aniia pisze:
:D
Cytuj:
Pani Ela jest świetnym specjalista i zna się na rzeczy a ty kim jesteś by podważać jej słowa!
Znasz się na tym?
Jestem osoba ktora nie przyjmuje czegos bo ktos tak powiedzial. Szczegolnie jak to jest jeden expert i ciezko znalesc potwierdzenie.
Spedzilam pare godzin na necie na stronkach w tym WHO, zwiazek pediatrow amerekanskich, miedzynarodowy zwiazek chiropraktychow APTA (zwiazek tera. amerykanksich) i innych i nigdzie a to nigdzie nie ma nic na temat lezaczkow i jak bardzo krzywdza dzieci. Oczywiscie na temat chodzikow jest. W poniedzialek zadzwonie do APTA i zapytam co sadze na temat lezaczkow i wibracij.
I ty porównujesz siebie do specjalisty

spędziłaś kilka godzin na necie a Pani Ela z dziećmi 30 lat

szkoda czasu na dyskusję z Tobą
Cytuj:
A jaki specjalista będzie z Tobą polemizował?
Żaden nie zniży się do twojego poziomu
aniia nie miałaś do czynienia nigdy z dziećmi które są rehabilitowane, więc nie wiesz nic na temat tej metody która pracuje Pani Ela...ja tak bo jeździłam z córką przez rok na takie zajęcia i wiem jaki wpływ maja te wszystkie ulepszacze na nasze dzieci sama popełniłam kila błędów.
Lila też oglądałam ten program był na programie drugim w sobotę tytułu nie pamiętam
Przepraszam emila zacytowała mnie a ja jako osoba która zaprosiła tu Panią Elę nie mogę tego tak zostawić.
edit
Pani Ela odpowiedziała więc zamykam temat