Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 7:26 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość

Ciao mamuski. Moj synek ma 4.5 miesiaca i do tej pory karmilam go mlekiem soyowym Similac (gotowa formula $5 butelka). Dzis bylam w Walmarcie i chcialam kupic ta duza puszke Similacu w proszku ($27)ale zaraz obok stala formula Parent's Choice tez sojowa za $11. Wzielam ta Parents choice bo tam bylo napisane ze jest to substitute Silacu sojowego no i bylo 2.5X tansze.
Czy ktoras w mam z USA uzywa formuly Parents' Choice? Czy myslicie ze Similac jest duzo lepszy? Jesli jest faktyczne duzo lepszy to bede go kupowala ale najpierw chcialam poznac opinie doswiadczonych mam.
Dziekuje i pozdrawiam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witaj Joanna , ja nie za bardzo moge Ci odpowiedziec na to pytanie bo uzywam wlasnie tego Co Ty wczesniej Similac isomil czyli to sojowe , z tego wzglegu ze moja ulewa tez zwrocilam uwage na to parent`s choice cena przekonujaca ale ,zawsze biore similac , moze dlatego ze cena wieksza i wydaje nam sie ze on jest lepszy , hmm jak sa mamy ktore stosuja inne mleka niz similac prosimy i opinie

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Joasiu a ja na Twoim miescu bym sprobowala tej formulki, bo to jakby nie bylo zaoszczzedzilo by troche kasy, ja jej nie uzywam bo moj Patryk je zwykla formule nie sojowa, ale na poczatku dawalam mu enfamil, ale w costco byla przez nich produkowana tansza i o tym samym skladzie formula no i nawet na niej pisze ze jest porownywalna z enfamilem i similakiem wiec wzielam i sprobowalam i posmakowalo mu i do tej pory uzywamy jej, a i nie wiem czy czasem dzieki tej formule nie pozbylismy sie kolek , bo przy enfamilu niestety Patryk cierpial okropnie i to tez mnie zmotywowalo do tego by jej sprobowac bo mowia ze czasem zmiana mleczka sluzy no i chyba to tez bylo jedna z rzeczy ktore pomogly nam je zwalczyc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja mu juz daje prawie od 2 miesiecy to Parents Choice i jest super. Nie widze zadnej roznicy, maly nie mial biegunki jak to czasem bywa za pierwszym razem. Wiec zamiast wydawac $28 za puszke wydaje $11. Skroro nie ma roznicy to po co przeplacac...

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]