Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 2:28 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1115 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 56  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

helołł!!

co tam baby?? :lol:

ja dzis jade do taty do szpitala.znów......bylismy w sobote ale jakos taki kiepsciutki był nie chcielismy go meczyc..po tej operacji...

wczoraj tak zmarzłam ze byłam tak wkuta....ze szok.......na tym cmetarzu......qurde niech zrobia to swieto w lipcu a nie w listopadzie,gdzie stoisz zgeziała jak paragraf.....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
autoban (PW) regulamin forum pkt.20

Lilianna dużo zdróweczka!
Pasia masz rację...strajkuję!! Grudniowego wątku nie będzie!! :D
Dziobak głóka do góry kochana...a mąż pewnie nie chciał nic złego powiedzieć...
Saana witaj!
Kospo...widzisz tak to jest ty chcesz mieć dzidzię a inni mają z tego powodu pewne "problemy"... Ja mam dziecko i niczego nie musiałam sobie odmawiać... A i ty niedługo się doczekasz i mina zrzednie szwagierce jakie ty podejście będziesz miała... Doczytałam dalej....i brak słów na jej podejście :(
Aseret ja też mam nadzieję, że wam się udało! A i masz rację niektórzy myślę że rach ciach i już...
Pluszaczek amma nadzieję że tato lepiej już dzisiaj...

Jak maż wyjdzie do pracy uzupełnię tabeleczkę...
Dzisiaj byliśmy piechotką na długim spacerku. Mały już pięknie nam chodzi i raczej nie mamy wyjścia bo o wózku słyszeć nei chce... :/

Kupiliśmy mu dzisiaj grubą księgę bajek na dobranoc do czytania i film "Gdzie jest Nemo" siedzą teraz chłopacy i oglądają :)

Ja wczoraj padłam po 21... Aż mąż był w szoku bo ja z tych nocnych marków jestem... Rano po 7 ciężko było mi wstać... Po dzisiejszym spacerze też jakoś głowa mnie ćmi i spać się chce...
Dzisiaj 31 dc... Szyjka nadal nisko i twarda...więc tak jak na @ :roll: Ale temp skoczyła mi w górę z 36,8 na 36,9 :roll:
Późneij wkleję wykresik swój...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jaatra ciezko mi do niego jechac........zawsze taki w pełni sił...a teraz lezy cały obolały.... :( :( .......

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Pluszaczku wiem, że ci ciężko...ale napewno wszystko będzie ok i tato odzyska szybciutko siły!

Mój wykres.... i dawałby mi nadzieję, gdyby nie ta szyjka i zupełny brak objawów i ciążowych i @ :/ brrrrr
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jaatra ja w pierwsze ciazy tez nie miałam objawów.....tyle ze ryczałam o byle co..... :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Pluszaczek ja w pierwszej też nei miałam objawów...tylko odrzuciło mnie od wsumie po wypiciu wieczornego kakao...ale gdybym go nie wypiła to nic... Później przyszłą senność i lekkie mdłości, ale już wtedy wiedziałam o ciąży... Tylko ta szyjka tak nisko i twarda...czekam więc na @ :/

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam :)
Moge sie dolaczyc? Juz dosc dlugo staramy sie o pierwsza dzidzie i ciagle bez powodzenia, a latka leca

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a jeszcze Wam coś powiem apopos złośliwości losu

w poprzednim cyklu, pod koniec (jak nie wiedziałam jeszcze, że tak się przedłuży) to powiedziałam mężowi, że może by wziął sobie wolne po 1 listopada i będziemy się starać intensywnie (spodziewałam się owulki 1-2.10) no i o tym zapomniałam. A tu się wczoraj wieczorem okazało, że mąż się nie pakuje tylko idzie spać, ja mu mówię że ciężko mu będzie rano i znowu pozapomina o wszystkim, a on wielkie oczy i mówi że jedzie dopiero we środę ... sądziłam że o tym zapomniał i nie wziął tego urlopu, naszykowałam mu w sobote jedzenie, wyprasowałam koszule, a tu ...

... staranka będą za okolo 2 tygodnia, a urlop "starankowy" teraz ...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

silvie witamy....

jaatra a moze to ciąża?....a z ta szyjka to nigdy nie wiadomo :wink:

A mnie podbrzusze boli i nie wiem czy to jeszcze ból owulacyjny? :roll:
bo boli tak jak na @ :twisted: .....

Kospo Ty biedaczku :-{:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
2 żółte kartki

Jatra no to jest nadzieje u ciebie! obyś jutro miała pozytywny tescik!

Filip dostał od cioci chrzestnej samochód rekin z hipo. Fajny bajer:) młody zachwycony bawi się.
Ja kupiłam mu książeczkę o dzungli :) z magnesami, tworzy wiec Filip swoje historyjki przyklejając magnesy zwierzątek:) fajna zabawa.
No i jeszcze malowankę dostał z magicznym mazakiem który napełnia się wodą a obrazki zapełniają sie kolorkami w zależnosci o postaci. przynajmniej sie nie pobrudzi i też ma frajdę:)
Tak o teraz na dworze zimno wiec niech ma dziecko zajęcie w domku :)
trzeba troszke maluchom urozmaicać :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jaatra no kurcze tempka obiecujaca!!!!! Trzymam kciuki :)
silvie witaj kochana :)
saana ja juz wczesniej przesledzilam Twoj watek i bardzo Ci wspolczuje :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Moze teraz lepiej pojdzie :D
W ostatnim cykl juz mialam nadzieje, 5 dni przed spodziewana @ dostawalam w nocy jakies dziwne brazowe plamienie, w dzien nic, nastepnie jednej nocy krwawienie, rano przeszlo i za 3 dni @ sie przyplatala. Jeszcze nie mialam takich przebojow. Na razie dzielnie mierze temp, moze w tym cyklu uda mi sie podczas calego cyklu, bo mi sie czasami zapomni :oops: Po nowym roku mam miec dwa cykle stymulowane i jakos tak sie uczepilam nadzieji, ze moze jeszcze w tym roku sie uda

Dziekuje za mile powitanie :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jaatra oby nie przyszła.... :D

silvie witaj!!Moze tak w skrócie o sobie cos nam powiesz?jak długo sie staracie??

enja no to gdzie namiary?? :wink:

Ostatnio zmieniony pn lis 02, 2009 1:13 pm przez pluszaczek, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
2 żółte kartki

silve witaj! :) trzeba miec nadzieje! a wiara czyni cuda;)
Uda nam się!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Juz bylam kiedys na forum, ale, ze od stycznia nic nie pisalam to musialam sie rejestrowac jeszcze raz :lol:
Mam juz 38 lat, wiec troche sporo jak na staranka, jakos partnera odpowiedniego nie bylo. 2,5 roku temu wyszlam za maz, po raz drugi (moj ex nie chcial miec dzieci tylko "zapomnial" mi o tym powiedziec wczesniej) i od tego czasu mniej wiecej staramy sie o dzidzie. Mielismy juz chwile zwatpienia i przerwy w starankach, stres nas wykonczyl. Mam nadczynnosc tarczycy, ale na dzien dzisiejszy wyregulowana, chociaz nie wiadomo na jak dlugo. Pod koniec roku nastepna kontrola tarczycy. Od lata pozbieralismy sie ponownie i znowu sie staramy, zeby tak jeszcze stresu mozna sie bylo pozbyc. I wciaz czekam na te dwie upragnione kreseczki tak jak wszystkie tutaj dziewczyny. Najbardziej sie boje, ze nie uda mi sie byc mama. Moja gin na razie kaze mi mierzyc tempke przez 3 kolejne cykle, a w styczniu chce mi zrobic laparoskopie. Trzymam sie nadzieii, ze jednak nie bedzie potrzebna. Potem mam miec dwa cykle sytmulowane, a potem skierownie na in vitro. Bardzo chcialabym zebym mogla zaciazyc w sposob jak najbardziej naturalny, ale niewiadomo co mnie jeszcze czeka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

silvie.....zycze ci z całego serducha....abys szybciutko,i bez laparo zaciazyła.!!! :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pluszaczku jak asiek nas zakceptuje to bedziemy mogly sobie od niej wziasc namiary do siebie bo nie chce tak tu podawac......
silvie kurcze to niezly ten Twoj pierwszy maz :roll:
zycze powodzenia!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzieki Pluszaczku :D
Zycze wszystkim, zeby sie udalo w tym miesiacu :D

Edit:ono niezly Enja, na poczatku sciemnial jak to bardzo chce, a potem tylko slyszlam teraz nie bo trzeba miec lepsze dochody, nie bo sie jeszcze uczysz, nie bo... a jak braklo argumentow to uslyszlam: nie, bo sie nie nadajesz na matke, dla mnie taki tekst to koniec zwiazku. Faceci czasami potrafia byc bezwzgledni. No coz, sama go sobie wybralam, szkoda tylko tych lat :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

silvie Moja babcia zaczęła karierę mamy w wieku 30 lat, doczekała się ich 11-ro. Ostatnie urodziła w wieku 53, więc wszystko przed tobą ( mój dziadek miał 63 jak mu sie urodziła ostatnia córka).
Jaatra Trzymam kciuki za jutro, temka dobra.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jak mnie dzisiaj zamula :zzz:
Chyba spać się położę.... :? , albo kawa mocna !!

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1115 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 56  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]