Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 10:28 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1956 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 98  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Kika owu miałam w 16 dc, czyli...2 lipca, jutro byłby 27dc, czyli jutro 12 dzień po owulce

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no to faktycznie, duża szansa, że wyjdzie jeśli jesteś w ciąży, ale wolałabym testować z Tobą w środę-- chociaż sama wiem, że nie da się wytrzymać-- 3mam kciuki gorąco za to

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kika a Ty też tesujesz w środę???
To może faktycznie poczekam do środy :D Zawsze raźniej ;)
W środę o 10 będę w pracy i już będę znała wynik.

Niepokoi mnie jedna rzecz-przedwczoraj wyszła mi mała 'gulka' na wargach sromowych :oops: Boli przy chodzeniu, nie wiem czy się zacięłam podczas golenia, czy to opryszczka :( Boję się, że w razie ewentualnej ciąży jej zagrozi :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mnie jak włosy wrastają to robi się taka gulka

ale jeśli faktycznie ciąża w grę wchodzi, to powinno się wszystko wyeliminować, bo to wszystko zagraża ciąży zwłaszcza w tym momencie

tak w środę testuję, no muszę coś ze sobą zrobić, przecież nie mogę tak wydłużać sobie cykli, żal mi czasu :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam poniedzialokowo :)

pinka jakbym mogla zapomniec ?? !!\ :)

kasu i kika zdecydujcie sie wkoncu heh bo ja jestem bardziej ciekawska niz wy :aa:

ja nie wiem o jakiej gulce mowicie :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nie wiem o jakiej mówi kasu ale ja mówię o czymś co wygląda trochę jak pryszcz, tyle, że jest wyraźnego okrągłego kształtu i pojawia się u mnie w okolicach intymnych zaraz po tym jak od golenia włos mi wrasta, a miewam to dość często :? :lol: taka wesoła przypadłość

ewell ja jestem tak cholernie ciekawa, że już z siebie wychodzę, wkurza mnie, że testy nie wychodzą, bo mam napęczniałe piersi i w macicy takie dziwne uczucie, jakby mrówki a czasami jakby ktoś mi tam balon wsadził i go nadmuchiwał, dlatego boję się, że jestem w ciąży, a testy nie wykrywają bo to ciąża pozamaciczna, człowiek głupi to wszystko wchodzi do łba, a ja już straciłam 3 kruszynki więc siłą rzeczy spodziewam się po ciążach wszystkiego :roll: :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

aaa o takich ala pryszczach mowicie ??

to normalne ja tez to mam jak sie gole to dlatego wyskakuje bo mamy wrazliwa skore w tym miejscu mi nawet na nogach to wyskakuje ja mam wszedzie wrazliwa i do tego alergikiem jestem :(

musicie kupic sobie cos nie wiem czego uzywacie :) do wrazliwej skory i zeby bylo duzo napienione :)

kikus
nie wiem co ci takiej sytuacji powiedziec :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Obrazek

Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić. Więc któregoś dnia zapytało Boga:
- Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem takie małe i bezbronne?
- Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla ciebie. On będzie na ciebie czekał i zaopiekuje się tobą.
- Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym?
Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do ciebie każdego dnia. I będziesz czuł jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy.
- A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie?

- Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielką cierpiwością i troską będzie uczył Cię mówić.
- A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą?
- Twój anioł złoży twoje ręce i nauczy cię jak się modlić.
- Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni?
- Twój anioł będzie cię chronić, nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem
- Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Cię więcej widział.
- Twój anioł będzie wciąż mówił tobie o Mnie i nauczy cię, jak do mnie wrócić, chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej ciebie.

W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało:
- O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć powiedz mi, proszę, imię mojego anioła.

- Imię twojego anioła nie ma znaczenia, będziesz do niego wołał: "Mamusiu".

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dziewczyny ja podjęłam decyzje i testuję jutro z rana, a jeśli wyjdą 2 kreski to pod wieczór pędzę prywatnie do ginki z tym co mi wyskoczyło. Wolę chuchać na zimne.

Jak to wygląda? To jest jedna, niezbyt duża, czerwona plamka-jakbym się zacięła przy goleniu, jakby była skórka zdrapana na zewnętrznej wardze sromowej. Boli troszkę przy chodzeniu (bielizna ociera) i swędzi czasami.
Juz mam stracha :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kasu spokojnie możesz juz testować :) ja zrobiłam test 4-5 dni przed terminem @ i miałam druga bladą kreskę. Wiem ciekawość Cię zjada( też tak miałam). Powodzenia :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasu masz rację lepiej chuchać na zimne

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czytalyscie ten tekst co wam wyslalam pod zdj??? :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ewell czytałam-piękny :) aż mi się łezka zakręciła w oku :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a ta fotka to moja Amelka ur w 31 tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

wow :) Śliczna kruszynka ewell :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a teraz wyglada tak :)

Obrazek

a ten tekst to mam nadzieje ze was podniesie na duchu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ojeju :) Jak ten czas leci ;)
Śliczna dziewczynka, pewnie bardzo dumna z niej jesteś :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

bardzo tym bardziej sie ciesze ze jets zdrowa jak na takiego wczesniaka

od jej narodzin wierze w cuda :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no i sie poryczalam
dziewczyny- bez takich tekstow do ciezarnych ;)

czesc kasu :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć Ewciu :)

Zrobiłam test...brak ciąży. To na spokojnie pójdę do ginki w swoim terminie, czyli 4 sierpnia.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1956 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 98  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]