Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 4:29 pm

Forum ciąża

» Wszystko o dzieciach » Specjalista odpowiada (terapeuta i logopeda)

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 101 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6

Autor Wiadomość
 Tytuł:
Moderator
Awatar użytkownika

aniia pisze:
:D :D :D :D

Cytuj:
Pani Ela jest świetnym specjalista i zna się na rzeczy a ty kim jesteś by podważać jej słowa!
Znasz się na tym?

Jestem osoba ktora nie przyjmuje czegos bo ktos tak powiedzial. Szczegolnie jak to jest jeden expert i ciezko znalesc potwierdzenie. Spedzilam pare godzin na necie na stronkach w tym WHO, zwiazek pediatrow amerekanskich, miedzynarodowy zwiazek chiropraktychow APTA (zwiazek tera. amerykanksich) i innych i nigdzie a to nigdzie nie ma nic na temat lezaczkow i jak bardzo krzywdza dzieci. Oczywiscie na temat chodzikow jest. W poniedzialek zadzwonie do APTA i zapytam co sadze na temat lezaczkow i wibracij.

I ty porównujesz siebie do specjalisty :g^^: spędziłaś kilka godzin na necie a Pani Ela z dziećmi 30 lat :shock: szkoda czasu na dyskusję z Tobą

Cytuj:
A jaki specjalista będzie z Tobą polemizował?

Żaden nie zniży się do twojego poziomu :!:

aniia nie miałaś do czynienia nigdy z dziećmi które są rehabilitowane, więc nie wiesz nic na temat tej metody która pracuje Pani Ela...ja tak bo jeździłam z córką przez rok na takie zajęcia i wiem jaki wpływ maja te wszystkie ulepszacze na nasze dzieci sama popełniłam kila błędów.

Lila też oglądałam ten program był na programie drugim w sobotę tytułu nie pamiętam :roll:

Przepraszam emila zacytowała mnie a ja jako osoba która zaprosiła tu Panią Elę nie mogę tego tak zostawić. :oops:

edit
Pani Ela odpowiedziała więc zamykam temat :wink:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 101 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6

Forum ciąża

» Wszystko o dzieciach » Specjalista odpowiada (terapeuta i logopeda)

Strefa czasowa UTC [letni]