mogę :roll:

beata z tymi powrotami to prawda :D Przed ślubem mieszkaliśmy 300 km od siebie i widywaliśmy w weekendy, święta, 3 miesiące przerwy semestralnej itp. i mimo że czasem rozłąka była nie do zniesienia, to za to jak się spotykaliśmy :twisted: :fkf:

salma mam nadzieję, że @ Cię nie nawiedzi i zapoczątkujesz uśmieszki w naszej zielonej, wiosennej tabelce :D Powtórz może jutro rano test. Mocno zaciskam kciuki !!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hejka :)

I ja się dzisiaj melduję :)

Po tym wczorajszym spacerku do skarbówki całe bicepsy mnie bolą :?
Nie mogłam iść stroną gdzie było odśnieżone, bo kurcze sople na pół metra wisiały, a druga strona to same wertepy :x Zastanawiam się za co Ci dozorcy biorą kasę, skoro nic nie robią.
No i dzisiaj miałam iść na zakupy, ale nie idę, bo przez te wertepy poluzowało się jedno kółko w wózku i znając mojego pecha pewnie by odpadło. Sama bym to naprawiła, ale mąż zrobił "porządki" w narzędziach i nic nie umiem znaleźć.

Tak poza tym to jak na razie mój syn dzielnie znosi ząbkowanie, przebija się po mału 2 ząbek, a on rozweselony :)

Beata witamy :)

Salma popieram powtórz test, bo mógł wcześniej po prostu nie wykryć. I trzymam kciuki aby @ nie przyszła.

Dagmara normalnie Ci zazdroszczę, u mnie to się od razu odkłada. Ale coraz więcej ruchu mam przy małym, więc może jakoś się pospala :)

Z wózków miałam tritona z titi, ale gondola mała i Rafałek mając 4 miesiące wyrósł, a spacerówka do d... bo miękka i dziecko się zapadało. Więc kupiliśmy spacerówkę silver cross jest podobna do xlandera. I sprawdza się całkiem dobrze.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wydaje mi sie jednak ze to moj organizm robi mnie w konia.. :evil:
robilam test jakos godzine temu i jest 1 kreska. nie wiem tylko co z tym @

No przeciez nie moze byc wszystko dobrze :evil:

za to objadam sie slodyczami :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

salma lepiej zrób z porannego moczu. Mi pozytyw wyszedł z porannego moczu dopiero 4 dni po terminie spodziewanej @. Wszystko jest możliwe :D

misuchatek oby wszystkie ząbki tak wychodziły !!! U nas na początku było ok, ale potem zaczęły się rewelacje w postaci gorączek, biegunek itp :? A jeszcze 4 trzonowce nas czekają :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nusia83 pisze:
salma lepiej zrób z porannego moczu. Mi pozytyw wyszedł z porannego moczu dopiero 4 dni po terminie spodziewanej @. Wszystko jest możliwe :D

a robilas tez wczesniej?? to znaczy w dniu planowanej @ albo dzien, 2 po??

a i nusia zrob sobie suwaczka dla swojej coreczki!! :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

salma na pewno robiłam wcześniej, bo testowałam jak zwariowana :oops: :wink: Aż w pewnym momencie dostałam opr od męża, że szaleję hahaha :lol: Suwaczek zaraz wybiorę :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam. Po pierwsze mam zły humor bo robiłam zdjęcie rtg szczęki i będę chyba musiałą usówać wszystkie ósemki :?

Poza tym nic już nie rozumiem. Temp. moja utrzymywała się na 36.7, rano dziś zmierzyłam i bylo 36.2, a przed chwilą znów zmierzyłam i jest prawie 37 :roll: testy owulacyjne ciągle z blada kreską. No ja juz nie wiem co myśleć :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Fiolka, rzuc te testy w kat, i wykorzystuj meza ile wlezie!! :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3701 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 186  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]