Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 8:49 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1956 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 98  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

link w sygnaturze do mojego wykresu i tam klikasz na start albo rejestracja i możesz założyć swój własny

mi od 8 dni właśnie z wykresu wyczytałam się napinają, a bolą od przedwczoraj, aż w nocy mnie obudziły bo się niefortunnie położyłam

jeśli tylko mi wyjdzie to nie ma sprawy, wiesiołek z fluidkami od razu poleci

o gosh po jutrze wszystko się wyjaśni, chyba, że aż tak bardzo mi się owu przesunęła :evil: :x

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kika trzymam mocno kciuki :)
A teraz idę wieszać pranie ;)
Padam z nóg, chyba męża się dziś nie doczekam ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika84 pisze:
emimka[/b] mam nadzieję, właśnie sobie pomyślałam, że jak ja to zrobię, bo mój wiesiołek jest w grubej tubie a nie w postaci normalnego np rutinoskorbinu :lol:

będziesz musiała ;) dać osobiście :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam piątkowo :)

U nas dziś rozpoczyna się festyn, który będzie trwał 3 dni :D Z tej okazji dzisiaj też czmychnę z pracy godzinkę wcześniej (o 19:00)

Dziewczyny mam pytanie, może się znacie:
jeśli w nocy wstawałam 2 razy do wc, to mierzoną rano temp. mam uznać jako zakłóconą?
Przed owu miałam temp.na poziomie 36,5-36,6
Po owulacji 36,9-36,8-36,9 (przez 3 dni) a dziś 37,1 :shock: I właśnie nie wiem czy nie jest to spowodowane moim nocnym wstawaniem (co mi się nigdy nie zdarzało). Dziś mam 24dc.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wiesz co, ja także wstaje sikać w nocy i nawet się wybudzam na poważnie, ale nie zauważyłam znacznej zmiany w tempce, powinno się ją jako zakłóconą zaznaczyć i poczekać do jutra, jeśli się powtórzy, to nie będzie najprawdopodobnie Tobie potrzebny ten wiesiołek :lol: oby

wstępnie mówi się, że sen ma trwać minimum 3 godziny, więc jeśli od czasu sikania do pomiaru tyle zeszło, to zaznacz, że wstawałaś, ale nie bierz sobie do serca tego za bardzo

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wiem Kika, wiem :) Wolę się nie nastawiać, bo potem bardziej po du.. się dostaje ;) Większe rozczarowanie :)

Całkiem zapomniałam o tych 3 godzinach snu ;) Dzięki

A co u Ciebie??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a nic od rana cierpię na skurcze macicy :? więc wiem jaki finał będzie tego cyklu :evil: :x niby tempka stoi, więc dzisiaj jeszcze nie, ale jutro pewnie już tak :? więc pożyczam Tobie fluidki od Lady in red, ale później musisz mi je zwrócić z powrotem :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kika nie mów hop... ;)
Wezmę od Ciebie fluidki jak oznajmisz, że przyszła ta wredota ;)

Po owulacji od razu Ci je zwracam ;) Aby cyklu nie tracić hihi

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja mam co miesiąc nadzieję i co miesiąc mam tak samo jak mam teraz, tzn. takie lipne samopoczucie i jest tak samo co miesiąc :evil: :x

dzisiaj mam wizytę i spotkam ciotkę która jest w ciąży, ona jest kompletną kretynką i leczy kompleksy na innych, dlatego na bank będzie łaziła za mną, żeby pomęczyć mnie psychicznie :evil: :x wredna sucz, będę musiała się na faszerować czymś... normalnie bym nie szła, tyle, że obiecałam za nim dowiedziałam się, że ona będzie, tak mnie wkopali :roll: :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Oj współczuję Ci-ja mam taką szwagierkę :evil: Horror, jakbym mogła to bym złapała za kudły i wytargała :evil:

Zaciśnij żeby i nie daj jej satysfakcji ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jak ja poroniłam moje maleństwo pierwsze to w dniu mojego wyjścia ze szpitala przylazła i opowiadała o swoim porodzie i jaka jest szczęśliwa jako matka :evil: :x

ja tam zębów nie będę zaciskać, wkurzy mnie to jej powiem do słuchu i w nosie mam to, że jest w ciąży

z resztą to taka pozerka, ona rodziła drugie swoje dziecko jak moja mama na raka umierała i wyobraź sobie, moja mama nie mogła już chodzić a ona poprosiła ją na chrzestną, po czym chodziła i gadała jaka ona jest wspaniałomyślna :roll: :roll: :roll:

szkoda słów

ja się obawiam, ze do tego dziecka to mnie poproszą na chrzestną, żeby chodzić i gadać, że skoro własnych nie mogę mieć to chociaż chrzestne :evil: poza tym ona urodziła swoje pierwsze dziecko w tym samym czasie co inna ciotka moją chrześniaczkę i wiadomo ja na chrześniaczkę kasy nigdy nie szczędziłam, bo i po co, skoro mam możliwości i jedną ją jedyną i zawsze podburzała swoje dziecko, czyli tą moją siostrę, przeciwko mnie, że własną chrześnicę faworyzuję, a ją nie :roll: :evil:

nóż w kieszeni ja mówię

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kika współczuję Ci tych przeżyć :?
Ale rodziny się nie wybiera... Nie rozumiem takich osób, może życie ma nudne i szuka 'sensacji'...

Ja wiem, że nie wypada odmówić bycia matką chrzestną, ale ja w takiej sytuacji w ogóle bym się nie krępowała :evil:

Nie myśl już o tej wrednej małpie (przepraszam, ale inaczej powiedzieć nie mogę), bo szkoda nerwów i urody hihi ;)

Idę na kanapę czytać gazetkę (jak dobrze, że szef ją kupił, aby klienci mogli siadać hihi)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika84 pisze:
szyjki też nie umiem badać

ja ja badam tak jak jest twarda <tak jak czubek nosa> i wysoko to dni nieplodne a jak miekka jak opuszek ucha to plodne do tego jeszcze potrzebny sluz zeby dokladneij sie okreslic

mi na sluz bardzo pomogl wiesiolek :)

kasu nie wiem ile jestes po owulce? ale wyzsza temp moze oznaczac zagniezdzenie sie zarodka :) jezeli to w tych dniach jestes gdy nastepuje zagniezdzenie ale moze to byc rowniez zaklocona :wink:
ale wolalabym to pierwsze

kika wiem ze swojego doswiadczenia jacy ludzie potrafia byc swinie
doskonale cie rozumiem

dzis sie dowiedzialam ze moja kolezanka z pracy jest w 7 tc :)

Ostatnio zmieniony pt lip 10, 2009 1:09 pm przez ewell20, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ewell miałam owu w 16dc (stwierdzona na usg w 17dc-ciałko żółte).
Czyli dziś jest 8 dzień po owu
Też wolałabym to pierwsze ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no to idealne zagnieżdzenie-- ahh jaka jestem podjarana na samą myśl, już nie mogę się doczekać Twojego testowania

ewell błagam, w życiu ja tam paluchów nie będę wsadzać, żeby to odróżnić a tym bardziej wgłębiać się, jakoś tak mi dziwnie :?

a mi forum siada, normalnie zawiesza mi się :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no to ciiiii ja nic nei mowie bo nie chce zapeszyc ..............
:smo:

Boziu kochana jakbym ja ci tego zyczyla z calego :puk:

wszystko w rekach Boga on nam pomorze :an:

kika
jak tam chcesz ale przeciez to twoje :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dziewczyny jestem po USG nasze dziecko ma dumne 5,8mm serduszo bije pieknie, tp. 26.02.2010 :D
moj maz byl zachwycony :D
lekarka mowi ze wszystko pieknie wyglada..piekny sluz czy tam endo pecherz polodowy zrobil sie ogormniasty :D najwazniejsze ze seduszko pieknie pika :D

Olenka 30+5tc, 1800 gram,43cm.
20.02.2014 9300 gram:)zaliczylismy pieknie testy rozwojowe w Dreznie!wszystko super!lobuz maly!:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

minie kochana super wiadomosci

wkoncu :puk:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

już Ciebie Minie namierzyłam, bo czekałam na wieści od Ciebie, wspaniałe nowiny, gratulacje!!! termin porodu tak uroczy, że może być marcowy, może być lutowy a i tak piękna data urodzenia będzie

już teraz to macie z górki, nic dodać nic ująć :!: :!: :!:

ewell no moje moje, ale już tak mam, z resztą mój małż ma identycznie, doodbytniczo nie da sobie temperatury zmierzyć i czopków też nie wciśnie, a to też jego :oops: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kika :ysz:

same dobra wiadomosci az mi sie humor poprawil bo wczosraj znowu poklocilam sie ze swoim :([/b]

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1956 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 98  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]