Hej, ja głęboko wierzę w to, że jeżeli u faceta jest wszystko w porządku z plemnikami x i y (jeżeli jest jakaś wada np w x to chociażby nie wiem co będą sami chłopcy) to można zaplanować płeć przynaniej z 70% szansą. Mam znajomych którzy w tym temacie siedzą i to właśnie dzięki nim zaintetesowałam dię tym tematem

u mnie pierwsza urodziła się dziewczynka. Przytulanka były na długo przed owulacją no i plemniczek się doczekał. Drugiego zapragnęliśmy mieć syneczka i przytulanka były w w czasie owulacji, a przynaniej najbardziej płodnego śluzu. No i pojawił się synek

. Teraz jestem w ciąży w 3 dzidziusiem, nie znam jeszcze płci, ale ponieważ mój mąż jest chory i bardzo długo staraliśmy się o 3 dzidzię to używałam testów owulacyjnych i przytulanko było dokładnie w dzień owulacji więc spodziewam się synka. Jest mi teraz co prawda totalnie obojętne co będzie, bo mam parkę ale synek były super bo różnica wieku byłaby nieduża i mogliby razem się bawić.
Nina - jeżeli nie możesz polegać na temperaturze i śluzie to kup sobie testy owulacyjne na allegro i nie przytulajcie się jak wyjdzie już test pozytywny bo wtedy to już tylko 24-48 godzin do owulacji. Życzę powodzenia ale pamietaj, że najważniejsze żeby było zdrowe!!!!!!!!