|
Proszę o pomoc bo juz nie daje rady.Moja córeczka urodziła sie 4 października przez cc.Od początku była dokarmiana NANem HA z powodu moich problemów z karmieniem.Gdy wróciliśmy do domu troszke jadła mojego mleka (przez kapturki) i dopijała sztucznym.Po pewnym czasie kupy zaczeły robić sie zielone.I lekarka tydzień temu zmieniła mleko na Nutramigen.Starszy synek również był wychowany na Nutramignie.
Gdy mała miała tygodnie synek "przyniósł" z przedszkola przeziebienie.Blanka miała katarek.Lekarka kazała mi czyscić nosek solą fizjologiczna i podawać nasivin.Na krótko pomogło ale katar powrócił.Wydzielina jest biała.
Do tego mała ciągle płacze.Nawet w trakcie jedzenia.Wypija kilka łyków mleka , wierci się i płacze.W dzień zasypia i budzi się z paczem po ok 10 minutach.W nocy jest podobnie.Nie działają żadne kropelki na kolki, dajemy już 4 z kolei i nic nie jest lepiej.Mała w nocy budzi się co 1-1,5godziny.I ona i ja jesteśmy już zmęczone.
Gdy zmieniliśmy mleko mała też zaczęła gorzej jeść.Wcześniej wypijała bez problemu 90 ml a teraz wypija niecałe 50ml i przerywa by po ok 10-15 minutach dopić jeszcze 30ml.Nie wiem już co robić.Lekarka powiedziała żebyśmy przyszły dopiero pod koniec tygodnia ale ja nie wiem jak pomócmojemu maleństwu by mniej ją bolało.

|