Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 4:05 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 554 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 28  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

piękny prezent w dniu zakochanych ... nie przyjdzie @ wygonimy je wszystkie!!!!
:lol2:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tak Czarnulko byłam zajęta ale chyba bardziej po prostu chciałam o tym nie myśleć.
co nie znaczy że zawsze mi wychodziło. No ale teraz juz mi pozostaje tylko czekać.
No u mnie tez planowo najpóźniej @ ma przyjśc 13.02 więc może tez będzie jakaś niespodzianka na walentynki.
no zobaczymy

trzymam za Was wszystkie kciuki :!: :!: :!: :!: :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witaj anew :)

No nastepna @ wypada jakos okolo 12 lutego, ale przeganiam ja juz myslami, moze sie przestraszy i nie przyjdzie. Nie wiem, znow wmawiam sobie, ze teraz juz sie udalo, tak zyje marzeniami, a pozniej zalamka pewnie bedzie..eh...jak narazie iskierka zawsze jest...

Salma

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej
dziewczynki weszłam na ten temat ponieważ troszkę mnie on dotyczy ale głównym celem jest to by troszeczkę podnieść was na duchu. Otórz starałam się o dzidzię 15 cykl i również miałam nadzieję że z nowym rokiem mi się uda i niespodzianka 21.01.2008 na teście były dwie kreseczki (jestem w ciąży) i moja dzidzia została spłodzona między 3-6 stycznia dlatego musicie bardzo wierzyć że wam również się uda i to tak z całego serduszka. Ja w was wierze i trzymam za was mocno kciuki :lol:

A dobry kalendarzyk do obserwacji tempki i śluzu (rejestracja obowiązkowa ale darmowy) znajduje się on na tej stronie:
http://www.nmpr.bfe.pl
wiem bo sama z niego do tej pory korzystałam (fakt że tylko 3 miesiące ale mi pomógł bo przy pierwszej zaobserwowanej na nim owulce zafasolkowałam)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie! wpisuje sie do waszego grona @ma przyjsc 12.02 mam nadzieje ze sie nie zjawi u zadnej z nas!!!!!!!! zobaczycie wszystkie dostaniemy dwie kreski w prezencie! staram sie trzeci cykl. bedzie to moje drugie dziecko córeczka ma 2 latka. pozdrawiam!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziekuje Ania.23l za podtrzymanie na duchu i za nadzieje! :) Wspaniale, ze sie Tobie nareszcie udalo! GRATULACJE! Dziekuj Bogu jesli w niego wierzysz! Super wiadomosc i super prezent! Oby roslo zdrowe w brzuszku i na swiecie :)

Witaj Ania_B! No musimy ta lutowa malpe @ przegonic!

Salma

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

salma bardzo dziękuję :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam dziewczyny!!!!!!!!
Ja tez chciałam sie pochwalić nadzieją w Nowym Roku :P
Test 13 stycznia-dwie krechy!!! Po prawie 4 latach...
Wczoraj rozpoczęliśmy 8 tydzień,termin na 21 września!!!
I choć męczą mnie okropne mdłości,jest cudownie!!!!!!!!

Powodzenia w staraniach i buziaczki :wink: :wink: :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wow! Mery82! Super! Dzieki dziewczyny za iskierke nadzieji, ze moze sie juz niebawem udac :) Jestescie kochane! teraz uwazajcie na siebie i na dzidzie. Glaszcie brzuszek i mowcie do waszych maluszkow :)

Salma

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam serdecznie nowe kobietki w naszym gronie Anię 23l, Anię B i Mery82.

Ania 23 i Mery 82 takie wieści jak wasze że w końcu się udaje potrzymują na duchu i dają wiarę w fasolkę. Serdecznie wam gratuluje i cieszę się razem z wami, wszystkie się cieszymy. Niech pod serduszkiem rośnie wasze maleństwo na które czekaliście z utęsknieniem. Uważajcie teraz na siebie i na maleństwo. Wpadajcie do nas i piszcie jak rozwija się dzidziuś. Cieszcie się tym że Bóg dał wam taki skarb jak dziecko które jest szcześciem każdej pary. Jeszcze raz gratuluję. Jestescie przykładem że warto mieć nadzieję :P :P :P .

Witam również Anię B która dołącza do grona starających się w nowym roku. Zobaczysz tobie tez się uda tak samo jak całej reszcie dziewczyn tu obecnych. Bedziemy wszystkie cieszyc się i opowiadać o swojej fasolce, ZOBACZYCIE NIE PODDAJEMY SIE I WIERZYMY.

Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

halooo witam nowe koleżanki i przyszłe mamusie :papa: ... gratulacje i dzięki za słowa otuchy , my wszystkie wierzymy że nowy rok przyniesie nam upragnione kruszynki... nie ma innego wyjścia

a ja dzisiaj jestem już po @ i cała szcześliwa że już jej nie ma, i nie che już jej więcej oglądać !!!!! może ten cykl przyniesie nam niespodziankę ale nic na siłe...

dziś mija 6 - mcy od naszego ślubu ... ach jak to szybko zleciało :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie kobietki :P :P :P

Sabi to teraz do dzieła, przutulanki, pieszczoty i igraszki w łóżku :P :P :P . Dajcie czadu i nie myślcie o niczym tylko o sobie.

A ja czekam na @@@@ mam dostać 11.02 chyba że nie przyjdzie to będzie superancko.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

tak tak aguś będziemy ostro walczyć o nasze szczęście zapatrzeni tylko w siebie :lol2:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć dziewczyny.
Co sie dzieje z Wami gdzie się wszystkie podziałyście ?
Czyżbyście z partnerami baraszkowały cały czas w łóżku ?

Ja właśnie przed spaniem wpadłam tu na chwilkę, zobaczyć co u Was, czy jesteście, ale nikogo nie ma. Jutro mam wolne więc cieszę się, będę miała dłuższy weekend, choć chyba nie wesoło będzie mi bo ma przyjść w sobotę ta nieszczęsna, wredna i baskudna @@@@, oby nie przyszła. Ale nie nastawiam się bo czuje już ból jajnika , takż napewno zawita w moje progi. Ale co tam znokałtuję ją w następnym miesiącu, położe na parkiecie i powiem wynocha na parę miesięcy o de mnie. Fajnie co :P :P :P . Wszystkie tak musimy zrobić z tą naszą @@@@@.

Trzymajcie się dziewczyny i napiszcie co u Was ?
Całuję i pozdrawiam, dobrej nocki życzę wszystkim.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie kochane!!

ja sobie czekam na @@ ma przyjśc 10 no najpóźniej 13
ale z testowaniem jednak poczekam do 20 jeśli oczywiście wcześniej nie przyjdzie
mam jednak dziwne przeczucie że nic z tego w tym cyklu i że przyjdzie ta wrednota

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

cześć dziewczynki, widze że anula i aga mają podobne terminy @ ach trzymam kciuki by nie przyszła :twisted:

ja mam 10 dc a mojego M właśnie jakaś grypka chyba bierze więc nie wiem co z tego bedzie chyba że razem będziemy się pocić w weekend...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

czesc dziewczyny :lol: ja wlasnie jestem w trakcie@ i juz niemoge sie doczekac kiedy bedzie juz po, bardzo bym chciala zeby w tym cyklu sie udalo, zazdroszcze tym ktorym udalo sie odrazu, dlaczego z nami niemoze byc tak samo. Kiedy patrze na te wszystkie matki z dzieciaczkami w wozkach to im strasznie zazdroszcze i mysle kiedy to mnie spodka. Caly czas myslimy z mezem o takim malym skarbku, ale przez te miesiace nic z tego nie wyszlo. :( :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

cześć aniu , mnie też boli serducho jak patrze na maleństwa ale co zrobić chyba tylko czekać....
bynajmniej każdy nowy cykl to nowe nadzieje więc głowa do góry ... :D

ja dziś idę do ginekologa na kontrolną wiztę i boję się że powie coś strasznego... :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no to powodzenia sabi u doktorka, napewno bedzie wszystko dobrze ja tez wybieram sie do g na badania ale strach jest wielki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie dziewczyny;)
u nas 11 cykl staran od 3 cykli wspomaganie clo.... Wierze w tym roku zostane szczesliwa mama:) Czego i Wam zycze;) POzdrawiam:)

Jestem jaka jestem... ale jestem;)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 554 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 28  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]